-
[QUOTE=Strategist;171116]Teori şu: Fiyat 70.000'e çıktığında yüzdesel hareketlerin karşılığı olan puanlar da ona göre artacağı için 70.000'lerde 7.000 puan kazanmakla 60.000'lerde 6.000 puan kazanmak aynı zorlukta/kolaylıkta.
Ama sorun şu: Daha 70.000'e falan gelmedik. Yoksa geldik de ben mi yanılıyorum. Dün forumlarda herkes isyan eder diye bekledim kimseden çıt yok.[/QUOTE]
yoksa bunlar 70bine çıkıcağımızın sinyalimi:confused:
-
[QUOTE=Astatin;171121]64xxx kapatırız bence ehuhuhehueheuehueeheuue[/QUOTE]
63 kapatırız bence..
-
[quote=QUEEN;171124]63 kapatırız bence..[/quote]
bence hiç kapatamayız çünkü birileri muhakkak elinde bi makasla veri meri bi hareket bekliyodur elektrünk kablolarının başında:::
-
[quote=QUEEN;171124]63 kapatırız bence..[/quote]
düşcekse 62000 olsun gıraliçem..gorkak aluşturma kendini
-
[quote=Barney;171122]yüzdesel vobda ky yi ilgilendirmezki. o hedge edenlere lazım. örnek olarak Ben şimdiye kadar hiç 65.200 den aldım 65.800 den sattım %bilmem kaç kardayım diyen görmedim. herkez puan hesabı yapıyor. eğer kazancını / karını puana göre hesaplıyorsan 7000 in %100 oldugunu bil yeter. ama %ye göre hesaplıyorsan bişey diyemem :..: mesela 63.500 maliyetli uzunlarını 400 puan görürsemmi satarım diye mi düşünüyosun genelde yoksa %0.6299 karı görüncemi satarım diyosun :..:
sıkıldım gelsin şu data artık :D[/quote]
Eskiden 100 kontrat aldığın parayla şimdi 86 kontrat alabileceksin.
1 kontrat başına 100 puan kazanınca toplam kazanç 100x100=10.000 puan oluyordu. Şimdi aynı para ile kazanç 100x86=8.600 puan oluyor. Kendine güvenip full portföy işlem yapanlar direkt zarara geçti...
Zaten 1:10 gibi komik bir kaldıraçla işlem yapıyoruz. Hepten yokuşa sürüyorlar olayı. Kime ne ben kendime güveniyorum Foreks'deki gibi 1:200 kaldıraçla oynamak istiyorum diyelim ki. Kaldıraç oranının serbest bırakılması lazım en azından.
-
[quote=Rooks;171123]yoksa bunlar 70bine çıkıcağımızın sinyalimi:confused:[/quote]
Eğer VOB bunu bildiği için bu hareketi yapıyorsa piyasalardaki manipülasyonun açıkça ispatı olur. SPK'nin inceleme yapıp efsanevi cezalar dağıtması lazım.
-
Aman aman boşver ne 200 kaldıracı... forex gibi öyle bi dümenler başlarki, öyle sert hareketler olurki stop yazmaya korkar oluruz, bilirsinki yazdığın stopu görmeden piyasa çıkmaz yada inmez... bence böyle iyi, hem kaldıki bizler ky olarak voba bile tam uyum sağlayamadık 10 kaldıraçla.. 200 kaldıraçla işlem yapmak için zaten fx var isteyene
-
[QUOTE=Strategist;171127]Eskiden 100 kontrat aldığın parayla şimdi 86 kontrat alabileceksin.
1 kontrat başına 100 puan kazanınca toplam kazanç 100x100=10.000 puan oluyordu. Şimdi aynı para ile kazanç 100x86=8.600 puan oluyor. Kendine güvenip full portföy işlem yapanlar direkt zarara geçti...
Zaten 1:10 gibi komik bir kaldıraçla işlem yapıyoruz. Hepten yokuşa sürüyorlar olayı. Kime ne ben kendime güveniyorum Foreks'deki gibi 1:200 kaldıraçla oynamak istiyorum diyelim ki. Kaldıraç oranının serbest bırakılması lazım enazından.[/QUOTE]
hocam agalar senden çok istiyordur kaldıraç oranının 200 e çıkmasını hergün not artırıp not azaltarak aşşa yukarı sallayıp herkesi 1 ayda bitirirler yüksek kaldıraç olursa..
-
bence yüksek kaldırac olmalı ..
-
[quote=Barney;171129]Aman aman boşver ne 200 kaldıracı... forex gibi öyle bi dümenler başlarki, öyle sert hareketler olurki stop yazmaya korkar oluruz, bilirsinki yazdığın stopu görmeden piyasa çıkmaz yada inmez... bence böyle iyi.. 200 kaldıraçla işlem yapmak için zaten fx var isteyene[/quote]
Bence kaldıraç 1:1.000.000 olsun.
Herkesin de hayatta tek işlem yapma hakkı olsun. O işlemde ya battın ya çıktın. O kadar.
Böyle yıllar boyu işkence çekeceğine bir seferde belli olur sonun... :..:
-
[QUOTE=Strategist;171132]Bence kaldıraç 1:1.000.000 olsun.
Herkesin de hayatta tek işlem yapma hakkı olsun. O işlemde ya battın ya çıktın. O kadar.
Böyle yıllar boyu işkence çekeceğine bir seferde belli olur sonun... :..:[/QUOTE]
bence yazı tura kontratları olsun , aldın = yazı , sattın = tura ekrandada bi bozuk para olsun kontratta işlem yaptıgın an para dönsün yazı yada tura kime gelirse o alsın tüm kontrat bedelini.. fitchin S&p mooby s vs not artırımı ve 1000 kere satılmış imf beklentili borsadan daha adil ..
-
[QUOTE=Strategist;171132]Bence kaldıraç 1:1.000.000 olsun.
Böyle yıllar boyu işkence çekeceğine bir seferde belli olur sonun... :..:[/QUOTE]
:))))))))))) aklıma öys geldi. 2 sene boyunca eşek giib çalışıp 1bucuk-2 saatlik sınavda ya rezil oluyosun ya vezir buda hayatını etkiliyo.nası çağrışım ama.kom
-
[QUOTE=Kennym;171134]bence yazı tura kontratları olsun , aldın = yazı , sattın = tura ekrandada bi bozuk para olsun kontratta işlem yaptıgın an para dönsün yazı yada tura kime gelirse o alsın tüm kontrat bedelini.. fitchin S&p mooby s vs not artırımı ve 1000 kere satılmış imf beklentili borsadan daha adil ..[/QUOTE]
yada kıbrısa kumar oynamaya gidicen.rulet masasına geçicen ya kırmızı gelicek yada siyah.nasıl olsa diğer rakamları ayarlıyolar hiç gelmiyo.lelele
-
sıkıldım..tokobaşkan bizi diskoya götür...
-
-
Abd'de kasım ayında tarım dısı ıstıhdam 11 bın kısı gerıledı (beklentı:-125 bın oncekı:-190 bın)
-matrıks-
-
strategist zaferini kutluyo 500den longlarıyla sayın seyirciler. rooks 100 puan önce gidiyoooo, karı realize edip tekrar girmeyi düşünüyo sanırsam:D
-
Abd'de kasım ayında ıssızlık oranı: % 10.0 (beklentı: % 10.2 oncekı: % 10.2)
-matrıks-
-
-
piihh.. bde 101000 deyince inanmadıla..ehuhehuhehuhuhe
-
[quote=Rooks;171142]strategist zaferini kutluyo 500den longlarıyla sayın seyirciler. rooks 100 puan önce gidiyoooo, karı realize edip tekrar girmeyi düşünüyo sanırsam:D[/quote]
Balına yönü tutturdum resmen. Histem böyle bişey işte... 63.825'e kar realizasyon stop'u koydum. Az sonra fiyat tam oraya kadar düşüp beni oyundan çıkartıp 70.000'e gider... :)))
-
Oğlum Hıdır
Görüp göreceğin budur.
Demiş.
-
demeye kalmadı çöktü ..va anasını altın shortlasak daha iyiydi 1/200 vay anasını ehuhhue
-
[quote=Strategist;171146]Balına yönü tutturdum resmen. Histem böyle bişey işte... 63.825'e [COLOR=red]kar realizasyon stop'u[/COLOR] koydum. Az sonra fiyat tam oraya kadar düşüp beni oyundan çıkartıp 70.000'e gider... :)))[/quote]
onun havalı adı, treyiling istop.boks.
-
[URL=http://img705.imageshack.us/i/sistem.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/4299/sistem.jpg[/IMG][/URL]
5 daklık sistemm.opt var...matrix hesabına göre 140 günde 1.000 lira 2.800 lira oluyor..tek kaldıraçla...
bu mantıkla 10 kere (hafta)uyguladım sonuç harika..
sadece belli başlı kuralları var...
[B]işin güzelliği piyasadaki kurallar değişince (26 agus-30 eylül) hemen yeni dengeler oluşturuyor[/B]...
4 haftyadır opt degerleri değişmiyor...her hafta yaptığım halde..eski degerlerle devam et diyo..
-
[QUOTE=Strategist;171146]Balına yönü tutturdum resmen. Histem böyle bişey işte... 63.825'e kar realizasyon stop'u koydum. Az sonra fiyat tam oraya kadar düşüp beni oyundan çıkartıp 70.000'e gider... :)))[/QUOTE]
şu 70bini sanki hissediyorum gibi ama hadi hayırlısı
-
[quote=selçuklu;171149]demeye kalmadı çöktü ..va anasını altın shortlasak daha iyiydi 1/200 vay anasını ehuhhue[/quote]
patron altın sakat...gece falan fiyatata acaip boşluklar oluyo...noolduğunu annamadan yazdığın istop çalışıveriyo.***ben bugün kaslarım soğumasın diye eurusd şortluyorum az az..motivelik..orda IMF yok, fitch yok, bakan yok, g.yatırım yok, cemaat yok....
-
FDOW fırladı EURO düştü... Yurtdışı da kafayı yedi komple... Tek manyak bizim borsa değil, dünya çapında bir psikolojik sorun var piyasalarda... :..:
-
way be 64200 e motivelik tutar şort yazdım gitmedi...kesin çöker burası demekki..ehuheheh..emir iptal
-
[quote=Rooks;171152]şu 70bini sanki hissediyorum gibi ama hadi hayırlısı[/quote]
Onun için önce benim ve Kennym'in full short girmemiz lazım. :..:
-
sadece merakımdan soruyorum...opt. olsa bile [B]temmuzun başından [/B]itibaren böyle [B]düzgün egri [/B]elde edilebiliyor mu...neden temmuz..çünkü [COLOR="RoyalBlue"]son 5 ay [/COLOR]çok [B]değişken karakterli [/B]aylardır...
-
[QUOTE=Strategist;171158]Onun için önce benim ve Kennym'in full short girmemiz lazım. :..:[/QUOTE]
kendimi zor tutuyorum elim shortta emir açıp sonra ya bırak olm ayaktır diyorum hep :) niyetlenmem bile yetiyo fırlatmaya.. yatın siz longa ben tam satıs emri gonderecek gibi yapıp kapatıyorum ::: hea poz alısam haftaya 70000 oluruz söylerim zaten merak etmeyin :)
-
Ahada söylüyom! 64000 ini görmeden düşmez bu piyasa! Bunuda sistemim icabu söyküyom onuda ekliim dedim!
-
Kenim bana 1ile 49 arasında 43 sayı söyle
-
[quote=AMON RA;171164]Ahada söylüyom! 64000 ini görmeden düşmez bu piyasa! Bunuda sistemim icabu söyküyom onuda ekliim dedim![/quote]
senin internet su şebekesi üzerindenmi mesaj yolluyo Aman ra::::::
-
hula bu PAMBIK nerde...antartika gecelerinin nadir görünen "gündüz" feneri gibi olu adam 4 günde 1 görünüp kayboliii
-
[QUOTE=abka;171160]sadece merakımdan soruyorum...opt. olsa bile [B]temmuzun başından [/B]itibaren böyle [B]düzgün egri [/B]elde edilebiliyor mu...neden temmuz..çünkü [COLOR="RoyalBlue"]son 5 ay [/COLOR]çok [B]değişken karakterli [/B]aylardır...[/QUOTE]
bir optimizasyoncu olarak 2-3 ayda bir değişkenlik gösteriyo piyasa diyebilirim.5 ay bana biraz uzun geldi.2 evya 3 ay ın üzerindeki verilere güvenmiyorum.en azından metastock bana öyle diyo.
-
[QUOTE=Rooks;171169]bir optimizasyoncu olarak 2-3 ayda bir değişkenlik gösteriyo piyasa diyebilirim.5 ay bana biraz uzun geldi.2 evya 3 ay ın üzerindeki verilere güvenmiyorum.en azından metastock bana öyle diyo.[/QUOTE]
100 işlemden azına çok güvenmiyorum..ondan...140 gün bende genelde 100 işleme denk geliyor...
-
EURUSD ?
USDJPY ?
Noholuyo yahu
Yine ilginç bir şeyler olacak sankilim.
-
herşey manyakca hareket ediyor....