-
Slm beyler -59 milyon ytl para çıkısı var düşüşe devam hedef mümkünse imzamdaki kadar olsun sabah 36150 den long denemesi yaptım baktım faiz indirimi de geldi bi lale yok 36200 den short tekrar tutuklamalar falan baya bi etkilenmiş yüzde 50 yi bulduk bakalım slmlr tepeyi tuturduk bide dibi tutursak muthıs olur :d
-
DOLARDA AL VERDİ 1.75 BU SEFER KIRILIR 3 .GİDİŞİMİZ OLACAK 27000 E KADAR SOLUKSUZ DÜŞSEKDE BİRAZ PARA KAZANSAK SLMLR :D[IMG]http://img76.imageshack.us/img76/7281/sssssssssssssssssssssssvc2.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=teo;70868][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][LEFT]Elliott wave theory founders on the simple
question: Why should anyone expect it to work?[/LEFT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][LEFT]For some, of course, what the theory has going for it is the
mathematical mysticism associated with the Fibonacci numbers,
any two adjacent ones of which are alleged to stand in
an aesthetically appealing relation. Natural examples of Fibonacci
series include whorls on pine cones and pineapples;
the number of leaves, petals, and stems on plants; the numbers
of left and right spirals in a sunflower; the number of
rabbits in succeeding generations; and, insist Elliott enthusiasts,[/LEFT]
the waves and cycles in stock prices.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Sevgili Teo,
5 yıl pushun memlekette amerikanca ekonomi okudum. yazılanı 7-8 kere okudum tam anladığımı düşünmüyorum ama ağır geldi ingilizcesi bana yalan yok,
ama anladığım elliot fibonacci birleşmesi söz edilen.
yine ama baştaki sorudan yanılmış olabilirim.
doğru anladıysam benim yaptığım bu ama destek dirençle beraber.
aslında çok basit. and it is working in bear market till now.
sevgiler.
-
[QUOTE=caretta;70821]dususu ongordugunuzu hangi mesajinizda belirtmistiniz acaba acaba? son mesajlariniza baktim da (ongormustuk ddiginiz icin) ben oyle birsey goremedim.[/QUOTE]
bazı şeyler gayet net ama sanırım gözden kaçtı...sn.caretta
sn. AMON RA net bir şekilde belirtmişti...
-
[QUOTE=serkanyurttas;70873]Slm beyler -59 milyon ytl para çıkısı var düşüşe devam hedef mümkünse imzamdaki kadar olsun sabah 36150 den long denemesi yaptım baktım faiz indirimi de geldi bi lale yok 36200 den short tekrar tutuklamalar falan baya bi etkilenmiş yüzde 50 yi bulduk bakalım slmlr tepeyi tuturduk bide dibi tutursak muthıs olur :d[/QUOTE]
sn.serkanyurttas hani yükselecektik..sevgili py miz toplamda kısaya mı geçti nedir son durumlar...
birde takas analizi yapsanız....
-
son iki yazım var ya ikinciyi düzeltirken ikincide kesmeler olmuş orda birinciye göre,
lütfen ikisini bir yazdırıp karşılaştırın.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;70878]son iki yazım var ya ikinciyi düzeltirken ikincide kesmeler olmuş orda birinciye göre,
lütfen ikisini bir yazdırıp karşılaştırın.
sevgiler.[/QUOTE]
sn.jelibon..tespitleriniz geçekten güzel....dow için çok emek sarf etmiş biri olarak sizin analizlerinizi çok beğeniyorum...başarılarınızın devamını dilerim.....
-
[QUOTE=mordak;70879]sn.jelibon..tespitleriniz geçekten güzel....dow için çok emek sarf etmiş biri olarak sizin analizlerinizi çok beğeniyorum...başarılarınızın devamını dilerim.....[/QUOTE]
Sevgili Mordak,
saolun, aslında tam uymuyor. bende kendimi beğenmeye başaldım. he he.
yani %100 uymuyor. hayatta herkes yanılır.
bundan sonraki yazdıklarım cevap niyetiyle değil yeni yazıdır.
dowa uyuyorda voba uymuyor. (%93 yine uyuyorda).
ama ne oluyor ben bunları paylaşmasam aslında burayı takip eden ky çok zarar eder.
biraz geliştireyim.
sonuçta trade yaparken herkes biraz akıllı olmalı. yakalamalı. aptal insanın vobda işi olmamalı.
py kazanıyorsa ky de kazanmalı. py ortalamadan kazanıyor, yada karşılıklı işlemden. yada dibine kadar batırarak, yada sonuna kadar alarak illaki kazanıyordur.
peki ky napıyor erken satıyor, erken alıyor. (örnek köküne kadar
bugün) (bende dahil)
unutmayın HR 38000 lerde al verdi. jelibon bayrama long dedi 8000 puan önce
tesadüfmü bu hayır.
uyan 10000 puan aldı ben almadım açık açık dün söyledim.
bu vob boşverelim hadi.
90xx (dikkat sonuçta trend üstüdür herşeyden bahsedeceğiz, 74xx e göre %20 den fazladır ve bull marketdir aslında)
2 gün kapanış yaparak 9300-9600 hedef ve kısalınmalı derken,
yükselimiyorsa 942 bile demişim. KISALINMALI.
hatta boşluk almalı dedim bizimki aldı.
yeni bişi daha deyeyim hadi 900 altı 825-850 olur.
ama uyanıklar ya 900 üstü tuttular şu an.
peki hisse net, voborsa, cart curt, hiç kimse diyebiliyormu
10 gün hatta bir ay önceden şu olur bu olur şuraya değer buraya değer düşer hedef şudur.
cevap diyemiyor.
ama ben halen daha diyorum dow için çarşamba itiabıyla 7-10 düşüş diye, ve 18 şubata kadar yeni zirve diye.
işte jelibon bu riski alıyor.
sevgiler.
-
yine yeni hali; vakit dolmuş yine. bu sefer eksilme yok.
[QUOTE=mordak;70879]sn.jelibon..tespitleriniz geçekten güzel....dow için çok emek sarf etmiş biri olarak sizin analizlerinizi çok beğeniyorum...başarılarınızın devamını dilerim.....[/QUOTE]
Sevgili Mordak,
saolun, aslında tam uymuyor. bende kendimi beğenmeye başaldım. he he.
yani %100 uymuyor. hayatta herkes yanılır.
bundan sonraki yazdıklarım cevap niyetiyle değil yeni yazıdır.
dowa uyuyorda voba uymuyor. (%93 yine uyuyorda).
ama ne oluyor ben bunları paylaşmasam aslında burayı takip eden ky çok zarar eder.
biraz geliştireyim.
sonuçta trade yaparken herkes biraz akıllı olmalı. yakalamalı. aptal insanın vobda işi olmamalı.
py kazanıyorsa ky de kazanmalı. py ortalamadan kazanıyor, yada karşılıklı işlemden. yada dibine kadar batırarak, yada sonuna kadar alarak illaki kazanıyordur.
peki ky napıyor erken satıyor, erken alıyor. (örnek köküne kadar
bugün) (bende dahil)
unutmayın HR 38000 lerde al verdi. jelibon bayrama long dedi 8000 puan önce
tesadüfmü bu hayır.
uyan 10000 puan aldı ben almadım açık açık dün söyledim.
bu vob boşverelim hadi.
90xx (dikkat sonuçta trend üstüdür herşeyden bahsedeceğiz, 74xx e göre %20 den fazladır ve bull marketdir aslında)
2 gün kapanış yaparak 9300-9600 hedef ve kısalınmalı derken,
yükselimiyorsa 942 bile demişim. KISALINMALI.
hatta boşluk almalı dedim bizimki aldı.
yeni bişi daha deyeyim hadi 900 altı 825-850 olur.
ama uyanıklar ya 900 üstü tuttular şu an.
peki hisse net, voborsa, cart curt, ya da aracı kurumlarda hiç kimse diyebiliyormu bu riski alabilormu.
10 gün hatta bir ay önceden şu olur bu olur şuraya değer buraya değer düşer hedef şudur budur. ???
cevap diyemiyor.
ama ben halen daha diyorum dow için çarşamba itibarıyla 7-10 gün düşüş diye ( 2 günü geçti)
ve 18 şubata kadar yeni zirve diye.
ama bir önceki yazım koşullarıyla.
işte jelibon bu riski alıyor.
sevgiler.
-
sazan abi,
ses ver! ne diyorsun piyasaya? sence yeni bir DİP için mi düşüyoruz?
bol kazançlar,
-
SEYYAH dostum tarzını gözüm biyerden ısırıo gibi:) daha önce senle tanışmış olabilirmiyiz başka bi forumdan filan??
-
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...