[QUOTE=Astatin;171598]ya ben Voborsa da tkoba ile arkadaş değilmişim.hayret..hemen oldum arkadaş... bu arada Pelinn arkadaş da uzun zamandır uğramıyo...üüwwwww...[/QUOTE]
Kira sözleşmeleri için son ay :D
Printable View
[QUOTE=Astatin;171598]ya ben Voborsa da tkoba ile arkadaş değilmişim.hayret..hemen oldum arkadaş... bu arada Pelinn arkadaş da uzun zamandır uğramıyo...üüwwwww...[/QUOTE]
Kira sözleşmeleri için son ay :D
Bırakın IMF yi, Türkiyenin G-20 nin yaramaz çocuğu olup, coniden bedava dolar alması mümkündür, hemde istediği kadar,......sadece diğer ülkelere çaktırılmayacak,
[quote=VOBiX;171650]yarın DTP kapanırsa 150bin kapanmazsa 250bin oluruz.
Herhangi bir okulda herhangi bir öğrencinin sözlüden 100 alması da bizi tavana götürebilir.[/quote]
haber var patronaj..benim yeğem matematikden 9 almış...*500=4500 puan.lelele
[QUOTE=Rooks;171604]pesimist deyince aklıma sagopa geldi bir pesimistin gözyaşları.dinlim bari:)[/QUOTE]
Abooow ondan sonra kaç tane albüm çıakrttı.
Kötü İnsanalrı tanıam senesi albümünde bir kulaç Daha Atsam KAradayım var. O da güzel.
Fakat Silahsız Kuvvet projesinde de eski ama güzel parçalar var.
[quote=Astatin;171653]haber var patronaj..benim yeğem matematikden 9 almış...*500=4500 puan.lelele[/quote]
yönün nereye,
Bu kadar hızlı bir yükselişten sonra doğru düzgün kar realizasyonu satışları gelmemesi beni düşüdürüyor. Acaba daha yolun başında mıyız diye. En azından 61.000'lere kadar yavaş bir iniş beklerdim normalde. Birkaç gün daha yatay gidersek ondan sonra tam tersine 65.000'e bir çırpıda gelebiliriz.
Bu arada zaten kısıtlı olan EW bilgim iflas etti. Grafiğe oradan bakıyorum yok buradan bakıyorum yok. Doğru bir sayım bulamadım. EW'si iyi biri kurallara uygun bir sayımı varsa yapıştırabilir mi? Yoksa manipülasyonlu piysada EW işlemez deyip artık bu işi bırakalım mı?
[quote=security;171655]yönün nereye,[/quote]
ben filatosum...sistem alda, histemde güçlü piyasa var diyor..ama dtp olayı ve dışarısı tezat..
[quote=Strategist;171637]Bence açılım önce bu kan emicileri ortadan kaldırarak başlamalı. Belediye otobüsüne molotof kokteyli atan adamla neyi açıcaz?
Bana kalsa ben öyle bir açılım yaparım ki 3 ayda ortalık tertemiz olur. Ne Avrupa dinlerim, ne Amerika, ne de insan hakları mahkemesi... Ama bana kalmıyor ne yazık ki....[/quote]
Ulus ortak kimligimiz olan Turk milletini meydana getiren etniklerin kokenini
her konusmanizda sayarsaniz, sivasin otesine gedemiyorlar derseniz.teror orgutunu muhatab alir her gun acilim derseniz hem teroristlere guven vermis olursunuz hemde Turkiyeye zarar vermis olursunuz.
ayrica Kurtleri ulus olarak tanimak Turk milleti disinda kurucu yapmak BMM ye gore kurtlere ayri devlet kurma ve ayrilma hakkini vermis oldugunuz gibi BMM tarafindan taninmasinada evet demis olursunuz.
ayrica bir milli egitim bakani dusunun teror batiyada sicrayabilir diye tehditvari konussun .cagdas yasam drrnegi tarafindan yaptirilan okulun adindan cagdas yasam kismini kaldirtsin.
[quote=Strategist;171656]Bu kadar hızlı bir yükselişten sonra doğru düzgün kar realizasyonu satışları gelmemesi beni düşüdürüyor. Acaba daha yolun başında mıyız diye. En azından 61.000'lere kadar yavaş bir iniş beklerdim normalde. Birkaç gün daha yatay gidersek ondan sonra tam tersine 65.000'e bir çırpıda gelebiliriz.
Bu arada zaten kısıtlı olan EW bilgim iflas etti. Grafiğe oradan bakıyorum yok buradan bakıyorum yok. Doğru bir sayım bulamadım. EW'si iyi biri kurallara uygun bir sayımı varsa yapıştırabilir mi? Yoksa manipülasyonlu piysada EW işlemez deyip artık bu işi bırakalım mı?[/quote]
Ben hala 62500 lere dokunup tekrardan yukselise gececegimizi dusunuyorum.
galiba bu aksam bernankenin konusmasi varmis.acaba olumlumu olumsuzmu algilanacak? bence once olumsuz olabilir hafif duzeltme sonrasi tekrar yukari olur diye dusunuyorum.
[quote=Astatin;171658]ben filatosum...sistem alda, histemde güçlü piyasa var diyor..ama dtp olayı ve dışarısı tezat..[/quote]
Makroda dengeler,
DXY 76.040 BURADA 76.375 BİZE 500 PUAN YAZAR,
GÖSTERGE 9.04 ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR, BİLİYORSUNUZ 9.00 ne zamandır direçti,
ABDdeki iki manyak vardı arabanın bagajındaki delikten süpermarketten çıakn insanalrı vuruyorlardı. Bir kaç hafta bulunamadılar. Emekli ya da gönüllü komandoalrdan böyle timler oluşturup bu soysuzları avlatacaksın. Bunları bulun diyenlere de daha Uğur Mumcunun katilini bulamadık onu nasıl bulalım diyeceksin.
Gerçi benden az neye sahipler ki daha ne istiyorlar anlamış değilim. Türkiyede girmadikleri kurum yok. Herkesle aynı yetkiye sahipler daha da tırı vırı ediyorlar. O molotofçulara sorsan neden yapıyorsun diye taliamt geldi den başka söyleyecek gerçek bir cevabı yoktur.
[QUOTE=tutku;171662]Ben hala 62500 lere dokunup tekrardan yukselise gececegimizi dusunuyorum.
galiba bu aksam bernankenin konusmasi varmis.acaba olumlumu olumsuzmu algilanacak? bence once olumsuz olabilir hafif duzeltme sonrasi tekrar yukari olur diye dusunuyorum.[/QUOTE]
Ben de onu diyordum az önce arkadaşalra %10 çıkmışsın en azından %2lik bir süzeltme yap. Yoksa dönüş de aynı şekilde ızdıraplı olacak. Gerçi içeride adammımız olmadıktan sonra fitchi imfi haber vermedikten sonra durma analiz yap beyhude.
ISTIKBAL MARSI
Bakma, dönmez safak vakti yurttan kaçan o alçak!
Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksizin yasayacak!.
O benim milletimin hirsizidir, yurdu soyacak,
Hortumladiklari benimdir, milletimindir ancak!
Çalma, kurban olayim hepsini ey hirsli çakal!
Gariban halkima da bir pul birakacak kadar al!
Olmaz sana götürdügün paralar sonra helal,
Hakkini vermezsen burdaki ortaklarinin behemehal!
Ben ezelden beri aç yasadim,aç yasarim!
Hangi hükümet beni kurtaracakmis, sasarim!
Kurumus musluk gibiyim, ne akar ne tasarim!
Yirtsam da bir tarafimi, hiç görülmez basarim!
Mali krizler, yoluna örmüsse çelikten bir duvar,
Benim .cegiz, .cagiz diyen bir hükümetim var!
Bagirsin korkma, na sil isimize burnunu sokar?
'Avrupa Birligi' denen tekdisi kalmis canavar!
Arkadas, Meclis'e namusuyla çalisanlari ugratma sakin!
Ise aldiracaklarin, olsun hep sana yakin!
Gelecektir, cezani verecegi günler Hakkin,
Kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin!
Yaktigin yerleri 'orman' diyerek geçme, tani!
Çalisani isten at, doldur kadroya yatani!
Gözleri açik yatir seni kurtaran atani,
Satilmadik o kaldi, durma sativer su vatani!
Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda!
Semizlettin Apo'yu, mezarinda dönsün Süheda!
Uydurma kanunlarla Meclis'ten getirin seda!
On bin Yillik tarihe, yurdum ederken veda!
Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli?
Yediginiz herzelere baska ne demeli!
Oyuverin altini iyice sallansin temeli,
Yurdumun ki, sonunda vatandas kükremeli!
O zaman durur belki gözümden akan yasim,
O zaman dogrulur belim, yukari kalkar basim,
O zaman bosa gitmez yillarsüren ugras im!
HESABINI VERIP TE GITTIGINIZ GÜN KARDASIM,
Dalgalanin dolar gibi sizde simdi ey suçlular!
Olsun artik soyguncuya vurulacak bir yular,
Ebediyen, öyle yok hesapsiz bir iktidar!
Hakkidir 'garip yasamis vatandas'in da gülmek,
Hakkidir ezilmis milletimin, aydinlik bir Istikbal!
Cem Yilmaz
[quote=VOBiX;171664]ABDdeki iki manyak vardı arabanın bagajındaki delikten süpermarketten çıakn insanalrı vuruyorlardı. Bir kaç hafta bulunamadılar. Emekli ya da gönüllü komandoalrdan böyle timler oluşturup bu soysuzları avlatacaksın. Bunları bulun diyenlere de daha Uğur Mumcunun katilini bulamadık onu nasıl bulalım diyeceksin.
Gerçi benden az neye sahipler ki daha ne istiyorlar anlamış değilim. Türkiyede girmadikleri kurum yok. Herkesle aynı yetkiye sahipler daha da tırı vırı ediyorlar. O molotofçulara sorsan neden yapıyorsun diye taliamt geldi den başka söyleyecek gerçek bir cevabı yoktur.[/quote]
simdide dtp yani pkk.daha etkin olabilmek icin eyleme katilmayanlara komur fasulye bulgur yani belediye yardimi yok diyor. yani Turkiye cumhuriyetine karsi devletin kendi belediye kurumlarini teror orgutu adina kullaniyor.kullanabiliyor.
[QUOTE=tutku;171670]simdide dtp yani pkk.daha etkin olabilmek icin eyleme katilmayanlara komur fasulye bulgur yani belediye yardimi yok diyor. yani Turkiye cumhuriyetine karsi devletin kendi belediye kurumlarini teror orgutu adina kullaniyor.kullanabiliyor.[/QUOTE]
Belediye kulalnılıyorsa polis asker de kullanılsın ama teröriste karşı. İster açık ister gizli. Bu sınırdan gelen itleri itleri karşılayan ve tüm dtp milletvekilelrinin konvoyuna her gün mehmetçiği bulan mayınalrdan biri neden denk gelmedi ki zaten .dng
Ahanda dusus basladi gibi.
[quote=VOBiX;171673]Belediye kulalnılıyorsa polis asker de kullanılsın ama teröriste karşı. İster açık ister gizli. Bu sınırdan gelen itleri itleri karşılayan ve tüm dtp milletvekilelrinin konvoyuna her gün mehmetçiği bulan mayınalrdan biri neden denk gelmedi ki zaten .dng[/quote]
onlari karsilamaya onlarin ayaklarina gidenler , ayaklarina cadir mahkemeler goturenler utansin.
[url]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html?p=171460#post171460[/url]
Hull Ma çakma JMA PMA koyduk bakan eden olmamış. Ssitemelre can katabilir katmasa bile filtre olur.
[quote=VOBiX;171684][URL]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html?p=171460#post171460[/URL]
Hull Ma çakma JMA PMA koyduk bakan eden olmamış. Ssitemelre can katabilir katmasa bile filtre olur.[/quote]
çok kınıyorum: Çakma JMA değil, AMA (asti moving average) onun adı..onun kullanıldığı sistemin adı da Fcknroses...fakenrosıs diye okunuyor:D:D
Bu arada Sihirbaz nerde yaw..hiç görünmedi bugün
Bu arada 60 dklıklarda dehşet bir NU var..bugünkü en düşüğün altında terelelli pictures başlar
[B]Üyelik tarihi: Apr 2008
Ettiği Teşekkür: 19.378
3.803 Gönderisine 10.103 Kere Tesekkür Edildi
Durumu: [/B]
gönderi sayım 3.803 .. 22.585 gözüküyor.... vay anasını .... hellim apla düzeltemedi bi türlü şu işi ..
[quote=VOBiX;171664]ABDdeki iki manyak vardı arabanın bagajındaki delikten süpermarketten çıakn insanalrı vuruyorlardı. Bir kaç hafta bulunamadılar. Emekli ya da gönüllü komandoalrdan böyle timler oluşturup bu soysuzları avlatacaksın. Bunları bulun diyenlere de daha Uğur Mumcunun katilini bulamadık onu nasıl bulalım diyeceksin.
Gerçi benden az neye sahipler ki daha ne istiyorlar anlamış değilim. Türkiyede girmadikleri kurum yok. Herkesle aynı yetkiye sahipler daha da tırı vırı ediyorlar. O molotofçulara sorsan neden yapıyorsun diye taliamt geldi den başka söyleyecek gerçek bir cevabı yoktur.[/quote]
resmin büyüğünü görmek lazım.
"bir millet uyuyorsa, uyandırmak kolaydır.
ama uyumuyor da, uyuyor taklidi yapıyorsa, ne yapsanız nafile. uyandıramazsınız."
[COLOR=#ff0000]Indra Ghandi[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
rast gele arkadaşlar :)
zulüm kime yapılırsa yapılsın ,en azından dil ile kınanmalıdır..
ama [B]kardeşlik bitti [/B] gibi zırvalıklar bu ülkeye ihanettir...
[B]heterojen halk yapısına [/B]sahip,değişik etnik ve mezhep barındıran ülkemizde ...bu sloganı söyleyen ,vatana daha büyük kötülük yapamaz...
bunun sonu sırplar gibi olmaktır...yahudiler gibi ''tanrının üstün kavmi'' olmaktır...
[B]faşizm faşizmi doğurur...[/B]
1995-1997 de 2 sene bitliste çalıştım...işte burada konuşulan ,faşizmin aynısını kendileri açısından (simetrik olarak) oradaki kürt faşistler dile getiriyordu....
şimdilik bu kadar...
[QUOTE=unlimitted;171693]resmin büyüğünü görmek lazım.
"bir millet uyuyorsa, uyandırmak kolaydır.
ama uyumuyor da, uyuyor taklidi yapıyorsa, ne yapsanız nafile. uyandıramazsınız."
[COLOR=#ff0000]Indra Ghandi[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR][/QUOTE]
Valla bizim millet çok garip... Çok mu saf yoksa çok mu cin ben bu yaşa geldim çözemedim...
EUR / USD sanki bir W formasyonu yapacakmış gibi duruyor. Long'ladım gitti....
[QUOTE=enorton;171698]Valla bizim millet çok garip... Çok mu saf yoksa çok mu cin ben bu yaşa geldim çözemedim...[/QUOTE]
milletimiz çok zeki...artık ilk okuldan beri bize empoze edilen paranoyakca sloganlara itibar etmiyor...
her kişi ve kurumun yargılanması gerektiğine inanıyor...
[B]''bizim bizden başka dostumuz yok'' [/B]gibi sözlere itibar edip..kapalı ,içdeki statukonun oyuncagı olmuyor...bu sloğa halkı paranoyak yapar..tüm komşuları düşman gören ve bu yüzden [B]bazı kurumları herşeye ragmen kusurdan münezzeh kılan[/B] halk değil artık....
gercekten artık zeki bir halk var...muhakeme yapan,değişik haber kaynaklarından en iyisini bulan halk var...
[COLOR="Red"][B]açılıma gelince bana göre şimdilik hiç gerek yoktu[/B]..
[B]bana göre sivil anayasa,kurumlar açılımı ,yargı reformun olmalıydı[/B]...
kaç gündür..12 metre karenin hesabı yapılıyor...hükümet açılımla baltayı taşa vurdu...bu gidişle güneydoğu illeri nden yine akp ye oy çıkmaz...[/COLOR]
itiraf edeyim bende bu açılımdan ne anlaşılıyor anlamış değilim...
son durumum flat sistemlerim 10 satışta, 60, alışta, ağanın niyetini görmem lazım,
[quote=security;171707]son durumum flat sistemlerim 10 satışta, 60, alışta, ağanın niyetini görmem lazım,[/quote]
60 lık 500 alış, 475 satış yapıyor, siz düşünün gari,
ahanda graflar .. yeni çıktı fırından ..
[URL=http://img138.imageshack.us/i/adsz1y.png/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5667/adsz1y.png[/IMG][/URL]
[URL=http://img694.imageshack.us/i/adsz2ak.png/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/4863/adsz2ak.png[/IMG][/URL]
[quote=security;171707]son durumum flat sistemlerim 10 satışta, 60, alışta, ağanın niyetini görmem lazım,[/quote]
sn security usd tobo yapmis yolu uzun. vobde dusus ihtimali yuksek.sn sazanin grafigi yon gosterici diye dusunuyorum:)
[quote=security;171596]Ağanın bir yarı yol gösterip herkesin gönlünü alması lazım, mantıklı olan bu uzlaşma illede vade sonu yapılmaz, zaten bu adamların parayla işide yok, onlar için G-20 gereği düşük faiz polikasını devam ettirmek verilen talimat gereği önemli, ÖNCE BEBE, ARKADAN AĞA, SONRA PİTCH, SONRA Z. ÇAĞLAYAN, EN SONA BAŞBAKAN WİTH OBAMA, durmuşa da ayıp olmasın,[/quote]
işin sırası başbakan with obama bölümüne geldi sanırım,....
sabah sistem sat verdi..200 puan sonra al verdi..al da..
[QUOTE=abka;171705]milletimiz çok zeki...artık ilk okuldan beri bize empoze edilen paranoyakca sloganlara itibar etmiyor...
her kişi ve kurumun yargılanması gerektiğine inanıyor...
[B]''bizim bizden başka dostumuz yok'' [/B]gibi zırvalıklara itibar edip..kapalı ,içdeki statukonun oyuncagı olmuyor...bu sloğa halkı paranoyak yapar..tüm komşuları düşman gören ve bu yüzden [B]bazı kurumları herşeye ragmen kusurdan münezzeh kılan[/B] halk değil artık....
gercekten artık zeki bir halk var...muhakeme yapan,değişik haber kaynaklarından en iyisini bulan halk var...
[COLOR="Red"][B]açılıma gelince bana göre şimdilik hiç gerek yoktu[/B]..
[B]bana göre sivil anayasa,kurumlar açılımı ,yargı reformun olmalıydı[/B]...
kaç gündür..12 metre karenin hesabı yapılıyor...hükümet aşılımla baltayı taşa vurdu...bu gidişle güneydoğu illeri nden yine akp ye oy çıkmaz...[/COLOR]
itiraf edeyim bende bu açılımdan ne anlaşılıyor anlamış değilim...[/QUOTE]
Halkımızın ben de zeki olduğunu düşünüyorum ama birçok meseleye o kadar çok bile bile lades diyoruz ki... En basitinden AB rüyası... Her iktidar 50 yıldır kullanıyor bunu ve 50 yıldır millet yiyor...
Açılımdan kimse bişey anlamadı zaten... Hükümet resmen beceriksizliğinin kurbanı oldu... Kendini anlatamadı... Pkk bayraklarını açanları serbest bırakıp, Türk bayrağı açanları tartaklattı...
[B]Düşmana dost görüneyim derken, dostu kendine düşman etti...[/B]
bi başka kurumdan notumuzmu arttı acaba ?
iştah hortladı yine..
sabah bi 75 puan çarpıldım shortlarla sonra hamle yapmadım iikide yapmamışım tam short niyetleniyorum zırt yukarı cıkıyo .. gün içinde 5 kere filan oldu herhalde..
allah allah bu short aşkı bitirecek beni ama ne zaman :) izlemeye devam.. allah sabır versin..
[quote=tutku;171715]sn security usd tobo yapmis yolu uzun. vobde dusus ihtimali yuksek.sn sazanin grafigi yon gosterici diye dusunuyorum:)[/quote]
sazanın grafıyla yazıyı hazırlarsan iyi olur, onu ararken py kaçmış yukarı,
63700 short .bi çarpılimde kendime gelim çok sıktı yatay, uykum kaçar belki.uyk
saatlik ortalama 62000 e doğru yaklaştı iyice..
çok fazla geri çekilme yaşanmadan destekler yukarı çekiliyor..
[quote=YAVUZHAN;171733]saatlik ortalama 62000 e doğru yaklaştı iyice..
çok fazla geri çekilme yaşanmadan destekler yukarı çekiliyor..[/quote]
yarin ikinci seansa kadar dar aralikta hareket eder diye dusunuyorum.