korkmadım ama koptum 100 endekste mi beklenti :)
Printable View
korkmadım ama koptum 100 endekste mi beklenti :)
[quote=macide;454797]korkmadım ama koptum 100 endekste mi beklenti :)[/quote]
yok bovespa da:p:p:p vob30 tabiki...100 olsa o zaman gork derdim.dng
ya anlamadığım boyle bir aps ile bu artış .. gerçekten sistem pinti olmuş.. ama helal olsun. daldaki armutla ayıyı kandırıp sonra olgunlaşınca kafamıza mı dökecekler...
[quote=macide;454799]ya anlamadığım boyle bir aps ile bu artış .. gerçekten sistem pinti olmuş.. ama helal olsun. [B]daldaki armutla ayıyı kandırıp sonra olgunlaşınca kafamıza mı dökecekler[/B]...[/quote]
burada metafor biraz karıştı sanırım:o ayu olarak alındım yani..düzeltme ihtiyacı duydum:rolleyes:
alemi cihan olsa 93,200 üzeri kapatacann
[quote=macide;454801]alemi cihan olsa 93,200 üzeri kapatacann[/quote]
bence 92900
alınmayın lütfen.cümlede nüans var. kafamıza mi dökecekler derken biz kastı var. yani alemine shortuz ama şu an çaktırmayın longuz ( mecburen)))
yarın -GAP ile başlar
yukari 3 bitti bence
yada abc düzeltmesinde tüm c bitti
ABD dede yukari c yada yukari 3 bitti
ABD yüzde 1 kadar eksi görür bu gece
yakışanı
spot altında eksi makas ile kapatmasi
şimdiden tebrik ederim. yarın çok zor geçecek :)
yani tam ürperti diyemeyeceğim ama hafif bir gıpırtı oldu içimde..neredeyse eksi makas bile yapacaktı..du bakalım
seans sonuna yetiştim ancek grafiksel olarak
farklı alternatifler üretecek olursak ta yapı üzerinde
sonuçta yarın bol zigzagli bir gün olcek
iyi akşamlar
Bi dakka kimse bi yere gitmesin..Kimler geceye şort kaldı bakıyım...HEr şey bağıra bağıra aldayken ve alarak değil hafiften vererek kapatmasına rağmen, bu trade hatasını yapan kimler...Söleyin bakiimm..Hayır yarın artı gap olursa kimler benle tek ayak üstünde durma cezası alacak ona göre..biliyim yani..irmik helvası pre-order ı kaç porsiyon vermemiz lazım bilelim demi
bence yarın 2000 point daha alacak. sonrasını bilemem. yarın söz yazmayacağım. rahatsızlık verdiysem affola.stresten yazdım bu kadar. işin acemisi olarak çenem düştü.umarım rahatsız etmedim kimseyi..
bende yalan yok position long ( till today :) )
[quote=astatin;454812]bi dakka kimse bi yere gitmesin..kimler geceye şort kaldı bakıyım...her şey bağıra bağıra aldayken ve alarak değil hafiften vererek kapatmasına rağmen, bu trade hatasını yapan kimler...söleyin bakiimm..hayır yarın artı gap olursa kimler benle tek ayak üstünde durma cezası alacak ona göre..biliyim yani..irmik helvası pre-order ı kaç porsiyon vermemiz lazım bilelim demi[/quote]
kapanışa doğru shortladım valla ne yalan söyleyeyim :)
[quote=tırtıl;454816]kapanışa doğru shortladım valla ne yalan söyleyeyim :)[/quote]
ettik 2..başka yok mu yaw..bak 10 dakika içinde bildirenleri kabul edecem..sonra gelenlei kabul etmiyoruk..onlar kendi helvalarını kendi sipariş verir eğer şort kaldırlarsa
[quote=macide;454813]bence yarın 2000 point daha alacak. sonrasını bilemem. yarın söz yazmayacağım. rahatsızlık verdiysem affola.stresten yazdım bu kadar. işin acemisi olarak çenem düştü.umarım rahatsız etmedim kimseyi..[/quote]
yok yaw ne güzel lak lak yapıyoruz işte...eğer yazmazsan :mad: rahatsız olurum şahsen:..:
[QUOTE=macide;454813]bence yarın 2000 point daha alacak. sonrasını bilemem. yarın söz yazmayacağım. rahatsızlık verdiysem affola.stresten yazdım bu kadar. işin acemisi olarak çenem düştü.umarım rahatsız etmedim kimseyi..[/QUOTE]
heheh ne rahatsızlığı siz varsınız diye geliyim
astatin başgan selçuklunun ralli başladımı yoksa hala düzeltme içinde dolanıp duruyosmu ki başgannnnnnnnnnn
[quote=seagate;454824]astatin başgan selçuklunun ralli başladımı yoksa hala düzeltme içinde dolanıp duruyosmu ki başgannnnnnnnnnn[/quote]
onu gral bilir..bi gelseydi iyiydi
[QUOTE=kurt;454347]
Yavrular ciddi derecede büyüdüler. Artık AYI gücü daha fazla hissedilecek. Av zamanına az kaldı. Rakamlar fırından çıkınca taze taze servise sunulacaktır.[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;454384]Fazla rahatlık iyi değildir.:D:D
Her zaman tetikte olmakta fayda var. Yakın zamanda ava çıkacağız bol bol dinlen.Hazırlıklı ol..lelele.lelele[/QUOTE]
AV yarın başlıyor.
Bizim 94200 tekrar gündemde lakin bir tek farkla. Görülmesi gereken bir seviye olma zorunluluğu yok(istediği kadar denenebilir) ki bu avın çok sert geçeceğine işarettir.
1/4 pozisyon 93400-93900 aralığından alınacaktır. Rakamlarını tümünü hemen vermiyorum artık. Sadece en az 7-9 bin puan için bu pozisyonlar alınıyor bunu belirteyim.
Sert hareketlerde sağlam durmak için uygun avlanma yöntemini belirlemeyi unutmayın.:):)
Yarın görüşmek üzere. .brv.brv
[quote=Astatin;454812]Bi dakka kimse bi yere gitmesin..Kimler geceye şort kaldı bakıyım...HEr şey bağıra bağıra aldayken ve alarak değil hafiften vererek kapatmasına rağmen, bu trade hatasını yapan kimler...Söleyin bakiimm..Hayır yarın artı gap olursa kimler benle tek ayak üstünde durma cezası alacak ona göre..biliyim yani..irmik helvası pre-order ı kaç porsiyon vermemiz lazım bilelim demi[/quote]
ben kapanışta short oldum. kendi cezamı kendim verdim.:).dng
bende şort açtım kapanışta yusuf yusuf moduyla hayırlısı olsun sn astatin
[QUOTE=tırtıl;454816]kapanışa doğru shortladım valla ne yalan söyleyeyim :)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;454819]ettik 2..başka yok mu yaw..bak 10 dakika içinde bildirenleri kabul edecem..sonra gelenlei kabul etmiyoruk..onlar kendi helvalarını kendi sipariş verir eğer şort kaldırlarsa[/QUOTE]
[QUOTE=tutku;454827]ben kapanışta short oldum. kendi cezamı kendim verdim.:).dng[/QUOTE]
[QUOTE=kemal52x;454828]bende şort açtım kapanışta yusuf yusuf moduyla hayırlısı olsun sn astatin[/QUOTE]
Siz sabırlı olun yeter. Gerisini dert etmeyin. Arkanızda sürü varken kaçan av çok olur lakin sürüyü takip etmek ayrı bir olaydır.
İşin püf noktası sürekli al-sat değil, bekle,uygun zamanda ava katıl ,yaraladığın büyük avı iyi takip et ve en sonunda ziyafeti çek şeklinde olmalıdır. (biraz belgesel gibi oluyor ama ne yapalım:):):):))
Gap olsun korkmayın,duruluk değil AYI piyasasında sürekli sallantı ve sert hareketler vardır. Bunlar olduğu sürece AYI hep kazanacaktır. ANNE ölene kadar devam.
Koyununu kurda kaptıran çobanın ağzını bıçak açmaz. üüüüüü
KURT yaşadığı sürece hep burada olacaktır.......
Bu arada eğer yarın mümkün olursa tam eş zamanlı olarak çok sevdiğim bir kaç dostumla beraber işlem yapacağız ve umarım çok güzel bir SHOW olacak.
ADI KURT SHOW olsun.:):):):)
iyi geceler.
[quote=Astatin;454812]Bi dakka kimse bi yere gitmesin..Kimler geceye şort kaldı bakıyım...HEr şey bağıra bağıra aldayken ve alarak değil hafiften vererek kapatmasına rağmen, bu trade hatasını yapan kimler...Söleyin bakiimm..Hayır yarın artı gap olursa kimler benle tek ayak üstünde durma cezası alacak ona göre..biliyim yani..irmik helvası pre-order ı kaç porsiyon vermemiz lazım bilelim demi[/quote]
Sabah 9:45 - 10:15 arası uygun bir yerden düşünüyorum. Gaptırırsa erkende olabilir.
Aha da gurt başgan gelmiş...Hem de ekip olarak avdayız diyor.. Giseell..Gud gud...
açılışta kalınlaştı şortlar hacılar..gurt saldırısı da var zaten :)
92000 altına gelmeli.89000 lere inmeli.:D:dü:
95 üzerine mi çıkacak yoksa yine silkeleme yaptılar..
[quote=seagate;454857]95 üzerine mi çıkacak yoksa yine silkeleme yaptılar..[/quote]
valla hacı,
Merkez Bankasından faiz arttırım sinyali aldığı için yükselen tek borsa biz olduğumuza göre (düşüş sinyali alınca da yükseliyorduk), her şey olabilir..:o
sıcak para gelecek daha ekonomi para gelince işliyor.. faiz yükselsin para gelsin pembe tablolar..
slm asti
ancak gelebildim..
ne dion pozlanalım mı
el cevap mümkünse efendim
histemlerinin admı olduğumdan izleyemedim
4.dalga düzeltmesi devam ediyorsa %23 91725 ile 15 .7 tarihinde görülmüş devam ediyorsa dedim -% 38 90950 - % 50 90100 -% 618 89350 eliottan anlamasamda genelde
4.alt düzeltme dalgası 3. dalganın % 38 ile % 50 sini geri alıyor.diye yazıyor kural.tabi daha fazlasınıda alabiliyor.
hiç anlamam
93500 geçilirse bu sayım gecersizdir. çöpe gider
[quote=seagate;454868]sıcak para gelecek daha ekonomi para gelince işliyor.. faiz yükselsin para gelsin pembe tablolar..[/quote]
faiz düşünce de yatırım artıyomuş...pembe tablolar... eee niye şort açılıyor yada şort diye bişiler var **
[quote=medet;454869]slm asti
ancak gelebildim..
ne dion pozlanalım mı
el cevap mümkünse efendim
histemlerinin admı olduğumdan izleyemedim[/quote]
olabülürde olmayabülürde...bugun yataya bağladı...dünden devir şortlarım duruyor..ama motivasyon banında 200-300 puana az pilav sörfüyorum..amam sıkıcı bir gün olacağa benzer
günaydın cümleten bol kazançlar (ancak kalkabildim )..kurt başkanda ava çıkınca sabah rahat rahat uyu dedim kendime kalkma dedim...
[quote=kemal52x;454878]günaydın cümleten bol kazançlar (ancak kalkabildim )..kurt başkanda ava çıkınca sabah rahat rahat uyu dedim kendime kalkma dedim...[/quote]
patron.. biraz lak lak yapmak geldi içimden.. bi tahminde bulunmak istiyorum senin hakkında..... bence sende "simetri" düşkünlüğü var..hani bi titiz, bi simetri görmek isteyen bir insansın diye tahmin ediyorum.. doğru mu? dopruysa tahminimin gerekçesini diyecem..doğru değilse zaten piroblem yok
[QUOTE=Astatin;454877]olabülürde olmayabülürde...bugun yataya bağladı...dünden devir şortlarım duruyor..ama motivasyon banında 200-300 puana az pilav sörfüyorum..amam sıkıcı bir gün olacağa benzer[/QUOTE]
peki asti
iz gerçeklere dönelim
bu bir düzeltme ise artı-eksi 7000-10000 oluyor genelde (taban 85000 den sen hesabını yap gari)
yok trendse bendeniz 90altı nın üzerinde kapanışlar isterim (hacimli)
bugün napcaz peki
izlicez..
30 dk bakıyorum pala iş arıyor..