[QUOTE=Astatin;70606]sadece stresimiz ve hatalarımız iki katına çıkar gibi geliyo bana.dng[/QUOTE]
Kesinlikle aynı fikirdeyim....brv Sadece espriydi . :D
Printable View
[QUOTE=Astatin;70606]sadece stresimiz ve hatalarımız iki katına çıkar gibi geliyo bana.dng[/QUOTE]
Kesinlikle aynı fikirdeyim....brv Sadece espriydi . :D
Dolar forexde 15550 olmus +++ DOLAR GÜNLÜK GÖSTERGELERDE AL VERMİŞ
[QUOTE=Astatin;70387]Bay Sazan,
Bir EW (duygusal), bir de Bio-Mech yorumu alsak sizden, toplantınızı balla kesmiş olur muyuz...Bu arada ben de asker emeklisi ve güvenilir bir şahsiyet arıyorum.. :) Sizin yönteme döneceğim..Bu psikoloji olayı dayanılmaz noktaya geldi..Neden derseniz, sistem bu ay sadece 2 sinyal vermiş...35375 al, ve bugün 37850 sat...peki bende elde ne war, -300...bilmem anlatabildimmi... ilgilenenlere duyurulur...güvenilir ve tercihen asker emeklisi bir sistem kullanıcısı aranıyor..hiç ekonomi bilmemesi, tercihen sağır olması istenmektedir...maaş+yemek+yol+ssk+prim verilecektir.[/QUOTE]
yaww ben senin bu yazını atlamışım öğlende...
-300 puanın bende saklı.. Emanetine itinayla bakıyorum..
Elemanlardan bi tane de bana yolla.. 300 puanını iade ederim.:..:
[quote=catedral;70610]yaww ben senin bu yazını atlamışım öğlende...
-300 puanın bende saklı.. Emanetine itinayla bakıyorum..
Elemanlardan bi tane de bana yolla.. 300 puanını iade ederim.:..:[/quote]
:) son sinyal 37850 sat:D:D:D mahsup ettim ben onu..ama illede verecem diyosan hayır demem..para paradır
sistemsensin 1 vob30 15 dk
[QUOTE=Astatin;70611]:) son sinyal 37850 sat:D:D:D mahsup ettim ben onu..ama illede verecem diyosan hayır demem..para paradır[/QUOTE]
Walla bende ordan kısaldım sabah.. Dün kapanışta 37.975 te vermişti sinyalde .. ben askerlik yapmadım ya.. Sorun orda. 125 puanıma oldu olan. O yüzden hala bende 300 ün.:..:
usdytl 60 dk
altıngun altınhafta
[quote=catedral;70615]Walla bende ordan kısaldım sabah.. Dün kapanışta 37.975 te vermişti sinyalde .. ben askerlik yapmadım ya.. Sorun orda. 125 puanıma oldu olan. O yüzden hala bende 300 ün.:..:[/quote]
alrım anahtarını.dng
EURUSDAY....uhhhh
şelale.. şelale .. şelale.. mümkünse sabah yatay açılsın gap olmasın öğleden sonra şelale olsun ...
[QUOTE=selçuklu;70621]şelale.. şelale .. şelale.. mümkünse sabah yatay açılsın gap olmasın öğleden sonra şelale olsun ...[/QUOTE]
Neden öğleden sonra.. Sabah yokmusun? Gözlerinle şelale mi izlemek istiyosun.. peki elimden geldiğince tutarım endeksi öğkeden sonra 13:35 e kadar ama... Fdow artıda seyrediyo.. Yoksa yarın gapla yukarımı açarız? Burda recep ve Seyyah adında iki tip var.. benim mis gibi [COLOR="Red"][B]OBO[/B][/COLOR]ma[COLOR="Red"][B]OBO[/B][/COLOR] değil diyolar. İçimizdeki hain denir ya. Tam onlardan. Halbuki ikisi de short giymiş.
Araya eleman gelmişş... Seni öte topiğe alalımm..