İş yatırıma baktım, uzun da 4000 kontrat la başlayıp, 28000 e çıkmış, uzlaşmayla ancak kurtulur bunlar, efg de alışta 17000 den, 38000 e gelmiş, uzlaşan hep ky olacak anlaşılan, vay ana**...vay be....
Printable View
İş yatırıma baktım, uzun da 4000 kontrat la başlayıp, 28000 e çıkmış, uzlaşmayla ancak kurtulur bunlar, efg de alışta 17000 den, 38000 e gelmiş, uzlaşan hep ky olacak anlaşılan, vay ana**...vay be....
[QUOTE=jerfin;172053]bunlar teminatları boşuna 700 yapmıyorlar..[/QUOTE]
evet bencede.tamda bu konuyu dün konuşmuştuk bi arkadaşla.bunun altında bişi arıyorum ben.geçen günde söylemiştim 70bine gider bu vob.bence tabi:)
Superonlıne fıber ınternet uzerınden canlı hd yayın basladı- basın acıklaması
kurulustan konuya ılıskın olarak yapılan basın acıklaması asagıda
yer alıyor:
" superonlıne, turkıye'de bır ılke daha onculuk ederek ınternet uzerınden
hd kalıtesınde canlı yayın sunmaya basladı. Bundan boyle, superonlıne fıber
ınternet abonelerı superplay ıle tum lıg tv maclarını hd kalıtesınde
ınternetten seyredebılecek.
Superonlıne fıber ınternet abonelerı, superplay ıle lıg tv'de yayınlanan
macları ve programları, fıber ınternet hızı sayesınde hd kalıtesınde ve
canlı olarak ızleyebılecek.
Superplay lıg tv kullanıcılarının ek bır ucret odemesıne veya program
yuklemesıne gerek kalmayacak uygulamada, farklı kalıtelerde hd yayın
secenegı olacak. Boylelıkle kullanıcı ıstedıgı an yayını farklı kalıtelerde
ızleme ımkânı da bulacak.
Superonlıne, superplay platformunda ayrıca, dunyanın en cok seyredılen
fılmlerını de dvd kalıtesınde ızleyıcılerle bulusturuyor.
-matrıks-
kafam kadar OBO çalışmamış görünüyor.bu durumda hedef BAŞ mesafesi kadar yukarıdır...
yani 72.000 ler falan...
sadece bir kuralı hatırlatıyorum.OBO lar başarısız olursa beklenmesi gereken budur.hedef 72.000 falan demiyorum yani.belkide 272.000 dir hedef .kom
bakalım ne yapacaklar?
[QUOTE=Rooks;172117]evet bencede.tamda bu konuyu dün konuşmuştuk bi arkadaşla.bunun altında bişi arıyorum ben.geçen günde söylemiştim 70bine gider bu vob.bence tabi:)[/QUOTE]
ama babo nun orta vade hedefi 8 sent..:..:
[quote=jerfin;172110]BABO nun altın vuruş hedefi gerçek mi olacak yoksa..:)[/quote]
kimse inanmıyorsa neden olmasın:)
ama tabii ki bunu bilmekten çok zamanlamasını tutturabilmek önemli yoksa zamanlama yanlış olursa sıkıntılı olur...
[QUOTE=security;172114]İş yatırıma baktım, uzun da 4000 kontrat la başlayıp, 28000 e çıkmış, uzlaşmayla ancak kurtulur bunlar, efg de alışta 17000 den, 38000 e gelmiş, uzlaşan hep ky olacak anlaşılan, vay ana**...vay be....[/QUOTE]
şşş..korkutma beni..döndüm zaten.dng.ama sert düşüş bekliyorum..
Shrt olarak yumuşak karnımız, pitch gibi, bir taşeron ısmarlama haber, böyle haber en az 1000 puvan,
[QUOTE=SEYYAH;172119]kafam kadar OBO çalışmamış görünüyor.bu durumda hedef BAŞ mesafesi kadar yukarıdır...
yani 72.000 ler falan...
sadece bir kuralı hatırlatıyorum.OBO lar başarısız olursa beklenmesi gereken budur.hedef 72.000 falan demiyorum yani.belkide 272.000 dir hedef .kom
bakalım ne yapacaklar?[/QUOTE]
bunun yanında bir de tamamlanması gereken koca bir çanak var..:..:
[QUOTE=enorton;172118]Superonlıne fıber ınternet uzerınden canlı hd yayın basladı- basın acıklaması
kurulustan konuya ılıskın olarak yapılan basın acıklaması asagıda
yer alıyor:
" superonlıne, turkıye'de bır ılke daha onculuk ederek ınternet uzerınden
hd kalıtesınde canlı yayın sunmaya basladı. Bundan boyle, superonlıne fıber
ınternet abonelerı superplay ıle tum lıg tv maclarını hd kalıtesınde
ınternetten seyredebılecek.
Superonlıne fıber ınternet abonelerı, superplay ıle lıg tv'de yayınlanan
macları ve programları, fıber ınternet hızı sayesınde hd kalıtesınde ve
canlı olarak ızleyebılecek.
Superplay lıg tv kullanıcılarının ek bır ucret odemesıne veya program
yuklemesıne gerek kalmayacak uygulamada, farklı kalıtelerde hd yayın
secenegı olacak. Boylelıkle kullanıcı ıstedıgı an yayını farklı kalıtelerde
ızleme ımkânı da bulacak.
Superonlıne, superplay platformunda ayrıca, dunyanın en cok seyredılen
fılmlerını de dvd kalıtesınde ızleyıcılerle bulusturuyor.
-matrıks-[/QUOTE]
sayın enorton çok labali olucak ama seviyorum seni ya heheh 60daklık sisteme uymak kadar güzel bişi yok heralde.ben 15 daklıkta işlem yapıyorum stres oluyorum bi al bi sat bi al sat nevrim dönüyo seansı izlerken başıma ağrılar giriyo gözlerim ağrıyo ama sen arkana yaslanıp nette surf yapıyosun bize güzel haberler veriyosun.kararlıyım birgün senin gibi olucam!!
Fdji neredeyse - olacak, ağanın salladığı yok, biz hariç karşı ayakların hepsi onlardan anlaşılan bunlar son soygunu yapıyorlar, lan benim parayla senin devran dönmez ağa, ben akıllı adamım 65000 den girdim,
[quote=Rooks;172117]evet bencede.tamda bu konuyu dün konuşmuştuk bi arkadaşla.bunun altında bişi arıyorum ben.geçen günde söylemiştim 70bine gider bu vob.bence tabi:)[/quote]
70.000'e giderse şahsen sevinirim, öğleden önce açtığım yüklü miktar long hala elimde ve artık trendin döndüğünden kesin emin olana kadar elden çıkarmayacağım. Piyasa yeni tepe yapmadıkça mantıklı bir dalga sayımı bulamıyorum çünkü, o yüzden ya yeni tepe görmemiz lazım, ya da benim EW öğrenmek için daha 40 fırın ekmek yemem lazım, ya da ikisi de. :)
Ancak borsacılık adına üzülürüm. Önce vadeli teminatı 600'den 700'e çıkartılıyor, sonra borsa 60.000'den 70.000'e gidiyorsa bu apaçık birileri benim hayatta bilemeyeceğim ulaşamayacağım bilgilere ulaşıyor, bunu da utanmadan alenen kullanıyor demektir.
Manipülasyon olmadığını düşünecek kadar yeni değilim piyasada ama bu kadar alenen olması da can sıkıcı.
Olsun, çare yine teknik analizde veya sistemlerde, hangisi tarzınıza daha uygunsa. Sonuçta bilgiyi önceden almak 300-500 puan daha fazla kazandırır ama sonuçta grafiğe bakan her teknik analizci veya sistem trendin değiştiğini görüyor ve trende katılıp para kazanmak için eşit şansa sahip.
[QUOTE=Rooks;172126]sayın enorton çok labali olucak ama seviyorum seni ya heheh 60daklık sisteme uymak kadar güzel bişi yok heralde.ben 15 daklıkta işlem yapıyorum stres oluyorum bi al bi sat bi al sat nevrim dönüyo seansı izlerken başıma ağrılar giriyo gözlerim ağrıyo ama sen arkana yaslanıp nette surf yapıyosun bize güzel haberler veriyosun.kararlıyım birgün senin gibi olucam!![/QUOTE]
Evet çok mu belli oluyor boş boş gezindiğim :) Bizim pirimiz sovalye abidir... Ben hiç olmazsa ekrana bakıyorum, o dışarıda geziyo gününü gün ediyor... :)
Bu arada forumda benden başka long olan kalmadı galiba... (Şovalye abi dışında)
Ben biraz dışarı çıkıyorum saat 14.00 de görüşürüz... Sistem long...
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/3446/ciyak.png[/IMG]
[quote=enorton;172130]Evet çok mu belli oluyor boş boş gezindiğim :) Bizim pirimiz sovalye abidir... Ben hiç olmazsa ekrana bakıyorum, o dışarıda geziyo gününü gün ediyor... :)
Bu arada forumda benden başka long olan kalmadı galiba... (Şovalye abi dışında)[/quote]
Ben de long'um ve long kalmayı düşünüyorum, çünkü bir atak da akşam Dow açıldığında bekliyorum.
60 dk sistem kullananlar ilgimi çekiyor. Şu ana kadar ben nasıl bir sistem yazarsam yazayım Metastock'da 15dk'lıkda daha fazla para getirdiğini gördüm. 30dk'nın üzerinde tüm sistemlerin kazancının azaldığını gördüm. Acaba sizin sistemlerin kullandığı mantık hakikaten 60'lıkda daha fazla mı kazandırıyor, yoksa ekrana sıkça bakmak istemediğiniz için mi 60'lık kullanıyorsunuz?
Durum 10 dk da shrt yönünde güzel gelişiyor, indiklerden 1 tane, ve sis kaldı, sinyal henüz gelmedi, her an gelebilir
tekrardan uzun oldum.hedef buyuk gibi.
Makroda durumlar,
DXY=75.760 bunun geçilmesi, py yi etkiler, diri gözüküyor,
gösterge=9.05 ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,
taşeron haber olmadan daha yukarılar bu gün için zor,
aşağıda 64612 nin kırılıp kırılmayacağı önemli, sonraki 64049 ve 63464
yukarı belli zaten,.....
SANKOnun VOB Client'i açayım dedim saatin tepesinde aşağıdaki ekran belridi.
[IMG]http://i50.tinypic.com/b4sq2w.png[/IMG]
[quote=enorton;172130]Evet çok mu belli oluyor boş boş gezindiğim :) Bizim pirimiz sovalye abidir... Ben hiç olmazsa ekrana bakıyorum, o dışarıda geziyo gününü gün ediyor... :)
Bu arada forumda benden başka long olan kalmadı galiba... (Şovalye abi dışında)[/quote]
bende long um enerton.
kıpraşmalar had safhaya ulaştı ama :..:
5 dk lıktan sat gelirse pozisyonu kapayım realizeye gidecem.
short için 64 bin altına inilmesi gerekiyor benim şartlara göre..
Ayular hazır olun, ve sinyal 10 dk lıkta geldi, indiklerde tamam ne kadar potans yaparlar bilemem,yukarıda des leri yazdım
sat Sinyali 850 de al 875 de gerisin siz düşünün gari,
Hala 65300 de ısrar ediyorum! 1 haftadır söölüyok amma zındık alamadık ühehehüühehe
neyse önce 65300 ü görsün soona bakacaz duruma! Bu seviyenin üstünde günlük kapanış yaparsa RALLİ olur diyorum başkada birşey demiyorum!
65500 e gelirse shortlarım , onun dısında full long devam ..
x30 da 64900 denemesi yapar ozaman ..
x100 de 51300 !
Short poz acmak deli cesareti ister su zamanda , sahsi fikrimdir.! YTDegildir .. saygılar
Vay *.* bir geldik burası darmadağın olmuş...
[quote=BOSNALI;172160]65500 e gelirse shortlarım , onun dısında full long devam ..
x30 da 64900 denemesi yapar ozaman ..
x100 de 51300 !
Short poz acmak deli cesareti ister su zamanda , sahsi fikrimdir.! YTDegildir .. saygılar[/quote]
Ben deli deyil ayuyum, özgürüm kafama göre takılırım, düzene uymam, düzenlere hiç uymam,
way **..yemeği gittik geldik..65xxx görmüş sonrada 64300 görmüş..toparlasın lütfen biraz..astisiz şort saati düşünülemez..ehuheuehe
[quote=Strategist;172135]Ben de long'um ve long kalmayı düşünüyorum, çünkü bir atak da akşam Dow açıldığında bekliyorum.
60 dk sistem kullananlar ilgimi çekiyor. Şu ana kadar ben nasıl bir sistem yazarsam yazayım Metastock'da 15dk'lıkda daha fazla para getirdiğini gördüm. 30dk'nın üzerinde tüm sistemlerin kazancının azaldığını gördüm. [B]Acaba sizin sistemlerin kullandığı mantık hakikaten 60'lıkda daha fazla mı kazandırıyor, yoksa ekrana sıkça bakmak istemediğiniz için mi 60'lık kullanıyorsunuz[/B]?[/quote]
tembellikten yada vaktimizin olmadığından değil
"fiyatın bir kaç saat içinde hangi yöne geleceğini tahmin etmek yerine orta-uzun vadede izleyeceği yönü kestirmenin daha karlı olduğunu anlamam yıllarımı aldı"
[B]Jesse Livermore[/B]
(tanımayan yoktur)
Şu anda bu gün shrt tan + 3000 puvandayım, taktik olarak 500 puvanlık yarmalar kullanıyorum, al geldiğinde al da yapacam, ama karekterim ayu bu kesinleşti,
[quote=enorton;172161]Vay *.* bir geldik burası darmadağın olmuş...[/quote]
buraları kritik yeresi
bütün şortçuların amigdalalarının yıprandığı yeresi
[QUOTE=VOBiX;172147]SANKOnun VOB Client'i açayım dedim saatin tepesinde aşağıdaki ekran belridi.
[IMG]http://i50.tinypic.com/b4sq2w.png[/IMG][/QUOTE]
Bir yorume den olmadığına göre SANKO iel çalışan kamamaış demek. Hangi kuruma geçtiniz bakayım.
1 dklık sistem 65050 de sat vermiş.. 1dklığamı dönsek ehuheueueh
security Türk dili biraz esnek. Özgür isimli arkideşler imzana alınabilir.
[quote=security;172152]Ayular hazır olun, ve sinyal 10 dk lıkta geldi, indiklerde tamam ne kadar potans yaparlar bilemem,yukarıda des leri yazdım[/quote]
[quote=security;172154]sat Sinyali 850 de al 875 de gerisin siz düşünün gari,[/quote]
Hiç mi shrt kalmadı kardeşim, bi tane teşekkür, yok puvanı mı az buluyoruz nedir,
[quote=VOBiX;172173]security Türk dili biraz esnek. Özgür isimli arkideşler imzana alınabilir.[/quote]
Haklısın hiç düşünemedim, umarım affederler,....
Tipini s..timin mobiusu, global tefecinin kel maşası noolcak, dubai mubai sayıklamış şimdide, bunlar palanın global maşası, pala sen bu tipsize para yediriyon besliyon ya alacağın olsun seninn:..::..::..:
64 binleri terk etmezsek yeniden yukarı deneme görebiliriz..
henüz 5 dk lıktan bile sat gelmedi bende.ama çok yakın..
300 yeresinden flat oldum, 10 dk sata devam ediyor, ben amacıma ulaştım, ikinci bir potans yakalarsam değerlendirecem, arkama yaslandım,......
[quote=VOBiX;172169]Bir yorume den olmadığına göre SANKO iel çalışan kamamaış demek. Hangi kuruma geçtiniz bakayım.[/quote]
Daha yeni gördün yazını. Benim VOB client'de bir problem yok. Seninkinin exe dosyasına virüs bulaşmış olabilir...
64275 sat geldi 5 dk lığa..