[QUOTE=catedral;70724]37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...[/QUOTE]
niye ayu kardeşlerinden koptuunnnn.. tadını çıkarıyorduk ne güzel kan kırmızı ekranın:D
Printable View
[QUOTE=catedral;70724]37.850 shortlar 35.375.ten flatlanmıştır...[/QUOTE]
niye ayu kardeşlerinden koptuunnnn.. tadını çıkarıyorduk ne güzel kan kırmızı ekranın:D
Astatin acil yetiş işler kötüye gidiyor :D DJI bugün sence ne yapar ve biz neden bu kadar abartılı düştük birileri hemen cevaplarsa sevinirim? :)
[QUOTE=hexa;70729]Astatin acil yetiş işler kötüye gidiyor :D DJI bugün sence ne yapar ve biz neden bu kadar abartılı düştük birileri hemen cevaplarsa sevinirim? :)[/QUOTE]
hala niye diye mi soruyorsunnn:..:
[QUOTE=hexa;70729]Astatin acil yetiş işler kötüye gidiyor :D DJI bugün sence ne yapar ve biz neden bu kadar abartılı düştük birileri hemen cevaplarsa sevinirim? :)[/QUOTE]
pardon neden hep acıl fikir soruyorsunuz anlayamadım her mesajınızda yetısın dıyorsunuz kendımı 112 acıl yardım ekıbının ortasında gıbı hıssedıyorum :)
[quote=jerfin;70730]hala niye diye mi soruyorsunnn:..:[/quote]
Yahu ben yoğun bir adamım sürekli haber takip edemiyorum şimdi haberlere baktım eregenekon için görüşme trafiği başlamış, bunun dışında birşey göremedim bu mu yani??? Evet ? Hayır?
Vay vay vayy ne güzel bir gün. Tam sürü havası hakim. Sizce nedeni ?
a. Generallerin hükümet üyeleri ile görüşmeleri mi
b. yohusam, işsizlik verisinin önceden sızması mı ?
Mesajları okurken bir arkadaşımız sistem dışına mı çıktın dedi cevap hayır. İki sistemim, bir de subjectif Ew'm var. Her biri içinde birer VOB hesabı var. Bu arada, bayıldığım harika bir film var adı Riddink Günlükleri. Sistem sahibi olup itaat etmekte zorlananlara (Astatin duy beni) şiddetle tavsiye ederim. Tüm film boyunca geri planda wayomini wayomini şeklinde seslendirebileceğim bir fon müzigi var ve her10 cümleden biri şu :
[B]Obedience Essential (İtaat esastır).[/B]
Ne zaman biyomechanical sistemime müdahele etmek için elim telefona gitse ben de bu wayomini wayomini seslerini duyuyorum. (ve tabiki vazgeçiyorum)
Bu arada, filmi izlemeyenlere gerçekten tavsiye ederim. Bence inanılmaz zevkli bir film.
08.01.2009 15:27:51 yenileme-avrupa'da ekonomi güven endeksi aralık ayında rekor düzeyde düştü
[QUOTE=hexa;70733]Yahu ben yoğun bir adamım sürekli haber takip edemiyorum şimdi haberlere baktım eregenekon için görüşme trafiği başlamış, bunun dışında birşey göremedim bu mu yani??? Evet ? Hayır?[/QUOTE]
evet.. yurtdışındaki bozulma da yanında ballı kaymak oldu..
[QUOTE=hexen;70726]35300 asayasında kaldımı 34000 potans nekadar doru olur catedralim ?
cunki dow fut 8550 potans korkyorum[/QUOTE]
Buralardan bi tepki gelmesi lazım.. 26.000-25.000 aralığı dersimi İMKB 100 için çalıştımdıda .. 35.000 altına fazla çalışmadım Hexen im..
yalnız 32.500 ler var. Ama 35.000-32.500 aralığı nasıl bakmadım..
Matriks donduğu için aralarda bakamıyorumda
Bu ankara haberleri hoş değil...
Arkadaşlar herkese merhaba, aranızda gedik ile çalışan var mı? Kendileri bana ulaştılar ve onlarla çalışmamı istiyorlar ve sankodan daha az komisyon önerdiler. Gedikle çalışanlar memnuniyetlerini ya da memnuniyetsizliklerini bana özeleden bildirebilir mi? Buraya yazmayalım reklam olmasın... Şimdiden çok teşekkürler...
yurdışı herşeydir..27 nisan bildirisi oldu da ne oldu..
[quote=catedral;70739]Buralardan bi tepki gelmesi lazım.. 26.000-25.000 aralığı dersimi İMKB 100 için çalıştımdıda .. 35.000 altına fazla çalışmadım Hexen im..
yalnız 32.500 ler var. Ama 35.000-32.500 aralığı nasıl bakmadım..
Matriks donduğu için aralarda bakamıyorumda
Bu ankara haberleri hoş değil...[/quote]
kim gosterecek tepkiyi?:..: