[quote=macide;454697]içime garip bir ürperti geldi :) herkes yükseliş bekliyor :) olmadı şimdi .. kartlar değişebülür değişmeyebülür de :)[/quote]
rüzgardandır:p yok valla ben ralli beklemiyorum..ben 82000 bekliyorum:p
Printable View
[quote=macide;454697]içime garip bir ürperti geldi :) herkes yükseliş bekliyor :) olmadı şimdi .. kartlar değişebülür değişmeyebülür de :)[/quote]
rüzgardandır:p yok valla ben ralli beklemiyorum..ben 82000 bekliyorum:p
sustum ben sadece izlicem :) bu noktadan sonra algıları bozmak istemem.. kenarda köşede bir garip vob cuyum artık :)
[QUOTE=Astatin;454700]rüzgardandır:p yok valla ben ralli beklemiyorum..ben 82000 bekliyorum:p[/QUOTE]
bu bi daha düşerse patron tutmaz oralar.. 75 e kadar pompa
[quote=macide;454701]sustum ben sadece izlicem :) bu noktadan sonra algıları bozmak istemem.. [B]kenarda köşede bir garip vob cuyum[/B] artık :)[/quote]
[B]Bir garip yolcuyum hayat yolunda[/B]
Yolunu kaybetmiş perişanım ben
Mecnun misali gurbet ellerde
Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben
Yalan dünya herşey bomboş
Hancı sarhoş yolcu sarhoş
Bir gün gibi sanki geçti seneler
Ümidim kayboldu perişanım ben
Alın yazımmış hayat yolunda
Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben
Yalan dünya herşey bomboş
Hancı sarhoş yolcu sarhoş.
:p
[quote=macide;454701]sustum ben sadece izlicem :) bu noktadan sonra algıları bozmak istemem.. kenarda köşede bir garip vob cuyum artık :)[/quote]
yok yok algıları bozmazsın..olabilürde olmayabilürde dedin mi olay biter... bende öyle yapıyorum zati..:..: he rşey %50
[quote=seagate;454702]bu bi daha düşerse patron tutmaz oralar.. 75 e kadar pompa[/quote]
valla şöyle diyim sana...sanki bugün abaracak bi %5 falan yapacak...sonra ver elini şarkışla diyecek gibi geliyor bana..ama olabülürde olmayabülürde:D
memü bak senin dediğin gibi oluyor..udtry az çıkıyor..dolar bazında ucuzladığı için alım geliyor vob a..ama devam edebilürde etmeyebiiürde
üçgen yukarı kırıldı 92800 üzerinde yükseliş ivme kazanacak. ilk duraksayacağı yer 93350.olabilir.:):yü:
[quote=macide;454698]93,5xx üzeri ve altı diyip kenara çekilelim :) yazmam sadece okurum artık :)[/quote]
olabilir de olmayabilir de :)
tırtıklıyorlar :).heyk.heyk
valla ben sıkıntıdan ve çok ürkek bir şekilde çok az porsiyon heyecanlık şort açtım 700 den
bak bak hemen çarptı...50 puan.. o zamna 750 dende açtım azcık..bak topam 1 kaldıraç oldu ha..sonra şaibe yok, yok astatin battı yok %4 ters yedi filan..hehehe
bak bak 850 yaptı hemen...darbeli matkap gibi alışlar..az bi geri yapıp ilerliyor
[quote=Astatin;454711]bak bak hemen çarptı...50 puan.. o zamna 750 dende açtım azcık..bak topam 1 kaldıraç oldu ha..sonra şaibe yok, yok astatin battı yok %4 ters yedi filan..hehehe[/quote]
hehe makap çalışması akşam 19:00 dan sora yasaklandıydı dimi en son..çalışıyo eleman gündüz tabi:::
galdraç 2 oldu...
garip işlemler var veriyomu alıyomu veriyo gibi
4....oldu
ortalama 725 oldu..o kesin olan..gol oldu mu kısmı az sonra
evvet 400 puanımızı aldık...bereket versin..sonrasına bakacaz
silkeleme olabilir.. çok zor düşürdü uğraştı düşsün diye
sakin....sakin....
525 reşort
475 long 425 long
şu 15 lik bar bi kapansın manzaraya göre zemin etüdüne devam veya şort holduz..du bakalım
zemin etüdü sağlam görünüyor.. ufukta deprem falan yok sanki..du bakalım
aha da memü saldırısı
az sonra tekrar 93 denenir diye düşiniom
yettim asti durum iyi
pala sabredeni sever :)
bu kadar silkeleme olurmu yav. 93 geçilecek galiba
900-1000 gab la
pala sürür
du bakalım
500 de 15 dklık sistemde geçici sat veriyor..eşhedü..yoksa yoksa
[quote=astatin;454733]500 de 15 dklık sistemde geçici sat veriyor..eşhedü..yoksa yoksa[/quote]
sistem on numaraymış bravo tam kuyruğundan tuttu kedinin :))
10 ho 90350 destek olurmuki:D:dü:
[quote=medet;454729]yettim asti durum iyi
pala sabredeni sever :)[/quote]
hacı,
zemin müsait..nunular müsait...her yukarı barda nunular derinleşmiş..revrse bar var..dax çıkarken verdi..zemin müsait yani..graştı graştı graşmadı..gısmet..indiklerin suçu yok benimde yok
az mola
hacı depsin de
yalnız 15 dklıkta alt boll açılmıyor hacı...tepebilir...ben yarıısnı 91825 den flatladim..sonraki barda fiyat buralarda olursa o barda bakacaz bollindgerin duurmuna
[quote=Astatin;454739]yalnız 15 dklıkta alt boll açılmıyor hacı...tepebilir...ben yarıısnı 91825 den flatladim..sonraki barda fiyat buralarda olursa o barda bakacaz bollindgerin duurmuna[/quote]
aha 92000 yakmış bile...tekrar o kısmı açtım..91975 den...5 dakika bekleyeceğik..kısmet artık
[QUOTE=Astatin;454740]aha 92000 yakmış bile...tekrar o kısmı açtım..91975 den...5 dakika bekleyeceğik..kısmet artık[/QUOTE]
dikkatli ol
hacı sabır az sabır :..:
destek buldu. tekrar yukarı hareket başladı.bu sefer 93 üzerine atmalı.
[quote=medet;454742]dikkatli ol
hacı sabır az sabır :..:[/quote]
trend yönünde o surflerin toplamı haftalıkta bazen 1500-2000 puan ediyor hacı..öyle surf fırsatı her zaman gelmez...5 dakika sonra belirlenecek bir durum için pozitif buffer fırsatı kaçırılmaz..en kötü maliyet düzeltmiş oluyossun
silkelemelerin ardı arkası kesilmiyor
75 bin destek oldu.. aşşası yok dedi