piyasa eksiye geçerse süper bi ters-yüz olacak:)
Printable View
piyasa eksiye geçerse süper bi ters-yüz olacak:)
şşşş...şırrr...
[QUOTE=VOBiX;172169]Bir yorume den olmadığına göre SANKO iel çalışan kamamaış demek. Hangi kuruma geçtiniz bakayım.[/QUOTE]
sevgili vobix
ben yaşadım
cözümü de comodo yu kaldırmakta buldum :)))
veya ara çözüm olarak
önce comodo yu exit yapıp sankoyu çalıştırabilirsin
Sabah çktiğim iki çizgi vardı, aşağı yönde
64642 bu kırıldı,
64176 sıra bunda ağa bunu deniyor, yada denetiyor, her neyse,
buda kırılırsa iki destek birden kırılmış olacak ve bir üçgen doğranmış olacak,
eger kırılırsa 63478 hedefimiz, bunlar 10 dk grafa göre,........
[quote=sovalye;172165]tembellikten yada vaktimizin olmadığından değil
"fiyatın bir kaç saat içinde hangi yöne geleceğini tahmin etmek yerine orta-uzun vadede izleyeceği yönü kestirmenin daha karlı olduğunu anlamam yıllarımı aldı"
[B]Jesse Livermore[/B]
(tanımayan yoktur)[/quote]
Darısı başıma... 15 dakiklalıkdan daha uzuna baktığımda karın çoğunu masada bırakıyormuşum gibi geliyor. Düşük periyodlarda ise bir al bir sat akşama kadar sayısız işlem yapıp yorgun düşüyorum. 60'lığın altına bakmasam teorik olarak günde en fazla 9 işlem yaparım. Nerde o günler.... :)
64 bin ve altını alış fırsatı olarak değerlendiriyorum..
Bu daha önce forumda adı geçen şemsiye formasyonu galiba... Önce çıkart, sonra düşür... :) Şimdi long'cuların çoğunu oyundan düşürdüler. Bir tek kendileri kaldı. Artık tekrar çıkartabilirler.... Oyun tarzlarını çözdüm artık bu heriflerin...
[QUOTE=abilag;172199]sevgili vobix
ben yaşadım
cözümü de comodo yu kaldırmakta buldum :)))
veya ara çözüm olarak
önce comodo yu exit yapıp sankoyu çalıştırabilirsin[/QUOTE]
[IMG]http://i47.tinypic.com/126fhjl.png[/IMG]
Add To my own safe files diyerek ben virüsümle mutluyum dedim de ilginç geldi bana. Bu arada pc yeni formatlandı virüs yemesi zor.
[QUOTE=QUEEN;172197]şşşş...şırrr...[/QUOTE]
Klimaların hortumalrı delinmiş sualr eve akıyor herhalde .kom
[quote=security;172200]Sabah çktiğim iki çizgi vardı, aşağı yönde
64642 bu kırıldı,
64176 sıra bunda ağa bunu deniyor, yada denetiyor, her neyse,
buda kırılırsa iki destek birden kırılmış olacak ve bir üçgen doğranmış olacak,
eger kırılırsa 63478 hedefimiz, bunlar 10 dk grafa göre,........[/quote]
60 lık ta henüz sat sinyali alamadım, bu nedenle tepki koyma ihtimalleri yüksek, 60 lık şimdilik sağlam duruyor, eğer gelirlerse 64 ile 63500 yerelerinden long toplamaya başlayacam, planım bu,.......10 luk sata devam ediyor, indikler dibi buldu fiyat buldumu, spotu bi açalım hele,
[QUOTE=VOBiX;172206]Klimaların hortumalrı delinmiş sualr eve akıyor herhalde .kom[/QUOTE]
klimalar şahane..mutfak yaptırmam lazım.:p..şırrr....şırrr...::::::
[quote=security;172207]60 lık ta henüz sat sinyali alamadım, bu nedenle tepki koyma ihtimalleri yüksek, 60 lık şimdilik sağlam duruyor, eğer gelirlerse 64 ile 63500 yerelerinden long toplamaya başlayacam, planım bu,.......10 luk sata devam ediyor, indikler dibi buldu fiyat buldumu, spotu bi açalım hele,[/quote]
toplamaya başladım, ula hepsi birden geldi,875 525 bütün longlar tamam,
[QUOTE=security;172214]toplamaya başladım, ula hepsi birden geldi,875 525 bütün longlar tamam,[/QUOTE]
ne longu gıı:eek:..tikkat et..tepemi acep..gendin bilirsin..
ve 60 lık satta, 525 alda , altına satta, gerisini siz düşünün gari,
ehuuheueue...lan saatlik barın en düşüğünden satış yaptım diye tırsarken en düşük fiyat700 puan daha düştü
Hep az gelişmişler, gelişmişlerin peşine takılacak değilya. Dax'ta bu gün Dubai borsası peşine takıldı.
Dubaili şeyhler,Palayı kötü tokatlamışlar, zararı burdan çıkarma çabasında ama burdada şeyh çok. Bakalım kimin tokadı daha ağır gelecek.
[quote=QUEEN;172217]ne longu gıı:eek:..tikkat et..tepemi acep..gendin bilirsin..[/quote]
Şim di bacım, eller gider mersine biz gideriz tersine, 60 lık henüz sat verdi, sistemciler buradan boşaltırsa, ağa bir tepki koyabilir, 1 saat önce 68500 leri yazmadıkmı yazdık, hemen kimyayı bozmayalım, 31 aralığa çok var daha,....
600 flat .... bugün palaya 1400 puan taktım..arz ederim...
fxci görünmüyor bari kanalları ben çizeyim...
Düşüş devam ederse bir sonraki durak 63.100 civarında...
iyi stres boşalttı piyasa..
geçen hafta hareketin başladığı günden bu yana böyle bir satış yememişti..
yaw arkadaşlar sabah o kadar net bir sinyal çaktım..almadınız yani...ben bilem şort da neymiş yemişim şortu dedim..long tabiki long bir tanem dedim... ben bile kendi sinyalime uyandım...64800 lerden kapadım longları..ehueuuhehehe
VOB günün başlangıcı itibari ile - 0,1%. Yani sabah long ya da short pozisyon açıp bir daha ekrana bakmayan biri ne birşey kaybetti ne birşey kazandı... Grafiğe bakınca çok komik geliyor... :)
Benim yarım dolare de zaten, o da maşallah iyi, onu geceyede long yatırıyorum, uykusunu bol alıp büyüsün serpilsin diye, .......
kardan 1000 puan gitti.karlari katlamali almak lazim.:)
Şelalenin hası DAX'da... Zevkle seyrediyorum... Almanya'da bir hesap açtırıp short'layasım geliyor.... :..:
775 şort..veeerrr küsküyü
Piyasaların bu hale düşme nedeni bir haber mi ?
650 flat..125 daha...al sana pala..bugün hiçbir işlemden 25 puan bile zarar etmeeyceğim..al palayı koy çuvala salla salla vur duvara..bu arada selçuklu patronaj köşe oldu...
[quote=sazan;172247]Piyasaların bu hale düşme nedeni bir haber mi ?[/quote]
Evet.. Sabah ben long oldum....Gerçi sonra iyi karla kapattım ama piyasaya kapattığım haberi henüz düşmemişti....lelele.leleleyani Asti long yaptıysa kesin şort yapmak lazım prensibine uydum.... sonra şor tyaptım 64300 gibi...bu kez haber piyasaya hemen düştü... o yüzden 800 puan daha çaktılar..şu an flatim..ne olur bilemem:..:
[quote=sazan;172247]Piyasaların bu hale düşme nedeni bir haber mi ?[/quote]
Resmi hikaye bu sanırım:
[url]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aVjfaqb8bisI&pos=2[/url]
Dolar endeksi son günlerde 75.4 - 75.6 arasını kendine ciddi destek yaptı. Buradan topuklarsa DOW fena çöker... Biz ne yaparız hiç bilmiyorum...
63700 Short...
650 şort..sevolasın pelam
pelam dedinizde fx çi nerede ?
kısa devam..64800 den...
[URL=http://img16.imageshack.us/i/aslmq.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9131/aslmq.jpg[/IMG][/URL]
[quote=enorton;172259]63700 Short...[/quote]
bir benmi kaldım şimdi long ?
ben teknık 63600 full long .. 64300 flat olur
sisteme temkinli uyunca iyi kar bırakıyor..ama şimdi 6-8 kaldıraç oynasam ,eminim çarpılırım..
[quote=YAVUZHAN;172267]bir benmi kaldım şimdi long ?[/quote]
yakın vadede bi tek sen kazanacaksın o zaman bence..şahsi fikrimdir...yanlış anlaşılmasın...
[QUOTE=enorton;172259]63700 Short...[/QUOTE]
Mesaj saati 15:00. Madem poz yazılıyor böyle anlık yazmak gerek işte.
enortonun saatlik kullandığı malumunuz.