-
ula aaşama dooru 90700 den kontratları flatlayıp..sonnasında 850 üstüne emir verdım tekrar alıs için...ve benim malımı aldı da vurdu...palanın intikamımı bu lem..?...bi de bıdı bıdı yazdık twitter a para yönetimi ,trade esasları deyu..uwwww..
ps: stetom o nunu çalışmaz abim bi barla...şşş..çalışmasın nooluvv..:)
-
850 ustune almasa ei olacaktı be...ne güzel aşavıdan yerıne koyacaktım..kurtar bizi ferittt...
-
dxy
80.42
Change
+0.29 +0.36%
-
[quote=ATHLON;421278]850 ustune almasa ei olacaktı be...ne güzel aşavıdan yerıne koyacaktım..kurtar bizi ferittt...[/quote]
vayy pATHLONg..... geceye sen long ben şort girdim annadığım kadarıyla..üww.bana da şort girmek mantıklı gelmiyor ama du bakalım...
-
[quote=astatin;421273]hareketlere bak be gnom patron....pala gnam gnam style yapıyor.... Kapanışta şortları "tangam style" yapmasında..üğwww[/quote]
asti patron cuma ya kadar yatay çarpma piyasası ya da bugünkü gibi 800-1000 puanlık vur kaç piyasası olabilir . Babacan bir trend başlayacağını sanmıyorum . 90.125 civarından fazla uzaklaşamayacaktır , kaderi bu şerronun . Dikkat ederseniz kapanışı yine 90.125 e yaklaşarak kapattı . Birgün uzak kalsa ertesi gün yanaşır :)
-
geceyi bekleyin yiğidolar...yarın sabah bovasal bir açılış bekliorum fdow dan dolayı...dow da feci bi atak bekliorum..grafik koyamıorum ,çünkü öyle bi grafiğim yok.siteyle bi alakası yok yani..sadece öyle bi umudum var..:)))
-
Indik düz çizgi halinde .
No macera . Yatay ve çarpma testere piyasası . Düz çizgi halinden çıkana kadar ufak lotlarla işlem ya da no işlem . Ne zamana kadar cuma'ya . . .
Cuma ve pazartesi verdiğini geri alıyor . Artı komisyon paraları bize kalıyor :)
lakin illa işlem yapacaksanız 90.125 altı-üstü yapın , kar varsa da alın çıkın .
-
[quote=gnome;421193]biri ekimin başında biri geçen cuma olmak üzere iki kere direkten döndü .
Bu metastock da spot u - 30 grafiği ; çünkü formül matrikste çalışmadı .
Orta vade sata çıkması için kritik değer 87.150 zaten oradan döndü cuma günü . Orta vadeli yükseliş olacaksa muhakkak 89.750 üstüne çıkmalı (kapanışı 89.510) makas bugün için 600 puan yani kabaca vob un 90.500 üzerine çıkması gerekiyor , orta vadede tekrar coşması için . Lakin çöküş yeresi hala aynı 87.150 . Bunun altı shorta yaslanma yeri .[/quote]
orta vadeli bir yükseliş başlayabilmesi için bugün 91.000 veya 90.500 üstünde kapanış yapması lazımdı . Lakin öyle bir satış yediki feleği şaştı.
Pis bir piyasanın içinde kaldık . Iki , üç gün sonra anlarız . Herkese iyi akşamlar . . .
-
Indik düz çizgi halinde .
No macera . Yatay ve çarpma testere piyasası . Düz çizgi halinden çıkana kadar ufak lotlarla işlem ya da no işlem . Ne zamana kadar cuma'ya . . .
Cuma ve pazartesi verdiğini geri alıyor . Artı komisyon paraları bize kalıyor :)
lakin illa işlem yapacaksanız 90.125 altı-üstü yapın , kar varsa da alın çıkın .
-
sanırsam ,bütün piyasanın iyiden iyiye longa geçmeye başladığı bi ortamda,götürmeden önce milleti dökmek için bundan daha güzel bir haber ve hareket oluşturulamazdı...artık herkes temkinlilik ve aşağı hareketten bahsedio..bravo pela..
-
zystemsel ve indiksel
orta ve uzun vadesel
bakış ve görüntü
[IMG]http://666kb.com/i/c9chsq6lkc8oj00a7.gif[/IMG]
-
ula bu ekrana hiç bakmamak lazım yaw..sabah gelirken planım, olm hazır dow eksi yaptı sabah ne eksi açarsa açsın şortları kapa longa dön diye geldim...825 den defalarca fırsat verdi şortları kapamak içinki sadece 75 pian zarar demekti bu..ama yapmadım..eşhedü...90.000 dan yaptım..long live longs hope to