astatin selçuklu nun topiğinde bi örnek grafik attım.. yassı çöküş durumu fikrin nedir..
Printable View
astatin selçuklu nun topiğinde bi örnek grafik attım.. yassı çöküş durumu fikrin nedir..
[quote=seagate;454626]70500 de full alacaktık neden önceki dibe gelmiş kırılmadan dönebilir.. kırılacağına şartlanmak hata oldu.[/quote]
hacı o hata değil..sonuçta sistematikğin varsa ne diyosa o..fast trader isen, dediğin yapılır 1000 puana veya canının çektiğine stop konur..yok slow trader isen, kuzu kuzu beklersin, yeşilden sonra sarı ışıkta sönünce kapatırsın..şahsen bende pişmanlık yok..eğer 115000 den gelen düşüşte fast trader olsaydım arada çok feci başka çarpılışlar olacaktı...bu iş beyle..sonuçta varsayıma göre poz almak ve varsayımın geberiş koşullarını da önceden koymak:D..şorttan her kazandığının %25 ini, terse geldiğinde geri vermek ama asla %26 da vermemek gibi :)
üvvv asti spor pahalıya patladı
91700 e yazdığım şorta vermiş
- 700
kana kan intikam
spordanda geldim idmanda var..
sende gel kollektif daha kolay..
:)
uçarsınnnnn palaaa
ha bu arada, trade disiplini edinmek için forumu faydalı bir araç gibi kullanabilmek mümkün...zamanının ve olanaklarının el verdiği ölçüde işlemlerini tık tık yazacaksın buraya...sonra terse düştüğün zaman dönüp sanki bir başkasının mesajlarını okuyor gibi kendi mesajlarını okuyacaksın...kuzuların ayuların yada boğaların sessizliğine bürünmeyeceksin.. hoppa ne yapıyorum ben deyip sanki bir başkasını uyarıyor gibi kendini uyarcaksın filan :) ben her zaman yapabiliyormuyum..tabiki hayır..mikemmel trader diye bişi yoktur tıpkı mikemmel sistem diey bişi olmadığı gibi
astatin 5 dk kanal kırıldı
[quote=seagate;454638]astatin 5 dk kanal kırıldı[/quote]
şimdi onu diyecektim..le regresyon de la titrasyon
[QUOTE=Astatin;454635]ha bu arada, trade disiplini edinmek için forumu faydalı bir araç gibi kullanabilmek mümkün...zamanının ve olanaklarının el verdiği ölçüde işlemlerini tık tık yazacaksın buraya...sonra terse düştüğün zaman dönüp sanki bir başkasının mesajlarını okuyor gibi kendi mesajlarını okuyacaksın...kuzuların ayuların yada boğaların sessizliğine bürünmeyeceksin.. hoppa ne yapıyorum ben deyip sanki bir başkasını uyarıyor gibi kendini uyarcaksın filan :) ben her zaman yapabiliyormuyum..tabiki hayır..mikemmel trader diye bişi yoktur tıpkı mikemmel sistem diey bişi olmadığı gibi[/QUOTE]
katılıyorum :) bu sözleri bir ayet gibi beynime kazıyacağım.. ağa..
Lüzumsuz dialoglar...fast or slow.. misal bu grafa göre nerede şort açmalı
a) NUNU nun teyit edildiği ilk reverse bar (fiyat çıbığının durduğu bar)
b) Mavi pivotun aşşa kırıldığı bar
c) Sistemin sat verdiği bar
d) Regrasyon bandının kırıldığı bar
e) Bunlardan biri veya bir kaçı
f) hiçbiri
bu yanıtların hepsi doğru olabilir..Bu risk algılamanıza bağlı...Pozdan çıkış koşulu da belliyse bu seçimlerin her biri doğrudur...Spottakinin aksine, VOB da ben poz alırken değil poz kapatılırken kazanılır derim::: (poz zararına kapatıldıysa bile)..what is your moral::: olay o
90500 yada 89800 lere kadar bir düşüş bekliyorum.:D:dü:
asti ben kara geçtim 92075 revers oldu.
şimdi ona göstereceğim ...
oyun belli oldu..
[quote=tutku;454644]90500 yada 89800 lere kadar bir düşüş bekliyorum.:D:dü:[/quote]
valla ben 82500 bekliyorum ama piyasa şimdilik beklemiyorum diyor..:p with no poz...
kırılan regresyonu alttan test etti hemen hemen ama değmedi.. bu barda gene yükselirmi 93 e soru işareti
[quote=Astatin;454642]Lüzumsuz dialoglar...fast or slow.. misal bu grafa göre nerede şort açmalı
a) NUNU nun teyit edildiği ilk reverse bar (fiyat çıbığının durduğu bar)
b) Mavi pivotun aşşa kırıldığı bar
c) Sistemin sat verdiği bar
d) Regrasyon bandının kırıldığı bar
e) Bunlardan biri veya bir kaçı
f) hiçbiri
bu yanıtların hepsi doğru olabilir..Bu risk algılamanıza bağlı...Pozdan çıkış koşulu da belliyse bu seçimlerin her biri doğrudur...Spottakinin aksine, VOB da ben poz alırken değil poz kapatılırken kazanılır derim::: (poz zararına kapatıldıysa bile)..what is your moral::: olay o[/quote]
süper örnek oldu..evet what is your moral...eğer alt trend çizgisine değseydi şort açaçcaktım mevcut indik pozları ile ama değmedi...bundan sonraki barlarda değerse açarmıyım üstelik daha yüksek fiyatta? cevap evet değil.. o zamanki indik pozisyonlarına da bağlı..sistem tekrar sat verirse açarmıyım şort..%51 evet
tekrar reversa
sl li ben kaçar bahçede çalışmaya
çim biçecğimüveniyorum..
bakarak ol sana güveniyorum..
[QUOTE=medet;454645]asti ben kara geçtim 92075 revers oldu.
şimdi ona göstereceğim ...
oyun belli oldu..[/QUOTE]
oyun nasıl olacak bizde katılak :)
90475 yada lerden göreceği destekle takrardan bir yükseliş ve hedefi 93350 olabilir diye seneryo yaptım kendimce.:dü::D
[quote=seagate;454631]astatin selçuklu nun topiğinde bi örnek grafik attım.. yassı çöküş durumu fikrin nedir..[IMG]http://j1307.hizliresim.com/1c/f/q7lbl.png[/IMG][/quote]
HAcı bana sorarsan oraya giderse orda durmaz...ve bana sorarsan (sadece his) oraya kadar gitmeyecek...
driyengıl oldu
75800 geçilirse 76800 den döner . benim xu100 seneryom.:):dü:
[quote=tutku;454660]75800 geçilirse 76800 den döner . benim xu100 seneryom.:):dü:[/quote]
ama önce vobda 90475 yada 89800 ler görülsün.
toprak benimi dow u mu çağırıyor acaba
[quote=Astatin;454629]in any case...haftasonunda bu graf çalışacak ve fiyat yine üst boll bandı öpecek..bu illede düşecez demek değil...sadece "sadece dow a bakarak longanın sonu gorkunç olabilir" demek...hatta gorkunç olmayabilirde:p[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9624&d=1373875429"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9624&stc=1&thumb=1&d=1373875429[/IMG][/URL][/quote]
[quote=Astatin;454666]toprak benimi dow u mu çağırıyor acaba[/quote]
heleki bunla birlikte düşününce..yani diyorum, dow a göre negatif ayrışmmaız bozulmadığına göre haftalık bazda, dow daki yukarıdaki formasyon aşşa gırılırsa bizim graşışımız daha da gorkunç olabilir mi? olabilir de olmayabilirde..olacaksa ordayım..hehe
totem yapalım az..
"Ula bovespaya bak arkadaş ne graşmış cuma yine..Bov da ayu olmak vardı anasını satiim"
(Bir önceki graşımız öncesindede, ula nikkeiye bak nikkeide ayu olmak vardı anasını satiim demiştik de..bakalım yer mi yine)..ehe
[QUOTE=Astatin;454659]driyengıl oldu[/QUOTE]
5000 puanlık yükselişe 97.500 e hazırmısın
[IMG]http://m1307.hizliresim.com/1c/h/q9s83.png[/IMG]
[quote=seagate;454670]5000 puanlık yükselişe 97.500 e hazırmısın
[IMG]http://m1307.hizliresim.com/1c/h/q9s83.png[/IMG][/quote]
şu an hiçbir şeye hazır değilim vala memü:pfikir cimnastiği yapıyorum...ama haklı olma ihtimalin %51..görünen yada gösterilen manzarada..güçlü duruyor bizim lebrn
[quote=macide;454438]90xxx üzeri kapanış olursa da üzeri 7-8 bin puana kitlemektir dip arayanları :)[/quote]
[quote=macide;454440]zaten yazmasamda piyasanın yazarları yazmaya başladı ..destek 88 hedef 92 :)[/quote]
.heyk
olabilirde :) olamayabilr de :)
[quote=macide;454674].heyk
olabilirde :) olamayabilr de :)[/quote]
yes u can..or can not:p..dipten bir gontrat buhar mesafesi de 95500 lere denk gelior zati
[quote=macide;454674].heyk
olabilirde :) olamayabilr de :)[/quote]
olmama ihtimali daha fazla. kolaymı sürekli garan kaldırmak.yelpazenin üst kanal çizgisinden aşağı yöneldi. biraz düzeltme olmalı dimi yaaa:D:dü:
yükseliş trendi başladıysa 120.000 için felan iyi el sallayacağız yine...
[quote=seagate;454684]yükseliş trendi başladıysa [B]120.000[/B] için felan iyi el sallayacağız yine...[/quote]
vuuuuu..çok sert...mimkin değildir diyemem..olabilirde..olmayabilirde
olabulur de olmayabülür de
last call akabinde endeks için 77k sonrası 82k [B]DİYORLARRRRR. TABİ BUNUN İÇİN SICAK PARA LAZIM. GELİR Mİ ? KOKUYU ALIRLARSA GELİR GELİR ...[/B]
[QUOTE=macide;454687]olabulur de olmayabülür de
last call akabinde endeks için 77k sonrası 82k [B]DİYORLARRRRR. TABİ BUNUN İÇİN SICAK PARA LAZIM. GELİR Mİ ? KOKUYU ALIRLARSA GELİR GELİR ...[/B][/QUOTE]
açıkcası sıcak para felan lazım değil yav.. traderlarla sürseler yeter fiktif işlemlerle.. zaten istmeedikleri zaman piyasaya 100 puan bile satış gelmiyor.. bunu yaşadık
sıkıldım..biraz makrosal takrosal geyik yapak..şimci diyorumki yakın geçmişe kadar saudi arabia ve gatar ın sııcah ve maksatlı paraları seviyordu bizim piyasayı malum..mısır olayından sonra manzara şu; bizim hükü mısırın yeni yönetimini darbeci ilan etti...mursiyi isterik dedi..saudi arabia ise, yeni mısır hüksünü sevdi üstüne bi de para gönderdi...abd de üstüne para gönderdi. her ne kadar şekil olsun diye mursi yi serbest brakın dese de... eski dost düşman olur mu? olabilir de olmayabilir de :)..aha macide başgan saldırısı başlamış 725 diyarlarına
haci saatlik bolingerden ayrıldı.. yardırıp gidiyordu.. du bakalım nolacak.. ama öğle tatili yanıltıcı olagiliyor
yannız bugün vob %8 felan çıkarsa oradan şortlarım ha..hiç bakmam teknik meknik..hehehe..s
bugün %8 yukarı yapsın bende shortlarım :)
[quote=seagate;454690]haci saatlik bolingerden ayrıldı.. yardırıp gidiyordu.. du bakalım nolacak.. ama öğle tatili yanıltıcı olagiliyor[/quote]
:p:p ivir..hasimsiz barlar hareketi yanıltıcı olabülüüürrr...teknıkılı normal updtren boll dinlenmesi zati der klasik ta cılar..amma yine de yalanlar istiyorsan...yalanlar söyleyeyim..incinirsin yine de sen bilirsin:p lavinya gitme kal gitme kal.. bıyır fastest sistem...cci/cho tabanlı..yani trendde feci çarpılanından...yani yükseliş trnedindeysek çarpılacak değilsek 2000 puan brakacak:p e trenddemiyiz değimiyiz nerden bilecez:p he işte o da %50:D kimileri atr ye bak diyecekler ama o da traş...
içime garip bir ürperti geldi :) herkes yükseliş bekliyor :) olmadı şimdi .. kartlar değişebülür değişmeyebülür de :)
93,5xx üzeri ve altı diyip kenara çekilelim :) yazmam sadece okurum artık :)
HAcı bak pc de temizlik yaparken ne buldum..ah ulem ah... şu eksik teklik de olaydı şinci vob mob da fifa gözlemcisiydik..peee:p