yarım saatte 4000 short acıldı eger aga acmadıysa bunları yukarı basar feci bi şekilde..
Printable View
yarım saatte 4000 short acıldı eger aga acmadıysa bunları yukarı basar feci bi şekilde..
hammmmm!!! .lelele
[QUOTE=Astatin;171166]senin internet su şebekesi üzerindenmi mesaj yolluyo Aman ra::::::[/QUOTE]
Astim burada halimi görsen üüüüwwwww vallaha canım çıktı şööle bi bakıyom fırsat bulunca bu arada çarpıldım **
Gideceği yer 65375 görünüyor bende bu mesajı saklayın kayıt edin!
[quote=sazan;171171]EURUSD ?
USDJPY ?
Noholuyo yahu
Yine ilginç bir şeyler olacak sankilim.[/quote]
şşşşşşş...pıssss..EURUSD ye elleşme brah düşsün....
on the way
ziestem is sitil lonkk signal
bu datalara dow %2-3 yapar bence...zaten verişler iştahsız bizdede..yada iştahlı ve dow %56 düşer..ehuhehehe
[QUOTE=Astatin;171184]ziestem is sitil lonkk signal[/QUOTE]
seym hiyır
Astiiiİİİİİİİİİİİiiii suyun başını tutmuşun!
[quote=AMON RA;171188]Astiiiİİİİİİİİİİİiiii suyun başını tutmuşun![/quote]
ne suyu beaaa....aannamadım..güççücüh peygamber devesisin bi gıdımlık canın var..su içsen noolur içmesen noolur..ottur oturduğun yerde...aman ha , aman ra:..:
[QUOTE=Astatin;171165]Kenim bana 1ile 49 arasında 43 sayı söyle[/QUOTE]
Usta bayılıyorum böyle ince esprilere ya....brv
[QUOTE=Astatin;171189]ne suyu beaaa....aannamadım..güççücüh peygamber devesisin bi gıdımlık canın var..su içsen noolur içmesen noolur..ottur oturduğun yerde...aman ha , aman ra:..:[/QUOTE]
ayıp ettin astiiii .
[quote=mur@t;171190]Usta bayılıyorum böyle ince esprilere ya....brv[/quote]
hahah bende şimdi gördüm güzelmiş :)
[QUOTE=Astatin;171189]ne suyu beaaa....aannamadım..güççücüh peygamber devesisin bi gıdımlık canın var..su içsen noolur içmesen noolur..ottur oturduğun yerde...aman ha , aman ra:..:[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;171191]ayıp ettin astiiii .[/QUOTE]
Lan noluyo dedim biri benim şifreyi ele geçirmiş heralde dediydim TAAKİİİ EHEHE Selçuklunun o böcüğü koyduğu resmin altında adını görene kadar. Ne kadar güzel olmuş ööle değilmi Allah aşkına! :..::..::..:
[quote=selçuklu;171191]ayıp ettin astiiii .[/quote]
hay**:D:D:D:D ulan diyorum bende..herkes avatar kopyalama manyağı oldu ama AMAN RA da imza kopyalamış..derken baktım iselçuklu....dng.dng.lelele
[quote=mur@t;171190]Usta bayılıyorum böyle ince esprilere ya....brv[/quote]
o zaman sende 1 ile 14 arasında 13 sayı söyle:::::::::
Bu coniler dün akşam son dakka golü yemişler, canları burnunda. Şimdi pat diye 150 puan yukarımı atacaklar yani.
ehuehhehueuhe :::::::::::::D:D:D:D:D
[quote=Barney;171192]hahah bende şimdi gördüm güzelmiş :)[/quote]
sende 1 ile 54 arasında 48 sayı söyle o zaman.dng
Bu arada 65375 dediydimya onu düzelteyim 65300 yaptık oradan düğmeye [COLOR="Red"][SIZE="6"]BASARIK[/SIZE][/COLOR] artık
[QUOTE=Astatin;171195]hay**:D:D:D:D ulan diyorum bende..herkes avatar kopyalama manyağı oldu ama AMAN RA da imza kopyalamış..derken baktım iselçuklu....dng.dng.lelele[/QUOTE]
Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...
ahada sistem sat firir geçici
[quote=enorton;171201]Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...[/quote]
yok emortım petrım..avatar falan değiştiği yok..sen grip oldun gözlerin bulanıyo..ondan yanlış görüyon herhalde.....:D:D:D ...ben selçukluyumm emortım..iyimisin..şşş
[QUOTE=enorton;171201]Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...[/QUOTE]
şekil bi avatar arıyorum bende.lelele
hepimiz enortonuz :D
[QUOTE=enorton;171201]Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...[/QUOTE]
bencede abi .. hep selçuklunun işi bunlar .. fxci ilk bşlattı ama .. :::
Bu conilerin elinin hiç ayarı yok. Dün son 1 saate baksanız dünya batıyo sanarsınız. Bugün tarihi gap ile açtılar ralli yapıyolar... Orda da KY İngilizce ne kadar küfür varsa sayıyodur şimdi...
[QUOTE=Astatin;171196]o zaman sende 1 ile 14 arasında 13 sayı söyle:::::::::[/QUOTE]
4 yaz...
[QUOTE=Barney;171207]hepimiz enortonuz :D[/QUOTE]
Eyvallah baba sağolasın...
Mikrop mikroba bulaşmaz dedik ama yine grip olduk... :)
[quote=selçuklu;171208]bencede abi .. hep selçuklunun işi bunlar .. fxci ilk bşlattı ama .. :::[/quote]
kimsin sen yaww..seçemedim tam...enorton senmisin, lem efiksci..dalga geçme ha..senmisin yoksa..gözlerim bulanıyo...butik bir göz lazım bana
bu avatr yakıştı bana ama ... iyi oldu hakkaten .. teprik ederim ..
Sanki John Malkovich Olmak filmini izler gibiyim :)
[IMG]http://static.ideefixe.com/images/275/275751_2.jpg[/IMG]
Yyld :)
[quote=enorton;171212]Eyvallah baba sağolasın...
Mikrop mikroba bulaşmaz dedik ama yine grip olduk... :)[/quote]
Geçmiş olsun atlatırsın umarım en kısa zamanda...
[QUOTE=Astatin;171217]Yyld :)[/QUOTE]
::::::::::::
[QUOTE=Barney;171218]Geçmiş olsun atlatırsın umarım en kısa zamanda...[/QUOTE]
Atlatamazsam da ölürüm artık yapacak birşey yok :D
istihbaratı yaptım, psikopatı olduğum hatun ve arabası ankaraya gidiyomuş..mecbur bende yola çıkcam..umarım bu kez tüm sürücüler doğru şeritten giderler... :)
strategist patron niye siliyon mesajı ayıpoluyo ama ..:::::::::
hakkaten strategist ayıp oluyo... :D:D:D