kim var bu sitede...
sistemciler...
teknikçiler...
macrocular...
ne yapıyor bu gurup...birbirini tamamlıyan bilgileri sergiliyor....soyulmaları zor yani....ha ha ha
Printable View
kim var bu sitede...
sistemciler...
teknikçiler...
macrocular...
ne yapıyor bu gurup...birbirini tamamlıyan bilgileri sergiliyor....soyulmaları zor yani....ha ha ha
[quote=Strategist;172553]Hiç poz alınacak gün değil hakikaten ama boş durmamak için 425'den 1 sözleşmeyle sembolik long...[/quote]
bence oda tam dayaklık pozisyon ...
63,100 tekrar görürüz bugün DAX'ın hareketine bakıyorlar...
[quote=sazan;172552]VOB 5 Dk.
Bazı önemli trendline'lar.
[URL="http://img18.imageshack.us/i/vobsystem.png/"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL][/quote]
5 lik dalgayı bir başka 5 lik takip edemiyordu dimi patron..şimdi düzeltme dalgasındayız yani (mi)...not A+ ile F arasında olsun lütfen..daha kötü not (pambık a verdiğin Z- ler gibi) moralimi bozuyo..üwwww
[quote=Astatin;172550]ben de bir dıbırniçka yorumu alayım:D[/quote]
63.65 üstüne çıkıp bu seviyeyi destek haline getiremedikçe yatay, kapanışa dogru aşağı gider zanırım. Ancak bu seviye üstünde kalacağı belli olursa, 64.5 görülür diyye düşünmekteyim. 5 dk'lıkta alttaki trendline kırılması dehlikeli bir gıpraşma getirebilir.(Ardışık 2 bar kapanışının trendline altında guhalması = gırılma)
bu arada ziestem 375 den alda...
[quote=sazan;172559]63.65 üstüne çıkıp bu seviyeyi destek haline getiremedikçe yatay, kapanışa dogru aşağı gider zanırım. Ancak bu seviye üstünde kalacağı belli olursa, 64.5 görülür diyye düşünmekteyim. 5 dk'lıkta alttaki trendline kırılması dehlikeli bir gıpraşma getirebilir.(Ardışık 2 bar kapanışının trendline altında guhalması = gırılma)[/quote]
64,5 çok zor gibi görünüyor.DOW DAX performans vermez. gibi
EUR/USD günlük grafik... Mavi çizgi SMA 89 (fibo olsun isterse plastikten olsun)
Dün 7 aydan bu yana ilk kez kırdı, şimdi tersten bir daha test ediyor. Bundan sonraki düşüş dalgası tam yıkım olur gibime geliyor... Forex'cilerin eli short butonunda hazır beklesin....
450 den dünkü uzunlar flatlendi...e biraz da ben seans arası vereyim yahu...
[quote=Astatin;172558]5 lik dalgayı bir başka 5 lik takip edemiyordu dimi patron..şimdi düzeltme dalgasındayız yani (mi)...not A+ ile F arasında olsun lütfen..daha kötü not (pambık a verdiğin Z- ler gibi) moralimi bozuyo..üwwww[/quote]
Sana herhangi bir Elliott kitabının ilk 10 sayfasını davsiye ediyorum, Astatinim. Şakayı geçtim. 5 dalgayı , bir düzeltme sonrası bir 5 dalga daha takip edebilir. No limit. (fithout limitayşın)
10 DK DA 62800 ve 62825 OLARAK İKİ DİBİMİZ VAR, ŞU AN İÇİN AYAKTA BURASI, TUTUYOR, MOM DESTEĞİ ACİL ŞART, DESTEK GELİYOR AMA MIZ MIZ, HAREKETLENDİĞİ AN, + 400 PUVAN EN AZ ÇIKARIZ, YUKARIDA 64 CİVARLARINDA MİNİ BİR OBO OLUŞACAK ŞİMDİ ONUN SAĞ OMUZUNDAYIZ, OBO NUN OLMASI ÇALIŞIP ÇALIŞMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL, + 400 ,500 YAPSIN ÖNEMLİ OLAN BU, DAX SIN AŞAĞIDA YERİ KALMADI, YUKARI DENEMELERİ LONG LARA PARA YAPAR, BAŞARILI OLAMAZSA - SİDE YATAYA GİRER 5661 DESTEĞİNİ TEST EDEREK UÇURUMDAN DÖNDÜ ZİLLİ,
ben diyorum ki; karar cuma ya kaldıysa, siyaset yasağının kimlere getireleceği şeklindeki inceleme yüzündedindir...delil incelemesi bu kadar sürmez..akp davasında şıppanacak delil incelemesi bittiydi...hem 141 delil varmış..sadece delil için cumaya kalmaz bu iş... şahsi görüşüm DTP nin kapatılacağı yönündedir... ki bence gayet doğru karar olur..her basılan bürosunda eşkıya nın resimleri yayınları ve molotof kokteyli benzeri demokratik malzemeler çikan bu barüş yanlisü partünün kapatülmasündan daha doğal ne olabilür...ki zaten kendileri de bence kapatılmasını istiyor..yoksa iyi niyetli adam parti kapatılırsa mecliste işimiz olmaz, dağa çıkarız, çözüm ü biz APO ya devrettik türü açıklamalar yapmaz bu davanın hemen öncesinde...adalet yerini bulsun..
63550 long...
[quote=sazan;172564]Sana herhangi bir Elliott kitabının ilk 10 sayfasını davsiye ediyorum, Astatinim. Şakayı geçtim. 5 dalgayı , bir düzeltme sonrası bir 5 dalga daha takip edebilir. No limit. (fithout limitayşın)[/quote]
kırdın kalbimi patronüüü:D ya bende öyle dedim.. iki tane 5 lik dalga peşpeşe gelemez arada bir ABC lazım... (rezil olcaz bu gidişle...tavsiyen doğru patron, EW okumadım, burda hazırını sunan! dombili gorgeous moruhlar varken ne yorayım kendümü:..::..:)..notum ne patron..D olsun bari...koşullu geçelim üüüüüüüüü:D
shortladım...63 525...
nie costu gene oglen arası genemı not acıklandı ? sebepsiz 575 short balıklama sımdı geldım pc basına galeyan pozu actım bakalım muhtemelen patlar bana..
[quote=enorton;172567]63550 long...[/quote]
[quote=jani;172570]shortladım...63 525...[/quote]
merkantilist forum kardeşliği...kar zarar yabancıya gitmesin:D:D
[quote=mlk1;172557]bence oda tam dayaklık pozisyon ...
63,100 tekrar görürüz bugün DAX'ın hareketine bakıyorlar...[/quote]
korkmayacaz, korktukça ağa üstüne gelir adamın, forum büyük yol aldı ,bilgi deposu bi de sistem var herkezin kendi çapında, çok değerli üstadlar var, herkes şiir gibi oldu, ağayı tersi shrt tada, longtada symamız lazım, piştimi alacağız, piştimi verecez, amaç pişti almak, eğer pişti vermemeye çalışırsak piştide alamayız,
Bu ögleyin baya hareket olacak gibi. 1000'lik makası 500'erlik dilimler halinde 1-2 defa kapa ve açarlar.
[QUOTE=SEYYAH;172541]pes ettim MTX kuruyorum...yoruldum gayrı MS te refresh etmekten...[/QUOTE]
[URL="http://www.charles-mace.bigpondhosting.com/"]Metastock refresher [/URL]diye bir şey var
Bugünkü propaganda, sponsorluk ve ajitasyon çalışmalarını forumdaki kesinti nedeniyle yapamamıştım...buyrun.. neo-liberal yağma örneği
[B]08 Aralık 2009 Salı[/B]
Eviniz size mi ait? Rahat rahat oturuyor musunuz? Beni kimse çıkaramaz mı diyorsunuz? O kadar emin olmayın. Aniden ‘yenileme alanı’ gibi ne olduğunu anlayamayacağınız bir tanımla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Fener-Balat-Ayvansaray üçgeninde yaşananlar, bu ülkedeki Mülkiyet Kanunu, Anayasa ve hukuk tanımazlığın önemli örneklerinden birini sergiliyor. Daha önce burada dile getirmiştim. Fakat yükselen çığlığın kesilmemesi gösteriyor ki, her şeye rağmen ‘imar’ terörü sürdürülüyor. Üstelik en doğal vatandaşlık hakkı olan ‘bilgilendirme hakkı’nın ihlal edilmesi pahasına…
Bu bölgede yaşayan vatandaş önemli bir mücadele yürütüyor. İstanbul Fatih Belediyesi’nin projeleri göstermeyen tutumuna ve bilgi talebini karşılıksız bırakan tavrına direniyorlar. Fatih’te sular kaynıyor. Yarın Fener-Balat-Ayvansaray sakinleri, oluşturdukları derneğin organizasyonunda Fatih Belediyesi önünde dertlerini anlatmak için toplanacaklar.
Peki iddiaları ne? Hiç dokunmadan bire bir sizlerle paylaşmak istiyorum:
“Fatih Belediyesi haberimiz olmadan evlerimizi, yaşam alanımızı ‘yenileme alanı’ ilan etti. Özel bir şirkete, Çalık Grubu’na ihale etti ve projelerini çizerek Yenileme Kurulu’ndan geçirdi. Burada bir halk yaşadığını dikkate almaya bile gerek duymadı. Defalarca sözlü ve yazılı olarak talep ettiğimiz halde, avan projelerimizi bizden sır gibi saklayarak vermedi. Halkın geleceğiyle ilgili bir projeyi, halktan saklayarak ne yapmak istedikleri açıkça ortadadır. Devlet gücünü kullanarak evlerimizi mümkün olduğunca ucuza ele geçirebileceklerini ve buradan yandaş firmalarına trilyonlar kazandıracaklarını hayal etmektedirler.”
Esasen mahalle sakinlerinin korktuğu bundan sonrası… Çünkü gerekli tepkiyi göstermedikleri takdirde projenin meclisten geçirilip, evlerinin yok pahasına ellerinden alınacağına inanıyorlar. Çok yabana atılır bir öngörü değil, zira benzer uygulamalar bu dönemde çok yapıldı. Bilhassa TOKİ yetkisi kullanılarak… Şimdi yarın belediye önüne giderek, evlerini vermeyeceklerini haykıracaklar.
Aslında bu mesele gündeme geldiğinden beri gözümde hep eski Türk filmleri canlanıyor. Orada da gücüyle mahalle sakinlerinin evlerini ellerinden almaya çalışan, buna karşılık bazen Kemal Sunal, bazen Zeki Alasya-Metin Akpınar ikilisinin öncülüğünde direnen mahalle sakinlerini görürdük. Filmlerin sonunda adalet yerini bulurdu.
Bizler bu filmlerle büyüdük. Peki o kötü niyetli olan kamu gücünü kullanırsa, ne yapacağız? İşte bu filmlerde bunun yanıtını hiç yoktu. Çünkü kimsenin aklına bu gelmiyordu. Fakat bu gün yerel yönetimler ve TOKİ vasıtasıyla uygulamaya konulan icraat budur.
Şimdi diyeceksiniz ki, şehitlerimiz varken, DTP’nin kapatma davası varken neden bunu gündeme getiriyorsun. Bunun iki nedeni var:
Birincisi, terör sadece silahla olmaz. Anayasal hakkın kamu gücüyle gasp edilmesi de terördür. İkincisi ve daha önemlisi toplumun hücrelerinde adaleti sağlayamazsanız, organizmanın genelinde terörü engellemeniz mümkün olmaz.
Kim bilir? Belki de bugün Fener-Balat-Ayvansaray mahalle sakinlerinin hakları için gösterdiği mücadeleyi, Doğu ve Güneydoğu’daki vatandaşlarımız ağalarına karşı gösterebilseydi, bu noktaya ulaşmazdık. Bunu bir kez daha düşünüp, bu semt sakinlerinin mücadelesine bir de bu gözle bakmamız gerekiyor.
[B]cetinunsalan@yahoo.com[/B]
POSTED BY: Çetin ÜNSALAN AT 03:39 pm | [URL="http://www.bilgeyatirimci.com/cetin_unsalan/view/9659/fat_h_te_sular_kayniyor_"][COLOR=#0000ff]Pe[/COLOR][/URL]
Sırf günlük grafiğe basit bir HO çizip ona göre pozisyon alsaydık 2008'in başından bugüne götüreceğimiz paranın haddi hesabı olmazdı... Sırf parayı taşımak için tır şirketleri birbirine girerdi.... Şekilde favorim SMA89'un kazandırdığı servet görülüyor... İnsanın slow trader olası geliyor... Tırtıkçılığın gözü körolsun... :)))
[LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]8 Aralık 2009 Türbülansa Devam : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Dünkü analizde belirtilen 63700-750 bandının üzerindeki saatlik kapanış sonrası hızla 65.15 seviyelerini gördü ve geri geldi. Fiyat 65000 üzerine çıktığında MFI gibi kısa vadeli indikatörler net uyumsuzluk gösterdi. Son iki gündür hareketler türbülans şeklinde seyrediyor. Aşağıdaki 60 dk.lık grafiğe bakalım. Kırmızı halka ile gösterilen barda hacim görece yükseldi. Mavi ile gösterilen barda ise daha da yüksek bir hacim ve kırmızı ile gösterilen barın en düşük değerinin de altında kapanış oldu. Normalde bu ciddi bir satış baskısına işaret eder ancak takip eden 3 bar görece stabil oldu ve hacim de düştü. 62950-63000 bandı dikkatle izlenmeli. Daha aşağıda 62500 ve 61250 seviyeleri destek olarak öne çıkıyor. Direnç olarak, az önce işaret edilen barların en düşük değerlerinden geçen 63850 seviyesi öne çıkıyor. Daha yukarıda 64500 bir dirençtir. Günlük grafiğe bakıldığında ise, 65150 den 63200 lere %3 küsür seviyesindeki gerilemeye rağmen ve hacmin görece yüksek olması ve dünkü en düşük değerin altına da inilmiş olmasına rağmen MFI ve DIS yönünü yukarı çevirmiş görünüyor. Ancak Mo(L) ve Mo(H) ise zayıflığa işaret ediyor. Özetle günlük grafikte indikatörler uyumsuz ve aynı şeyi söylemiyor. Gözler yurtdışı piyasalarda kulaklar ise DTP davasında olacak. Altın ve EURUSD cephesine bakıldığında ise; Altın, dana önceki altın analizinde (emtia-Diğer Bölümü) 1135 olarak verdiğimiz destekten ciddi bir tepki verdi ve yine analizde ifade edildiği üzere gevşemeye devam etti. Sonraki güçlü destek 1065 seviyelerinden geçiyor. EURUSD'de1.4825 lerden beklenen tepki 1.49 yaparak tamamlandı ve yine önceki EURUSD analizinde (rastgele parite bölümü) belirtilen ana trend oluşumu ile aşağı doğru yoluna devam ediyor. Buradaki temel dinamik FED'in 2010 2 nci çeyrekten itibaren faiz arrtırımlarına başlayabileceği şeklindeki beklentidir. Bu beklenti nedneiyle USD değer kazanmaktadır. Bu süreçte XAUUSD deki değer kaybının, EURUSD'ye nazaran daha ivmeli olabileceğini düşünüyoruz. Yurtdışındaki para ve sermaye piyasalarında daha karamsar bir manzara bulunmakla birlikte, yurtiçi söz konusu olduğunda speküle edilebilecek beklentiler veya sürpriz bir şekilde gelebilecek haberler olacağı akıllarda bulundurulmalı. Tahvil faizi dikkatle izlenmeli. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/gunebak_8ara_x30yvade_60dk.png[/IMG]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/gunebak_8ara.png[/IMG]
[url]www.vobmatriks.com[/url][/LEFT]
BU dönüşte 63200 görürsek poz dan çıkarım, aksi 64 kovalıyacam durm budur,
nedeni 60 lık direnç yemedi daha,
[quote=Astatin;172572]merkantilist forum kardeşliği...kar zarar yabancıya gitmesin:D:D[/quote]
ha ha ha...marasal güzeldi...enoyla ben birbirimizden alıp verecegiz...ikimizde aynı partideyiz...halleşiriz...ha ha ha
[quote=VOBiX;172575][URL="http://www.charles-mace.bigpondhosting.com/"]Metastock refresher [/URL]diye bir şey var[/quote]
yaww dur niye söyledin..mtx in kursaydı sonra dalgamızı geçerdik..haybeye kurdun diye...
[QUOTE=Astatin;172576]Bugünkü propaganda, sponsorluk ve ajitasyon çalışmalarını forumdaki kesinti nedeniyle yapamamıştım...buyrun.. neo-liberal yağma örneği
[/QUOTE]
Sen analar ağlasın istiyorsun, barışa karşısın... Hatta darbeci ve ergenekoncusun... Koalisyon hükümeti gelsin, bankalar yağmalansın dolar 3 TL olsun faiz %100 olsun istiyorsun... Ayrıca müslüman cumhurbaşkanı da istemiyorsun., vs... (!)
[quote=VOBiX;172575][URL="http://www.charles-mace.bigpondhosting.com/"]Metastock refresher [/URL]diye bir şey var[/quote]
ama msdownloader refresher yok :D
yohsam o da mı var? :eek:
[quote=Astatin;172582]yaww dur niye söyledin..mtx in kursaydı sonra dalgamızı geçerdik..haybeye kurdun diye...[/quote]
asti la 1 dk lık mı trade etsek acaba MTX te :D
[QUOTE=SEYYAH;172585]ama msdownloader refresher yok :D
yohsam o da mı var? :eek:[/QUOTE]
Abi sen hayatta mısın nerelerdesin? Naptın tükkan açtın mı?
Son olarak DJI haftalık.
4 haftadır hedef degerlerde debelenen DJI için herhangi bir anda kırmızı ile gösterilen bar altına kayış bence finito olur. Bu low değeri 10.231. Gün içi herhangi bir anda bu değerin altına geçiş (hafta kapanışı degil), bence djı için düşüşün konfirmasyonu olur.
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1369/vobsystemma.png[/IMG]
tırtık stiline dondum geri.. 575 shortlar kapandı.. ve hala nie yükseldi anlamadım..600 e kadar ? 1000 puan makas sebebi habermiydi ?
[quote=enorton;172587]Abi sen hayatta mısın nerelerdesin? Naptın tükkan açtın mı?[/quote]
yok vob taki tükkanı büyütmeye karar verdim enortonum :::
bizim bundan başka yapacak işimiz yok gayrı.huylu huyundan vazgeçmez abi.:D
biraz para kazanayım bakıcez ek bir işe girişme konusu duruyor kafamda.ama bu VOB tan hiç ayrılmıycez sanırım.
imza
çilekeş trader pamık :::
[QUOTE=Astatin;172578][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]8 Aralık 2009 Türbülansa Devam : [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Kod adın ne anahtarcı? eycesem?
anahtarcı biraz silik kalmış sen eycesem ol seyyah anahtarcı olsun
[QUOTE=enorton;172584]Sen analar ağlasın istiyorsun, barışa karşısın... Hatta darbeci ve ergenekoncusun... Koalisyon hükümeti gelsin, bankalar yağmalansın dolar 3 TL olsun faiz %100 olsun istiyorsun... Ayrıca müslüman cumhurbaşkanı da istemiyorsun., vs... (!)[/QUOTE]
Dur yawf faizden geçiencek sermayeyi yapmadık daha.... .dng
[quote=Kennym;172589]tırtık stiline dondum geri.. 575 shortlar kapandı.. ve hala nie yükseldi anlamadım..600 e kadar ? 1000 puan makas sebebi habermiydi ?[/quote]
Bugün bazen EUR/USD'yi takip ediyor, bazen de FDOW'u. Bazen de gökyüzünden kuş sürülerinin geçiş sıklıklarını takip ediyor. Yani kafasına göre takılıyor.
Niye diye sormayıp 150-200 puan ne bulursak hemen pozisyonu kapatmak lazım. Ben öyle yapıyorum en azından... Böyle günlerde trend olsun 1.000 puan götüreyim diye bekleyince ya çarpılıyorsun ya da para kazanamadan günü kapatıyorsun...
[QUOTE=SEYYAH;172585]ama msdownloader refresher yok :D
yohsam o da mı var? :eek:[/QUOTE]
Yok ama MTXten otomatik aktarım sağlayabiliyorsun. Böylece mtxde çalışmayan sistemleri MSde kullanabiliyorsun hatta sinyal gelince email filan da attırabiliyorsun.
[QUOTE=jani;172570]shortladım...63 525...[/QUOTE]
ben de ilk parti shortumu 63.575 den yaptım guzum.. 2. ve 3. parti 63.825 ve 64.025 de bekliyor.. tahminim bugünü yukardan kapatmak isteyeceklerdir.. o yüzden yukarılara yazdım.. pasifteki satışlarım gitmezse 63.000 altına bakacağız artık..64.300 kesin stoplosum tabi..:)))
[quote=enorton;172584]Sen analar ağlasın istiyorsun, barışa karşısın... Hatta darbeci ve ergenekoncusun... Koalisyon hükümeti gelsin, bankalar yağmalansın dolar 3 TL olsun faiz %100 olsun istiyorsun... Ayrıca müslüman cumhurbaşkanı da istemiyorsun., vs... (!)[/quote]
Analar ağlamasın patron..bazı siyasetçiler kamera önünde o kadar güzel ğlayabiliyorlar ki, tüm Türkiye'ye yeter...:D
Barışa karşı değilim.. Barış süsü verilmiş bombalı pankart asılmasına karşıyım:D
Koalisyonda ben de olsam süper olur... hatta belediye başkanlığı bile yeter:D:D imar planını değiştirir, yeşil alan yaparım planda ve kamulaştırırım bazı arazileri... sonra planı bir daha değiştiririm orayı yerleşim alanı yaparım..sonra eş dosta ihale süsü verilmiş tezgahla satarım..itiraz edene de, aha bak daha geçen yıl 20 ye almışım şimdi 25 e satmışım kar etmişim daha ne konuşyonuz derim.. oda olmazsa darbeci falan derim, karambolde unutulut..
Bankalar bize kalmaz sanırsam yağma için..Bitti bitecek..özellikel kamu bankaalrı..geçenlerde belediyede şöfor olan yeğenimi, bir kamu bankasına daire başkanı atadık..buna şükür diyeceğiz...
Cumhurbaşkanı bence her dinden olabilir...Ama zaten bugüne kadar hep müslüman olmuşlar...burda polemik yok:::::::::
Dubai malum, ukreyn öle, şimdi yunan krizde, krizi yöneten kim, coni, kriz yeni bir şeymi, 2008 de başladı, coni kimi nöbetçi koyuyo, yani kolluk kim, fdji, fspx, bunlar ne yapıyor senaryoyu ayakta tutuyor, senaryoda aktör kim, gelişmekte olanlar, krizde olan kim coni, işte yalan burada, krizde olan gelişmekte olanlar, devam edelim, gelişmekte olanlardan BRİC ler paçayı yırttımı, sayılır,geriye kalanlardan iri kim, türkiye, stratejik coğrafyanın göbeğinde kim türkiye,kendisine verilen görevleri eksiksiz yapan kim türkiye, öyleyse savunulacak kim, türkiye, kim savunacak coni, niye savunacak çıkarları için, bu çıkarların bize faydası varmı, tabiki yok, o zaman niye oynuyoruz kendimizi savunamıyoruz, önümüze konan bu, işte bu denklemler gereği, türkiye ne dubai, ne yunan, afganistana kadar, irana kadar kullanılacak ülke, bu yüzden ekonomik ve siyasi yönden ayakta tutulacaktur, fişi çekilmeyecektir, iranın kafa tutuşu, afgan olayı, kuzey ırak v.s. bu çıkarlar nedeniyle coni fişi çekmeyecektir, bu bizi adam yaparmı yapmaz, ama bırakmazlar bizi, yalnız aykta tutarkende içiten içe oyuyorlar, ağrıma giden bu, oysa farklı politikalarla coniyi böyle yakalamışken oylum oylum oyardık, tam tersi oyuluyoruz,.....
[QUOTE=Strategist;172594]Bugün bazen EUR/USD'yi takip ediyor, bazen de FDOW'u. Bazen de gökyüzünden kuş sürülerinin geçiş sıklıklarını takip ediyor. Yani kafasına göre takılıyor.
Niye diye sormayıp 150-200 puan ne bulursak hemen pozisyonu kapatmak lazım. Ben öyle yapıyorum en azından... Böyle günlerde trend olsun 1.000 puan götüreyim diye bekleyince ya çarpılıyorsun ya da para kazanamadan günü kapatıyorsun...[/QUOTE]
tırtık forever..