batttı batacak diyen tırı -vırı kurumlar bize gelince ağa kesiliyorlar..bende senin notunu düşürüyorum.
Printable View
batttı batacak diyen tırı -vırı kurumlar bize gelince ağa kesiliyorlar..bende senin notunu düşürüyorum.
ya bu dow eksi 2.5 -3 olmazsa harbiden gece teper....ihtimaller dahilinde....
flat girsek eksi 2.5-3 olursada yarınki gab gider.....
gelde çık işin içinden.....
ya bu dow eksi 2.5 -3 olmazsa harbiden gece teper....ihtimaller dahilinde....
flat girsek eksi 2.5-3 olursada yarınki gab gider.....
gelde çık işin içinden.....
Su alan denizaltı gibi dibe doğru gidiyoruz görünümündeyiz.
Su alan denizaltı gibi dibe doğru gidiyoruz görünümündeyiz.
[quote=abka;16688]goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..[/quote]
sayın abka
hala long girmeyi düsünüyormusunuz?
2 kere düşünün derim
[quote=abka;16688]goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..[/quote]
sayın abka
hala long girmeyi düsünüyormusunuz?
2 kere düşünün derim
yeni dip görüldü..tepersede şimdi tepsinde şu uyumsuzlugu berteraf edip gece rahat rahat düşşsün.....
saatlik için...
yeni dip görüldü..tepersede şimdi tepsinde şu uyumsuzlugu berteraf edip gece rahat rahat düşşsün.....
saatlik için...
İniyoruz aheste aheste , tepkilere oynamak riskli olabilir ..
İniyoruz aheste aheste , tepkilere oynamak riskli olabilir ..
global cinnet gecirdi 1500 tane serbest fiyattan basti :) ver bakalim global sende ver :)
global cinnet gecirdi 1500 tane serbest fiyattan basti :) ver bakalim global sende ver :)
aha daxın saatliklerindede varmış aynı durum...
o zaman şimdi muhakkah yukarı yapsınlar...
yoksa kapanış sakata biner....... non stop şelale olmayacaksa eger...
aha daxın saatliklerindede varmış aynı durum...
o zaman şimdi muhakkah yukarı yapsınlar...
yoksa kapanış sakata biner....... non stop şelale olmayacaksa eger...
opus hala aliyo bu adam yarin gapla asagi acildiginda almayi bilmiyormu?
opus hala aliyo bu adam yarin gapla asagi acildiginda almayi bilmiyormu?
haydaaa vadeli saatliğide aynı durumdaymış.....
vadelinin işi yarına kaldıda... ya çok çok iyi aşagı gap olacak yarın...
yada açlışla tepecek....
heryerin saatliği şimdilik düşüşü onaylamıyor yani...
şimdilik diyorum.. düşüş çok derinleşirse ancak iptal olurlar....yoksa tepmeleri kaçınılmaz...
şelaleye oynadım ben... çok derinleşmesine..geceye kısa girdim...
ama rahat değilim......
dowun tepkisi inşallah şimdi veya bu sıralar olur...yada şelale....
haydaaa vadeli saatliğide aynı durumdaymış.....
yada açlışla tepecek....
şimdilik diyorum.. düşüş çok derinleşirse ancak iptal olurlar....yoksa tepmeleri kaçınılmaz...
ama rahat değilim......
dowun tepkisi inşallah şimdi veya bu sıralar olur...yada şelale....
butun olumsuzluklara ragmen long girdim geceye,su an icin hersey short poz tasiyanlar lehine gorunuyor.Gece uzun en kotu ihtimalle bugun aldigimizi veririz.Herkese hayirli aksamlar.
butun olumsuzluklara ragmen long girdim geceye,su an icin hersey short poz tasiyanlar lehine gorunuyor.Gece uzun en kotu ihtimalle bugun aldigimizi veririz.Herkese hayirli aksamlar.
sp destek 1340
dow destek 12100
sp destek 1340
dow destek 12100
Dolar zıplar artık, ne zamandır 1500-1600 görmemiştik değilmi? eeee, faizler %20 yi aşmış, sırada döviz var bence.
Dolar zıplar artık, ne zamandır 1500-1600 görmemiştik değilmi? eeee, faizler %20 yi aşmış, sırada döviz var bence.
Olumsuz görüntü artarak devam etti . Yarın 46800 üzerine atabilirse tepki falan deriz belki 47500 lere de ; bir dow a bakıyorum bir de saate . Hayırdır inş . 45 leri görmeden rahatlıyamıycaz heralde , hem de tepkiyemeden .
Olumsuz görüntü artarak devam etti . Yarın 46800 üzerine atabilirse tepki falan deriz belki 47500 lere de ; bir dow a bakıyorum bir de saate . Hayırdır inş . 45 leri görmeden rahatlıyamıycaz heralde , hem de tepkiyemeden .
arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..
arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..
[QUOTE=mbm;16711]haydaaa vadeli saatliğide aynı durumdaymış.....
yada açlışla tepecek....
ama rahat değilim......
dowun tepkisi inşallah şimdi veya bu sıralar olur...yada şelale....[/QUOTE]
2. dalga düşüş start alacak diyorsunuz öylemi? hedef neresi olur, şelalenin dibi 43500 olurmu mesela ?
[QUOTE=mbm;16711]haydaaa vadeli saatliğide aynı durumdaymış.....
yada açlışla tepecek....
ama rahat değilim......
dowun tepkisi inşallah şimdi veya bu sıralar olur...yada şelale....[/QUOTE]
2. dalga düşüş start alacak diyorsunuz öylemi? hedef neresi olur, şelalenin dibi 43500 olurmu mesela ?
[QUOTE=abka;16716]arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..[/QUOTE]
bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
10 bin dolara kazanıyorsa süper kazanıyor demektir....
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....
[QUOTE=abka;16716]arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..[/QUOTE]
bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....
[QUOTE=mbm;16718]bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....[/QUOTE]50.000 dolara 20.000 kazanıyor..her sene mutlaka kazanıyor..bazen 50.000 e 50.000 kazandığıda oluyor..2003 ve 2005 de...
[QUOTE=mbm;16718]bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....[/QUOTE]50.000 dolara 20.000 kazanıyor..her sene mutlaka kazanıyor..bazen 50.000 e 50.000 kazandığıda oluyor..2003 ve 2005 de...
[IMG]http://www.voborsa.com/resim/djgnluk.png[/IMG]
[IMG]http://www.voborsa.com/resim/djgnluk.png[/IMG]
[QUOTE=bull market;16717]2. dalga düşüş start alacak diyorsunuz öylemi? hedef neresi olur, şelalenin dibi 43500 olurmu mesela ?[/QUOTE]
wallla bullmarket hedef atmaca olur....
izleyip görmek lazım....
yukarıda 47300 kemikleştide.. aşagıda neresi olur bilmem...
yada aşagısı olurmu....
ben hala vadelideki şu saatlik ve günlük olası uyumsuzlukları ekarte etmeden nötrüm...
su aşagı yöne akıyor ve bizde o yöne takıldık... ama çok rahat değilim....
tepede uyumsuzluk olup aşagı dönseydi daha rahat olurdum...
55000 denki düşüş gibi...
[QUOTE=bull market;16717]2. dalga düşüş start alacak diyorsunuz öylemi? hedef neresi olur, şelalenin dibi 43500 olurmu mesela ?[/QUOTE]
wallla bullmarket hedef atmaca olur....
izleyip görmek lazım....
yukarıda 47300 kemikleştide.. aşagıda neresi olur bilmem...
yada aşagısı olurmu....
ben hala vadelideki şu saatlik ve günlük olası uyumsuzlukları ekarte etmeden nötrüm...
su aşagı yöne akıyor ve bizde o yöne takıldık... ama çok rahat değilim....
tepede uyumsuzluk olup aşagı dönseydi daha rahat olurdum...
55000 denki düşüş gibi...