-
[quote=hexen;70411]systems
5 dakk short 15 dakk short gun long signalde
ben halen 3/1 malyet 15 dakk system yondeyim
37200 yeresi onemde asayasında 36300..36500 yeresine potansta[/quote]
yahu abi ne şeker adamsın sen ya.ALLAH korusun seni.hastayım senin TÜRKÇE konuşmana.
ben bilmiyorum foruma baştan beri katılmış değilim.TÜRKÇE neden bozuk abi senin? yabancı mısın yoksa yurtdışında uzun yıllar kaldığın için mi bozuk?
bol kazançlar dilerim,
-
ozel sektor istihdam verisi cok kotu gelmis.
-
[quote=nunu;70413]ozel sektor istihdam verisi cok kotu gelmis.[/quote]
ablacım eteğin üstün başın çok açılıyor.ayıp yahu :p
-
[QUOTE=SEYYAH;70412]yahu abi ne şeker adamsın sen ya.ALLAH korusun seni.hastayım senin TÜRKÇE konuşmana.
ben bilmiyorum foruma baştan beri katılmış değilim.TÜRKÇE neden bozuk abi senin? yabancı mısın yoksa yurtdışında uzun yıllar kaldığın için mi bozuk?
bol kazançlar dilerim,[/QUOTE]
11 sene oldu turkiyedenim annem turk seyyahım
-
[quote=SEYYAH;70415]ablacım eteğin üstün başın çok açılıyor.ayıp yahu :p[/quote]
orada bir mesaj vermeye calisiyorum anlamiyorsunuz, ben ne yapayim?.komavatar capkinlari sizi:..::..::..:
-
[quote=hexen;70416]11 sene oldu turkiyedenim annem turk seyyahım[/quote]
11 sene artık signale sinyal diyebilirsiniz :D
-
[quote=nunu;70417]orada bir mesaj vermeye calisiyorum anlamiyorsunuz, ben ne yapayim?.komavatar capkinlari sizi:..::..::..:[/quote]
benim aldığım mesaj şu abla.SHORT yapmazsanız bu seksi ayı gibi donsuz kalabilirsiniz :..:
-
[QUOTE=jelibon;70357]yorum kansız bushun borsaları içindir.
evvelsi gün hafif düşüş dün ise sert yükseliş beklentisi yön olarak tuttu, ancak ikinci öngörü sert olmadı. sert olmamasına rağmen 74xx ten gelen yükselişte yeni bir tepe daha görüldü.
ayın ilk günlerinde perşembeye kadar olumlu yön devam ediyor, ancak hafta sonuna kadar
2 hafta (-,+) olacak olan düzeltme için kısa poziyona geçeceğim.
bu süreçte çok sert inişler olmayacaktır ve düşüşler tekrardan alım fırsatıdır.
arz ederim he he.
altın borsalar düşşede artsada kısa vadeli düzeltme içinde olmasına rağmen düzeltme bittiği anda müthiş bir ralli adayıdır. 2009 un yıldızı olacaktır. destek 831-834 arası.
sevgiler.[/QUOTE]
sabahki öngörü bir gün yanılsada hafta somuna kadar bir yerden kısalanması gerekliliği belirtilmiş gerek dün hindistandaki çöküş ve hang seng in önce artı sonra eksisinden çıkarılmalıydı deyip bakalım 2 hafta içinde nerede olacağız.
sevgiler.
-
[QUOTE=CIRCIR;70418]11 sene artık signale sinyal diyebilirsiniz :D[/QUOTE]
onu derse Hexen Baba nın tatlılığı kaçar. bende okumaz olurum.:..:
-
[QUOTE=hexen;70416]11 sene oldu turkiyedenim annem turk seyyahım[/QUOTE]
Ben de merak etmistim. Peki hexen almancadan mi geliyor sn. hexen? Bazen Sn. Catedral ile ayni sayfada oluyor yazilariniz, güzel kombinasyon oluyor:)
Selamlar
-
FRANSA CUMHURBASKANI NICHOLAS SARKOZY, ISRAIL
ILE FILISTIN OZERK YONETIMININ, GAZZE ICIN FRANSIZ-MISIR ATESKES PLANINI KABUL
ETTIGINI ACIKLADI.
SARKOZY'NIN MAKAMINDAN YAPILAN ACIKLAMADA, SARKOZY'NIN, ISRAIL ILE
FILISTIN OZERK YONETIMININ MISIR CUMHURBASKANI HUSNU MUBAREK TARAFINDAN DUN GECE
SARM EL SEYH'TE SUNULAN FRANSIZ-MISIR PLANINI KABUL ETMESINDEN MEMNUNIYET DUYDUGU
IFADE EDILDI.
ISRAIL, HAMAS'IN ROKET SALDIRLARINI GEREKCE GOSTEREREK 27 ARALIKTA GAZZE
SERIDI'NE HAVA SALDIRISI BASLATMIS, DAHA SONRA KARA HAREKATINA GECMISTI. BU
SALDIRILAR SIRASINDA YAKLASIK 680 KISI HAYATINI KAYBETMISTI.
-AA-
inşallah doğrudurda kan durur ama ölen insanların diyetini kim ödeyecek, noldu filistin bittimi şimdi.
-
[QUOTE=thracian;70422]Ben de merak etmistim. Peki hexen almancadan mi geliyor sn. hexen? Bazen Sn. Catedral ile ayni sayfada oluyor yazilariniz, güzel kombinasyon oluyor:)
Selamlar[/QUOTE]
sihir büyü inanmamam amma nick hexen yaptım