[QUOTE=truva;70757]geceye long olmayı düşünen var mı
ergenkon davası çok fiyatlandı gibi[/QUOTE]
eyer 34000 yeresine gider geceye orda long yatarım 3/1 malyet
Printable View
[QUOTE=truva;70757]geceye long olmayı düşünen var mı
ergenkon davası çok fiyatlandı gibi[/QUOTE]
eyer 34000 yeresine gider geceye orda long yatarım 3/1 malyet
[QUOTE=catedral;70766]Hexen im..
yüksek periyotlarda da OBO oluşuyor... 32.500 altları potaya girmek üzere.. ne dersin..
bi bakıversene.. mayriks sapıdı benim.[/QUOTE]
34000 asayası ben beyenmem catedralim eyer gider ordan long malyet dusunyorum amma beni bilyorsun beyenmedim zaman stop edyorum hemen
[QUOTE=VOBiX;70763]dowun 8600 altında kıvıracak yeri kalmayacak[/QUOTE]
fdow 8606 dan döndü şimdilik....dng
ben 35400 den yattım ama pişman ettiler
[QUOTE=catedral;70766]Hexen im..
yüksek periyotlarda da OBO oluşuyor... 32.500 altları potaya girmek üzere.. ne dersin..
bi bakıversene.. mayriks sapıdı benim.[/QUOTE]
dowda da 12.12.2008den başlayan devasa bir OBO olabilir. 8350 boyun çizgisi. Bunun için 8350de başı tamamlamsı ardından 9100ü geçmyecek şekilde bir sağ omuz yapması ardından da boyun çizgsini kırması gerekiyor. Bu yüzden bu biraz uzun sürer. 9600 ise 7450den başlayan yüksleiş kanal desteği.
popülasyon neden azaldı? genelde 80/90 kişi oluyordu topicte şimdi 30 kişi falan var.
paraları saymaya mı gittiniz?
2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil
[QUOTE=furkan;70775]2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil[/QUOTE]
geçmiş olsun sayın furkan sağlık olsun efendim
hala aynı kanaatdeyim..şubat sonuna kadar ralli olmalı..jubile imf kredisi açıklandığından sonraki gün olmalıdır..bugün haberler çok korkuttu..ondandır..genelkurmayın başbakan,c.başkanı ile görüşmesi vs..
[quote=SEYYAH;70774]popülasyon neden azaldı? genelde 80/90 kişi oluyordu topicte şimdi 30 kişi falan var.
paraları saymaya mı gittiniz?[/quote]
yok, para sayma makinesi almaya gittik:..:
girilemedi bir sure, database error yazdi, simdi sorun yok gibi.
[quote=abka;70777]hala aynı kanaatdeyim..şubat sonuna kadar ralli olmalı..jubile imf kredisi açıklandığından sonraki gün olmalıdır..bugün haberler çok korkuttu..ondandır..genelkurmayın başbakan,c.başkanı ile görüşmesi vs..[/quote]
siz korkmadiniz mi?:)))
Cok gecmis olsun Sn. Furkan,
sagliginiz yerinde olsun da para kazanilir...
sevgiler
[QUOTE=furkan;70775]2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil[/QUOTE]