ya arkadaşlar tamem komik ama abarttınız ha..gripim şurda gözlerim bulanık..bu kadar avatar arasında kafam döndü yaw..zaten ankaraya da yola çıkcam
Printable View
ya arkadaşlar tamem komik ama abarttınız ha..gripim şurda gözlerim bulanık..bu kadar avatar arasında kafam döndü yaw..zaten ankaraya da yola çıkcam
[QUOTE=enorton;171220]Atlatırsam da ölürüm artık yapacak birşey yok :D[/QUOTE]
en kötü sistemini bize verirsin hayırlı bir iş yapmış olursun arkandan anıtını dikeriz.bi enorton abimiz vardı deriz hep seni anarız.heyk
[QUOTE=Astatin;171224]ya arkadaşlar tamem komik ama abarttınız ha..gripim şurda gözlerim bulanık..bu kadar avatar arasında kafam döndü yaw..zaten ankaraya da yola çıkcam[/QUOTE]
geçmiş olsun patron .. acil şifalar .. hayırlı yolculuklar ..
tü Allah sizi kahretmesin.
Yine forumu avatar manyagı yapmışsınız.
[quote=Rooks;171225]en kötü sistemini bize verirsin hayırlı bir iş yapmış olursun arkandan anıtını dikeriz.bi enorton abimiz vardı deriz hep seni anarız.heyk[/quote]
enortonun sistemi uygulamak cok zor. o uyguladığı için piyasa onu ödüllendiriyo zaten... ben cok zorlanırdım kesin..
tabi enorton patron sakın değiştirme yöntemini, sisteme uymakta zorluk çektiğimde hep sen geliyosun aklıma :D sende sisteme uymamazlık edersen halim harap :D
[quote=selçuklu;171222]strategist patron niye siliyon mesajı ayıpoluyo ama ..:::::::::[/quote]
Yaw birine bişey yazmıştım ama kim kimdir karıştırdım artık abi... Yanlış kişiye yanlış şey yazmıyım... Bu hafta KY psikolojisini çok kötü etkiledi harbiden... :..:
[quote=selçuklu;171226]geçmiş olsun patron .. acil şifalar .. hayırlı yolculuklar ..[/quote]
bana değil AMAN RA :), psikopatı olduğum hatuna ve arabasına acil şifalar dile.....lem hala gözlerim bulanıyo..bu arada YYLD
Avatarıma dohunanı da yaharım. Biline.
[QUOTE=Barney;171229]enortonun sistemi uygulamak cok zor. o uyguladığı için piyasa onu ödüllendiriyo zaten... ben cok zorlanırdım kesin..
tabi enorton patron sakın değiştirme yöntemini, sisteme uymakta zorluk çektiğimde hep sen geliyosun aklıma :D sende sisteme uymamazlık edersen halim harap :D[/QUOTE]
evet bu konuda ciddi anlamda bende takdir ediyorum onu.bigün bende öyle olucam kesin
emortım petrım avatarımı neden çaldın abi??
... :D hmm az önce spottanda bi atak geldi...
[QUOTE=selçuklu;171214]bu avatr yakıştı bana ama ... iyi oldu hakkaten .. teprik ederim ..[/QUOTE]
Benimde dikkatimi cezbetti Selçuklum nerden buldun bunu çok asil bir avatar olmuş!
Buda pembe oolan!:o:o:o:o:o:o
[quote=sazan;171233]Avatarıma dohunanı da yaharım. Biline.[/quote]
melaba ben sazan..ama yanık sazan:D:D:D pardon yanıh sazan
[QUOTE=enorton;171236]emortım petrım avatarımı neden çaldın abi??[/QUOTE]
o nası avatar patron kocaman .. çok güldüm... Allahta seni güldürsün emi .. hahahah
Multi pass geçici "[B]sisteme uyma[/B]" sinyali çakıyor :)
[quote=astatin;171165]kenim bana 1ile 49 arasında 43 sayı söyle[/quote]
1345679101112131416171819202122232425262728303132343536373839414243444546474849
[quote=enorton;171236]emortım petrım avatarımı neden çaldın abi??[/quote]
bu bir şey değil..önceki gecelerde benim avatarı terbiyesiz hale getirip kullandılar..hemde bir sürü kişi..yaharım avatarıma bulaşanı bir daha
[QUOTE=selçuklu;171241]o nası avatar patron kocaman .. çok güldüm... Allahta seni güldürsün emi .. hahahah[/QUOTE]
Daha büyüğünü bulamadım patron :) Mantık adamıyız sonuçta... Sisteme uymak mantıklı geliyor... :)
[quote=enorton;171242]Multi pass geçici "[B]sisteme uyma[/B]" sinyali çakıyor :)[/quote]
:::::::::::::::::: yyld yinede::::::
kapanış tahminim 64000 geceyede long sonrada.uyk
Yerli malı Spock :D
[QUOTE=Rooks;171225]en kötü sistemini bize verirsin hayırlı bir iş yapmış olursun arkandan anıtını dikeriz.bi enorton abimiz vardı deriz hep seni anarız.heyk[/QUOTE]
hakkaten kullanmadıgınız kenarda köşede duran evladiyelik sistem varsa hani getirisini pek beğenmediğiniz "ayda 5000 puan veriyo aman canım böyle sistem mi olur" dediginiz bi sistem varsa heba olmasın kenarda köşede biz alalım :)
şaka 1 yana sistem uygulamak zor olsa gerek ..
[quote=Astatin;171245]bu bir şey değil..önceki gecelerde benim avatarı terbiyesiz hale getirip kullandılar..hemde bir sürü kişi..yaharım avatarıma bulaşanı bir daha[/quote]
niye böyle bir mesaj yazdım acaba..yoksa ben yazmadımmı..acaba avatar karmaşasında şifremizimi kırdılar **:D:D
[QUOTE=Kennym;171252]hakkaten kullanmadıgınız kenarda köşede duran evladiyelik sistem varsa hani getirisini pek beğenmediğiniz "ayda 5000 puan veriyo aman canım böyle sistem mi olur" dediginiz bi sistem varsa heba olmasın kenarda köşede biz alalım :)
şaka 1 yana sistem uygulamak zor olsa gerek ..[/QUOTE]
alışma kısmı zor onu tanıyana kadar.tanıdıktan sonra çok sıcakkanlı biri oluyo.diyalogların gelişiyo.al verirken düştüğü zaman ne kadar küfür etsende yeri geliyo özür diliyosun tamam tamam uyucam diyosun oda sana puancıklar veriyo öyle geçinip gidiyosun yani:) en önemli kısmı onu tanıdıktan sonra artık napıcağını az çok kestirebiliyosun sana yalan söylediğinde onu dinlemiyosun zararını azaltmış oluyosun.böyle bir ilişki işte.boks.
Bu işlerden anlayan biri bana nasıl olup da hem Doların hem de DOW'un aynı anda çıktığını anlatabilir mi?
-------
"Önemli olan para kazanmak değil piyasaları anlamakdır." :..:
abavv DJ de fiskiye çalışmış yukarı yukarı fışkırtaii .dng.dng
[QUOTE=Kennym;171252]hakkaten kullanmadıgınız kenarda köşede duran evladiyelik sistem varsa hani getirisini pek beğenmediğiniz "ayda 5000 puan veriyo aman canım böyle sistem mi olur" dediginiz bi sistem varsa heba olmasın kenarda köşede biz alalım :)
şaka 1 yana sistem uygulamak zor olsa gerek ..[/QUOTE]
Yaklaşık 4 yılda 153000 net puanı olan (kom düşülmüş) aylık ortalaması 3300 Puan olan sistem işini görür mü??
Görür diyorsan;
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=99637&postcount=6[/url]
YYLd....
kennym patron ben anlamıyorum sistemlerden . .ama astatin patron sana sistem verebilir .. lüfer ve rakı karşılığı ... tabi benimde o masada olmam lazım .. eheuhue::::::::::::
[quote=Astatin;171265]YYLd....[/quote]
ay pardon yanlış oldu...astatin olmuşum yine...sistem alda kaldı:D
Dow'da NU var. NU hiçbir işe yaramayan tamamen şehir efsanesi birşey olduğu için demek ki PU var.... :) Long devam... Bir sürpriz çıkmazsa hafta sonuna da long...
Selcuklu abi sen de bunu koy çeşit olsun, ya da başka bir koysun :)
[IMG]http://llamabutchers.mu.nu/archives/evil%20spock.jpg[/IMG]
[quote=enorton;171251]Yerli malı Spock :D[/quote]
koptum................................................:):):):):)
ulen ne mean adamdı be...:)
He koysun da forumun adını da spockhane oalrak değiştirelim. .dng
Avatarlarla birlikte, Milletin mesaj stilleri ve takıntılı olduğu konuları da araklamışınız ya ne diyim helal olsun. +. Tamamen abandone oldum. Bu mesajı hakkaten be mi yazdım.?
eurusd nin tabanı kaç ehuhe
astiiiii ... dow çöker bence .. hehe
Beşiktaş şampiyon olamaz :) Asti senin sonun da doberman gibi olmasın...
[url]http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/12/gecemezsin-mustafa_01.html[/url]
[quote=sazan;171274]Avatarlarla birlikte, Milletin mesaj stilleri ve takıntılı olduğu konuları da araklamışınız ya ne diyim helal olsun. +. Tamamen abandone oldum.[/quote]
hımmmmmm... az önce bir istatistik yaptım...forumun çoğu mister sazan dan beleş ikinci sistemi bekliyor..sende çok var patron yaz bir tane daha...boks.
mani olmayacağız söz, sihirbaz
herkese şimdiden iyi haftasonları.erken kaçim gözlerim ağrıyo ekrana bakmaktan.hergün minoset almaktan bıktımüüü
kennym sana bir kitap önermek istiyorum okumadıysan çok yararlı olucağına inanıyorum.özellikle sistemler hakkında.sadece bu kitabı okuyarak bile kendime sistem yazabilirsin.okuduklarını metastocktada geliştirirsen güzel bir sistemin olur en azından azda kazandırsa kazandırmış olur.
Finans Piyasalarında Bermuda Şeytan Üçgeni
yazarı HALUK ÇAĞIRMAN