-
[quote=a.kaya;269495]neye göre güçlü durduk anlamadım dışarısı mükemmel iken[/quote]
benim karşılaştırdığım şeyler paritelerdir. endekslerle ilgilenmem. sadece soru üzerine fdowa yorum yaparım.
majör parite grafiklerine 15 dakikalık olarak bakarsanız demek istediğimi anlarsınız.
-
full flat ** stress testinin ..
-
575ten flat.
bereket versin.
-
ben kutuma gidicem kapanışa kadar pala stop ettirmezse tutucam hala ralli beklentim var kapanışa
-
-
[QUOTE=abka;269410]bu anayasa paketi mutlaka geçmeli..buna karşı olanların mantığını anlamıyorum..
3-5 tane hakim , 20 olacak diye..
ya ergenekon terör örgütü kazanacak,yada demokratik ülke kazanacak..
koç müzesine saklanan ve jandarma kamerasının tesbit ettiği c4 patlayıcıları bir daha hayatınızda görmek istemiyıorsanız....
bunu bu halka işgal kuvvetleri layık görmez...müzeyi ziyaret eden çocuklerın en çok olduğu anda patlatacaklardı..binlerce masum ceset parcaları ortaya yayılacaktı....
açmayın agzımı..100 tane ergenekon dehşetini belgeleriyle hatırlatırım...[/QUOTE]
Mesele hakimin sayısı meselesi değil
mesele hakimi kimin seçtiğidir
İşgal kuvvetlerinin neleri layık gördüğünü ise çok yakın tarihte ırakta izledik ve izlemeye de devam ediyoruz
Belge derken sn abka????
İçerde yüzlerce insan! o belgeler yüzünden yatıyor
ama suçlama yok..
siz hakim olsanız
uyuyabilirmiydiniz???
ama uyuyorlar işte..
-
yahu şu psikoloji ile ilgil bir türkçe kitap sormuştum arkadaşlar yokmu bileniniz ismi cismi falan yatırımcı psikolojisi üerine saraylı hocam sizin vardır bildiğiniz ama tercüme edilmiş halde tabi
-
[quote=a.kaya;269515]yahu şu psikoloji ile ilgil bir türkçe kitap sormuştum arkadaşlar yokmu bileniniz ismi cismi falan yatırımcı psikolojisi üerine saraylı hocam sizin vardır bildiğiniz ama tercüme edilmiş halde tabi[/quote]
valla ben de pek okumadım o konuda kaya...:(
ne desem boş...
psikolojim iyidir ama,
karşımdaki adama da,
sen iyisin iyi derim,o da düzelir...::::..:
-
350 den flat..herkese iyi tatiller.
-
[quote=selçuklu;269506]full flat ** stress testinin ..[/quote]
Owwww, mondiyo olmadı bu.
Eti sütü yetmez, daha derisinden toynaklarından filanda yararlanacaktık. :)
Ehhe hehe hüv.
Bu arada sanki bizim bankalar stress testine girmiş, Way Way vay.
-
[quote=saraylı;269521]valla ben de pek okumadım o konuda kaya...:(
ne desem boş...
psikolojim iyidir ama,
karşımdaki adama da,
sen iyisin iyi derim,o da düzelir...::::..:[/quote]
banada desene ustad ne olur şu sisteme bi türlü güven konusunda zorluklar yaşıyorum :..:
-
[quote=a.kaya;269515]yahu şu psikoloji ile ilgil bir türkçe kitap sormuştum arkadaşlar yokmu bileniniz ismi cismi falan yatırımcı psikolojisi üerine saraylı hocam sizin vardır bildiğiniz ama tercüme edilmiş halde tabi[/quote]
En kolayı yatırımcı bul psikolojisini sor anlatsın:::
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]pivot..............75.750[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]ema55.............75.653[/SIZE][/FONT]
:::
-
[quote=a.kaya;269527]banada desene ustad ne olur şu sisteme bi türlü güven konusunda zorluklar yaşıyorum :..:[/quote]
kaya sen iyisin,
bi meselen yok abim yaa,:..:
koç gibisin be,:cool::::
nası,kendini iyi hissettin mi şimdi aniden?:..::::
-
-
[QUOTE=a.kaya;269515]yahu şu psikoloji ile ilgil bir türkçe kitap sormuştum arkadaşlar yokmu bileniniz ismi cismi falan yatırımcı psikolojisi üerine saraylı hocam sizin vardır bildiğiniz ama tercüme edilmiş halde tabi[/QUOTE]
soyle oluyor parası cok olan 3 - 5 buyuk bir tarafa bastırıyo yatırımcıda artık pozuna gore ha dondu ha donecek dıye bekleyıp batıyor..
sonrakafayı yıyor :) pskolojı fılan hak getıre uheuehueh
-
275 histemsel longladım .. ühhüh ... histemi kaybetmeyelim değerli ...
-
[QUOTE=abka;269473]öys de kaç matematik yaptın..
savcı..sav üretir..yani senaryo üretir..istediği kadar ucuk olsun..ama bu onu görevidir..üstelik mahkeme (3 kişidir) bu senaryo mantıklı demiş..
peki başsavcımız 27 nisanda ne yaptı...28 şubatda kıta duruşunda, esas duruşta cevik bir in karşısında durdular...
[COLOR="Red"]neyse artık bu konuda mesaj yazmıyacagım..[/COLOR][/QUOTE]
Savcı dediğin adam bildiğin pkk tarihini yazmış
ben okudum o hikayeyi
hadi o kısmını geçtim işin
olay anında canlı bağlantıya ne diyorsun?
-
[quote=unlimitted;269513]400den tekrar long.[/quote]
hulem kredit süis
sen olmassan 700dük bea... 425'ten filat!
-
Stres testinden önce 7 de obama açıklama yapıcakmış.Herhalde velilere sonuçlar için çocuklarınızın üstüne gitmeyin, düzeltirler diyecek :)
-
APSD -11119 böle sacmalık olur mu .. bu resmen pıyasayı para ıle ıslah etmekten baska bısey degıl.. neyse.. agır konuscam en ıyısı susmak...
--------
sabah verdıgım 76275 altı kapanıs hedefi 1000 puana ulasıldı bu arada...
gun sonu net durum 1000 puan..
hayırlı ugurlu olsun ...
-
[B]tmafu[/B]
test mest anlamam flat uyurum
iyi tatiller.
-
[quote=Kennym;269539]soyle oluyor parası cok olan 3 - 5 buyuk bir tarafa bastırıyo yatırımcıda artık pozuna gore ha dondu ha donecek dıye bekleyıp batıyor..
sonrakafayı yıyor :) pskolojı fılan hak getıre uheuehueh[/quote]
eheuheuheuhueue :..::..:
bu forumu seviyorum ya :)
-
kapanışa kadar tutacam longu .. stress testinin **** .. geceye kesin flat ..
-
[QUOTE=temese;269542]Savcı dediğin adam bildiğin pkk tarihini yazmış
ben okudum o hikayeyi
hadi o kısmını geçtim işin
olay anında canlı bağlantıya ne diyorsun?[/QUOTE]
kim olursa olsun..ferhat kırsehirli muhafazakar bir aileden geliyor..ferhat ülkesine saygıdan dolayı AİHM dava bile açmadı..
konuyla bağlantısız mevzular..
bu adam savcımı .. evet savcı..
eger bu adamın pkk la lakası varsa isbatlarsın.ceza verirsin..
yok yok....adam zülfiyane dokunduğu içi ceza aldı..
iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu..
canbağlantı ile ne alakası var..bunu özüyle ne alaka..
bu adam cumhuriye savcısı neden atıldı..terör üyesi olmaktan değil..görevini yerine getirdiği için..
-
bu milli eğitim bakanlığına sinir oluyorum..bir sürü saçma sapan ders var..herşiy dersi var...
ama [COLOR="Red"]ufuk urasın [/COLOR]dediği gibi,bu milletin en büyük eksikliği mantık,analitiktir..her sınıfa 4 saat muhakeme dersi koy..herşeyi yorumlattır..mantık dersi koymuş..ama bunun yorum ,muhakeme ile alakası yok..
-
[QUOTE=Kennym;269557]APSD -11119 böle sacmalık olur mu .. bu resmen pıyasayı para ıle ıslah etmekten baska bısey degıl.. neyse.. agır konuscam en ıyısı susmak...
--------
sabah verdıgım 76275 altı kapanıs hedefi 1000 puana ulasıldı bu arada...
gun sonu net durum 1000 puan..
hayırlı ugurlu olsun ...[/QUOTE]
1000 puanlık dususte 11500 poz kapatan kapattıran aga ... 1000 puan yukselıs sonunda ne kadar poz kapatacak dıkkatle ızlıyorum....
-
cümleten iyi akşamlar .. stressli bir gündü .. stress testinin .. .:::::::D:D
-
herkese iyi haftasonları dilerim.
-
herkese iyi hafta sonları dilerim.
-
[quote=saraylı;269571]herkese iyi haftasonları dilerim...:)[/quote]
vallaha da billaha da senin mesajı okumadan yazmıştım saraylı abi.
cümle aynı olmuş. bi sonundaki gülücük eksik. :)))
-
iyi akşamlar iyi tatiller
-
[quote=unlimitted;269576]vallaha da billaha da senin mesajı okumadan yazmıştım saraylı abi.
cümle aynı olmuş. bi sonundaki gülücük eksik. :)))[/quote]
unli,
için rahat olsun gülücük ve iki noktayı sildim aynı oldu....::::)
-
[QUOTE=abka;269564]kim olursa olsun..ferhat kırsehirli muhafazakar bir aileden geliyor..ferhat ülkesine saygıdan dolayı AİHM dava bile açmadı..
konuyla bağlantısız mevzular..
bu adam savcımı .. evet savcı..
eger bu adamın pkk la lakası varsa isbatlarsın.ceza verirsin..
yok yok....adam zülfiyane dokunduğu içi ceza aldı..
[COLOR="Red"]iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu..[/COLOR]
canbağlantı ile ne alakası var..bunu özüyle ne alaka..
bu adam cumhuriye savcısı neden atıldı..terör üyesi olmaktan değil..görevini yerine getirdiği için..[/QUOTE]
iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu
hah!! işte konu bu yazdığınız...
Yüzlerce kişi içerde kanıtsız mesnetsiz dedikodularla
siz hala savcıdasınız
Aynı ülkede mi yaşıyoruz??
-
herkese iyi hafta sonları.
-
-
cümletne iyi tatiller
kayseride son günüm .. yarın istanbula geçenzi.. pazartesi sabah 8 itibariyle gorusmek üzere :)
[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=406270034840&ref=mf"]kendiniz için lütfen linkteki üstadı dinleyin[/URL]
-
running triangle olabilir mi patr............waay ** seans bitmiş.........
iyi haftasonları..............kreş senaryo liyv
-
teste ve haftasonuna kısa girdim,stresliyim :)
şip-şak dün 500 puanlık fake ardından bugün 76300 den kısalarak iyi iş çıkardı ve short kaldı..
etr de 76 binin hemen üstünden short a döndü ve short kapandı..
str nin son sinyal 76150 den short oldu..
oynaklık çok olunca 5 dk lıklar iş yaptı yine..
cümleten iyi tatiller,iyi akşamlar !
-
unutmadan dow kapanış tahminim -%2.21..artık kaça denk geliyorsa..