hah şöyle kuzu kuzu negatif ayrışalım.. ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
Printable View
hah şöyle kuzu kuzu negatif ayrışalım.. ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
Benim bildiğim coni yunana dünyayı teslim etmez, ama türkiyeye eder,
[QUOTE=Astatin;172776]sana bişi olmasın efikscim...sualtına inmişin yine..hayırlı olsun:::[/QUOTE]
bu hevatar bana ugurlu geliyor gayri ::: motivıyşın :::
Aşağısı uçurum, niyagara gibi, arada bir 62600 var, tutmazsa 59800 ama bu aynı zamanda jani üstadın shrt olarak mallandığı yer olarak da önemli, sonrası 65000 olmuştu, bu durumda burası savunulur, çünkü döngü yerleri,....
fxci...hosgeldin bitanem...dün yana döne seni aradım...iyisindir umarım...
[quote=fXci;172779]bu hevatar bana ugurlu geliyor gayri ::: motivıyşın :::[/quote]
avatar muhim efikscim...bi aralar hatırlıyosan bir gavatar dadandı foruma..mafetti bizi::::::
pambıııkkkkk..sesin çıkmüüürrr..noldu matx manyattı seni galiba...ehuhehhehe..beğenmediğin 1 dakikalık sistem 375 den sat verdi..ehuhehuheuue
62.850-63.000 altında her kapanış şortçular için iyidir....
su sesi geliyor......sellalemi ne????
[QUOTE=jani;172781]fxci...hosgeldin bitanem...dün yana döne seni aradım...iyisindir umarım...[/QUOTE]
savol guzu abeyim eyiyim sukur emme tatil modu yakamı bırakmayor üüü
Grafa baktım şöyle bişeyler var
629xx üstünde napcakları belli olmaz 634xx yeresine minimum gidebilir....
624xx 629xx arası lıkırtı yeresi......
624xx altında 614xx yeresine potans olur
vay a* .. siteye saldırıyolar hala.... kopup duruyrum ..
Dolareyide verdim her bi şeyi döktüm, ağaların kucağına, totel 3820 puvan, sona yaklaştıkça bakacağız, çıkamayan borsa düşer, düşemeyen borsa çıkar, coni dünyayı yunana teslim etmez efendi etmez, türke eder,.......
[quote=selçuklu;172786]vay a* .. siteye saldırıyolar hala.... kopup duruyrum ..[/quote]
yok..site bir saattir temiz...elfler Hellim Fairgirl e yardıma geldi.... ama senin bağnaltıya saldırıyo olabilirler patron, dikkat et:D
[QUOTE=Astatin;172788]yok..site bir saattir temiz...elfler Hellim Fairgirl e yardıma geldi.... ama senin bağnaltıya saldırıyo olabilirler patron, dikkat et:D[/QUOTE]
benim bağlantılar iyi patron .. zemin iyi .. :D:D:D
Şu Leman'ın klişe olmuş "küçük hanım küçük hanım dikkaaatttt" karikatürü ve sümbülzade'nin meşhurr şiiri aklıma geldi nedense şimdi......ehuheuheuhh..yarın için
patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue :D:D:D:D
[quote=selçuklu;172791]patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue :D:D:D:D[/quote]
yapma patron zaten..korku iyidir...:..::..: bi ara gece seansına başlayalım FX de..voborsa dan canlı yayın yaparız... hatta bir NZDJPY :) destanı yazarız belki:..::..::..: (destanın son kısmı hariç tabiki...üwwwwww)
[quote=selçuklu;172791]patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue :D:D:D:D[/quote]
selçuklu avatarın çok karizma olmuş:)
[quote=security;172787]Dolareyide verdim her bi şeyi döktüm, ağaların kucağına, totel 3820 puvan, sona yaklaştıkça bakacağız, çıkamayan borsa düşer, düşemeyen borsa çıkar, coni dünyayı yunana teslim etmez efendi etmez, türke eder,.......[/quote]
Security, aşağıya longlarını yazmaya başladı, gelirse long olacak tersine gideck, mersine gitmeyecek,
kapanış tahminim: 475..yarın açılış tahminim 450...ama arada bir binlik kademe farkı ilennn
[QUOTE=abdullah yıldız;172793]selçuklu avatarın çok karizma olmuş:)[/QUOTE]
sağolasın Abdullah ağbey .. :D:D
[I]aganın yapacak tek graf..ı kaldı...hızla 62.400 e inip...[/I]
[I]oradan 62.900 üstünde kapatması....[/I]
[I]yoksa durumu kötü.........[/I]
[quote=selçuklu;172797]sağolasın Abdullah ağbey .. :D:D[/quote]
olmuyo patron böyle yanıtlar..avatarın karizmasına uymuyor..şöyle şeyler demen lazım "berhudar ol evladım, bir kahve getir" veya alınganlar olabilir "berhudar ol" gibi karizma yanıtlar vermen lazım
[quote=boz ayı;172799][I]aganın yapacak tek graf..ı kaldı...hızla 62.400 e inip...[/I]
[I]oradan 62.900 üstünde kapatması....[/I]
[I]yoksa durumu kötü.........[/I][/quote]
[I]Türkiyenin not artışına fazla güveniyor.....[/I]
[I]aga şımardı...bizi hafife alıyor.....[/I]
[I]dayak yeme zamanı geldi demek...:..:[/I]
[QUOTE=Astatin;172801]olmuyo patron böyle yanıtlar..avatarın karizmasına uymuyor..şöyle şeyler demen lazım "berhudar ol evladım, bir kahve getir" veya alınganlar olabilir "berhudar ol" gibi karizma yanıtlar vermen lazım[/QUOTE]
tamam astatin abicim .. teşekkür ederim .. :o:o:D:D:D
yunanistan için kötü haberler gelsede bizim piyasa olabildiğince soğukkanlı ve iyimser hareket ediyor maşallah !
mesela test edelim selçuklu patron...
"Sayın selçuklu bey, avatarınız çok karizmatik, derin bir metamorfoz var"
(ve cevabını alayım)
[QUOTE=Astatin;172806]mesela test edelim selçuklu patron...
"Sayın selçuklu bey, avatarınız çok karizmatik, derin bir metamorfoz var"
(ve cevabını alayım)[/QUOTE]
vay a* .. :D
kapadım...800 puanı aldım...
725 ilk longum, sırada 675 ve 525 var, dip nereyi bulursa oradan longlayacam, dayanak coni, yunana dünyayı yedirmez, bize yedirir, demekki bize daha güzellik var, gelişmekte olnlara ince ayar yapılıyor, rus önemli, biz önemliyiz, brasil önemli, mexcikoyu sağlama aldılar zaten, ukrain salla gitsin, satıldı alındı zaten,dubai de öle, dini bayrama denk getirildi, raslantrı olamaz, china önemli, ama biribirin ısırmaz bunlar,
Dowun 10230 vobun 62575 destekelri çalışıyor gibim. Yarın yine 63xxx gösterecekler gibim. Ssitemsel :dü:
[quote=selçuklu;172807]vay a* .. :D[/quote]
yanlış cevap..sana Z- notu verip PAMBIK ın yanına gönderiyorum..ayrıca hiç karizmaik değil bence avatar..dombili, gözleri pörtlemiş adamın teki, şapkayıda kesin kel diye takıyodur haaa:..::..:
tahvıl 9,10
dolar 1,510 oldu...
800-000 kanalının altında ve üstünde ağa kan-alır derim..
KCHOL ile TCELLe iyi vermişler.
geceyede hafta sonunada şort devam........
aganın dalağını sökücem......
[quote=erkmen;172812][COLOR=red]tahvıl 9,10[/COLOR]
dolar 1,510 oldu...[/quote]
mostimportınt
quenn apla bişey de şu astatine canımı sıkıyo patlatasana iki tane sana zahmet ..üüüüüü
vobix usta şu genel açık pozisyon sayısını bi yorumlasan.
birde bugünkü 4000 kontratlık artış hangi senaryoya giriyor ?
teşekkürler !
patronaj.. 1.4745 den metin şentürk bile şortlamış EU da haberin olsun
long oldum...