[QUOTE=YAVUZHAN;172012]geçmiş olsun ![/QUOTE]
teşekkurler
şimdilik sadece sıra alabıldım :)
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;172012]geçmiş olsun ![/QUOTE]
teşekkurler
şimdilik sadece sıra alabıldım :)
[QUOTE=enorton;171987]Türk basınından bugünkü 4 farklı gazetenin ilk sayfası... Yorumsuz veriyorum... Farklılığa dikkat!!!
[/QUOTE]
Sesi çıkan küçükler olduğundan kaale alan yok. Büyükler ise ......... peşinde.
dinlenme moduna geçtik..
[quote=VOBiX;172023]Sesi çıkan küçükler olduğundan kaale alan yok. Büyükler ise ......... peşinde.[/quote]
susturulmayan baski ve sindirme yapilmayan basin kaldimi?
Günaydın beyler,
zorlama bir gün daha ha, alanada satanada haz vermez, böyle günler, yalandır çünkü,
İşte DTP’nin düzenlediği “Demokratik Toplum Kongresi Sonuç Bildirgesi” ve teröristbaşının tekrarlanan şartları:
1- Anayasa’da Kürtlerin temel haklarının, bütün kültürlerin varlığının ve kendini ifade etmesinin güvence altına
alınması.
2- Kürt ulus devleti yerine ortak devlet. (Öcalan’ın “demokratik cumhuriyet” dediği.)
3- Kürtlere özerklik verilmesi. (Öcalan’ın özgür parçalar dediği.)
4- Özerk bölgeye bayrak ve sembol kullanma hakkının tanınması.
5- “Türk” yerine “Türkiyelilik”, “Türk ulusu” yerine “Türkiye ulusu” kavramının kullanılması. (Başbakan Erdoğan’ın ve Öcalan’ın söyledikleri.)
6- Bölge meclislerinin kurulması.
7- Özerk Güneydoğu bölgesine pozitif ayrımcılık uygulanması.
8- Özerk bölge(ler)nin bir başkenti olması. (Diyarbakır’ın kabul edilmesi.)
9- Kürtçenin eğitim dili olarak kullanılması, etnik kimlikle siyaset imkanı tanınması. (Türk etnik partisi ve Kürt etnik partisi şekli.)
10- Türkiye için ileri sürülen bu modelin Irak, İran ve Suriye’de de uygulanması. (Öcalan’ın dört ortak devlet şartı-KOMA-GEL-Büyük Kürdistan Projesi.)
İlkeler bazında Türkiye’nin önüne konan PKK şartlarının özeti böyle. Burada Teröristbaşı dahil PKK’lılara siyasi af, Kürt kimliğinin tanınması gibi diğer bir çok dayatma açıkça yer almıyor.
Başbakan Erdoğan’ın söylediği gibi açılımlar, kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirilecektir. Kolay olanlar kısa vadede, daha zor ve dönüşümü sağlayacak olanlar, anayasa değişikliği gibi, orta ve uzun vadede ele alınacaktır.
alintidir
64.350'de yatay çizgiyle gösterdiğim destek var. Oraya kadar bir geri çekilme beklenebilir. Oraya çarpıp tekrar kanal direncini test etmesi beklenebilir.
(Millet yapmış manipülasyonunu malı götürüyor, ben de burada teknik analiz meknik analiz salak salak uğraşıyorum.... :..:)
10 dk nu ya gidiyor, momo nun tatlı yeresidir, fiyat genelde bir önceki tepeyi geçer,
demokrat biri olarak demokratik haklardan yana olsamda.dtp nin istekleri demokratik hak degil acikca Turkiyeyi bolmek ikinci bir devlet olusturmak oldugu apacik ortada.
hala anlayabilmis degilim. acilim nedir.?
gunlukte RSI de kocaman tobo olusumu gorunuyor.belliki hedefleri zandedilendende yukarda.
800 den ilk shrt yaptım, fazla açılmadan, shrt yapacam, nedeni dün 63250 den bile yapmıştım, bu gün değişen bir haber varmı bien söylesin,
[quote=security;172040]800 den ilk shrt yaptım, fazla açılmadan, shrt yapacam, nedeni dün 63250 den bile yapmıştım, bu gün değişen bir haber varmı bien söylesin,[/quote]
kendim sadece fiyat odaklı işlem yapsamda hareketin bugünkü nedeni sanayi üretim rakkamları olarak servis edildi tv de..
Hüseyin demiş ki Ekümenik Rum patriğine daha fazla haklar tanıyın, Ruhban okulunu açın, Ermenilerle ilişkileri düzeltin, Afganistana asker gönderin, açılımdan vazgeçmeyin... Bizimki de kafa sallayıp gelmiş sanırım... Kendisi aynı açıklamaları TBMMde de yapmıştı, bizim hokümet milletvekilleri ayakta alkışlamıştı zamanında... Bu millet bakalım daha neler görecek...
[url]http://www.milligazete.com.tr/makale/obama-ve-kurucu-meclis-121544.htm[/url]
65300 e kadar yolumuz var!
[quote=tutku;172037]demokrat biri olarak demokratik haklardan yana olsamda.dtp nin istekleri demokratik hak degil acikca Turkiyeyi bolmek ikinci bir devlet olusturmak oldugu apacik ortada.
hala anlayabilmis degilim. acilim nedir.?[/quote]
Bu açılım deyil, saçılımdır, ne varsa saçıyoruz, aynen özelleştirmede saçtığımız gibi, şimdide vatanı saçıyoruz, sandığa bir an önce gitmezsek sonumuz iyi deyil, 3 - 5 kürt feodal beyine ülkeyi teslim edeceğiz bu gidişle, yazıklar olsun, içim kan ağlıyor,
altin parite brent hepside borsanin cinisini destekliyor.
[quote=YAVUZHAN;172041]kendim sadece fiyat odaklı işlem yapsamda hareketin bugünkü nedeni sanayi üretim rakkamları olarak servis edildi tv de..[/quote]
Ben bu rakamlara bakmıyorum, yavız kardeşim, önümde 10 dk, graf var, moma göre hareket ediyorum, zaten duygusal olarak ayu oldum, sağlıklı karar vermem zor, o yüzden geceye poz da girmiyorum, yoksa kaybederim,
benimle birlikte, herkes zaten görüyor işlerin çivisinin çıktığını, o anlamda yazmayada gerek yok, 68500 bunların gideceği hedef, bu hedef altında 1300 ler, paritede 1.56 lar, dov da 10 700 ler, eş zamanlı yereler bunlar, zorlandıklarında ptch miç zaten hazır, minareyi çalıp kılfıda hazırlıyorlar,
yazacak çok şey var,..........
bunlar teminatları boşuna 700 yapmıyorlar..
[quote=sovalye;170010]yıl sonuna kadar sahte obo lara ve sahte tobolara dikkat edin...
ikili dipler bile sahte olacak sinir harbine hazır olun...
bundan sonra tek göstege fiyat olacak...
herkese iyi geceler...[/quote]
bir hafta önceki obo şimdi tobo oldu:..:
bu günden sonra yılsonu rallisi bekleyenlerle artık yeter diyenlerin savaşı başlıyor...
Şu anda 10 dk lık sistemim alışta, ben buna rağmen, küçük shrtlar giyecem, sat sinyali gelirse yüklü girecem, planım basit amacım, kontrata 500 puvan, tersi al gelirse bu defada 500 puvana aynısını tekrar edecem, geceyede flat olmaya çalışacam, durum bu, 68500 benim hedefim deyil, onların hedefi ve buralardan peşlerine takılmayacam haclıların,
[quote=enorton;172042]Hüseyin demiş ki Ekümenik Rum patriğine daha fazla haklar tanıyın, Ruhban okulunu açın, Ermenilerle ilişkileri düzeltin, Afganistana asker gönderin, açılımdan vazgeçmeyin... Bizimki de kafa sallayıp gelmiş sanırım... Kendisi aynı açıklamaları TBMMde de yapmıştı, bizim hokümet milletvekilleri ayakta alkışlamıştı zamanında... Bu millet bakalım daha neler görecek...
[URL]http://www.milligazete.com.tr/makale/obama-ve-kurucu-meclis-121544.htm[/URL][/quote]
Ebesinin örekesini görecek, daha ne görecek, ..........
[quote=security;172057]Şu anda 10 dk lık sistemim alışta, ben buna rağmen, küçük shrtlar giyecem, sat sinyali gelirse yüklü girecem, planım basit amacım, kontrata 500 puvan, tersi al gelirse bu defada 500 puvana aynısını tekrar edecem, geceyede flat olmaya çalışacam, durum bu, 68500 benim hedefim deyil, onların hedefi ve buralardan peşlerine takılmayacam haclıların,[/quote]
işi inada bindirip,duygusal davranıncada para haçlılara gidiyor yalnız..
o yüzden dikkatli olmak gerek..
[quote=YAVUZHAN;172067]işi inada bindirip,duygusal davranıncada para haçlılara gidiyor yalnız..
o yüzden dikkatli olmak gerek..[/quote]
Ben inat yapmıyorum, dün astiye yazdım geç kalkıyorum, geceye poz bırakmıyorum, bakıyorum 1000 puvan götürmüşler, e ben flatım zaten 10 dk sis kullanıyorum genelde, 3 -5 indikten oluşan, sinyal sat sa e satacam tabi, al sa alacam tabi, şu anda al devam ediyor, sonuna doğru yaklaşıyorlar,.......
marbas set çekti 65 bin e ..
5 dk sonra döner alır oda ayrı tabi..
marbas tam bir 2.3.ayak gibi işlem yapıyor..
gııı..satıyımmı satcam valla..histem satta..
[quote=QUEEN;172080]gııı..satıyımmı satcam valla..histem satta..[/quote]
benimde histem satta ve böyle durumlarda en az 1000 puan daha aynı yöne gidiyor piyasa :)
örnekleri ise yüzlerce diyeyim :)
65 den kisaya dondum.bir miktar gerileme olabilir. diye dusunuyorum.
[QUOTE=YAVUZHAN;172083]benimde histem satta ve böyle durumlarda en az 1000 puan daha aynı yöne gidiyor piyasa :)
örnekleri ise yüzlerce diyeyim :)[/QUOTE]
sattım kine:..:.lelele
Trendin tersine hareket etmenin ne kadar yanlış olduğunu gösterdi şu son 2 aydaki hareketler. Ne zaman piyasa %2 veya daha fazla hareket etse bakıyorum tüm forumlar "yandım bittim iflas ettim" mesajlarıyla kaynıyor. Halbuki "malı götürdüm zengin oldum" mesajlarıyla kaynaması daha normal olurdu.
Ben de bu hatayı çok yaptım ama artık anladım ki trend sadece bir kez kırılır, o da en sonda. Trend kırılana dek, yani o en son noktaya dek trend yönünde alınan pozisyonlar kazandırır, trendin tersine alınan pozisyonlar kaybettirir.
Trendin kırılacağı o son noktayı bulmaya çalışmak çok anlamsız bir uğraş hakikaten. O noktayı bulacağınıza trende her hangi bir yerden katılıp trend yönünde oynamak para getiriyor. Bu şekilde sadece bir kez para kaybedersiniz ancak, o da en sonda.
Yani özetle:
-Trend yönünde oynamak sadece bir kez trendin en sonunda kaybettirir, diğer zamanlar kazandırır.
-Trendin tersi yönde oynamak sadece bir kez kazandırır, o da en sonu yakalayabilirseniz, onun dışında hep kaybettirir, hatta iflas ettirir.
Olay benim için çok netleşti artık...
Satalım da hangi zaman diliminde, 10, 60 , gün,
Gün alış, hemde yarı belinde daha, satışa dönmesi küskü barla ancak olur,
60, kararsız dolmuş gözüküyor, bir sonraki barı ve 400- 500 leri bekler sat için,
10, zaten söylemeye gerek yok, benim 10 um senin 10 un, benim 10 satışa dönmek üzere,
[QUOTE=security;172088]Satalım da hangi zaman diliminde, 10, 60 , gün,
Gün alış, hemde yarı belinde daha, satışa dönmesi küskü barla ancak olur,
60, kararsız dolmuş gözüküyor, bir sonraki barı ve 400- 500 leri bekler sat için,
10, zaten söylemeye gerek yok, benim 10 um senin 10 un, benim 10 satışa dönmek üzere,[/QUOTE]
ikinci seansa bi bakalım:rolleyes:
[quote=YAVUZHAN;172079]marbas set çekti 65 bin e ..
5 dk sonra döner alır oda ayrı tabi..
marbas tam bir 2.3.ayak gibi işlem yapıyor..[/quote]
Marbaş bunların fırıldağı zaten, heyacan olarak kullanıyorlar...
Merhaba 58000 civarlarindan almistiniz sanirim iyi sabretmissiniz .brv
[quote=QUEEN;172085]sattım kine:..:.lelele[/quote]
hayrını gör..
bende pozisyonu kapamamak adına mola alıyorum bi süre.
zira epey kıvranıyorum realize için ve ekran karşısında olduğum sürece kendime hakim olamama ihtimalim çok ama çok yüksek ihtimal :confused:
stop seviye 63800..
ALMANYA DAX VE IMKB-100 TEKNIK ANALIZI (TEKNIKANALIZIM.COM)
IMKB-100 VE ALMANYA DAX
PIYASALAR YUKSELISI SEVIYOR. ABD ISTIHDAM VERISI SONRASI, DUBAI BENZERI
ILK SASKINLIKTAN SONRA FAVORI BORSA OLARAK GORDUGUMUZ ALMANYA DAX HER AN
SERT YUKSELSI GECEBILIR.
SUREC OLARAK DUNYA FINANSAL PIYASALARINDA OLUMLU FIYATLAMA DEVAMEDIYOR VE
BU SEYIR HIZLANARAK IVME KAZANMAK ISTIYOR.
OZELLIKLE IMKB-100 DE SON BIR HAFTADA 46.000 SEVIYESINDEN ITIBAREN
BEKLEDIGIMIZ YUKSELISIN CUMA GUNUNDEN ITIBAREN YENI ZIRVELER YAPABILECEGI
BEKLENTIMIZI DESTEKLEDIGINI GORMEKTEYIZ. YORUMUMUZUN COK ONEMLI 2-3 HABER
ILE DESTEKLEMESI ,YUKSELISIN SURDURULULEBILECEGI GOSTERMEKTE.
ILERLEYEN SAATLERDE ENDEKSIN 50.500 SEVIYESI UZERINDE 51.500 DENEMESI
NORMAL OLACAKTIR.
BUGUN 50.500 UZERINDE KALMASI ILE ENDEKSTE HEDEF 52.000 VE UZERI BUYUK
ADIMDA 55.000 OLACAKTIR.
ALMANYA DAX
SUREC BU BORSADA SON 1 HAFTADA BAHSETTIGIMIZ GIBI YENI ZIRVELERIN
GELEBILECEGI YONUNDE ISARETLER VERMEYE DEVAMEDIYOR.
IKI GUN ONCE BAHSETTIGIMIZ 48 SAAT ICINDE ALMANYA DAX YENI YUKSEKLER
YAPABILIR ( YENI YUKSEKLER ,BU CUMLE YANLIS OLSADA KRIZ SONRASI
YUKSELISLERDE BU SURECI SIK SIK VURGULAMAKTAYIZ,YENI YUKZEKLER DEMEK VEYA
SON 15- 16 AYIN EN YUKSEKLERI DEMEK GEREKIR) BIZ YINEDE PIYASA
MOTIVASYONU ACISINDAN BU CUMLEYI KURMAKTA BIR SAKINCA GORMUYORUZ.
HEDEF ALMANYA DAX ENDEKSINDE TEKRAR ILK ADIMDA 6050 VE BUYUK ADIMDA 6.250
OLARAK GELISECEGINI TEKRARETMEK ISTERIZ.
HALIL RECBER-F.EMRE RECBER
[URL="http://www.TEKNIKANALIZIM.COM"]WWW.TEKNIKANALIZIM.COM[/URL]
ILGILI DETAYLARI EKTEKI GRAFIKTE BULABILIRSINIZ.
[QUOTE=Adrianinho;172091]Merhaba 58000 civarlarindan almistiniz sanirim iyi sabretmissiniz .brv[/QUOTE]
yok arada işlemlerim oldu..ama iyi kazandım..:)teşekkürler...leleledarısı tüm arkadaşlara:):)
tobo gerçek çıkarsa hedef feza
Bunlar 250000 APS bulmadan gevşemeyecekler anlaşılan, bu gün 218 lerdeler,
Bir not atırımı ile olumlu hava yakalandımı?
Sanmayın öyle bişey var, siyasi risklerin olduğu, geçmişinde darbeler olan ve darbe teşebbüslerini halihazırda ortaya çıkarıp yargılama sürecine giren, her an yeni darbe planlarının devreye girebileceği vede parti kapatma davalarının yüksek hızda seyrettiği bir ülkenin notu asla artmaz...
Arttı denilen not, aslında [B]junk bond [/B]statüsünde olan ülkemizin kağıtlarının değerini artırmamıştır, hurda tahvillerimiz yurtdışı piyasalarda bu notla yüzüne bile dönüp bakılmaz, bu notlada ülkemiz ucuza asla yurtdışı piyasalardan yeterli borçlanmayı yapamaz, tek alternatif IMF olarak kalmaya devam eder...
Peki bizim notumuz ne olmalıda bahsettiğimiz güllük gülüstanlık piyasalara kavuşabiliriz, ancak ve ancak, s&p ve moodys in notumuzu [B]investment grade [/B]seviyesine almasıyla mümkün olurki, buda gelecek yakın onyıllarda mümkün bile görünmüyor, uzmanlar bu açıklamaları alenen yapmaz, ayrıntısınada girmez, ama sadece [B]investment grade[/B] olurmuyuz olmazmıyız onu biriki kelimeyle geçiştirirler...
Yani uyanın, bu yükseliş orta ve uzun vadede mal çıkma yükselişidir diyorum....bernankede geçtiğimiz günlerde uyardı, yeni balaonlara yatırımcı dikkat etsin dedi, global büyük oyuncuların bu aşamada hertürlü oyunu oynayabileceğini söylemek istedi, eeee, tüm piyasaları epey yüzdü yüzdü kuyruğuna geldiler, şimdi parsayı toplamak için hareket zamanı.....saygılar....
[QUOTE=sovalye;172100]tobo gerçek çıkarsa hedef feza[/QUOTE]
BABO nun altın vuruş hedefi gerçek mi olacak yoksa..:)