-
[quote=Astatin;70243]Bay Sazan,
Sesli hallerim "dirac deltası" gibi, sessiz hallerim ""band geçiren filtre" gibidir.[/quote]
Bay Sazan,
Bir EW (duygusal), bir de Bio-Mech yorumu alsak sizden, toplantınızı balla kesmiş olur muyuz...Bu arada ben de asker emeklisi ve güvenilir bir şahsiyet arıyorum.. :) Sizin yönteme döneceğim..Bu psikoloji olayı dayanılmaz noktaya geldi..Neden derseniz, sistem bu ay sadece 2 sinyal vermiş...35375 al, ve bugün 37850 sat...peki bende elde ne war, -300...bilmem anlatabildimmi... ilgilenenlere duyurulur...güvenilir ve tercihen asker emeklisi bir sistem kullanıcısı aranıyor..hiç ekonomi bilmemesi, tercihen sağır olması istenmektedir...maaş+yemek+yol+ssk+prim verilecektir.
-
[QUOTE=abka;70162]2 0cakdan beri sistem (15 dak.) o kadar güçlü al daki, bugün long cover bile olmaz..çok sert aşşağı olmadıkca yarın bile zor gözüküyor...tabi ben sistemden erken indim,böm böm bakıyorum...ah şu [I]tek aylar [/I]adama yeter...sistemler daima mükemmel kazanır...[/QUOTE]
sistem 37500 den long cover oldu..37400 kuvvetli destek olmalı...
-
37725 üstesinde shorts tehlike olur
5 dakk system long signalde 15 dakk short signalde gun system long signalde
-
BAY NOHAMURA;
Bu AKşam adı kendinden menkul topiğe bekleniyorsunuz....
-
[B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür etmistir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=313"]Nohamura[/URL]
ayvgadit :)
-
şortladık efenim 35.525 ten.yataya girdik gibi çarpılmak mümkün yani.uyduk bakalım sinyale.ters sinyal gelene kadar SHORT.
-
-
hexa bugün yok sanırım, onun yokluğunda boşluğu ben doldurayım bari.. astatin, usd/ytl sistem ne diyor bi bakıversen:)
-
[quote=jerfin;70395]hexa bugün yok sanırım, onun yokluğunda boşluğu ben doldurayım bari.. astatin, usd/ytl sistem ne diyor bi bakıversen:)[/quote]
beni alirsan pisman olmazsin diyor:..:
-
5 dakk short signalde 15 dakk halen short signalde gun long signalde
vob 37200 yeresi onemde sindi
ora asayasında 36300.36500 yeresinde dusme potans olur
-
[QUOTE=nunu;70396]beni alirsan pisman olmazsin diyor:..:[/QUOTE]
elime yapıştı kaldı zaten satmaya kıyamadım, ama o bana kıyıyor 2 gündür..yükselmişken hemen terkedip kaçsammı ki diyorum:)
-
dolar/yen paritesi aniran bir ayu gibi.