systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
ben flat yani 3/1 malyet 15 dakk system yonde
Printable View
systems
ben flat yani 3/1 malyet 15 dakk system yonde
dow-fut 8873 asayası olursa tehlike olur daha asaya hedef eder ondan 8873 sindi onemde
Ben long devam düşüş hikaye tırı vırı gibi py düşerken alıyor nedense
[IMG]http://img160.imageshack.us/img160/5127/55555555555sd0.jpg[/IMG]
Astatin flesh derken? Düşüş bekliyorsun galiba ?
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde.
halen flat (3/1 malyet 15 dakk system yonde)
37900 üstesi short icun tehlike
dow fut 8873 asayası long icun tehlike
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/dada07e59.png[/IMG]
arkadaşlar ya bir ricam olacak yardımcı olana ALLAH ne muradı varsa versin tuttuğunu altın etsin, yarı yolda koymasın, 1 koyduğu 1000 olsun diyorum şimdiden.
biraz cehaletim var metastock konusunda.çok cahil değilim ama bunu yapamadım.
MS 9 pro. versiyonu kullanıyorum.şimdi ben kullandığım EXP.ADV. sistemde test etmek istiyorum testinde ötesinde bana [B][COLOR=blue]sermaye eğrisi[/COLOR][/B] lazım.bunu [B][COLOR=red]ayrı bir pencere olarak[/COLOR][/B] grafiğin altına eklemek istiyorum.test yapıyorum ama bi yerde hata ediyorum sanırım doğru sonuç vermiyor.
bunu bana isterseniz buradan isterseniz özelden anlatabilecek arkadaşa minettar olurum.
system tester da sırasıyla aşağıdaki bölümler var.buralara ne yazmam gerekiyor.sermaye eğrisini düzgün bir şekilde çıkartamam için.
general
buy order
sell order
sell short order
buy to cover order
stops
optimizations
vaktiniz şimdi müsait değilse gece falan yazsanızda olur.
çok teşekkür ederim.
[quote=hexa;70375]Astatin flesh derken? Düşüş bekliyorsun galiba ?[/quote]
Flesh: Deriyi etten ayırıp eti çiğ çiğ yemek...Ayı eti yenmediğine göre boğa eti yenecekti...o mesaj yazıldığı saat itibariyle..Ama düşüş hülülülü devam etmez sanıyorum..Bizim borsa şıllıktır, bu kadar kolay dönüş olmaz
sayfa başına mesaj sayısı 12den 10a düşünce sayfa sayısı çoğalmış ben de yine astatin coştu snamıştım.
[quote=VOBiX;70384]sayfa başına mesaj sayısı 12den 10a düşünce sayfa sayısı çoğalmış ben de yine astatin coştu snamıştım.[/quote]
Yok avatarımdan da anlaşıldığı üzere, sakin, durgun ve içhuzur arayan bir frekansa atladım... (FTL sürücüsündeki FTL in açılımını bilen var mı?, arada sormuşolayım).. Zaten beni coşturacak türden bir atraksiyon yok forumda :)Ben bugün uyurum beni kimse tutamaz, sen bile tutamazsın jerfin de tutamaz, bir uçurum gibi düşerim forumdan, forum beni tutamazzzzzz..zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
plan kurma yeresinde yeni plan kurcayım amma yeni plan yeresine kadar 3/1 malyet 15 dakk system yonde harket etceyim hep
systems