[QUOTE=VOBiX;172274]Mesaj saati 15:00. Madem poz yazılıyor böyle anlık yazmak gerek işte.
enortonun saatlik kullandığı malumunuz.[/QUOTE]
esasında yazmıyomda[B]...öylesine oldu..[/B]yoksa haklısın...geç yazmak anlamsız..
Printable View
[QUOTE=VOBiX;172274]Mesaj saati 15:00. Madem poz yazılıyor böyle anlık yazmak gerek işte.
enortonun saatlik kullandığı malumunuz.[/QUOTE]
esasında yazmıyomda[B]...öylesine oldu..[/B]yoksa haklısın...geç yazmak anlamsız..
Tepki 64300 lere kadar, gelişebilir, bu arada kolluk görevi, yani dünya nöbeti, futursuz fdji, den dov a geçebilir, bu sabah yazmıştım fdji, fspx dünya nöbeti tutuyor diye, biraz stres attılar, dov eksi başlayıp, terso yapabilir, bu kadar ağayı çoluk çocuk, ortada bırakacak halleri yok,......
[QUOTE=YAVUZHAN;172267]bir benmi kaldım şimdi long ?[/QUOTE]
Şovalye abi vardır merak etme... Zaten %90 çarpılacağımı hissediyorum bu pozisyonda... bir saat sonra ya da 2 saat sonra, bilemedun kapanışta ya en geç yarın yanına gelebilirim :)
Olmadı haftaya garanti...
figuran marbas kapıyor kısalarını ufak ufak..
Şeker fabrikaları ihaleye çıkmış.
İhale sonucuna göre VOB taban ya da tavan .
(Yok yawf olur mu hiç öyle şey. )
[quote=ATHLON;172272]yakın vadede bi tek sen kazanacaksın o zaman bence..şahsi fikrimdir...yanlış anlaşılmasın...[/quote]
fair play olsun,forumca kazanalım,hiç kaybetmeyelim :)))
yada daha gerçekçi ve sistemli dua edeceksek az kaybedip çok kazanalım :)
[QUOTE=abka;172278]esasında yazmıyomda[B]...öylesine oldu..[/B]yoksa haklısın...geç yazmak anlamsız..[/QUOTE]
Benim lafım 56800den uzunalrı 65000den shorta çevirdim filan diyen vahşi batıdakilere. Örnek olay görünce hatırlatayım dedim. Yoksa kimse pozsiyonunu yazmak ya da hesap vermek zorunda değil.
ve flatos 525 575 775 875 longlar 875 den verildi,
sistem ve indiklerim, 10 ve 60 ta sat olarak devam ediyor,
piyasa olurda 64200 üstüne atarsa kendini çok can yakar bu pala..
Normalde bu tür tepkiler MOST tan dönerdi ama bu sefer MOST da kırıldı...
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/4535/mostu.png[/IMG]
[quote=security;172291]ve flatos 525 575 775 875 longlar 875 den verildi,
sistem ve indiklerim, 10 ve 60 ta sat olarak devam ediyor,[/quote]
Security,tradelerin cok basarılı teprik ederim abi..
İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,
[quote=security;172296]İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,[/quote]
momda pu yakalamaya çalışıyorum, şindilik uzak tepkiden aldığı ivmeyi koruyor, oradan hafif aşağı geldi, ama yeterli deyil,pu yu yakalarsam basarım longu,
ANSGR reklamları baya güzel olmuş yawf. "Birazdan sana çarpacağım. İşte o kadar.." bana bir forumdaşı anımsattı .kom
[quote=security;172296]İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,[/quote]
Ağa bu gün çok seri, emir düzeltme fırsatı vermiyor, ordinolar tamam,
63300 den kısa kapandı..flat..sistem sat da.
[QUOTE=VOBiX;172300]ANSGR reklamları baya güzel olmuş yawf. "Birazdan sana çarpacağım. İşte o kadar.." bana bir forumdaşı anımsattı .kom[/QUOTE]
Kim o forumdaş :::
şşşşoooorrrr....yarabbi şükür..en kötü günümüz böle olsun..astiiii...
Bankaların kredı zararları 2010'da zırve yapacak - wells fargo
wells fargo & co.'nın ceo'su john stumpf bugun yaptıgı acıklamada bankaların kredı
kayıpları nedenıyle yasadıkları zararların 2010 yılında zırve sevıyesıne ulasacagını
ongordu ve "kredı zararlarının 2010 yılında tepe sevıyesını bulmasını, tuketıcı
zararlarının yılın ılk yarısında gerıleme potansıyelı tasıdıgını, ve kademelı olarak
gerı cekılmesını bekledıklerını soyledı. Stumpf, ayrıca tıcarı kredılerın ve tıcarı
konut kredılerının olusturdugu zararların da 2010'un sonlarında tepe noktasına ulasmıs
olacagını soyledı.
-matrıks-
[QUOTE=enorton;172303]Kim o forumdaş :::[/QUOTE]
Ormaniyede ikamet ediyor. Aynı yerde aynı aracı bir kaç kere yoklamış. :D
5 daklıklarda pu mu oluştu...
Arkadaşlar aranızda GFC menkulde hesabı olan, işlem yapan var mı? Çok önemli... Varsa bana özelden ulaşsın lütfen...
Şimdi bu hissettiğimiz 60 lığın baskısı, sistemci sata döndüğünde ağa tepki kodu, dökülenleri topladı, 875 den 60 lık baskıya başladı, bunun tabanı 63043 te, ora kırılır ise bu py nin şakası kalmaz, ayu luk başlar, trade biter, çümkü kimya long şeklinde servis edildi, taşeronlar bile tutuldu, ve IMF yapılamıyor, o zaman yukarı ivme taşeronla yaratıldı, diğer taşeronlarda sıraya alındı, amaç mal çıkabilmek, hisseleri ky, ye verip yeddi emin de saklamak, hisseyi ky tutar, ağa sadece fiyatlandırır, bu unutulmamalı,
burada ölçü malı kaça kadar götürüp çıkacaklar, bu iyi ölçülmeli, iyi analiz yapılmalı, IMF den yapacakları zirve furgunlarını taşeronlarla yapacaklar, aralık 31 daha çok var,65 çift tepe der, hedef 68500 der, 63043 kırılırsa 59158 der, bu gün gördüğüm manzara, o zaman vur kaç iyi metod, çünkü dalgalar kaba tekniğe müsait, 65 e kadar ralli vardı, şimdi kaba dalga zamanı, iyi sörf yapan kazanır, belki ikinci bir ralli bile olbilir,veya şelale başlayabilir, mal taşımak artık riskli, ya kenara çık seyret, kararını ver, ya da başın dönsün,......
[QUOTE=VOBiX;172307]Ormaniyede ikamet ediyor. Aynı yerde aynı aracı bir kaç kere yoklamış. :D[/QUOTE]
Kulağa biraz tanıdık geliyor :::
açık artırmaya bak...ooo...
[quote=enorton;172311]Arkadaşlar aranızda GFC menkulde hesabı olan, işlem yapan var mı? Çok önemli... Varsa bana özelden ulaşsın lütfen...[/quote]
eskiden hisse senedi işlemi yapardım. mesaj sayım az olduğu için ö.m. atamadım. arkadaşım çalışıyordu orada ama 1-2 yıldır görüşmüyorum. hala orda mı bilmiyorum.
Sistemlerim ve indiklerim satta, henüz pu alamadık, u100 için 48 981 test edilebilir, bu kırılamaz ise forza yukarı, hemde bu günkü küskü bara tırmanarak, mumun 49861 de altı 49500 tepe 50845, mumun uzaması lazım, uzatmayıp kısa bırakırlarsa bara tırmanılır, hızlı geçilir, bunda kriter vob uzlaşması, uzlaşma can yakar, eğer ağa uzlaşşırım diyorsa ki potföyleri öyle, 68500 hedf olur, iş 27, efg 37
175, 275, 375 lonnglar ağaya geri verildi, 525 ve 575 ler bekliyor,10 ve 60 indik ve sistemler son durumda satta,
Totel puvan 5850
[QUOTE=QUEEN;172317]açık artırmaya bak...ooo...[/QUOTE]
Birer birer arttırıyorlardı. Fiyat yükselince 500bin doalrlar çıkmaya başladı.
Daha bir de ihale başkanı ihale bitince biraz da hatırım için arttırın diyecek .dng
[QUOTE=VOBiX;172335]Birer birer arttırıyorlardı. Fiyat yükselince 500bin doalrlar çıkmaya başladı.
Daha bir de ihale başkanı ihale bitince biraz da hatırım için arttırın diyecek .dng[/QUOTE]
havaya girdiler.lelele
Zırt pırt ara vermenin anlamı nedir yawf. ihaleye girmeden verebileceğin maksimum fiyat bellidir oraya kadar artırırsın. Limitini geçerse çekilirsin. Ne güzel izliyorduk şimdi reklşam seyrettiriyorlar .dng
dile kolay... 5 milyon artırıyolar..pehh...kalp krizi geçirirler yoksa..su içsinler biraz..
[QUOTE=VOBiX;172338]Zırt pırt ara vermenin anlamı nedir yawf. ihaleye girmeden verebileceğin maksimum fiyat bellidir oraya kadar artırırsın. Limitini geçerse çekilirsin. Ne güzel izliyorduk şimdi reklşam seyrettiriyorlar .dng[/QUOTE]
İlk reklam da benim reklamdı :) Bu mahkeme ne zaman kararını açıklar acaba, seans kapanınca mı??
filat +175 daha sevolasın pelam
[QUOTE=enorton;172341]İlk reklam da benim reklamdı :) Bu mahkeme ne zaman kararını açıklar acaba, seans kapanınca mı??[/QUOTE]
AKP davası ne zamn açıklanmıştı hatırlıyor musun? ona göre ayara çekebilirler.
Gıpraşma var mom ayağı eksik, dov beklenmeli, bakalım nöbeti alacakmı,....
[QUOTE=VOBiX;172344]AKP davası ne zamn açıklanmıştı hatırlıyor musun? ona göre ayara çekebilirler.[/QUOTE]
18.05 te açıklanmış...
[url]http://www.gunebakis.com.tr/haber.php?id=5228&t=AKP_KAPATILMADI[/url]
Al al ihaleyi almayacaksın bari mola al...
yaf bunlar çok çakal.. küskü , aşk nefret hepsi bu piyasada .. gariban ky nin ağıtları para babalarının kahkahaları eşliğinde güzel bi resital. bazen konuk sanatcıların da katılımıyla muhteşem coşku , bazen olmadık şeylerde kopan fırtınalar.. eyt be pala paranın hakkını veriyosun ne diyeyim.