[B]Bekliyorum halaaaa.......
[/B]
Printable View
[B]Bekliyorum halaaaa.......
[/B]
[b]obo ve takoz tebriklerimi almadan yeni oluşan formasyon grafiklerini göndermiyom.. Bir kaç arkadaşa özelden göndercem:)[/b]
[CENTER][IMG]http://img58.imageshack.us/img58/5135/senkimsinyg4.png[/IMG][/CENTER]
Geçen ayı +2,200 puanla kapadı. Bakalım bu ay ne yapacak? Sistem bu ben değilim.
[QUOTE=catedral;70823][B]Bekliyorum halaaaa.......
[/B][/QUOTE]Bayanları bekletmek ayıp...
DOWa yükslen takoz voba da OBO koyuveririr sonra görürsünüz gününüzü. .dng
[QUOTE=VOBiX;70826]Bayanları bekletmek ayıp...
DOWa yükslen takoz voba da OBO koyuveririr sonra görürsünüz gününüzü. .dng[/QUOTE]
abi benim kafam karıştı kim bayan kim erkek
dowa ne oluyor boyle ? toparlıyor yine
[QUOTE=AMON RA;69820]Ayı piyasası rallisi tüm gücüyle hizmetinizde işte günlüklerin faydası. Artık Çılgın yükseliş zamanı ve hata bandının üstünde yeterince vakit geçirdikten sonra short zamanı bu 2000 puanmı olur 4000 mi bilemem ama şu anda en tehlikeli olan short hareketler.Longsanız keyfinize bakın flatsanız kıpraşmayın.Shortsanız Allah yardımcınız olsun.[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69822]ya ben LONG um sistem doğrultusunda ama nedense hiç rahat değilim.
inşallah haklısınızdır sn.AMON RA :)[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;69826]İşte anlatmak istediğim buydu! Formasyon enformasyon uygunsuzluğu piyasa yukarı gitmeye kafayı koymuş kulaklarını haberlere tıkamış.Hedefine ulaştıktan sonra aaaa israil gazze'ye girmiş ortalık karışıkmış diyecek yani işi bittikten sonra bahanesi hazır.[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;69827]Grafik 100 endeks hata bandının üst tarafı 28100 ü gösteriyor!Oraya gelirse vobun kafadan 3000 puan geleceğini söyleyebiliriz! momentumun artık yorulduğunu ve geriye geldiğinide eklemek isterim artık kafamda netleşen senaryo çılgın artış 100 endeksin 28100 lerin üzerinde vakit geçirmesi ve tekrar ayı piyasası![/QUOTE]
Sanırım bu kadar yeter! Geçmiş mesajlarıma baktığınızı söylüyorsunuz sanıyorum yanlış yerinizle baktınız!
[QUOTE=caretta;70821]dususu ongordugunuzu hangi mesajinizda belirtmistiniz acaba acaba? son mesajlariniza baktim da (ongormustuk ddiginiz icin) ben oyle birsey goremedim.[/QUOTE]
Düşüşü öngördüğüm mesajı gördünüzmü Sn.Ceratta
[quote=AMON RA;70834]Düşüşü öngördüğüm mesajı gördünüzmü Sn.Ceratta[/quote]
sorun da bu zaten, vobun kafadan 3000 puan gider dediginiz yerde gitmemis geri donmus. herneyse, ben asla tartisma yaratmak istedigim icin sormadim, gercekten merak ettigim icin sordum. ayrintili cevap icin tesekkurler...
[QUOTE=caretta;70838]sorun da bu zaten, vobun kafadan 3000 puan gider dediginiz yerde gitmemis geri donmus. herneyse, ben asla tartisma yaratmak istedigim icin sormadim, gercekten merak ettigim icin sordum. ayrintili cevap icin tesekkurler...[/QUOTE]
38000 den 35000 çıkınca 3000 kalır neyse.Rica ederim.
Ben o yazıyı ego tatmini için değil bildik ama kazanamadık babında yazmıştım.Sorun yok yani
bugun dow'un niye cok dusmedigini merak eden var mi?
Bu vobda tekniğin çalışması mümkün değil, çıkışlar uyumsuz, inişler uyumsuz, trend yok, trendsiz 2000 puan iniyor.. (trend oluşumu indikatörlerde gözlenmiyor..)
Gün içi tamamı ile her şey adam çarpma yöntemine giriyor. 37500 den sert veriş, 36200 den keza yine sert veriş tamamı ile palavra ve koftiden hareket,
Adamlar son dakika -4000 aps yi + ya geçirdiler.
Demekki sadece sert hareketler para kazanmak için pozisyon yönünde yapılan paralı bir guruba ait,
Bunu indikatör falan bilemez.
Bugun mal alanlar yarın verir, yarın satanlar ertesi gun alır, tamamı ile pozisyonel hareketler...
Başetmek gerçekten güç...