Volkanlı
Printable View
Volkanlı
Astatinli :D:D:D:D:D:D:D
gunaydın herkese ..
Shortcu kalmadı herhalde ..
Longuz rahatız :)
siteye giremiyordum kac saattir hata veriyordu.. kimse yazmamıs bu sure zarfında.. sitede bi sorun olabilir mi ?
[QUOTE=Kennym;172517]siteye giremiyordum kac saattir hata veriyordu.. kimse yazmamıs bu sure zarfında.. sitede bi sorun olabilir mi ?[/QUOTE]
yoğun bir saldırı vardı sitemize
[QUOTE=HeLLiM;172518]yoğun bir saldırı vardı sitemize[/QUOTE]
kim saldırıyor apla .. dövelim .. :D:D:D
Dıbırniçka.
[QUOTE=sazan;172520]Dıbırniçka.[/QUOTE]
sazan abi altın yorumunu alabilirmiyim ? . tşk .. :)
Herkese merhaba, bu gu gün erkenciydik, ama voborsaya bağlanamadık bir türlü, arada böyle oluyor, nedendir acaba..
nihayet ulaşabildik siteye..
kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..
[quote=selçuklu;172519]kim saldırıyor apla .. dövelim .. :D:D:D[/quote]
palanın parmağı olmasın bu işte patron :)
ahanda baalandım...
adamlar malda buradan vermezler...alacaklar kanaatındeyım...
foruma giremedim saatlerdir...
Long larımıza 1190 puvan la devam ediyoruz, mom fena değil, ama biraz daha kuvvetlenirse, 800 leri buluruz, indiklerim alışta, 10 dk da, 60 dk, satışta, ama toparlanma çalışması yapıyor, bunun toparlaması zaten
+ 400 puvan yapar en az, bu gün shrt yapmadım, düştü aldım, çıktı sattım, bunu hep yaptım,.....
dolarelerimi de 1.5140 tan çıktım, alışlarımı 1.5035 den başlatıyorum, sonu 1.4980 de,
Saldıranların elleri kırılsın... Margin call yesinler... :)
[quote=HeLLiM;172518]yoğun bir saldırı vardı sitemize[/quote]
iki gündür...benim topik yogun bi saldırı altındaydı...dün saldırganlar kovulunca....bugün siteye komple saldırdılar....
neden....
çünki bu site özgür....türkün furuşkan ogulları işlerine gelmiyen düşünceler ve eylemleri sergilediginde...BU SİTEDEN KOVULMUYORLAR....
10 dak sis alışta, indikler alışta, mom hıza ihtiyacı var, + puvan 1630,
60 dak sis satışta indikler satışta, mom geberik, toparlanmaya çalışıyor,
BİZDE OZAMAN....
bu sitenin etrafında kilitlenir ve direniz....
geçmiş olsun cumleten.......... abla yıldıramazlar bizi gayri
[QUOTE=security;172522]Herkese merhaba, bu gu gün erkenciydik, ama voborsaya bağlanamadık bir türlü, arada böyle oluyor, nedendir acaba..[/QUOTE]
Sen erkencisin diye senin saatin gelmesini beklemişler. .dng
O kadar forumun arasında ilk kez forumcu olmama rağmen, ilkinde voborsayı bulmam büyük şanş, diğer forumlar lağım gibi, kokuyo,.....
[quote=selçuklu;172521]sazan abi altın yorumunu alabilirmiyim ? . tşk .. :)[/quote]
XAUUSD açısından konuşuyorum.
1160'lara çok rahat çıkacaktır. Bu nokta shortlama yeresidir. Stop loss ve long'a geçiş yeresi ise 1169'un geçilmesidir.
[QUOTE=sazan;172538]XAUUSD açısından konuşuyorum.
1160'lara çok rahat çıkacaktır. Bu nokta shortlama yeresidir. Stop loss ve long'a geçiş yeresi ise 1169'un geçilmesidir.[/QUOTE]
sağolasın abi .. fx te long oldum maliyet iyi .. ilk işlemim .. eheuhue :D:D:D
bugün...yatay bi gün olur....
pes ettim MTX kuruyorum...yoruldum gayrı MS te refresh etmekten...
[quote=jani;172531]iki gündür...benim topik yogun bi saldırı altındaydı...dün saldırganlar kovulunca....bugün siteye komple saldırdılar....
neden....
çünki bu site özgür....türkün furuşkan ogulları işlerine gelmiyen düşünceler ve eylemleri sergilediginde...BU SİTEDEN KOVULMUYORLAR....[/quote]
Paladan sonra birde bunlarlamı furuşacan jani...:):)
[quote=jani;172540]bugün...yatay bi gün olur....[/quote]
aman yatay olsun zuzu işlem yapmıyoruk şindi pc işleriylen uğraşıyoruk trade edebilir hale gelelim onnan sonna patlasın piyasanın afyonu :p
[quote=SEYYAH;172541]pes ettim MTX kuruyorum...yoruldum gayrı MS te refresh etmekten...[/quote]
Böylece daha yaklaşmış oluruz,...... dil ve frekans birliği her zaman iyidir
wy anasını anca bağlandım...bir sürü küskü ve zırlama muhabbeti yaapcaktık, arada badem oldu hepsi..işlemler 175 filat....
[quote=Larossıan;172542]Paladan sonra birde bunlarlamı furuşacan jani...:):)[/quote]
sen benden iyi biliyorsun...kodugun grafiklerle canlarına okuyorsun...huzursuz oluyorlar....çogu sitede okuyucu kalmadı...benim topik 15 000 okuma almış...daha yeni açtım....
"Yunanistan AB ülkeleri arasında ilk batan olabilir":
[URL]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aDMQfsXXnSqw&pos=2[/URL]
Demek ki oranın manipülatörleri de borsayı indirip dipten long'layacaklar. Dümen heryerde aynı. Pala'lar heryerde iş başında...
Her an mom hızlanabilir, dax bekleniyor,......10 dk da mom atağı, 60 lıkları ayaklandırır,
tabi ben o yereden flat olur, aşağıdan mala kovalarım, planım bu,
[quote=security;172544]Böylece daha yaklaşmış oluruz,...... dil ve frekans birliği her zaman iyidir[/quote]
dooru diyon...asti bazen MTX çe konuşuyor hiçbişey anlamıyorum :D
en gıcık olduğum şey ise MS ve MTX test sonuçlarının farklılığı...asti bu konuda çok moralimi bozuyor.HeLLim hanıma söölimde astiyi yasaklasın :D
[quote=sazan;172520]Dıbırniçka.[/quote]
ben de bir dıbırniçka yorumu alayım:D
Bügun vob a girene dayak var anlaşılan :D
VOB 5 Dk.
Bazı önemli trendline'lar.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2474/vobsystem.png[/IMG]
Hiç poz alınacak gün değil hakikaten ama boş durmamak için 425'den 1 sözleşmeyle sembolik long...
[quote=mlk1;172551]Bügun vob a girene dayak var anlaşılan :D[/quote]
niyeki,....
[quote=SEYYAH;172549]dooru diyon...asti bazen MTX çe konuşuyor hiçbişey anlamıyorum :D
en gıcık olduğum şey ise MS ve MTX test sonuçlarının farklılığı...asti bu konuda çok moralimi bozuyor.HeLLim hanıma söölimde astiyi yasaklasın :D[/quote]
heheheh... o mtx ce değil lem...senin gibi mtx terminali olmayanları kendime esrarengiz hava verip etkilemek için... terminal neymiş yemişim terminali...terminal yokken daha çok kazanıyordum **....lelele