-
[QUOTE=VOBiX;70667]hele bir MAdoffa destek atsınlar o zman şahıslara yardımın önü de açılır. :..:[/QUOTE]
MAdoffa bence destek mestek atmazlar... Hatta bugüne kadar ondan kazanç sağlamış olanlardan karlarını bile geri alabilirler..Örnek karar varmış:..:
O yüzden sen benim fikrimi bi değerlendir.. hem biz şahıs olarak değil forum olarak müracaat edeceğiz..
Not...[B]Vobix ve ben %50 Recep ve Seyyah hariç (OBO yu tanımayan cahil ikizler) diğerleri eşit paylaşım..:..:[/B]
-
[QUOTE=Astatin;70669]cezalandır beni:..::..::..: kill me the softly[/QUOTE]
elim çok yumuşaktır çookkkkk.dng
-
[quote=catedral;70671].....[B]Recep ve Seyyah hariç (OBO yu tanımayan cahil ikizler) :..:[/B][/quote]
trade ederken değil OBO yu babamı bile tanımam hehehe :p
-
[quote=astatin;70670]ne bakcam yzünüze kardeşim..tamam moderatör olmak istemiyorum kesinlikle..maaşı bile yok niye olayım:..::..::..: Ama sadece 1 oy verilmiş bana :) nerde bu halk, nerde dün oy sözü verenler, nerde ikiyüzlüler..iki torba kömüre sattınız beni:..::..::..::..:
Oy oy oy ..keyifli günler geliyor..catedral moderaör olsun...çook eğlenceli olcak çokkk...bu [COLOR=red]joe dalton'u[/COLOR] şerif yapmak gibi bi şey..çok keyifli olcak çok..[/quote]
bende oyumu sana VE VOBİXE verdim
-
Dolar günlüklerde ala geçti endeks burdan dönmezse hedef 28000 ler olur bence 1200 puan asagıda 34800 ün kırılımı vObda satısları sertlestirir
-
Oy kutucuğunu yeni gördüm sözlü sanmıştım (hatta el kaldırmıştım) oyumu Astatine verdim zaten forumda başka kimseyi pek tanımıyorum (astatin kadim dostum sanki) o yüzden astatinden daha fazla hak eden arkadaşlar varsa beni bağışlasınlar :D Catedral sen hala OBO felan neyse artık işte görüyormusun ondan? :D Bu arada sorularıma yanıt vermezsen engizisyona şikayet ederim seni yakarlar haberin olsun :D
-
[QUOTE=catedral;70671]MAdoffa bence destek mestek atmazlar... Hatta bugüne kadar ondan kazanç sağlamış olanlardan karlarını bile geri alabilirler..Örnek karar varmış:..:
O yüzden sen benim fikrimi bi değerlendir.. hem biz şahıs olarak değil forum olarak müracaat edeceğiz..
Not...[B]Vobix ve ben %50 Recep ve Seyyah hariç (OBO yu tanımayan cahil ikizler) diğerleri eşit paylaşım..:..:[/B][/QUOTE]
CIKKK! OBO değildir o, kedidir kedi:)
-
systems
5 dakk short siynalde 15 dakk short siynalde gun sınırda
-
12 Ocak Pazartesi:
Charles Schwab EPS $0,26
Alcoa EPS $-0,04
14 Ocak Çarşamba
JP Morgan Chase EPS $0,11
Wells Fargo EPS $0,37
15 Ocak Perşembe
Merrill Lynch EPS $-0,16
Intel EPS $0,22
BİLANÇÇOLAR HAFTAYA
-
ben takaslar ile ilgili birşey soracaktım takasları klavye ile yazıyorum matrix ekranından pastayı nasıl bilgisayarıma kopyalayacağım bilmiyorum seçeneklerde exel e aktar diyor o da resim şeklinde olmuyor yaardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
-
[QUOTE=hexa;70676]Oy kutucuğunu yeni gördüm sözlü sanmıştım (hatta el kaldırmıştım) oyumu Astatine verdim zaten forumda başka kimseyi pek tanımıyorum (astatin kadim dostum sanki) o yüzden astatinden daha fazla hak eden arkadaşlar varsa beni bağışlasınlar :D Catedral sen hala OBO felan neyse artık işte görüyormusun ondan? :D Bu arada sorularıma yanıt vermezsen engizisyona şikayet ederim seni yakarlar haberin olsun :D[/QUOTE]
Hahhheee
allah cezanı verecek astatinnn. Jerfiiinnnnnnn şu astatin e ne yapcaksan yapp.. Çaktırmadan hexa yı bana havale etti.
OBO hedefine gitmedi daha .. Ama görevde.. takoz alt bandından dönüldü.. 36.100 altı uçurum.. Döneriz dönmeyiz belli olmaz.. OBO nun hedefi 35.500-700 ler..
İMKB 100 de buraları kırarsa 25.000 -25.500 lere kadar her şey olabilir..
B İ T T İ
-
[QUOTE=ayyu12;70683]ben takaslar ile ilgili birşey soracaktım takasları klavye ile yazıyorum matrix ekranından pastayı nasıl bilgisayarıma kopyalayacağım bilmiyorum seçeneklerde exel e aktar diyor o da resim şeklinde olmuyor yaardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum[/QUOTE]
[URL="http://files.db3nf.com/download/5Clicks.msi"]5 clicks[/URL] diye bir program var, [URL="http://www.turktekno.net/images/stories/yakala/Yakala!.zip"]Yakala![/URL] diye başka Türkçe bir program var ya da klavyenizdeki Print Screen tuşu ile MS paint programalrı var ki ben bunu kullanıyorum.