-
stopajda 2 ocakdan sonraki ilk pozisyon açılışındaki paranız esasdır....mesela 2008 de pozisyon açtınız..10 milyarınız vardı...2009 da bunu kapattınız...ama zarar ettiniz..paranız 6 milyara indi...işte vergide esas olan [B]para 6 milyardır[/B]..yani 2009 daki ilk poz. açılış rakamıdır...10 milyara kadar benden stopaj kesilmez demeyin..sizin tabi oldugunuz rakam 6 milyardır..
-
parite uzmanı koalam bi bakıversen şu dolar grafiğine.. dolarları şutlayıp endekse mi geçsem.heyk
-
[quote=catedral;70913]Siz bilirsiniz... her an Ergenekondan içeri alınabilirim... Tüm belgelerin forumdaşlarımda olduğunu itiraf ederim.. .kom[/quote]
yok yok seni almazlar..alsalar şimdiye alırlardı..ben en az 10 kere ihbar ettim..ama kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiş..he mhakim bir de moderatör olarak görelim şunu..devlet terbiyesi alsın biraz demiş.
-
[quote=jerfin;70915]parite uzmanı koalam bi bakıversen şu dolar grafiğine.. dolarları şutlayıp endekse mi geçsem.heyk[/quote]
ben şu an yeni avatarının teknik analizini yapıyorum...yaww yapmayın böyle avatarlar yayaww...daha yeni kendime gelmiştim :..::..:
-
hayytt...875 den long az pilav ve hemen 925 flat boş tabak...vob treydırlık bi hareket oldu ama
-
en iyisi dolarlarımı kapatmak için tarımdışı istihdam verisini bekleyeyim.. astatin den bi öngörü çıkmayacak
-
[quote=jerfin;70922]en iyisi dolarlarımı kapatmak için tarımdışı istihdam verisini bekleyeyim.. astatin den bi öngörü çıkmayacak[/quote]
Astatin den şu an bi ton "görü" çıkıyorda, içlerinde "öngörü" yok... aman diyeyim, forum ahalisi kızacak yine geyiğe... düşünsene ne komik olacak..Catedral gelecek ve diyecekki "arkadaşlar burası VOB topiği, lütfen ilgili topiğe gidiniz" ...Catedralin moderatörlüğünü 4 gözle bekliyorum..pardon forum ahalisi...cylon işgali altındaki caprica gibi oldu...kaçtım..tamam..kızmayın
-
en iyisi biraz haber falan okuyayım.nasılsa erken indik trenden.yapacak bişey yok.bari ne olup bitiyor onları okuyalım :o
-
[quote=SEYYAH;70924]en iyisi biraz haber falan okuyayım.nasılsa erken indik trenden.yapacak bişey yok.bari ne olup bitiyor onları okuyalım :o[/quote]
"Sayın seyyah, bu kadar ciddi konuların konuşulduğu forumda neden çıkıntılık yapıp böyle ciddiyetsiz bir mesaj yazıyorsunuz".dng.dng
(Copy Right, All Right Reserved: Mrs. Catedral)
-
[QUOTE=Astatin;70923]Astatin den şu an bi ton "görü" çıkıyorda, içlerinde "öngörü" yok... aman diyeyim, forum ahalisi kızacak yine geyiğe... düşünsene ne komik olacak..Catedral gelecek ve diyecekki "arkadaşlar burası VOB topiği, lütfen ilgili topiğe gidiniz" ...Catedralin moderatörlüğünü 4 gözle bekliyorum..pardon forum ahalisi...cylon işgali altındaki caprica gibi oldu...kaçtım..tamam..kızmayın[/QUOTE]
Kaçma kaçma ısırmıycam söz:..:
Yada olimm.. ne güzell.. kafam kızdımı istediğime söver sayar giderim. nası olsa kimse bana bişi diyemez.. Ne forum olur be.. Tarih yazar.. tarihe geçer..Kavgayı dövüşü serbest bırakırım...
Reyting patlaması yaşarız wallaa.. gelsin reklam paraları.. Server patlar reytingten:)
-
[quote=Astatin;70925]"Sayın seyyah, bu kadar ciddi konuların konuşulduğu forumda neden çıkıntılık yapıp böyle ciddiyetsiz bir mesaj yazıyorsunuz".dng.dng
(Copy Right, All Right Reserved: Mrs. Catedral)[/quote]
yeter vurdun kafamıza beynimiz sulandı :..:
son zamanlarda başım çok ağrıyor.bundan 3 yıl evvel menenjit olmuştum.GATA'da yedek subay iken kulak ameliyatı oldum.beyin dokumu kestiler.kulağımdan BOS (beyin omurilik sıvısı) gelmeye başlamıştı ve menenjit oldum.ölümden döndük.şimdi baş ağrılarım arttı acaba ilgisi var mıdır?
doktor var mı aranızda.ne yapmak lazım?
-
Astatin zaten ben artık öngörüden felan vazgeçtim sadece sistem alda veya sistem satta demen yeterli (ki onu da demiyorsun) :D Sabah doların bir anda 1.550 iken 1.560 olduğunu gördüm forexte bu tür hareketler yükseliş sinyali gibi fakat sonrasında durdu ve düşüşe geçti ilginç