istermisinzi dow %3 yapsın..
Printable View
istermisinzi dow %3 yapsın..
[QUOTE=nunu;70779]siz korkmadiniz mi?:)))[/QUOTE] yok canım..yurdışı esasdır..bu tür hareketler 3 günde unutulur..27 nisanda ne oldu ki..
[quote=abka;70781]istermisinzi dow %3 yapsın..[/quote]
yok, istemeyiz.:)))
diyorum ya, ya istihdan verisi iyi gelecek, ya da buyuk paketle ilgili beklentiler tekrar iyimserlesecek. ancak o sekilde. olur mu olur. bunu su saatte gercek piyasa yapicilarindan baska kimse bilemez.
[QUOTE=furkan;70775]2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil[/QUOTE]
Hayırdır furkan..
Geçmişolsun.. sağlığın daha önemli.
[QUOTE=abka;70781]istermisinzi dow %3 yapsın..[/QUOTE]
ne tarafa doğru
bence yukarı yapsa iyi olur
[QUOTE=catedral;70784]Hayırdır furkan..
Geçmişolsun.. sağlığın daha önemli.[/QUOTE]
herkese teşekkürler..
cok onemli değil nefes pek alamıyordum burunda deviasyon sorunu varmış onu halletim kronik olarak faranjit oluyordum umarım olmam artık sagolun..
[QUOTE=chn69;70785]ne tarafa doğru
bence yukarı yapsa iyi olur[/QUOTE] vobda flat oldum..dow ve bizde günlükler al iken bu kadar yeter.dow a yukarı yakışır..
.hadi görelim..
9127 numaralı gönderimden alıntıdır, arşive kalktığından copy paste yaptım
[B] Herkes aynı düşünüyo galiba, yılbaşına imkb 100 ün 28000 olmasını, ordan iki ay kadar düşüş yani yeni dip, belkide seçim öncesine kadar düşüş seçimden bir iki gün öncesine toparlanış herneyse, hemen hemen aynı kapıya çıkar bu denilenler, seçim sonrası tekrar imkb 100 ün 28000 e ulaşma çabaları, Nisan sonu Mayıs başı tekrar yeni diplere yolculuk, hah işte orada dolarizasyon olabilir, Haziran ayı bu düşüşün tek ayaklı dibi, en dibide denebilir, oradan uzun vadeli hisse yatırımı cidden düşünülmeli bencede.[/B]
Buda arşive kalkmış 10860 numaralı gönderimden copy paste alıntıdır
[B]Ahada buraya yazıyom, imkb de
100 endeks 30000 i görmez
30 endeks 38000 i görmez.
Bunlara gore VOB da endiks komtratları içın uzun poz düşunürken vede taşirken bünu digkate almakte fayde var derım saygılar.
- [/B]
[quote=abka;70781]istermisinzi dow %3 yapsın..[/quote]
isterimki %10 yapsın
Şimdi sırada iki ay kadar düşüş var diyebilirmiyiz, uyuz ederler adamı ama düşürürler işte bööle.. saygılar.
Dow 10.000 e gider ama bizim 100 endeks 30.000 i görmez :) 30 endeks inde 38000 i görmeyeceğini tekrar edeyim dedim, dow bu arada yukarı yapadurur.. saygılar.
Aha bakın Arlık aynın 3 ünde yazmışım 8558 numaralı gönderiyi copy paste ediyorum :)
[B] Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum, saygılar.[/B]