-
yorum kansız bushun borsaları içindir.
evvelsi gün hafif düşüş dün ise sert yükseliş beklentisi yön olarak tuttu, ancak ikinci öngörü sert olmadı. sert olmamasına rağmen 74xx ten gelen yükselişte yeni bir tepe daha görüldü.
ayın ilk günlerinde perşembeye kadar olumlu yön devam ediyor, ancak hafta sonuna kadar
2 hafta (-,+) olacak olan düzeltme için kısa poziyona geçeceğim.
bu süreçte çok sert inişler olmayacaktır ve düşüşler tekrardan alım fırsatıdır.
arz ederim he he.
altın borsalar düşşede artsada kısa vadeli düzeltme içinde olmasına rağmen düzeltme bittiği anda müthiş bir ralli adayıdır. 2009 un yıldızı olacaktır. destek 831-834 arası.
sevgiler.
-
günaydın bol kazançlı bir gün olsun
-
bugünkü kaçıncı ergenekon dalgası oldu ..sayan var mı?
-
[QUOTE=catedral;70210]seans kapanışına gelen isteksiz satışlara itibar etmediğimden 5 dakkalık sistemi es geçip 15 dakkalık sistemime uyarak 37.975 ten geceye uzun girdim:rolleyes:
işime gelince 5 işime gelmezse 15 hiç işime gelmezse 30 dakkalığa bakarım.kom[/QUOTE]
isteklisi isteksiz önemli değil .. önemli olan fiyat... sat geldi kısaldım .. şimdi al gelsin uzarım tekrardan ... ..boks. .boks. .lelele .lelele
-
-
kimseler yokmu topik saatimdemi bir sorun var?
-
bo ve dd hemen olmaz (sabır trade)
-
systems
5 dakk short signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
ben halen flat (3/1 malyet 15 dakk system gore)
-
Günaydınlar bugünkü önemli veriler: GER İşsizlik Değişimi (Ara) 10:55 - EUR ÜFE (a/a) (Kas) 12:00 - USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Ara) 14:30 - USD ADP İstihdam Değişimi (Ara) 15:15
-
Dolar/ytl düştü 1.506 oldu ayrıca eur-usd günlerdir ilk defa sabah yükselişi yapıyor ve yükselmeye istekli dolar/ytl'nin düşme nedenlerinden briside bu. Dolar 1.504 aşağı kırarsa biraz daha düşebilir fakat pek düşmez gibi görünüyor.
-
sistemimi modifiye ettim.sapık birşey oldu son haliyle.yatayda daha az çarpar hale geldi.ben hazırım dövmeye umarım PY de dayak yemeye hazırdır :D
o bana yatayda tokat atarsa ben ona trendde yumruk patlatacağım hehehe .boks.
-
37600 yeresi system yonde + teknik yonde onemde
ora asayasında 15 dakk system short signal olur
trend oldunda trend systems en iyi perfomans eder sadce az malyet uyma yeter