son yarım saat fena geçmedi .. son pozum 700 long .. geceyede kong girerdim normalde ama uygun yerde long kapatıp ... flat girecem ... son kararım .. my last decision .... flat:D:D
Printable View
son yarım saat fena geçmedi .. son pozum 700 long .. geceyede kong girerdim normalde ama uygun yerde long kapatıp ... flat girecem ... son kararım .. my last decision .... flat:D:D
selçuklu abi ben flat oldum artık longlayabilirsin:)
[QUOTE=kitaro;240431]selçuklu abi ben flat oldum artık longlayabilirsin:)[/QUOTE]
bende flatledim abi ... bitti daytade .. nerden isterse kapatsın artık ... .brv.brv
Şimdi arkadaşlar ,
Özellikle seans içinde söylüyorum,
selçuklu kardeşimle özelden konuştuk,şöyle bir görev paylaşımı yapmayı uygun gördük:
topik bu haliyle dağınık gidiyor;
ben yine gece srb-orb gibi sistem sinyallerini verecem,gündüz mtr yi ve gereken bazı grafları verecem,genel dalga yapısı ile ilgili fikirlerimi söyleyecem,ama:
tradeleri söylemeyecem,selçuklu kardeşim daha başarılı,daha hızlı dönüyor,o yalnız söyleyecek...bence bu daha uygun...size de daha yararı olur...
siz de o trade ederken (ona çok soru sormayın ,rahat olsun)trade dışında bir soru varsa piyasayla ilgili bana sorun...
bir ricam daa var,burası sonuçta daytrade topiği...
hızlı hareketler var,burayı lütfen seans topiği gibi yapmayalım svg.arkadaşlarım,rica edecem bu konuda...
tam daytrade ederken biri gelip uv li dalga yapısını sorunca adamda dikkat te kalmıyor yani...
biraz bu konuya dikkat edelim...
yeni düzenle pzt den itibaren devam ediyoruz...
fikriniz varsa siz de söyleyebilirsiniz...
yukardaki yazımı okudunuz mu?
herkese iyi haftasonları...
cümleten iyi akşamlar .. iyi haftasonları ..
İyi hafta sonları..
[quote=saraylı;240440]yukardaki yazımı okudunuz mu?
herkese iyi haftasonları...[/quote]
daha memnun oluruz saraylı abi selçuklu abi palayı dağıtıyo maşallah
herkese iyi tatiller..
[quote=Lefter;240447]daha memnun oluruz saraylı abi selçuklu abi palayı dağıtıyo maşallah
herkese iyi tatiller..[/quote]
nazar değdirceksiniz en sonunda :):..:
[QUOTE=a.kaya;240454]nazar değdirceksiniz en sonunda :):..:[/QUOTE]
:o:o:o:o:o
Cümleten iyi tatiller
hanketos
[url]http://www.voborsa.com/forum/14-mayis-haftasonu-pozisyon-anketi-t5508.html?t=5508[/url]