[quote=jerfin;172842]bu 3900 pointi bugün mü yaptın..:confused::eek:[/quote]
yANLIŞ OLMASIN TOTEL POİNT BU,
Printable View
[quote=jerfin;172842]bu 3900 pointi bugün mü yaptın..:confused::eek:[/quote]
yANLIŞ OLMASIN TOTEL POİNT BU,
[QUOTE=Astatin;172871]Pambık, Judas aynı senin gibi hain hain pis bakıyo haaa.boks.[/QUOTE]
Yaw hepsi paniklerde zaten, hangisi pis pis bakmıyor ki :) Biri hain ama kim??
[quote=Astatin;172871]Pambık, Judas aynı senin gibi hain hain pis bakıyo haaa.boks.[/quote]
çok pis bakarım asti...sanada şu an çok pis bakıyorumda sen farkında değilsin...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
başımıza musallat ettin bu MTX i şahtık şahbaz olduk anasını satıym...beynimiz iyice sulandı...
[quote=enorton;172873]Yaw hepsi paniklerde zaten, hangisi pis pis bakmıyor ki :) Biri hain ama kim??[/quote]
Resmi büyüt bak..bir denesi çok pis ama hakkaten pis bakıyo..belli yani :)
söylemesi ayıp y.lisansda seçmeli ders olarak "Elements of Modernity" şekli bir ders aldım.. ödevim bu resmin analizi ve resimdeki her bir zatın temsil ettiği tarihsel koşullar v.b. idi.. Hoca canıma okudu...ödev 13 kaynaklı, 60 küsür sayfa bişi oldu...Amma sonra ahbap olduk..hala görüşürük...Bu resmin bende eyle bir hatırası vardır..
sevolasın şevalye..cisus seyvs yu..:)bak nostalji oldu valla..bir şarap acayım..gabarnetdösavinyon..ehuheueue..hem resmin manasına da uygun...
[QUOTE=Astatin;172876]Resmi büyüt bak..bir denesi çok pis ama hakkaten pis bakıyo..belli yani :)
söylemesi ayıp y.lisansda seçmeli ders olarak "Elements of Modernity" şekli bir ders aldım.. ödevim bu resmin analizi ve resimdeki her bir zatın temsil ettiği tarihsel koşullar v.b. idi.. Hoca canıma okudu...ödev 13 kaynaklı, 60 küsür sayfa bişi oldu...Amma sonra ahbap olduk..hala görüşürük...Bu resmin bende eyle bir hatırası vardır..
sevolasın şevalye..cisus seyvs yu..:)bak nostalji oldu valla..bir şarap acayım..gabarnetdösavinyon..ehuheueue..hem resmin manasına da uygun...[/QUOTE]
Bu açıklamanın üzerine bu haber iyi gider :)
[url]http://www.ensonhaber.com/dunya/243914/basinda-hac-isaretiyle-dogdu-izle.html[/url]
Google da Son Akşam Yemeği diye aratınca bir de böyle bir resim çıktı... Bunlardan biri Pambıkk olabilir :)
[IMG]http://www.efesblues.com/blog08/galeri/resimler/edirne03.jpg[/IMG]
Dov yorumlarını alalım yavaş yavaş, benim yorum coni dünyayı yunana bırakmaz, türke bırakır şeklinde olmuş, kapanışta long olmuştum, sıradan lütfen,........
Yok emortım..pambık aşağıda...yatan..ehuheuehue..matriks terminali ile çalışmaya başladıktan 6 ay sonra...
[IMG]http://i45.tinypic.com/1o87d0.jpg[/IMG]
[QUOTE=enorton;172851]Bu haber doğru ama :)[/QUOTE]
İyi de Başkan diye değiştirmişler Dışişleri Bakanını. Gerçi senin doğrusunu bulman iyi oldu. TVlere çıkıp da aşı olmayan diyenler şaı olmayanların vebali taşıyack mı diye baüıranalr aşı nedeniyle ölüm olursa onun vebalini taşıyabilecek mi ben de onu merak ediyorum.
Tayyip olmayacağım dediyse bir şey öğrenmiştir o yurtdışına gide gele.... .dng
[quote=VOBiX;172882]İyi de Başkan diye değiştirmişler Dışişleri Bakanını. Gerçi senin doğrusunu bulman iyi oldu. TVlere çıkıp da aşı olmayan diyenler şaı olmayanların vebali taşıyack mı diye baüıranalr aşı nedeniyle ölüm olursa onun vebalini taşıyabilecek mi ben de onu merak ediyorum.
Tayyip olmayacağım dediyse bir şey öğrenmiştir o yurtdışına gide gele.... .dng[/quote]
PS. . Fin Sağlık bakanı, bu kararın (%50 nüfus kıyımı) bildeberg (yazılışını unuttum) toplantılarında alındığını söylüyor...aldın mesajı..:) iyi komplo teorisi çıkar bundan... ha neden bir biylojik silahla yapmadılar bunu? çünkü beyle üstüne birde para kazanıyorlar.dng
[quote=security;172880]Dov yorumlarını alalım yavaş yavaş, benim yorum coni dünyayı yunana bırakmaz, türke bırakır şeklinde olmuş, kapanışta long olmuştum, sıradan lütfen,........[/quote]
Ben bu üçgenin yukarı kırılacağından zerre kadar şüphe duymuyordum ama kırdıktan sonra çok daha sert çıkmasını beklerdim. Dow çok yorgun görünüyor. Her an göçebilir. Kapanışa dayansa bile FDOW gece dünyanın merkezine seyahate çıkar gibime geliyor... Histemsel yorumdur, herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur... :)
1.4730 EURUSD şort..amma sadece 2 kaldıraç..eyle 20-50-100 değil...ehuheheh çükü geceye kalma ihtimali var
[quote=jani;172826]62 750 den...dow desteginde çünki...tepki kor bugün...[/quote]
bunu shortu kapayıp long olurken yazmıştım....
gördügünüz gibi...dow deve formasyonunu kırıp zürafa frmasyonuna girdi...
bir netice olarak....yarın birilerinin dalagını feci avuçluyacagım....
sakın kiminki diye sormayın o bilir....ha ha ha
deve dedimde aklıma geldi....böyyük dedem yemende deve çobanlıgı yapmış.....
[quote=Strategist;172885]Ben bu üçgenin yukarı kırılacağından zerre kadar şüphe duymuyordum ama kırdıktan sonra çok daha sert çıkmasını beklerdim. [/quote]
Geç olsun güç olmasın... Heh heh heh....
[QUOTE=VOBiX;172882]İyi de Başkan diye değiştirmişler Dışişleri Bakanını. Gerçi senin doğrusunu bulman iyi oldu. TVlere çıkıp da aşı olmayan diyenler şaı olmayanların vebali taşıyack mı diye baüıranalr aşı nedeniyle ölüm olursa onun vebalini taşıyabilecek mi ben de onu merak ediyorum.
Tayyip olmayacağım dediyse bir şey öğrenmiştir o yurtdışına gide gele.... .dng[/QUOTE]
Aslında onların haberi değiştirip değiştirmediğini bilmiyoruz, astiye maili gönderen hatalı ya da yanlış yazmış olabilir... Ama iddiaları yapan Eski bir sağlık bakanı ve çok ciddi iddialar... Zararlı olabilir ya da yan etkileri bilinmiyor demiyor, dünyanın yarısını öldürecekler diyor :) Tam zeitgeistlik olay yani...
[B]
"Sahtekârlığın evrensel düzeyde egemen
olduğu dönemlerde, gerçeği söylemek
devrimci bir eylemdir."[/B]
George Orwell
[quote=enorton;172889]Aslında onların haberi değiştirip değiştirmediğini bilmiyoruz, astiye maili gönderen hatalı ya da yanlış yazmış olabilir... Ama iddiaları yapan Eski bir sağlık bakanı ve çok ciddi iddialar... Zararlı olabilir ya da yan etkileri bilinmiyor demiyor, dünyanın yarısını öldürecekler diyor :) Tam zeitgeistlik olay yani...
[B]"Sahtekârlığın evrensel düzeyde egemen[/B]
[B]olduğu dönemlerde, gerçeği söylemek[/B]
[B]devrimci bir eylemdir."[/B]
George Orwell[/quote]
Bu akşamın modası tablolar madem :):::
[QUOTE=enorton;167705][url]http://fanatik.ekolay.net/Sercan-otobanda-260-yapti_3_Detail_88_153667.htm[/url]
Şu adama hakim olun biraz yaw, genç yaşta yokolup gidecek...[/QUOTE]
Ehliyetsiz Golcü!
[url]http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=36746[/url]
Spor Medyamızın acınası hali :(
[url]http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=36766[/url]
lem asti uyudun mu lem? la yine kaç şişe zıkkımlandın?
dow toparlanmış..
bayram tatiline denk gelen günde olduğu gibi 10300 altından destek bulmuş.
vob kapanırkenki dow seviyesi ile kapanış farkı bu durumda 2.planda kalır..
dow un 10300 altında destek bulması fiyatlandırılacaktır ilk etapta sabaha..
çarşamba gün boyu üstünde kalamadığımız 63500 üzeri seviyeleri bu sefer aşıp üstünde kalmaya başlarsak yeniden 65 bin yolcuğu gündeme gelebilir..
sabah ola hayrola,iyi akşamlar !
bu arada şövalyenin grafik günlük..
ilk toplantı mart sonu yada nisan ilk haftası..
kırmızının gelmediği toplantıda 62575 hatırası sanki ?
sonrasında 56700 e kayış ve 65150 ye uzun atlama :)
son toplantı bana göre martta bilemedin nisanın ilk 2 haftası içinde olur :)
[QUOTE=YAVUZHAN;172899]bu arada şövalyenin grafik günlük..
ilk toplantı mart sonu yada nisan ilk haftası..
kırmızının gelmediği toplantıda 62575 hatırası sanki ?
sonrasında 56700 e kayış ve 65150 ye uzun atlama :)
son toplantı bana göre martta bilemedin nisanın ilk 2 haftası içinde olur :)[/QUOTE]
Kırmızı diğerlerine gitmezse diğerleri kırmızya gidebilir. Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak laızm. illa kırmızı yukarı çıakcak diye bir şey yok diye gördüm ben.
[QUOTE=VOBiX;172810]Dowun 10230 vobun 62575 destekelri çalışıyor gibim. Yarın yine 63xxx gösterecekler gibim. Ssitemsel :dü:[/QUOTE]
Aha yazmışız destekler çalışıyor diye. Hay ben sistemin homur homurrrr....
Şaka şaka sistem al demeden aşağı dönerse bir şey olmaz. :D
ii geceler
Şu formasyona da oldum olası gıcık olurum.... Normalde aşağı kırılması lazım ama belli olmaz....
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]10 Aralık Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (a/a) (Kas) 9:00 -%0,4 Orta [/U]
[U]EUR AMB Aylık Rapor (Ara) 11:00 Yüksek [/U]
[B]GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/B]
[B]GBP Merkez Bankası Varlık Alımı Hedefi 14:00 £200Mlyr £200Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD T. Geithner'ın Konuşması 14:00 Yüksek [/B]
[B]USD Dış Ticaret Dengesi (Eki) 15:30 -$37,0Mlyr -$36,5Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (5 Ara) 15:30 465K 457K Orta [/B]
[B]USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Kas) 15:30 5465K Orta [/B]
USD Fed-Duke'un Konuşması 20:45 Düşük
[B]USD Aylık Bütçe Gerçekleşmeleri (Kas) 21:00 -$135Mlyr -$176,4Mlyr Yüksek[/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B]TCMB Başkanı Durmuş Yılmaz'ın 2010 yılında para ve kur politikası hakkında konuşması[/B]
[B]3. Çeyrek Gayri safi Yurtiçi Hasıla verisi (10:00) [/B]
Kasım Ayı İmalat sanayi kapasite kullanımı verisi(10:00)
Kasım ayı CNBC-e tüketim endeksi verisi (10:00)
Ekim dönemi ödemeler dengesi verisi (17:00)
T.C Hazine, 904 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
1.4715 eurusd filat +15 pipscik daha....
Bu da Dow amcanın kulubesinden bir enstantane... Tiedje'nin nerde bu dediği beklenen kış rallisi projeksiyonumla birlikte... Formasyon gereği artık buradan yukarı gitmesi lazım... Ondan sonra (Ocak ortası gibi) çakılmasını bekliyorum...
vay namıssızlar tam seans başlarken zaldıdılar sanırım
günaydın millet , bugun tabularımı yıkıp uzun poz aldım carpıldım :)
kapatıp 325 ten tekrar uzadım ondada carpıldım ama sabrettım kapatmadım bakalım buda patlarsa bugunluk yeter dıılım ..
nerde bu millet nerde bu devlet ....göcertmişler siteyi....toplanın ahali tren kalktı gidiyor....
selam sorun umarım geçmiştir
bu siteye her saldırdıklarında, en az 1.000 puanlık hareket olması ne kadar büyük bir tesadüf...:cool:
şükür kavuşturana ..
Dıbırniçka gıbriçka.
[quote=unlimitted;172915]bu siteye her saldırdıklarında, en az 1000 puanlık hareket olması ne kadar büyük bir tesafüf...:cool:[/quote]
Eskiden 12:30 - 14:00 arası ekranı kapatıp gidebiliyorduk. Artık imkansız. Pala her öğleyin bir tarafa 1.000 puan kaktırıyor.. Stop-loss'larda limitleri geniş tutmak lazım, yoksa fiyat anında stop'un üzerinden de atlayabiliyor...
gol olurmu selcuklu....
Sabahtan beri giremedik siteye,ne bicim hareket olmus,is yatırım sabah 3000 kontratta satısdayken ögle arası 1500 tane almıs,ögle tatilinde ,resmen kumarhane oldu vob,yemege gidip geldik olaya bak..65000 den verdigim sortlar hala duruyor,3800 lük karı almadık 1500 e düstü,hay *.*...
[QUOTE=eksper;172920]gol olurmu selcuklu....[/QUOTE]
olacak gibi patron .. karışık ama durum bence ..
hele şükür açıldı forum, kim saldırıyor buraya ya