[QUOTE=sazan;70713]Sistem dışı, EW'ye dayanarak, 35.5 Long, bu seviyenin altında ilk 15 dk'lık kapanış stop loss olarak pozisyon aldım.[/QUOTE]
sayın sazan
Biomekanik şeyinize müdahale mi ediyorsunuz?:..:
Printable View
[QUOTE=sazan;70713]Sistem dışı, EW'ye dayanarak, 35.5 Long, bu seviyenin altında ilk 15 dk'lık kapanış stop loss olarak pozisyon aldım.[/QUOTE]
sayın sazan
Biomekanik şeyinize müdahale mi ediyorsunuz?:..:
[QUOTE=catedral;70715]Muahhhahhhh ahhh
Katliammm katliammmm[/QUOTE]
şu doların çıkışındaki endama bakkkkk.lelele
[QUOTE=thracian;70712]Gün sistem short oldu mu Sn. Hexen?[/QUOTE]
gun system short bolgede amma
spot 100 27000 üstesi olur eyer shorts dikat olsun
vob 35300 asayası olmasa shorts dikat olsun ettiyi kar realiz etme sans olmaz
Long 35.5 Long position için , Stop Loss 35.30'de vurulur. Sistem hesaplarındaki yaşayan shortlar ile yola devam edilir. 35.5 altında olduğu sürece shortlar tutulur. Üstü ilginç olabilir.
Bu arada matriks'i benim dışımda dağılmaya başlayan var mıdır ? (5-10 sn'lik kesintiler)
Biz neden bu kadar düştük acaba şu anda askerle hükümet arasındaki görüşme trafiği mi etkiledi yoksa kötü bir veri mi geldi ?
yeni DİP e giden hareketin ilk dalgasının sonlarında gibiyiz.yukarı bir geri alış gelmeli diye düşünüyorum bu civarlardan.36.500/37.000 civarına sonra daha feci düşüş gelecek sanırım.
yanılıyorda olabilirim.zati kafam bozuk atladık trenden erken oldu.1200 puan fazla kardan olduk be.
[quote=catedral;70716]sayın sazan
Biomekanik şeyinize müdahale mi ediyorsunuz?:..:[/quote]
o ne biçim laf yahu
nalet olsun içimdeki, kar sevgisine..yine erken kapadık..yine sisteme uymadan kapattık.. Yokki biomekanik şeyimiz :)
37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...
[QUOTE=sazan;70719]Long 35.5 Long position için , Stop Loss 35.30'de vurulur. Sistem hesaplarındaki yaşayan shortlar ile yola devam edilir. 35.5 altında olduğu sürece shortlar tutulur. Üstü ilginç olabilir.
Bu arada matriks'i benim dışımda dağılmaya başlayan var mıdır ? (5-10 sn'lik kesintiler)[/QUOTE]
bende dağılma oluyo..Donuyoo..
[QUOTE=catedral;70724]37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...[/QUOTE]
35300 asayasında kaldımı 34000 potans nekadar doru olur catedralim ?
cunki dow fut 8550 potans korkyorum
[quote=catedral;70725]bende dağılma oluyo..Donuyoo..[/quote]
Bay Sazan, sendeki dağılmayı sormadı matriksdekini sordu:..::..::..: