-
Daytrader
[B][I][SIZE=3]1.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B][COLOR=black]72.325[/COLOR] :yü:[/B]
[B]71.550 :dü:[/B]
[B]---------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[IMG]http://i46.tinypic.com/32zl4sh.jpg[/IMG]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGY: 72.650[/B]
[B]ÖGD: 71.550[/B]
[B]ÖGK: 71.700[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.400[/B]
[B]3.Direnç : 75.500[/B]
[B]2.Direnç : 73.600[/B]
[B]1.Direnç : 72.650[/B]
[B]Pivot : 71.700[/B]
[B]1.Destek : 70.750[/B]
[B]2.Destek : 69.800[/B]
[B]3.Destek : 67.900[/B]
[B]4.Destek : 66.000[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]5.)Giriş ve Çıkışlar[/SIZE][/I][/B]
[B]STR:[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/ao6m9i.jpg[/IMG]
-
Sarayli Hocam
Su asağidaki formul vs nasil yapacağiz bir türlü anliyamiyorum yardimlarinizi rica ediyorum.Mehmet Ferit beyede ayrica cok tsk ederim.
1)
entry:=C>mov(c,100,s);
sentry:=C<mov(c,100,s);
init:=Cum(IsDefined(entry+sentry))=1;
flag:=ValueWhen(1,entry-sentry<>0 OR init,entry);
entry:=flag*(Alert(flag=0,2) OR entry*Cum(entry)=1);
sentry:=(flag=0)*(Alert(flag,2) OR sentry*Cum(sentry)=1);
EntryVal:=ValueWhen(1,entry,C*(1));
Profit:=C*(1)/EntryVal-1;
ProfitPer:=(flag*Profit+Cum(sentry*Profit))*100;
sflag:=ValueWhen(1,sentry-entry<>0 OR init,sentry);
sEntryVal:=ValueWhen(1,sentry,C*(1));
sProfit:=C*(1)/sEntryVal-1;
sProfitPer:=(sflag*sProfit+Cum(entry*sProfit))*100 ;
k1:=(If(1,ProfitPer,entry-sentry)-If(1,sProfitPer,sentry-entry));
k1
burada "entry" long şartımız..."sentry" short şartımız....buralara sistemlerinizin long ve short şartlarını yazın....k1 ,bu sistemin getiri eğrisidir...
bu şekilde varolan bütün sistemlerinizin equity'lerini indicator haline getirebilir,bunları system tester da test edebilirsiniz...
mesela entry=1 and k1>mov(k1,opt1,s) derseniz,alım şartınız olduğunda equity hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor test edebilirsiniz,bunun gibi 10'ca değişik şekilde öneri sunabilirim...
2)bütün sistemlerinizin equity'lerini ind.haline getirir,belirli hareketli ortalamalarının üzerindeyse,ana sisteme STC55 'e girmelerini saylayabilirsiniz...
3)trend sistemlerini kendi içlerinde ayırıp,bir grup oluşturabilirsiniz...aynı şekilde yatay piyasada çalıştığını düşündüğünüz sistemleri de başka bir grup yapabilirsiniz...trend sistemlerinin toplam equitylerini bir indicator,yatay piyasa sistemlerinin toplamının equitysini ayrı bir indicator haline getirebilir,bu iki indicatorun son 10,50,100,500 verideki mse'lerini hesaplayıp,piyasayla en uyumlu grubu,çok erken bir şekilde otomatik olarak görebilirsiniz...
-
bu formülü bugün biri daha arıyodu,işte burda...
entry yerine sistemin giriş koşulunu ve sentry yerine çıkış koşulunu yazın,getiri eğrisini size bir tg gibi verir...
bir isim verin tabi..
bu...:)
-
Abi onu yaptim , benim yapmak istediğim overoll hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor buldurmak. Yukaridaki iletide bunun yapilabileceğini anliyorum ama yapamadim.Nalinci keserinde standart olarak 20 veya 100 üssel ort kullanmaktansa en iyi ort için test ettirmek.
-
[quote=Kanaatkar;253452]Abi onu yaptim , benim yapmak istediğim overoll hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor buldurmak. Yukaridaki iletide bunun yapilabileceğini anliyorum ama yapamadim.Nalinci keserinde standart olarak 20 veya 100 üssel ort kullanmaktansa en iyi ort için test ettirmek.[/quote]
Sazan'ın sistem topic'inde bir örneğini yapmıştım ben, belki fikir verebilir:
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=203601&postcount=79[/url]
Yalnız bu sadece Metastock'da çalışır, Matriks'de çalışmaz.
-
hayırlı cumalar bol kazançlar
yorumlarımı daha önceden takip eden ve bundan sonra takip etmek isteyen arkadaşlar özel mesajla yeni kurduğum blog adresimi öğrenebilirler.
-
cümleten günaydın hayırlı cumalar bol kazançlar
-
Cümletten günaydın,hayırlı cumalar.
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Hayırlı Cumalar
-
Günaydın deytreydırlar...üüww.Tuzunuz kuru tabi flet flet geziyosunuz ortamlarda..ü[url]www..gaptrader[/url] olmak zor zenaat...he diyeceksiniz ki , tatlı yemenin acı ...ması vardır..he doğru...histemik 72450 şortlarla devam..üwwww...long live gaptraders
-
ordi, benim göstergelerin fiyatı baya arttı söylemiş olayım.
dün dediydim sana gel 200 milyon dolara kapat şu işi diye. :p:p
herkese günaydın bol kazançlar...:)))