-
[QUOTE=hexen;71024]35500 üstesi shorts dikat olsun eyer 35500 üstesi devam olur 36000.36200 yeresine potanstayız 36000.36200 üstesi gun system long signal olur..
5 dakk long sinyal - 15 dakk long sinyal - gun short sinyal[/QUOTE]
senin poz ne hexen abi ?
-
Pis yerde sıkıştık.
Yatay gri üstü yükseliş, yükselen kırmızı altı düşüş.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5066/vobdj1.png[/IMG][/URL]
-
-
[quote=sazan;71006]Sn Astatin,
...................).
Bu yazı ile sistemlerle ilgili konuyu , en azından[COLOR=red] benimkilerle ilgili kendi açımdan kapatıyorum.[/COLOR] Sn Seyyahın sorusuna cevap olarak sistemin AL sinyalini göstermiştim (EW'ye bakamadığımdan), soru soruyu açtı ve bu noktalara geldik, son bir kez daha SAT sinyalini de verip (AL'ı verdiğim için), sonrasında kendi sistemlerim ve sistem tradingle [COLOR=red]ilgili konuşmamaya karar verdim.[/COLOR] (Bana sistemlerimin reklamı gibi gelmeye başladığı için)
[COLOR=red]Ama Gurt taburları ve EW ile ilgili istediğinizi konuşabiliriz.[/COLOR]
Bol Kazançlar.[/quote]
Eski bir analizimde, Bay SAZAN'a VOB teorisi mi konuşmak istersiniz, geyik mi yapmak istersiniz diye sorulursa düşünecektir ve beklenenin aksine geyiğe meyilli olacaktır mealinda bir şeyler demiştim..Bu tespit doğru gibi görünüyor..Bu arada Planetary Harmonics'in Türkçe karşılığı olarak "Gurt Taburları" nın kabul edilmiş olması da bu hususu teyit diyor.:))):)))
-
[QUOTE=furkan;71023]saçma bir istatistigim var nezaman felaket veri gelse dow bu verileri sonraki gun fiyatlıyor o gun hiçbirşey yok gibi full gaz yükseliyor[/QUOTE]
Evet, haftaya vob rakamları bu hafta gördüğü düşük seviyelerin epey altına sarkacak belli oldu diyorum:), muhtemelen pazartesi salı düşüş var bizde ve bu yüzden yukarı giden rakamlarda psikolojiler korku moduna geçirilip, kısaları kapattırmaya ve flat kalmaya zorlama seyrediyoruz, hatta uzuna geçen bile olur:D
Amma velakin, düşüş içinde olduğumuz unutulmamalı, bu demektirki yükselişler short fırsatıdır, saygılar.
-
longları erken verdim 35,425. Şimdi short açmayı düşünüyorum.
-
Bu ilginç, grafiği gördükten sonra farkettim ki, yükselen kırmızı trendline grafikte biraz kayık gözüküyor, 60 dk'lık VOB grafiğinde a ve c noktalarını birleştirirseniz fiyatın tam trendden döndüğünü göreceksiniz. Ancak burada biraz farklı gözüküyor.
-
ya şimdi ben şaşırdım. Dow düşüşle mi açılcak, yükselişle mi açılcak ?
-
[quote=Astatin;71028]Eski bir analizimde, Bay SAZAN'a VOB teorisi mi konuşmak istersiniz, geyik mi yapmak istersiniz diye sorulursa düşünecektir ve beklenenin aksine geyiğe meyilli olacaktır mealinda bir şeyler demiştim..Bu tespit doğru gibi görünüyor..Bu arada Planetary Harmonics'in Türkçe karşılığı olarak "Gurt Taburları" nın kabul edilmiş olması da bu hususu teyit diyor.:))):)))[/quote]
Gerçekten de geyiği tercih ederim. Ama gördüğün gibi bugün biraz çenem düşük. Eski türk filimlerinden bir anekdot aklıma geldi şimdi.
"Bana sahip olabilirsin , ama ruhuma asla". Burada tecavüz eden rolünde borsayı yada VOB'u düşünün olur mu ? Nıha ha ha diye kahkahaları da kulaklarınızda çınlasın.
Gerçekten de bıktım bu borsa konusundan ama vazgeçemiyorum da. (Herohin gibi bağımlı yaptı, namızsız)
-
İyi zorladılar 35600 leri, buralar kısa fırsa veriyor görüyorum, yanlış görüyorsamda ilerde nasılsa düzelir, ilerdeki rakam da fazla ilerde değil, 36100 görürse şaşırırım o kadar, fakat kısa sevdasını bitirmem hemen, şu dakika itibarı ile uzun için 5 ve 10 dk lık garfikler evet, ama 15 dakikalıklar henüz satta, en az seanslık ala geçlmeli ki uzun düşüneyim, saygılar.
-
ya şimdi ben şaşırdım. Dow düşüşle mi açılcak, yükselişle mi açılcak ? İstihdam verilerine göre hafif bir düşüşle açılması gerekiyor. Ama gurtlara göre çılgınca yukarı mı ?
-
[QUOTE=selçuklu;71025]senin poz ne hexen abi ?[/QUOTE]
34900 3/1 long malyettim amma risk coktu ozman ondan solemedim cunki systems shordtu sadce 34750 üstesi kalır eyer 34950 den 300-500 point yukarya potansta dedidim
ben 35800.36200 yeresine gider eyer ordan longs realiz etceyim