sistemi al veren var mı..
Printable View
sistemi al veren var mı..
Geveze modunu kapatıyorum. Toplantıya kaçıyorum.
[quote=sazan;70895]Sistem'i satmayı hiç düşünmüyorum. (6 sıfırlı ve TL harici para cinsleri önerilirse bile). Sistem grafiğini de piyasaları gerçekten EW ile bu aralar takip edemediğimden , sn Seyyah'ın sorusuna cevap olarak koydum. Bir öncekini ise sizin sistemin sonuçları benimkine oldukça yakın olduğu için ve kıyaslayabilmeniz için koydum. Sanırım [COLOR=red]aynı temeller[/COLOR] üstünde ilerliyoruz.
Herkese günaydın der, bol kazançlar dilerim.[/quote]
Bemim sistem;
Three step authentication + One step filter :)
[QUOTE=abka;70902]sistemi al veren var mı..[/QUOTE]
250 den verdi ...[B]bence..[/B]+.
Sistemler satta.... 35.325-350 kısalar duble arttırıldı...Dip tarama yapmayı düşünüyorum..
[QUOTE=SEYYAH;70897]tarzım kötü mü? kötü mü trade ediyorum? birisine yamuk mu yaptım? :o
bu foruma ilk kez üye oluyorum.daha önce başka bir nickle yazmadım hiç.
nick fena sayılmaz ama ne yalan söyliym pek ısınamadım.
diğer forumdaki nickim daha iyiydi :..:
aslında üye olmayacaktım foruma ki burada kimsecikler yokken ben gelip okurdum burayı.haguan bilir.nasılsa okumak için üyelik gerekmiyordu.ama forum işi güzel olduğu kadar stresede sokuyor insanı.huzursuzluklar, tarışmalar v.s.hatırlıyorum 10/15 kişi olurdu topicte.ama haguan o zaman daha aktifti ve analizlerini düzenli okurdum.şimdi pek katılmıyor.
sazan abimin ve hexen babanın grafiklerini göremediğim için üye oldum.grafikleri üye olamayanlar göremiyordu.
varsa başka soru cvp layalım :..:[/QUOTE]
ölesine sormuşdum:)
ergenekon yine başladı dikkat edelim arkadaşlar verişler hızlandı..
[QUOTE=TIFIL;70905]250 den verdi ...[B]bence..[/B]+.[/QUOTE]
35000 altı :dü: bence..
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=1044863&Date=09.01.2009&b=Sahinin[/URL] krokisinden bomba cikti
[quote=catedral;70906]Sistemler satta.... 35.325-350 kısalar duble arttırıldı...Dip tarama yapmayı düşünüyorum..[/quote]
burnuna estetik yaptırmayı düşünüyormusunuz bayan Catedra :) Bu arada moderatörlük hayırlı olsun.. Halk sana teveccüh ettiyse bu görevi red edemezsin. Memeleket hizmet bekliyor.:..::..::..: Kömür, makarna bekliyor :..:
Günaydın bugünkü veriler: GBP Üretici Çıktı Fiyatları Endeksi 11:30 - GBP Sanayi Üretimi (y/y) (Kas) 11:30 - EUR Perakende Satışlar ÖNEMLİ 12:00 - USD Tarım Dışı İstihdam Değişimi ÖNEMLİ 15:30
[QUOTE=Astatin;70911]burnuna estetik yaptırmayı düşünüyormusunuz bayan Catedra :) Bu arada moderatörlük hayırlı olsun.. Halk sana teveccüh ettiyse bu görevi red edemezsin. Memeleket hizmet bekliyor.:..::..::..: Kömür, makarna bekliyor :..:[/QUOTE]
Siz bilirsiniz... her an Ergenekondan içeri alınabilirim... Tüm belgelerin forumdaşlarımda olduğunu itiraf ederim.. .kom