63000 lönkler kapandı...300 puvan daha kodum cebe.. flat...ne halt ederse etsin .....üüü.....
Printable View
63000 lönkler kapandı...300 puvan daha kodum cebe.. flat...ne halt ederse etsin .....üüü.....
histem çok güçlü ksada ama .. flat girecem gibi .
geceye kısa..sistemli..
iyi akşamlar.
[quote=selçuklu;173036]don gömlek çorap ne var ne yok full flat .. ehuehuhue :D:D:D:D[/quote]
bu aralar Flatisyen gördüm seni geceleri patronajjjjjjjjj
[QUOTE=Astatin;173049]bu aralar Flatisyen gördüm seni geceleri patronajjjjjjjjj[/QUOTE]
yaşlanıyorum sanırım patron .. ::::::
[quote=sazan;173040]Sistemler hala long ve Sazan(SW) da long.
Nalet olsun içimdeki inatçılığa.[/quote]
AYıp ediyorsunuz Bay SAZAN...Bu kadar inat niye:D:D:D
way anasını, sisteme uylım dedil onda da senle ters pozisyonda kaldık haüüüüüüüüüüüüüüü
DOn CANSIN çöksün 1 milyon çiçek açsın.........:..::..:
[quote=selçuklu;173050]yaşlanıyorum sanırım patron .. ::::::[/quote]
PAtron Flatisyen olacağına Filatisyen ol.. hem dinlendirici hem para bile kazanırsın.. geçen ben taaa çocuklukdan kalan pul defterindeki bir punu 750 liraya sattım:..::..:
[quote=selçuklu;173050]yaşlanıyorum sanırım patron .. ::::::[/quote]
sen değil avatarın yaşlandı patron
[QUOTE=Astatin;173057]sen değil avatarın yaşlandı patron[/QUOTE]
arturu koyacam ama daha sırası değil .. :D:D
EURUSD de 24:00 a kadar furuşurum tahminim...1.42 olursa kapatırım..diğer durumları düşüneceğim...
VOB da gece furuşulmaması ne kötü yawww
[quote=selçuklu;173058]arturu koyacam ama daha sırası değil .. :D:D[/quote]
Paron şahsen ben Arthur u red ediyorum, otoritesini ve yetkisini tanımıyorum.. 2 gram hayrı olmadı bize..ha senin hatrın için göz yumarım ama onun ipiyle kuyuya inmem...:D
xau/usd kısaları fuzuli kapattım gibi ama yoruldum .. dahada trade etmem bugün dinlenelim ..
3040 total point ve 62775 ve 925 longlarıyla günü bitirdik, gelinen noktada ağa yeterince shrt ve long toplamış oldu, tepe tepe kullanır bu durumda,
[QUOTE=Astatin;173060]Paron şahsen ben Arthur u red ediyorum, otoritesini ve yetkisini tanımıyorum.. 2 gram hayrı olmadı bize..ha senin hatrın için göz yumarım ama onun ipiyle kuyuya inmem...:D[/QUOTE]
he patron doğru söylüyon .. oyuncak ayı o .. göremedik bi numarasını .. ::::::
[quote=selçuklu;173061]xau/usd kısaları fuzuli kapattım gibi ama yoruldum .. dahada trade etmem bugün dinlenelim ..[/quote]
altın 1085 e kadar gider patron :D:D:D:D ciddienüüüüüü
flatim müsterihim .zemin kötü . cümleten iyi akşamlar ... :D:D:D
quenn apla kafana göre takıl gene .. canın smac isterse smc çak .. manşet isterse manşet ..istersen bu akşam bebelerle falan ilgilen dowla uğraşıp durma .. herşey para değil ehuehuhueu .. :o:o:o
ciddi kapanış tahminlerim: 10288 djı, 1.4620 eurusd, 1075 xauusd
ciddi ama taraflı..
KUIN pabucu yarım...............
celcuki...bende flatım...ne gündü ama....
[quote=jani;173067]celcuki...bende flatım...ne gündü ama....[/quote]
[quote=jani;172887]bunu shortu kapayıp long olurken yazmıştım....
gördügünüz gibi...dow deve formasyonunu kırıp zürafa frmasyonuna girdi...
bir netice olarak....yarın birilerinin dalagını feci avuçluyacagım....
sakın kiminki diye sormayın o bilir....ha ha ha
deve dedimde aklıma geldi....böyyük dedem yemende deve çobanlıgı yapmış.....[/quote]
neden flat jani..canın bu akşam sakatat çekmiyor sanırsam:..::..::..:
[quote=Astatin;173056]PAtron Flatisyen olacağına Filatisyen ol.. hem dinlendirici hem para bile kazanırsın.. geçen ben taaa çocuklukdan kalan pul defterindeki bir punu 750 liraya sattım:..::..:[/quote]
vay be, güzel longlamışsın. baya kar bırakmış. :D
[quote=unlimitted;173070]vay be, güzel longlamışsın. baya kar bırakmış. :D[/quote]
:D:D:D:D hede ondan çok lonklanmıyo...çok olunca kıymetli olmuyo çünküm:..::..: yawww.. babam alışayım diye alırdı postanaden özel gün pullarını ben çok umursamazdım... bunu da o almıştı..şimdi o 750 lira ile babama bir saat aldım :) hayat, hayallerim ve hüzünlü dönenceler
asti...
dünki longları....63 850 den kapadım...1100 puan aldım...tekrar short oldum...63 700 den....onlarıda kapadım....2100 puan aldım....dünde 800 almıştım...2900 puan...
forum bi ara acaılmıştı buraya yazdım...forum gene kapandı sonra...
celcuki vardı o zaman....
deveyi hörgücü ile götürdüm yani....ZÜRAFA FORMASYONU BİZDEYDİ....
tam ortadan kapadı....
[QUOTE=jani;173067]celcuki...bende flatım...ne gündü ama....[/QUOTE]
müsterih ol patron .. dinlen .. hadi çıktım byeee ... astatin patron .. xauuusd kısaları luzumsuz kapattım haklısın ama yoruldum bugün .. yarın baakrız duruma ... bereekt versin iyi gündü ..
[quote=Kennym;173018]son yarım saat ıcın 4000 poz kapanması ne guzel bisey yarab :) oglen kurum patlatmak ıcın bas yukarı , patlat kurumu 3 saat beklet yukarda sonra sal gitsin :) ula allahtan 3 kurusumuz var kaybettıgımız de 3 kurus , kurum olsak mazallah aganın tek gunluk hamlesıyle iflas eder giderdik :)[/quote]
uzlaşma aps tahminim 250 260 civarları, kayıtlara geçsın
bizde kapatma davası var....bu nedenle oynak oluruz....
[quote=jani;173072]asti...
dünki longları....63 850 den kapadım...1100 puan aldım...tekrar short oldum...63 700 den....onlarıda kapadım....2100 puan aldım....dünde 800 almıştım...2900 puan...
forum bi ara acaılmıştı buraya yazdım...forum gene kapandı sonra...
celcuki vardı o zaman....
deveyi hörgücü ile götürdüm yani....ZÜRAFA FORMASYONU BİZDEYDİ....
tam ortadan kapadı....[/quote]
Cani yanlış anlama..Sadece "dalak" - sakatat konusu üzerinden espri ettim.. taciz, tahkir, tecziye, tahrik gibi bir amaç yoktur... Forumdaşların başarılı işlemlerini takdir eder, zararlı işlemlere üzülürüm...Ama kendi başarılı işlemlerimi çok daha fazla takdir ederim....lelele.lelele.lelele zararlı işlemlerimi ise esefle kınarım...:mad::mad::mad:
[quote=Astatin;173064]altın 1085 e kadar gider patron :D:D:D:D ciddienüüüüüü[/quote]
Benim tahminim 124X-13xx civarları, son yeresi burası olacak, oboyu bozuşlarından belli
[quote=Astatin;173059]EURUSD de 24:00 a kadar furuşurum tahminim...1.42 olursa kapatırım..diğer durumları düşüneceğim...
VOB da gece furuşulmaması ne kötü yawww[/quote]
Hocam gece olmasında dinlenelim, o yüzden forex neyin uzak dursun benden, gözler furgun yemiş diver gibi oldu,.....
[quote=Astatin;172999]sıkıldım..1.4748 eyurusd şort amma sadece 2 kaldıraç...[/quote]
treyiling istopumu koydum yola çıkıyorum..ben eve gidene kadar uçmasın kaçmasın lütfen
vazgeçtim...eurusd flat 1.4711 :) :)
[quote=Astatin;173076]Cani yanlış anlama..Sadece "dalak" - sakatat konusu üzerinden espri ettim.. taciz, tahkir, tecziye, tahrik gibi bir amaç yoktur... Forumdaşların başarılı işlemlerini takdir eder, zararlı işlemlere üzülürüm...Ama kendi başarılı işlemlerimi çok daha fazla takdir ederim....lelele.lelele.lelele zararlı işlemlerimi ise esefle kınarım...:mad::mad::mad:[/quote]
yanlış anlamadım asti...
çünki o işlemleri buraya yazdım...50 kişi filan vardık forumda....2100 puan dalaktır zaten....3000 puan tek böbrek....5000 puan cift böbrek....
kışın ortasında kış uykusundan kalktım ve bööön uzun zaman sonna ilk işlemi yaptım...
la tırstım vallahi...63.125 shortladım 62.750 kapattım...arkama bakmadan tüydüm....:p
ne manyak trade beee :D
ısınmam lazım...
siteye hayvanlar mı saldırıdı yine :D
üşşşşşşşşşş...XAUUSD 60 dklık KAMA olmuş **....bende olduğundan değil de borsalard çıkabilir demeh...way** eurusd de de başka br boğa oluşumu var..kırılsın onlar..üwww
[quote=SEYYAH;173082]kışın ortasında kış uykusundan kalktım ve bööön uzun zaman sonna ilk işlemi yaptım...
la tırstım vallahi...63.125 shortladım 62.750 kapattım...arkama bakmadan tüydüm....:p
ne manyak trade beee :D
ısınmam lazım...
siteye hayvanlar mı saldırıdı yine :D[/quote]
yok la saat daha 12..güneş tutulması var...matriks canavarı seni:..::..:
[quote=selçuklu;173043]teprik ederim patron iyi topladın .. 675 shortcover oldum ama long olamadım amigdalalaım yoruldu benim .. :o:o:o:o[/quote]
patron ben 2 saat dinlendim, küskü bayramını pas geçtim, öyle karar alıp öyle uyguladım, ortaya girmedim anlayacağın. Onun içün bu longlar, yarın ilk dakikalarda ağaya teslim edecem ve gün boyu long olup ağaya teslim edecem, planım bu,..........:::
2000 puanlık bi kanal içinde düşüyor....bugün bu kanalın tam ortasından kapadı...
sabah iki yönede gidebilir....
[quote=jani;173086]2000 puanlık bi kanal içinde düşüyor....bugün bu kanalın tam ortasından kapadı...
sabah iki yönede gidebilir....[/quote]
bu bakımdan bi short bi long....iş yapıyor....
[QUOTE=jani;173086]2000 puanlık bi kanal içinde düşüyor....bugün bu kanalın tam ortasından kapadı...
sabah iki yönede gidebilir....[/QUOTE]
Tam senin piyasan jani, tebrikler... .brv
[quote=jani;173075]bizde kapatma davası var....bu nedenle oynak oluruz....[/quote]
İri dalga olsun yeter, sörf yapalım, üstad......
kanal altı...bugün üçün 62 125 di....kanal üstü 64 125 di...63 900 gördü...
yani...61 000 ila 64 000 diyelim...bunnar hergün 200 puan düşüyor....
kapanış tam ortadan oldu...63 000...bu yüzden karı alıp kapadım...flat kaldım...
yarın üste giderek açarsa o tepeden short düşünüyorum...alta giderek açarsa...o dipten long düşünüyorum....
FUR VE KAÇ tayım 3 gündür....