-
[QUOTE=hexa;70654]Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D[/QUOTE]
Dolarla hiç aram yok hiiiççç. Zıtlaşıp duruyorua onla. Ama yinede bi bakarımda hiç sorumluluk almam..
Endekste sistem satta.. Bir artema yaptım şimdi tekrar kısa devam .. Biraz alsalarda umudum yok.. OBo tam hedefe gitmedi daha.. Birazdan kısalarla arkama yaslanmayı düşünüyorum. :..:100 puana sıkıştırırlar yine buralarda..
selçukluya akşamdan sözüm var.. tutmamız lazım buralarda.. Öğleden sonra inşallah al vermeyizde bi tur şelale seyreder çocuk:)
Astatiiinnnnn allah cezanı verecek.. bana dolar yorumu yaptırcan.. gelsene leennn Hexa ya bi döviz yorumu yap..
-
[QUOTE=serkanyurttas;70655]Aksamda obama konusacakmıs[/QUOTE]
Ona artık [COLOR="Red"][B]OBO[/B][/COLOR][B]MA[/B] diyorus..Konuşssada konuşmasada hiç farketmeyecek bence..
Sitimulusunu daha düzgün hazırlaması için ne derse desin kırbaçlanabilir.:..::..::..:
-
[QUOTE=hexa;70654]Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D[/QUOTE]
Witchcraft el kitabı der ki....
Awwww... İMF heyeti geliyorrr... Ama 1.5740 ta döviz kontratları Günlükte al vermiş...ne iş?:..:
5 dakkalıklar ise 1.5460 dan dün sabah 11:00 itibariyle al vermiş.. 1.55 aşağı kırılırsa sata döner.
Başka bir sistemimde haftalıklar gel benimle ol şarkısını söylüyor..lelele
Astatin allah cezanı vermesin senin nerdesinnnnnnn? Jerfinde yookkk!!!
-
[QUOTE=catedral;70660]Witchcraft el kitabı der ki....
Awwww... İMF heyeti geliyorrr... Ama 1.5740 ta döviz kontratları Günlükte al vermiş...ne iş?:..:
5 dakkalıklar ise 1.5460 dan dün sabah 11:00 itibariyle al vermiş.. 1.55 aşağı kırılırsa sata döner.
Başka bir sistemimde haftalıklar gel benimle ol şarkısını söylüyor..lelele
Astatin allah cezanı vermesin senin nerdesinnnnnnn? Jerfinde yookkk!!![/QUOTE]
onun cezasını ben vercem.dng
-
dışarısı tepti biz hala alçak sürünüyoruz...
-
12 de gelecek olan euro verileri nasıl etkiler acaba çok veri var(yarın daha çok), bir de ingilitere merkez bankasının faiz indirimi?
-
[QUOTE=catedral;70632]Sabah sabah gülmekten ölüyordum..
Selim ATALAY der ki
Amerika da kırmızı noktalı [COLOR="Red"][B][SIZE="6"].[/SIZE][/B][/COLOR] şirketler de kongreye gidip 5 milyar dolar yardım isteme hazırlığındaymış.. İşler kesatmış yane:eek:
Bende kongreye gitmeye karar verdim. Forum olarak bir komisyon oluşturup amerikan kongresinden 1 milyar dolar yardım istesek kabul edermi acaba? sssstttt 500 milyon dolara da fitim aslında.. :..:[/QUOTE]GMe parayı verince tüm reel sektöre para isteme hakkı doğmuş oldu. Madoffun borçlarını da ödesinler hazır el atmışken.
-
[QUOTE=VOBiX;70664]GMe parayı verince tüm reel sektöre para isteme hakkı doğmuş oldu. Madoffun borçlarını da ödesinler hazır el atmışken.[/QUOTE]
Sevgili VOBIX
Şu işe bi e atsanda .. Forum adına kongreye bi yardım başvurusunda bulunsak..
belki yerler.lelele
-
[QUOTE=catedral;70665]Sevgili VOBIX
belki yerler.lelele[/QUOTE]
paylaşım nasıl olacak acaba...:..::D
-
[QUOTE=catedral;70665]Sevgili VOBIX
belki yerler.lelele[/QUOTE]
hele bir MAdoffa destek atsınlar o zman şahıslara yardımın önü de açılır. :..:
-
[quote=jerfin;70661]onun cezasını ben vercem.dng[/quote]
cezalandır beni:..::..::..: kill me the softly
-
[quote=hexa;70654]Astatin moderatörlüğe oynuyor bakmaz artık yüzümüze :D Yahu catedral bari sen bak şu witchcraft el kitabına sistemin ne diyor dolar için ve borsa için :D[/quote]
ne bakcam yzünüze kardeşim..tamam moderatör olmak istemiyorum kesinlikle..maaşı bile yok niye olayım:..::..::..: ama sadece 1 oy verilmiş bana :) nerde bu halk, nerde dün oy sözü verenler, nerde ikiyüzlüler..iki torba kömüre sattınız beni:..::..::..::..:
oy oy oy ..keyifli günler geliyor..catedral moderaör olsun...çook eğlenceli olcak çokkk...bu [COLOR=red]Joe DALTON'u[/COLOR] şerif yapmak gibi bi şey..çok keyifli olcak çok..