[QUOTE=rcp;70858]kedidir kediiiii
:)[/QUOTE]
Markası ne ?
Printable View
[QUOTE=rcp;70858]kedidir kediiiii
:)[/QUOTE]
Markası ne ?
Olmaz, bu düşüş en azından 26000-27000 e kadar devam eder, bir evvelki dibi görmeye gidiyoruz, aşağısına ne kadar düşeriz bilmem, ama sanırım bir evvelki dip civarında biraz destek bulup, yükselişlerde ve mini düzeltmelerde 32500 leri direnç haline getirerek biraz yatay takılabiliriz, sonu düşüş ve bir evvelki dip altına sarkmadan rahat yüzü görmeyiz diyorum:) saygılar.
[QUOTE=catedral;70860]Markası ne ?[/QUOTE]
dahası geyık moduna girer, yonetıcıler de burada, cırcır da tetıkte beklıyordur belkı, neme lazım:)
[QUOTE=jerfin;70793]e peki, endeksin düşeceğine inanıyorsun da doların çıkacağına neden inanmıyorsun diye bir soru sorsam sana:..::..:[/QUOTE]
Bunu şöyle açıklıyım, ımf bizi oyalar bir müddet, dolar 1,5000 civarında oyalanır, çünkü borçla kaydi para yaratma etkisi dediğim olayın devamını Türkiye yerine getirecekmi? getirmeyecekmi? sorusunun cevabı henüz yok, cevap bulunsun dolar/ytl nin akıbeti çıkar ortaya, o zamana kadar boş yere yukarı giden dolar kurulmuş hazır düzeni yıpratır, ya gelişmelere ters kararlar alan bir ülke olursak? işte bunlar açıklığa kavuşana kadar endeks düşse bile dolar / ytl buralarda, hatta düşme eğiliminde olması kuvvetlemuhtemel diyorum, yazdıklarım soruna cevap olmasını diliyorum, saygılar.
Ölçülen mekanik sistemlerde dünyanın en iyileri sıralaması
Futurestruth sitesinden alıntı
[URL]http://www.tradefutures.com/toptena.pdf[/URL]
şimcik, yine push borsaları içindir. (sonradan ekleme bu yazı 21.00 de başlamıştır yazılmaya) (araya yemek memek rakı makı girmiştir)
fırsat buldukça yazıyorum. işten dolayı. (içkiyle alakası yoktur he he.)
pazartesi günü yükselişin perşembeye kadar devam olduğunu söylemiştim. analizler her zaman +1, -1 dir. unutulmamalı ve 74xx alıma göredir.
salı veya çarşamba sert hareket günü olarak belirtmiştim. salı gelmeyince çarşamba geldi. pazartesi ve salı 9000 üstü kapanışlar oldu.
salı veya çarşamba günü olacak olan sert hareket çarşamba oldu ve az şans verdiğim ihtimal olan %25 şans verilen yönde oldu, çünkü göstergeler şişti ve 942 direnç sp de çalıştı, noktası noktasına.
hiçbir zaman yönde ısrarlı olunmamalı gerçeği ortaya çıktı.
yükselemeyen borsa düşer.
ancak sonuçta belirlediğimiz hafta sonuna kadar kısa yöne hang seng deki artıdan eksiye dönüş ve full model borsamız hindistandaki %7 lik çöküş le geçilmeliydi.
2 hafta düşüş öngörmüştük. şimdilik bunu 7-10 güne revize ediyorum.
2 günü geçti daha. ayı rallisi içinde bir düzeltmedeyiz şu an. 7-10 gün düşüş full
hergün düşecek anlamına gelmez. yaptığımız tepe olan 9088 e göre daha düşük bir yerde olacağımız anlamına gelir.
örnek olarak mesela 4 üncü gün dip yapıp 10 uncu gün 8800 olabiliriz. (sadece örnek.)
dönüş tarihimiz 18 şubattır. 21 kasımda gelen hareket 18 şubatta kendini düşüşe bırakacaktır.
bunun değerlendirmeside şudur.
18 şubattan önce yine örnektir dikkat diyelimki 12 subatta tepemizi görüp 16 sına kadar dipleyip 21 inde yine yukarıda kırabiliriz. sadece örnektir.
ancak ben bunu önemsemiyorum.
neyse örekleri bırakıp gerçeklere geçelim. modelimiz 74xx e göre kurulmuştur ve hala nihai tepe görülmemeştir.
18 şubat tarihine kadar aşağıdakiler geçerlidir... beni ilgilendiren bu noktada tek şey bu tarihe kadar kesinlikle 74xx altı olmayacaktır. ve illaki 18 şubata kadar dji da 9088 üstü görülecektir. (bir dalgada bıkılmaz 5 dalgalı bir modeldede olabiliriz. yani 3 yükseliş 2 düşüş. sonuç 9088 üstü görülecektir. yükseliş 1 bitti daha)
A düşüş dalgası bitti. (kesindir.)
B yükselişteyiz. (içindeyiz.)
C düşüş sonra. (sonra olduğu kesinidr.)
çok ihtimal var halen.
ya B yükselişin A yükselişi bitti. ve 9088 ile tepe yaptık.
ve B yükselişin B düşüşüne geçtik. dibi bulup C yükselişe geçeceğiz. yeni dip yok. bunu bana ihtimal verdiren ne? 23-29 aralık. artık ona 26 diycem yazmaktan bıktım. 26 aralık 18 şubat arasındaki geniş tarih.
yada bitmedi devam. halen B yükselişin A yükselişi içindeyiz. onunda düzeltmeleri var.
yada şu ana kadar düşündüğüm.
neyse kafayı toparlayayım devam saat 23.26.
tekrarlıyorum şu ana kadar düşündüğüm.
B yükselişin A yükseliş bitti. B düşüşte bitti. C yükselişin düzeltmeleri içindeyiz.
her halikarda B yükseliş içindeyiz. 18 şubatta tepede yapabiliriz, 18 şubata kadarda tepe yapabiliriz.
kesin olan 19 şubata kadar 9088 üstü görülecektir.
bizdede 38250 üstü görülecektir. (iddiaya giren?)
kesin olan başka birşey, bugün az düşüş olması yanıltmasın belirttiğim üzere 7-10 gün satışlar olacaktır ama 9088 üzerinden hesap edersek 7-10 sonra 8800 (mesela örnek) de olursak yine düşmüz olacağız.
yani düşüşler alım fırsatı olacaktır (alım fırastına girmek in sanlarınkendi elidedir) ve illaki, bir yerde 18 şubata kadar 9088 üstü görülecektir. ama önce çarşamba itibarıyla 7-10 gün düşüşler.
bize gelirsek ne dedim. geçen yıl bunların tepksine tepki vermedk, neden kapatma davası vardı.
bu sene verdik düne kadar, ergenekon çıktı genelkurmay çıktı. düştük.
ancak haberler hikayedir, hele politik olanlar. nihai olay nedir. 18 şubata kadar illaki bir gün bizde 38250 nin üstünde olacağız.
tekrardan, model 74xx ve 28300 üstüne kuruldur. kurulu olmasıda önümüzdeki hafta olacak satışlarıda kapsar.
21 kasım - 18 şubat aralıdır, orta vadedir. aslında çok kısa bir vadedir. neyse bitti saat 00.05.
sevgiler.
jelibon.
Yarın bir tepki olur bence, sonuçta bu akşam korkulan sert açıklamalar fln olmadı.
[QUOTE=AMON RA;70832]Sanırım bu kadar yeter! Geçmiş mesajlarıma baktığınızı söylüyorsunuz sanıyorum yanlış yerinizle baktınız![/QUOTE]
tebrikler, Sevgili Amon Ra.
[quote=jelibon;70865]
C düşüş sonra. (sonra olduğu kesinidr.).[/quote]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][LEFT]Elliott wave theory founders on the simple
question: Why should anyone expect it to work?[/LEFT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][LEFT]For some, of course, what the theory has going for it is the
mathematical mysticism associated with the Fibonacci numbers,
any two adjacent ones of which are alleged to stand in
an aesthetically appealing relation. Natural examples of Fibonacci
series include whorls on pine cones and pineapples;
the number of leaves, petals, and stems on plants; the numbers
of left and right spirals in a sunflower; the number of
rabbits in succeeding generations; and, insist Elliott enthusiasts,[/LEFT]
the waves and cycles in stock prices.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
Bakın ımf olayı önemlidir, her ne kadar önemsiz gibi görünsede, bigpara vakit kaybetmeyi sevmez, şu linkini verdiğim filmi izlemenizi öneririm.
[URL="http://blip.tv/file/1429348"]http://blip.tv/file/1429348[/URL]
Dünya para üzerine döner olmuş, bildiğinzi gibi para iki çeşittir, asli para ve kaydi para, şu anda olanlarda kaydi para üzerinde ayarlamalardan ibaret, kısaca hatırlayalım bunları.
Asli para devlet otoritesinin yasal tedavül gücü sağladığı, herkesin alışverişte kullandığı kağıt para (banknot) ve ufaklık bozukluk paradır, değerinidie yasalardan alır.
Kaydi para ise, asli para dışında bankalarda birkısım mevduat aracılığı ile satın alma gücü yaratmasıdır, bankalara yatırılan para birbaşka ifade ile bankaların borcu demektir.
Her ülkede devlet para politikasını yürütmek ve kontrol için bankaların kendilerine yatırılan paraların belirli bir yüzdesini karşılık olarak kasalarında saklamaya zorunlu kılar, emredilen kadarını borç olarak verebilir.
Şimdi bu kaydi para yaratmada ne kadar usta olan bir ABD hazinesi ve Fed olduğunu bu filmde göreceksiniz, bu yaratılan kaydi paraların elektronik ortamda hangi işe yaradığını ve bunu ne maksatla yapıldığını, hangi amaca hizmet ettiğini görüp, 20. kez ımf ile anlaşmaya zorlanan ülkemizin konumunu görceksiniz, neden yıkılan doğu bloku ülkelerini nato üyesliğine çektiklerini vede ımf kanalıylanda bu kaydi paralaraın bu ilkelere borçlanma sistemine dahil olmalarını anlamaya çalışın, dünya nasıl yönetiliyor bakın, biz neyiz? modern köle...
saygılar..
yukarıdakı mesaja eklemler yaptım süre geçtiğinden bir daha ekliyorum yeni haliyle.
şimcik, yine push borsaları içindir. (sonradan ekleme bu yazı 21.00 de başlamıştır yazılmaya) (araya yemek memek rakı makı girmiştir)
fırsat buldukça yazıyorum. işten dolayı. (içkiyle alakası yoktur he he.)
pazartesi günü yükselişin perşembeye kadar devam olduğunu söylemiştim. analizler her zaman +1, -1 dir. unutulmamalı ve 74xx alıma göredir.
salı veya çarşamba sert hareket günü olarak belirtmiştim. salı gelmeyince çarşamba geldi. pazartesi ve salı 9000 üstü kapanışlar oldu.
salı veya çarşamba günü olacak olan sert hareket çarşamba oldu ve az şans verdiğim ihtimal olan %25 şans verilen yönde oldu, çünkü göstergeler şişti ve 942 direnç sp de çalıştı, noktası noktasına. gerçi %25, %75 dediğim günden sonra 12 gün düşüş de dedikte.
hiçbir zaman yönde ısrarlı olunmamalı gerçeği ortaya çıktı.
yükselemeyen borsa düşer.
ancak sonuçta belirlediğimiz hafta sonuna kadar kısa yöne geçiş hang seng deki artıdan eksiye dönüş ve full model borsamız hindistandaki %7 lik çöküş le geçilmeliydi.
2 hafta düşüş öngörmüştük. şimdilik bunu 7-10 güne revize ediyorum.
2 günü geçti daha. ayı rallisi içinde bir düzeltmedeyiz şu an. 7-10 gün düşüş full
hergün düşecek anlamına gelmez. yaptığımız tepe olan 9088 e göre daha düşük bir yerde olacağımız anlamına gelir.
örnek olarak mesela 4 üncü gün dip yapıp 10 uncu gün 8800 olabiliriz. (sadece örnek.)
dönüş tarihimiz 18 şubattır. 21 kasımda gelen hareket 18 şubatta kendini düşüşe bırakacaktır.
bunun değerlendirmeside şudur.
18 şubattan önce yine örnektir dikkat diyelimki 12 subatta tepemizi görüp 16 sına kadar dipleyip 18 şubatta yine yukarıya dönebiliriz. sadece örnektir.
ancak ben bunu önemsemiyorum.
neyse örekleri bırakıp gerçeklere geçelim. modelimiz 74xx e göre kurulmuştur ve hala nihai tepe görülmemeştir.
18 şubat tarihine kadar aşağıdakiler geçerlidir... beni ilgilendiren bu noktada tek şey bu tarihe kadar kesinlikle 74xx altı olmayacaktır. ve illaki 18 şubata kadar dji da 9088 üstü görülecektir. (bir dalgada bıkılmaz 5 dalgalı bir modeldede olabiliriz. yani 3 yükseliş 2 düşüş. sonuç 9088 üstü görülecektir. yükseliş 1 bitti daha)
C düşüş sonra. (sonra olduğu kesinidr.)
çok ihtimal var halen.
ya B yükselişin A yükselişi bitti. ve 9088 ile tepe yaptık.
ve B yükselişin B düşüşüne geçtik. dibi bulup C yükselişe geçeceğiz. yeni dip yok. bunu bana ihtimal verdiren ne? 23-29 aralık. artık ona 26 diycem yazmaktan bıktım. 26 aralık 18 şubat arasındaki geniş tarih.
yada bitmedi devam. halen B yükselişin A yükselişi içindeyiz. onunda düzeltmeleri var.
yada şu ana kadar düşündüğüm.
neyse kafayı toparlayayım devam saat 23.26.
tekrarlıyorum şu ana kadar düşündüğüm.
B yükselişin A yükselişi bitti. B düşüşte bitti. C yükselişin düzeltmeleri içindeyiz.
daha doğrusu C yükselişin A düşüşü bitti ve B düşüşü içindeyiz. C yükseliş sırada ve yine 9088 i geçecek.
her halikarda B yükseliş içindeyiz. 18 şubatta tepede yapabiliriz, 18 şubata kadarda tepe yapabiliriz.
kesin olan 19 şubata kadar 9088 üstü görülecektir.
bizdede 38250 üstü görülecektir. (iddiaya giren?)
kesin olan başka birşey, bugün az düşüş olması yanıltmasın belirttiğim üzere 7-10 gün satışlar olacaktır ama 9088 üzerinden hesap edersek 7-10 sonra 8800 (mesela örnek) de olursak yine düşmüz olacağız.
yani düşüşler alım fırsatı olacaktır (alım fırsatına girmek nereden girmek insanların
kendi elidedir) ve illaki, bir yerde 18 şubata kadar 9088 üstü görülecektir. ama önce çarşamba itibarıyla 7-10 gün düşüşler.
bize gelirsek ne dedim. geçen yıl bunların tepksine tepki vermedk, neden kapatma davası vardı.
bu sene verdik düne kadar, sonunda yine ergenekon çıktı genelkurmay çıktı. düştük.
ancak haberler hikayedir, hele politik olanlar. nihai olay nedir. 18 şubata kadar illaki bir gün bizde 38250 nin üstünde olacağız.
tekrardan, model 74xx ve 28300 üstüne kuruldur. kurulu olmasıda önümüzdeki hafta olacak satışlarıda kapsar.
model 21 kasım - 18 şubat aralıdır, orta vadedir. aslında çok kısa bir vadedir. neyse bitti saat 00.05.
sevgiler.
jelibon.
[QUOTE=jelibon;70867]tebrikler, Sevgili Amon Ra.[/QUOTE]
O tebriği benim yapmam lazım Sevgili Jelibon.Analiz ve sayımlarınızı 4 gözle bekliyor ilgiyle takip ediyorum.Sağolun!