USD/TRY'de, 1,50271 aşılırsa,1,5340 (ilk hedefli) TOBO formasyonu olabilir.
kısacı arkadaş varsa dikkatli olsun.
Printable View
USD/TRY'de, 1,50271 aşılırsa,1,5340 (ilk hedefli) TOBO formasyonu olabilir.
kısacı arkadaş varsa dikkatli olsun.
Graf yyınlamayı, hale becermiyorum ama, rakam olarak,
bilinenler, günlükte
1)1. obo 58500 ile bozuldu,
2) 2.obo 62700 ile bozulmuş gözüküyor, ancak 62700 seviyelerine bir realize yaşanabilir, eğer ağanın sahte şortlarını çıkarsak ky long ise ağanın yukarıda işi ne,
62700 lerden shrt yazdırıp, yukarı dönerse;
a) yarıyol formeysın teyit olur,
b) 2.obo kesin bozulmuş olur,
c) bu durumda 68500 hedefine yurürüz,
3)62700 kırılırsa 2.obo biçimsiz bir şekilde canlanmış olur,
62 kırılırsa biçimsiz obo teyit olur, bir daha da 50 tane pitch bulsalar yukarı atamayız,
SONUÇ;
1.58500 HEDEFTEDİR, GÖZÜKMÜŞTÜR,....
2.62700 ÖNEMLİ DESTEKTİR,
3.62000 NİN KIRILMASI GÜÇ KAYBI VE YAPILAN MANİPİLASYONUN İSPATIDIR,
4.64100 ÜN GEÇİLMESİ YARI YOL FORM DUR VE 58500 Ü İŞARET EDER,
5.SONRASI ALLAH KERİMDİR,.....
[quote=tutku;171736]yarin ikinci seansa kadar dar aralikta hareket eder diye dusunuyorum.[/quote]
geçtiğimiz hafta yaşanan sert yükselişin ardından piyasanın sakin ve yatay hareket edeceğine inanmıyorum ben kısa vadede..
yeni bir hareket başladı geçen hafta,devamı için momentum şart ilk etapta..
kötü yurtdışı performanslara rağmen 63 bin altına sarkma konusunda piyasa isteksizdi ve hareket fake olarak kalmış gözüküyor kısa vadede.
yarın 64 bin üstü yeniden denenmeli yada 63 bin altına bu sefer ciddi bir realize satışı gelmeli diye düşünüyorum..
[quote=YAVUZHAN;171745]geçtiğimiz hafta yaşanan sert yükselişin ardından piyasanın sakin ve yatay hareket edeceğine inanmıyorum ben kısa vadede..
yeni bir hareket başladı geçen hafta,devamı için momentum şart ilk etapta..
kötü yurtdışı performanslara rağmen 63 bin altına sarkma konusunda piyasa isteksizdi ve hareket fake olarak kalmış gözüküyor kısa vadede.
yarın 64 bin üstü yeniden denenmeli yada 63 bin altına bu sefer ciddi bir realize satışı gelmeli diye düşünüyorum..[/quote]
olabilir.vob simdilik gelmedi.hem brent hemde parite dususte.olmasi gerektigi gibi.
[quote=unlimitted;171738]usd/try'de, 1,50271 aşılırsa,1,5340 (ilk hedefli) tobo formasyonu olabilir.
Kısacı arkadaş varsa dikkatli olsun.[/quote]
1.50 nin aşağı kırılması tekrar, 1.46 ları gündeme getirebilir, yani tutanlar için 1.50 nin üstünde devam, burada problem coninin kendi parası olması, zora geldimi aşağı basıyor, buna rağmen biz yükselirsek bizde birtakım bilinmeyenler ve gelecekte patlayacak olaylar satın alınıyor işaretidir, biliyorsunuz anayasaya kadar yolu var, gül den recoya,.....
[quote=security;171749]1.50 nin aşağı kırılması tekrar, 1.46 ları gündeme getirebilir, yani tutanlar için 1.50 nin üstünde devam, burada problem coninin kendi parası olması, zora geldimi aşağı basıyor, buna rağmen biz yükselirsek bizde birtakım bilinmeyenler ve gelecekte patlayacak olaylar satın alınıyor işaretidir, biliyorsunuz anayasaya kadar yolu var, gül den recoya,.....[/quote]
TOBO demeyin noolur bana bi süre:)
[quote=ATHLON;171751]TOBO demeyin noolur bana bi süre:)[/quote]
tobomsu ve çift tepemsi,1.50 üzerinde kalınması önemli, 1.5344 üzeri ise ımf yolda demektir, 1.50 altı 1.4640 demektir,
kısaca hala bizde dolara conilerin bakışı hakim, benim kansız dolar teorisi,
ama 1.5340 üzerinde bize özgü bizim şu anda farkedemediğimiz ancak hissettiğimiz olyalar var demektir, zaten benim diğer teorim olan kur yükselmeden ımf olmaz bunu destekliyor, yani kurun bu haline ımf yaparsak çüş yani yazık bu ülkeye, o kadarda sahipsiz olamayız herehalde,....
[quote=security;171749]1.50 nin aşağı kırılması tekrar, 1.46 ları gündeme getirebilir, yani tutanlar için 1.50 nin üstünde devam, burada problem coninin kendi parası olması, zora geldimi aşağı basıyor, buna rağmen biz yükselirsek bizde birtakım bilinmeyenler ve gelecekte patlayacak olaylar satın alınıyor işaretidir, biliyorsunuz anayasaya kadar yolu var, gül den recoya,.....[/quote]
yanlış anlaşılma olmasın.
ben spot piyasadan bahsediyorum.
VOB USD'Den değil.
bahsettiğim TOBO'da, saatliklerdedir...
TOBO lar için teşekkürler...:)
[quote=unlimitted;171756]yanlış anlaşılma olmasın.
ben spot piyasadan bahsediyorum.
VOB USD'Den değil.
bahsettiğim TOBO'da, saatliklerdedir...[/quote]
Yani susd de aynı kapıya çıkar, burada en kötü ihtimal gecikmiş bir OBO var bunun sağ omzu yok, iyi ihtimal gazalayıp gitmesi, her iki durumda make money yapıyor,bu bile adamı köşe yapar, şöyle diyelim,ben olsam 1.46 yı göze alıp basardım longu, şu başbakan obamayıda çıkaralım belli olur, tezgah altı para gelebilir türkiyeye conide dolar bol, 2 çanta atsa yeter, yokasa develüe ederim ha, fena sıkıştım ha, teğet meğet dedim altında kalırım bak, 18 geldi ama kesmedi,... gibi,
son durum 10, 60 alışta yola devam, sinyal gelirse basarım shrt u obama falan anlamam, mersine yerine giderim tersine, zemin terse müsait, beklenti her yönden pozitif çünküm, ağa zamanı yaklaşıyor,
700 den accık short actım gene ama yusuf yusufum 64000 de kaparım.. hadi hayırlısı.. tabi 64000 e yatişebilirsem bi haber salıyolar kaşla göz arası 2000 puan haşırdıyo hep.. kitapsızlar işlerini biliyo...
Sıkıldım yaw... Geçen hafta hareketin başını kaçırdık... Şimdi de yatay piyasada debelenip duruyoruz... Benim yola çıktığım gün neden yatay olmadı ki :(
[quote=Kennym;171762]700 den accık short actım gene ama yusuf yusufum 64000 de kaparım.. hadi hayırlısı.. tabi 64000 e yatişebilirsem bi haber salıyolar kaşla göz arası 2000 puan haşırdıyo hep.. kitapsızlar işlerini biliyo...[/quote]
ulam kenim sen hala savaşıyonmu helal olsun sana 9 canlısın valla, 10 ağa yetmez sana,........
[quote=enorton;171763]Sıkıldım yaw... Geçen hafta hareketin başını kaçırdık... Şimdi de yatay piyasada debelenip duruyoruz... Benim yola çıktığım gün neden yatay olmadı ki :([/quote]
Murphy kanunları.... :)
satışa dönüyok,
[QUOTE=security;171765]ulam kenim sen hala savaşıyonmu helal olsun sana 9 canlısın valla, 10 ağa yetmez sana,........[/QUOTE]
mevzide tek kolla , kırıkkale var elimde :) yaf burasız olmuyo.. tamam araptan buldu fonu çarptı bizi diye hemen pes etmem :)) zaten pes ettim dediğim fiyat ekranıyla yapmıcam bu trade olayını oturup evde takılcam bi süre.. kafa dinlicem ekran takip ederim filan ama bi ssüre pskolojiyi rahatlatayım :) çok şartlandık kendime geleyim.. noob halimle daha isabetli tahmin yapıyordum o günlere döneyim biraz.. çok takip edince cok karısıyo kafa..
yurtdısındakı yatırımları cagırcam yakında savas muhimmatı olarak kullanmak için.. canada piyasası çökebilir demedi demeyin :)
[quote=security;171770]satışa dönüyok,[/quote]
hedefim 500 puvan, 400 krıtik seviye,600 den sortları giydim, obamayada sort coniyede, dovun açılışınada,
[quote=security;171770]satışa dönüyok,[/quote]
umarim.:)
sigara molası, zararlı bişi ama, vop la güzel gidiyo,
[quote=security;171772]hedefim 500 puvan, 400 krıtik seviye,600 den sortları giydim, obamayada sort coniyede, dovun açılışınada,[/quote]
dönüyor gibi yapıyor ama arkası gelmiyor..
dow açılışında nasıl hareket edecek bakalım ?
tekrar merba kritik seviye 396, 675 stobumdur, bum bum bum......
eksik olan momentumdur, az sonra mom belli olur,....
yani o dediğim seviyede, 396 da momla ivmelenecez yada delinecez,
Tokat ın reşadiye kırsalından 3 şehit haberi geldi..
başımız sağolsun !
[QUOTE=Astatin;171688]çok kınıyorum: Çakma JMA değil, AMA (asti moving average) onun adı..onun kullanıldığı sistemin adı da Fcknroses...fakenrosıs diye okunuyor:D:D
Bu arada Sihirbaz nerde yaw..hiç görünmedi bugün[/QUOTE]
Yok ondna başka bir tane de ben koydum. Seninkinie koyarsak 4 tane oluyor.
[quote=YAVUZHAN;171780]Tokat ın reşadiye kırsalından 3 şehit haberi geldi..
başımız sağolsun ![/quote]
milletce basimiz sagolsun.
son durum da 600 long 550 altı shrt , bakalım büyükler nasıl karar verecekler,...
700 shortlar 525 den kapandı.. yükselirse tekrar denerim şansımı :)
Alah belalarını versin, vatan sağolsun başımız sağolsun, ........
jandarma teroristlerle catisiyor.
[url]http://www.milliyet.com.tr/2009/12/07/index.html[/url]
shrt giyenler için kritik seviyemi 371, mom ivmelendi ancak bu seviyenin kırılması şart,
[quote=security;171784]son durum da 600 long 550 altı shrt , bakalım büyükler nasıl karar verecekler,...[/quote]
ben hala kisaya devam diyorum.illada bir miktar gerileme olmali.cikmak icin guc toplamali diye dusunuyorum.
flat, momu düzelttiler,
650 den tekrar denicem tırtıga devam..
5 e yükseldi maalesef şehit sayımız,reşadiye kaymakamlığı açıkladı..
bu köpeklere af çıkarıp,devletin hakimini,savcısını ayaklarına gönderenlerede lanet olsun..
675 long
[QUOTE=YAVUZHAN;171794]5 e yükseldi maalesef şehit sayımız,reşadiye kaymakamlığı açıkladı..
bu köpeklere af çıkarıp,devletin hakimini,savcısını ayaklarına gönderenlerede lanet olsun..[/QUOTE]
Sözün bittiği yer...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/243535/mhpli-baskan-isyan-etti.html[/url]
Hüseyin Çelik şimdi açıklama yapar bunu ergenekon yapmıştır diye...
Tekrar kısa don, çok pis yatay,
[quote=YAVUZHAN;171794]5 e yükseldi maalesef şehit sayımız,reşadiye kaymakamlığı açıkladı..
bu köpeklere af çıkarıp,devletin hakimini,savcısını ayaklarına gönderenlerede lanet olsun..[/quote]
aynen. katiliyorum. maalesef sehidimiz 7 oldu.milletce icimiz kan agliyor.