günaydın,iyi seanslar !
Printable View
günaydın,iyi seanslar !
[QUOTE=saraylı;243671]Bu sitede moderatör var mı?
Ben şimdi diyorum ki,benim kaydımı silin,bunu bile yapmadınız..:(
Bari bunu yapın da,lafım yerine gelsin.:cool:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum,Daytrader topiğini açtığım için kendime de teşekkür ediyorum.:..:
Belki başka bir ortamda yine görüşürüz,bu ortamlara ahiret alemi de dahildir.:rolleyes:[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=saraylı;243638]demiştim daytrade iyidir diye...:)
bu global ortamda gece poz taşınmaz,olumsuz haberde böyle,olumlu haberde de yukarı uçuyo,yine böyle...:p
en iyisi daytrade yaparak 300-500 puanı almak ve bu limitleri hergün arttıracak şekilde stratejiyi geliştirmek...:)))[/quote]
[quote=selçuklu;243684]üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
üüüüüü saraylı abi lütfen
long devam stopum dün dediğim gibi 65450 de duruyor dün bir şeyi hesap edemedim dün akşam pala tüm sistemcileri ala geçirmiş orda flat olmam gerekirdi aslında
Saraylı tanışmadık ama yorumların çok güzel lütfen devam
Sevgili Saraylı Hocam üzüldüm ama size hak veriyorum ,Modaretörler bu forumda sadece seyirci gibi ..
Seans topiğinde gorebildiğim kadariyla ilgili uye yasaklanmiş ve son gonderileride silinmiş, Sevgili Saraylı abim katkilarının devamını bekliyor ve diliyoruz.
sürü zorlanıyor.. fırsat zamanı....
+.geldim Kanaatkar,
Site yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Ben dahi böyle saçma sapan yazsam beni de atsınlar...
Canım sıkıldı çok yani,kendimi 7000 puan terse düşmüş gibi hissettim...:..::..:
Bir de selçuklum uzun bir üvv çekmiş,ona dayanamadım..
artık piyasaya bakalım...lelele
[QUOTE=saraylı;243711]+.geldim Kanaatkar,
artık piyasaya bakalım...lelele[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv
[quote=saraylı;243711]+.geldim Kanaatkar,
artık piyasaya bakalım...lelele[/quote]
.lelele
65900 uzun 65700 e kadar zorlarlar sanırım... hedef 68000 69 civarı...
kanalizasyon ve potans .. buyrunuz ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/25/1054.jpg[/IMG]
[quote=saraylı;243711]
geldim Site yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Canım sıkıldı çok yani, kendimi 7000 puan terse düşmüş gibi hissettim...
artık piyasaya bakalım..[/quote]
bizleri bırakmamanız güzel bir düşünce içimizden bazı farklı düşünceler çıkacaktır hoş görünüzden dolayı teşekür ederim .
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
.brv.brv.lelele
apsd 2700 civarı mal topladıklarını düşünüyorum... tepti tepti tepmedi paramparça zaten :) nasip artık... 65200 altında pozu bozarım...
[quote=imales;243675]66.250 long[/quote]
65.900 ilave alım
850 den piramit yaptım
450 kırılırsa stop olup tatile çıkarım
[quote=Kennym;243716]65900 uzun 65700 e kadar zorlarlar sanırım... hedef 68000 69 civarı...[/quote]
Kennym kardeş nedense içimde 63,*** leri göreceğiz gibi bir his var aman dikkat edelim derim.
[quote=imales;243729]65.900 ilave alım[/quote]
maliyet 66.140
[QUOTE=a.kaya;243732]Kennym kardeş nedense içimde 63,*** leri göreceğiz gibi bir his var aman dikkat edelim derim.[/QUOTE]
grafikte gördügüm 65700 ve 652000 gibi baba drencler var ilk seferde paldır küldür buraları delebilecegini düşünmüyorum. tabi nolacagı belli olmaz ama pskolojik olarakta bu bolgede satıstan ziyade alıs agırlıkta oluruz diye düşündüm.. dile kolay 2500 puan az değil.. bugun bir portfoyun yarısı nerdeyse...
65.900 long yaptım.. selçuklu patron, şöyle 70.000 uzayacak bir projeksiyon siparişim var..:..:
:)[quote=selçuklu;243717]kanalizasyon ve potans .. buyrunuz ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/25/1054.jpg[/IMG][/quote]
selçuklum 65.700 önceki diple ikili dip oluyo gibi geliyor bana...
önceki projeksiyon devam..
ama biz güniçi işleme bakalım..:)))
ben kendime pozisyon almaya, kendi yorumlarımı bile yazmaya fırsat bulamazken milletin başkalarının pozisyonları, geçmiş düşünceleri hakkında düşünmeye, kafa yormaya, yazmaya fırsat bulması, ama çok daha önemlisi, buna isteklerinin olması gerçekten çok enteresan geliyor bana.
ne iş yapıyorsanız söyleyin, ben de o (bol boş vakit bırakan) işi yapmak istiyorum...
(geçimini sadece borsa işinden sağlayanlar lütfen bu soruya cevap vermesinler :..:)
neyse, tartışma bitmiş, uzatmanın alemi yok.
yalnız burası borsa. yukarı da gidecek, aşağı da.
ne yorum yaparsa yapsın, herkesin haklı çıkacağı bir zaman gelecektir. yani kısaca herşey zamanlama meselesidir. olayı maç taraftarı haline getirmenin hiçkimseye bir faydası olmaz...
bol kazançlar...
çık çık yavrukuş çık çık .... çık çık yavru kuç çık çık...
[quote=imales;243740]maliyet 66.140[/quote]
66.150 flat
[QUOTE=Kennym;243716]65900 uzun 65700 e kadar zorlarlar sanırım... hedef 68000 69 civarı...[/QUOTE]
hedefe az bisey kalmısken ben flatlendım uahuah 66125 flat.. gitmiyo bu mendebur oglen arasını bekliyecek herhalde...
üvvvv 025 den alamadık üvv kactı... speedy gonzales gibi olmak gerekiyor piyasa cok hızlandı :)
gunaydın değerli dostlar...
zarar hep olacak...zarar sonunda moralını stabıl tutabılen kazanacak...
kac gundur yazılan sevıyeye bır tek kendı geldı...
gel de cık sımdı ısın ıcınden...tecrubeler buranın suyunu cıkarmadan donmeyeceını sooler,tabı o da donecekse...pala olmaya gerek yok...o akıllı ben aptal yapsın hamlasını bakalım...
[quote=ATHLON;243769]gunaydın değerli dostlar...
zarar hep olacak...zarar sonunda moralını stabıl tutabılen kazanacak...
kac gundur yazılan sevıyeye bır tek kendı geldı...
gel de cık sımdı ısın ıcınden...tecrubeler buranın suyunu cıkarmadan donmeyeceını sooler,tabı o da donecekse...pala olmaya gerek yok...o akıllı ben aptal yapsın hamlasını bakalım...[/quote]
zart diye %3 düşüşle açarak bu güzelim yerde "hadi bütün KY'ler trene binsin de 70lere yelken açayım " düşüncesiyle beklediğine çok ihtimal vermiyorum. :)
ama zaten ben VOBda beceremiyorum. :D
acıkcası teknık olarak ben dunkü hıgh ve bugunkı low arasında saalam bı yatay beklıorum 1 hafta 10 gunluk....ama o paladır...obey etmezsen,enınde sonunda ettirir...
tepki ne kadar geç gelirse,gelen şeyin tepki olma ihtimali(geldiğinde) o kadar düşer tahminim...
günlük pivot şu anda 66.400 de ,piyasa bunun üzerine çıkamazsa,aşağıda yeni dip gelebilir..
kv li tg lerde aşırı satımda iyice,dolayısıyla gelebilecek bir dipten sonra,yukarı hareket olasılığı artıyor...
mtr,dtc,tde hepsi satta...
haftasonu oturup yeni bir daytrading sistemi yaptım tam mekanik...bunu bu haftasonuna kadar deniyorum,bakalım nolacak,olmazsa yenisini yapcam...ama iyi sonuç verebilir...
kısmet...:)
STRIX tg si vadeli saatlikte,genel yönü anlamak için:
[IMG]http://i45.tinypic.com/907zts.jpg[/IMG]
azcık altın shortlayak :) 60900 den başlansın .. 1 yılda ne hale geldi yaf 45 nere 61 nere.. kesin patlar bana bu shortlama sevdası ama dayanamıyorum artık :))
ahanda yeni dip olsada bidaha uzasak... flat flat beklıyoz zaten
çok zor ve flu bır gun...burada alınacak en ıyı poz flattır...cekırdek alınıp ızlenmelıdır...kararı o verecektır...ben dııl...
arkadaşlar benim uyku saati geldi. size bol şans. böyle bir günde zararsız olmakda kardır. öğleden sonra fırsatlara bakarız.
herkese bol şans.
dtc ve tde ler satta ,devam...
5' vadelide...
[IMG]http://i47.tinypic.com/70yz4j.jpg[/IMG]