-
[QUOTE=catedral;70622]Neden öğleden sonra.. Sabah yokmusun? Gözlerinle şelale mi izlemek istiyosun.. peki elimden geldiğince tutarım endeksi öğkeden sonra 13:35 e kadar ama...
Araya eleman gelmişş... Seni öte topiğe alalımm..[/QUOTE]
evet tut abla öğleden sonra şelale olsun lütfen . sabah sakin açılsın..
ne elemanı hangi topic yatacağım ben uykum geldi .. şelale şelale şelale
-
[QUOTE=Astatin;70477]Hikaye hiç değişmiyor..Diyaloglar;
Göçecek abi..Abi tepki bu göçecek göçeceekk...Lan iyi de alıyolar...Haydaa salak mı bunlar niye alıyolar..Aman abi zzararın neresinden dönülse kar..İyi oldu yetişdim aldım..DJI 9100 ü kırar obamaya tav olur 10500 olur..IMF anlaşması ile bizde 42000 oluruz..dur biraz daha alayım...bu geri geliş düzeltme abi bişi olmaz..hayda 200 puan daha düştü..ama neyse saatlik sistem hala alda...yok abi düşmez daha EW ye göre 41000 yapması lazım en azından..ha....rr.. lan niye göçüyo bu...puff yarısını kapatayım longların..abi EFG uzundan neden düşüyo bu...:) :) :) :)[/QUOTE]
Sevgili Astatin,
evet hikaye hep bu işte ama,
mesele,
sonuçta hadi almadım 26xxx lerde daha önce stoplosssuz 28300 almıştımda bir ara. orda bir iki işlem nihai 31000 di.
düne kadar malda beklemekte.
yapabildimi hayır, bunu disipline edemiyorum. kaç puan var orda 9950. süre 1ay 20 gün. ve tek işlem.
fırsat bunlar hep fırsat. (dı).
sevgiler.
-
[QUOTE=serkanyurttas;70560]Slmlr su 38200 olayına hasta oldum kendimle guru duyuyorum 35500 38200 e hedef verdim 38250 den döndük maalesef ben 37075 den bugün shorta geçtim saatliklerde sata girmiş ımf falan derken mılletı elıne çocukları verebilirlerde py de long işler karısık simdilik kısa slmlr[/QUOTE]
tebrikler Sevgili Serkan.
-
Günaydın Astatin,
Sistem ve EW durum hakkındaki sorularına iki cevap da aşağıda.
Biyo-Mechanical Sistem (1) son sinyallerin grafiği aşağıda. Durum Sat'da. (Bu arada senin sistem grafiğinde güzelmiş (sistemsensin1'i kastediyorum) yahu :..:)
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/9841/dolunaybs8.png[/IMG][/URL]
VOB 60 dk'lık grafikte aşağıda.
Kimsenin dikkatini çekmeyen bir sayım (en azından yazıştıklarımın). Bence olasılığıda fena değil. 5 dalgalı A sonrası bir daralan üçgen oluşumu (B) olarak ve son olarak C yükseliş dalgası. Yükselişin %61 ve %100 hedeflerindeki (Gri yatay trendline'lar) tepkisine bakarsak en azından bir grubun bu sayımı takip ettiği belli oluyor. Tek handikap B düzeltme dalgası sonrası (grafikte e sonrası) hareketinde 5 dalgalı olması gerekirken onunda 3 dalgalı olması. Bu kısımdan dolayı dalga sayımının netleşmesi için biraz zamana ihtiyaç var.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1710/voboo6.png[/IMG][/URL]
-
Sabah sabah gülmekten ölüyordum..
Selim ATALAY der ki
Amerika da kırmızı noktalı [COLOR="Red"][B][SIZE="6"].[/SIZE][/B][/COLOR] şirketler de kongreye gidip 5 milyar dolar yardım isteme hazırlığındaymış.. İşler kesatmış yane:eek:
Bende kongreye gitmeye karar verdim. Forum olarak bir komisyon oluşturup amerikan kongresinden 1 milyar dolar yardım istesek kabul edermi acaba? sssstttt 500 milyon dolara da fitim aslında.. :..:
-
[QUOTE=sazan;70631]Günaydın Astatin,
Biyo-Mechanical Sistem (1) son sinyallerin grafiği aşağıda. Durum Sat'da. (Bu arada senin sistem grafiğinde güzelmiş yahu :..:)
[/QUOTE]
Günaydın... Bol kazançlar..
gurtlar inlerinden çıktılar mı? Ne dersiniz sevgili Sazan?
-
[quote=catedral;70633]Günaydın... Bol kazançlar..
gurtlar inlerinden çıktılar mı? Ne dersiniz sevgili Sazan?[/quote]
Sevgili Catedral,
Bu 2 gündür iş yogunluğumdan piyasaları pek takip edemiyorum. Bu yüzden yorum yapmam biraz zor. Ancak Gurt Adam grafiğimiz hatırlarsanız, turuncu dolunaya kadar 5 günlük bir trend gösteriyordu. Bu gün trendin 3 günü ve dünkü düşüşün bir tepki olması mümkün. (Bugünkü TC Sanayi endeksi verisi inanılmaz berbat çıkmaz ise, Güney kore -%10 civarı çıktı biliyorsunuz, üstelik Kasım ayı verileri)
Özetle EW grafiğinde de belirttiğim gibi piyasaları çalışmak (EW açısından) için çok zaman bulamıyorum , bu nedenle de sadece sistem sinyallerine uyuyorum.
Size ve herkese bol kazançlar dilerim.
-
-
[QUOTE=hexen;70411]systems
5 dakk short 15 dakk short gun long signalde
ben halen 3/1 malyet 15 dakk system yondeyim
37200 yeresi onemde asayasında 36300..36500 yeresine potansta[/QUOTE]
36300..36500 yeresine geldimiz icun 36375 de shorts realiz etim
-
37.525 KISA lar 36.400 den teslim edildi.
kalanlara bol şans!
-
[QUOTE=hexen;70638]36300..36500 yeresine geldimiz icun 36375 de shorts realiz etim[/QUOTE]
düsme devam icun 36250 asayası gerek
eyer 36250 asayası olur short devam etceyim
eyer 36250 üstesinde 5 dakk 15 dakk systems long siynal olur, gun system long signal oldu icun yukarya hızla atak potans olur hale dikat olma gerek..
-
[COLOR="Red"][B]OBO [/B][/COLOR]muz ve yükselen takozumuz kırılmıştır. Burdan acele yukarı atmaz ise yükselen takoz harekete geçer.... ! ! !
Vatana millete OBO muz hayırlı uğurlu olsun:) Şimdi nurtopu gibi [COLOR="Red"][B]Yükselen Takozumuz[/B] [/COLOR]var...
Takoz değil diyen varmı? :) :) :)