4 günde 8000 puan çıktılar....bunu bu kanal düşüşü ile agır agır...dagıta dagıta yedirirler ancak....
Printable View
4 günde 8000 puan çıktılar....bunu bu kanal düşüşü ile agır agır...dagıta dagıta yedirirler ancak....
kanal düşüşlerde....sistemciler zorlanır....
çünki...sistemlerde al ve satlar çogalır....
unutmuyalım...bi kanal düşüşü 3 veya 5 gün sürer...ve şaşırtmak üçün kanalı degiştirirler...ya bi üst kanala yada bi alt kanala inerler...
bunuda...
benim gibileri avlamak üçün yaparlar....
[quote=jani;173086]2000 puanlık bi kanal içinde düşüyor....bugün bu kanalın tam ortasından kapadı...
sabah iki yönede gidebilir....[/quote]
Ara bölgeyi mayınlardan temizliyor bu kuzum, büyük dalgalarından belli, dediğin gibi 2000 puan arayı açtı, bölgeyi temizledi, dünkü forumdan belli, aps artışından belli, long düşünenlerle, shrt düşünenlerin sayısı arttı ve artrmaya devam ediyor, sert harekete hazırlanıyor bu, ben o yüzden tepeye yada dibe kademeli giriyorum, ara bölgede teslimat yapıyorum, bunun adını sörf koydum, bayrağın direğini dikecek bunlar mecburlar, dönemsel olarakta öyle, dov olarakta öyle, DDT olarakta öyle, DDT olayında bir biçme yaparlar,%4 iniş aynı gün geri geliş olabilir, her durumda direğin boyu uzun olacak ve 2000 puanı birden geçecek şekilde olacak ve sonra bayrak dikecekler, her durumda direği aradan çıkartacaklar, ani ve birden kanımca çünkü arayı açtılar bunlar, birde ky nin tarafına gitmez bunlar, ky temmuzdan beri shrt luyor neredeyse, kriz biterken çökmez bunlar 2009 gösterirler derim ky psikolojisi için, taşeronları hazırlarlar bunlar derim,
[quote=Astatin;173084]yok la saat daha 12..güneş tutulması var...matriks canavarı seni:..::..:[/quote]
senden bişey rica ettik dün deel mi?
ayıp ayıp....dng
meraklısına pasta...
[url=http://ultraxs.com/share-ADCE_4B2128C0.html][img]http://ultraxs.com/image-ADCE_4B2128C0.jpg[/img][/url]
yönümü kaybettimm perişanııımm bbeenn..orhan abimizden ..heheh..azcuk zarar kapadım..
[quote=QUEEN;173099]yönümü kaybettimm perişanııımm bbeenn..orhan abimizden ..heheh..azcuk zarar kapadım..[/quote]
Quen Bacım foruma olan saldırı yol açtı buna, bağlantıyı kopardılar aramızda,
[QUOTE=security;173100]Quen Bacım foruma olan saldırı yol açtı buna, bağlantıyı kopardılar aramızda,[/QUOTE]
yaptığım işlemleri duysanız gülersiniz ...boşa stoplayıp durmuşum iki gündür..üwwde üww:D..saldıranlara karşı koruma kalkanı lazım..
efg..iş..mery..city..garanty..pastada alıcı dizilmişler..kontratolalar 700 oluyore..dow yine 400 üzerii...yukarımı..???
günlüklere bakıyorum..tepeler negatif uyumsuz..düşecek..hemdeçok fena53XXXlere..görüyorum..
[QUOTE=Kennym;173018]son yarım saat ıcın 4000 poz kapanması ne guzel bisey yarab :) oglen kurum patlatmak ıcın bas yukarı , patlat kurumu 3 saat beklet yukarda sonra sal gitsin :) ula allahtan 3 kurusumuz var kaybettıgımız de 3 kurus , kurum olsak mazallah aganın tek gunluk hamlesıyle iflas eder giderdik :)[/QUOTE]
Hangi kurummuş o?
Günlerdir bu terör olayını PKK değil de başka bir örgütün (ergenekon) yapmış olabileceğini ima eden başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere diğer AKP li milletvekilleri ve sözde aydınlar acaba şimdi ne diyecekler... Özür dileyecekler mi?? Sanmıyorum...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/244115/tokat-saldirisini-pkk-ustlendi.html[/url]
Bu Dow denen gavat da her ahşam üçgen yapıyo... Bir sürü geometrik şekil var kardeşim altıgen, yedigen, onbeşgen... İnsan değiştirir biraz... Bizim borsamız niye böyle düzenli hareket etmez yaw... üüüüüüü....
[QUOTE=jani;173072]asti...
dünki longları....63 850 den kapadım...1100 puan aldım...tekrar short oldum...63 700 den....onlarıda kapadım....2100 puan aldım....dünde 800 almıştım...2900 puan...
forum bi ara acaılmıştı buraya yazdım...forum gene kapandı sonra...
celcuki vardı o zaman....
deveyi hörgücü ile götürdüm yani....ZÜRAFA FORMASYONU BİZDEYDİ....
tam ortadan kapadı....[/QUOTE] Açılış sonrası 62125e basıkalrında azılı ayu oalrak iyi dayanmışsın longlarla. Tebrikelr .brv
[QUOTE=QUEEN;173103]günlüklere bakıyorum..tepeler negatif uyumsuz..düşecek..hemdeçok fena53XXXlere..görüyorum..[/QUOTE]
günlüklere bende baktım quenn apla 70.XXX gördüm... last short squeeze olacak bence .. öyle görünüyor graf bence ...:o:o
[quote=strategist;173106]bu dow denen gavat da her ahşam üçgen yapıyo.......[/quote]
::: ::: ::: ::: :::
[QUOTE=enorton;173105]Günlerdir bu terör olayını PKK değil de başka bir örgütün (ergenekon) yapmış olabileceğini ima eden başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere diğer AKP li milletvekilleri ve sözde aydınlar acaba şimdi ne diyecekler... Özür dileyecekler mi?? Sanmıyorum...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/244115/tokat-saldirisini-pkk-ustlendi.html[/url][/QUOTE]
Emien Ayna mı mı bir kadın var o diyordu derin devletin işleri bunalr diye... Asıl o ne cevap verecek ona sormalı
AKP artık sona gelmiştir, artık politika üretemez, açılımın altında kalmıştır,hiç problem yokken iki tarafta birbirinden uzaklaşmaktadır, önceden terör örgütü vardı, şimdi bu örgüt kürtlerle ikame edildi, terör yok oldu yerine kürtler kondu, şimdi türk halkının gözünde bütün kürtler terörist olurken ve hissiyat günden güne artarken, tersi kürtlerin gözüyle türklerin hepsi artık asker ve polis, cin önce şişeye konmuş, sonrada dışarı çıkartılmıştr, bu hükümet politikası olamaz, çünkü cin önceki hükümette şişeye konmuş, bu hükümette dışarı salınmıştır, öyleyse farklı iktidarlar ve siyasetleri sözde biri diğerinden farklıyken, neden birbirinin devamı olarak hareket etmektedir, halktan hangi plan, kimin planı ne uğruna saklanmaktadır, krekterler farklıyken neden hep aynı oyun her partide sahneye konmaktadır, türkiye ne yazıkki teerün en tehlikelisiyle, etnik terörle başbaşa, coni bunu görmüştür, politika coninindir ve iflas etmek üzeredir, kuzey ırakta kürt devleti ordusuyla beraber kurulurken olası arap saldırısına karşı, cephe gerisi ayarlanmaktadır, ikircikli yandaş medya bunu bile çarpıtarak, coni bölgeyi terkederken garanti ülke türkiye olarak dile getirmekte, neredeyse halifeliği bile gündemlerine almaktadır,yazıklar olsun bu holdinglerin finansa sıkışmış medyasına, işte coni artık parayı kurtarma telaşındadır, fitch ve ...i de o yüzden ortaya salmıştır,...taşeronlar parayı kurtarmak için sıradadır,.......
[quote=enorton;173105]Günlerdir bu terör olayını PKK değil de başka bir örgütün (ergenekon) yapmış olabileceğini ima eden başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere diğer AKP li milletvekilleri ve sözde aydınlar acaba şimdi ne diyecekler... Özür dileyecekler mi?? Sanmıyorum...
[URL]http://www.ensonhaber.com/gundem/244115/tokat-saldirisini-pkk-ustlendi.html[/URL][/quote]
ISRARLA GIZLIYORLAR
Hükümet ve hükümete yakın gazeteciler ısrarla ülkede, zamanı uzatarak, [B]terör olayı yaşanmadığını[/B] iddia ediyorlar. Biz ise Odatv olarak gerçekleri yayınlamaya devam edeceğiz.
[B]İşte daha önce TSK’nın resmi sitesinden 3 aylık verdiğimiz terör raporunun 7 ayı kapsayan şekli:
[/B]
[B]7 Aralık[/B]: Tokat ili Reşadiye ilçesi, Sazak Mevkiinde yol kontrol görevi yapan askeri araca teröristler tarafından açılan ateş sonucu, 1 Uzman Jandarma Çavuş, 1 Jandarma Onbaşı ve 5 Jandarma Er olmak üzere 7 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 1 Uzman Jandarma Çavuş ve 2 Jandarma Er yaralanmıştır.Yaralı personel Tokat ve Reşadiye Devlet Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.Bölgede operasyonlar devam etmektedir.
[B]4 Aralık[/B]: Mardin ili Nusaybin ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile sağlanan temasta teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu 1 J.Uz.Çvş. şehit olmuş, 1 J.Uz.Çvş. yaralanmıştır. Yaralı J.Uz.Çvş. askeri helikopter ile Diyarbakır Asker Hastanesi’ne sevk edilmiştir.
[B]4 Ekim[/B]: Beytüşşebap - Şırnak karayoluna bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcı maddenin sivil minibüsün geçişi esnasında patlaması sonucu 1 güvenlik görevlisi (GKK) ile 1 vatandaş vefat etmiştir.
[B]1 Ekim[/B]: Şırnak ili Silopi ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine teröristler tarafından açılan ilk ateşte 1 güvenlik görevlisi şehit olmuştur.
[B]27 Eylül[/B]: Şırnak ili Uludere ilçesi, Heştir boğazı baraj inşaatında çalışan sivil aracın, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenmiş el yapımı mayına basması sonucu, araçta bulunan 1 vatandaş hayatını kaybetmiş, 1 vatandaş yaralanmıştır.
[B]22 Eylül[/B]: Hakkâri ili Çukurca ilçesi Üzümlü köyü bölgesinde bir vatandaş, küçükbaş hayvanların otlatılması esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenen mayına basma sonucu hayatını kaybetmiştir.
[B]11 Eylül[/B]: Diyarbakır ili Kulp ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenmiş el yapımı mayının patlaması sonucu, 1 vatandaş vefat etmiş 1 vatandaş yaralanmıştır.
[B]10 Eylül[/B]: Van ili Başkale ilçesi Albayrak Hudut Taburu Bölgesinde, yapılmakta olan arama-tarama faaaliyeti esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenmiş mayına basma sonucu yaralanan Askeri personelden bir Askeri personel kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur.
[B]9 Eylül[/B]: Van ili Başkale ilçesi Albayrak Hudut Taburu Bölgesinde, yapılmakta olan arama-tarama faaaliyeti esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenmiş mayına basma sonucu 1 Askeri personel şehit olmuş, 7 Askeri personel yaralanmıştır.
[B]8 Eylül[/B]: Eruh Kırsalında çıkan çatışmanın devamında 8 Eylül 2009 gecesi 2 Askeri personel şehit olmuştur.
[B]8 Eylül[/B]: Çukurca Kırsalında yapılmakta olan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında; 8 Eylül 2009 günü bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada 1 Askeri personel şehit olmuştur.
[B]8 Eylül[/B]: Eruh Kırsalında yapılmakta olan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında; 8 Eylül 2009 günü bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada 5 Askeri personel şehit olmuş, 3 Askeri personel yaralanmıştır.
[B]4 Eylül[/B]: Diyarbakır ili Kulp ilçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenmiş mayına basma sonucu bir vatandaş hayatını kaybetmiştir.
[B]30 Ağustos[/B]: Alınan bir duyum üzerine Hakkari bölgesinde yapılmakta olan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında; 30 Ağustos 2009 günü bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada bir Astsubay, 3 Uzman Jandarma Çavuş olmak üzere 4 askeri personel şehit olmuştur.
[B]11 Ağustos:[/B] Şırnak ili Uludere ilçesi Heştir Boğazı bölgesinde meydana gelen patlama sonucu; bölgede yol yapımında kullanılan iş makinelerinin emniyetini sağlamakla görevli bir güvenlik görevlisi şehit olmuş, bir güvenlik görevlisi ise yaralanmıştır.
[B]21 Temmuz[/B]: Şırnak ili Merkez ilçesi Küpeli dağı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış el yapımı mayının patlaması sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit olmuştur.
[B]12 Temmuz[/B]: Adıyaman ili Gölbaşı ilçesinde, Kerkük-Yumurtalık boru hattının emniyeti maksadıyla görev yapan güvenlik güçlerine, bölücü terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açılmış, anında karşılık verilmesi üzerine teröristler kaçmıştır. Teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu 1 Geçici Köy Korucusu (GKK) şehit olmuştur.
[B]8 Temmuz:[/B] Siirt ili Eruh ilçesi Görendoruk köyü bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu 1 vatandaş hayatını kaybetmiştir.
[B]6 Temmuz[/B]: Şırnak ili Silopi ilçesinde, Hezil Barajı yol yapımında çalışan işçileri taşıyan sivil aracın, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış mayına basması sonucu, araçta bulunan 4 vatandaş hayatını kaybetmiş, 9 vatandaş yaralanmıştır.
[B]22 Haziran[/B]: Hakkâri ili Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralandığı 325 numaralı olay ile bildirilen 1 güvenlik görevlisi, tedavi gördüğü Ankara GATA Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
[B]19 Haziran[/B]: Tunceli ili Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup bölücü terör örgütü ile karşılaşılması üzerine çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. Bölgede operasyona devam edilmektedir.
[B]13 Haziran[/B]: Hakkari ili Yüksekova ilçesi dağlık arazi kesiminde bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine, teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit olmuştur.
[B]7 Haziran[/B]: Şırnak ili Uludere ilçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu 1 GKK şehit olmuş, 2 GKK yaralanmıştır.
[B]5 Haziran:[/B] Hakkari ili Çukurca ilçesinde mayın patlaması sonucu yaralandığı 277 numaralı olay ile bildirilen 1 güvenlik görevlisi, tedavi gördüğü Ankara GATA Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
[B]4 Haziran[/B]: Şırnak ili Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu bir güvenlik görevlisi şehit olmuş 3 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.
[B]27 Mayıs[/B]: Hakkâri ili Çukurca ilçesi Uzundere yolu üzerinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen emniyet görevi esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu 6 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 8 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.
[B]25 Mayıs[/B]: Tunceli ili Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine teröristler tarafından açılan ilk ateşte 1 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 1 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.
[B]20 Mayıs[/B]: Siirt ili Pervari ilçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu 1 vatandaş hayatını kaybetmiştir.
[B]15 Mayıs[/B]: Siirt ili Eruh ilçesi Yassıdağ bölgesinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmada 1 Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, ikisi Geçici Köy Korucusu olmak üzere 3 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.
[B]14 Mayıs[/B]: Mardin İli Nusaybin ilçesi dağlık arazi kesiminde bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanmış mayına basma sonucu yaralandığı 232 numaralı olayla bildirilen güvenlik görevlisi, tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit olmuştur.
[B]11 Mayıs[/B]: Hakkâri ili Çukurca ilçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanmış mayına basma sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.
9 Mayıs: Şırnak ili Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış patlayıcı madde düzeneğinin, sivil bir aracın geçişi esnasında patlaması sonucu, araçta bulunan 2'si korucu olmak üzere 5 vatandaş hayatını kaybetmiş, 2 vatandaş yaralanmıştır.[B]
[/B] [B]Odatv.com[/B]
[QUOTE=selçuklu;173108]günlüklere bende baktım quenn apla 70.XXX gördüm... last short squeeze olacak bence .. öyle görünüyor graf bence ...:o:o[/QUOTE]
o bayrağı herkes gördü bende gördüm..tam ortadayız..hadi bakalım..trendmi uyumsuzlukmu..:p
sabancı ailesi...sürekli satıyor....dünkü ikinci büyük satıştı...
hadise şudur....
bir borsaya gercek mal satışa geldimi....o borsada çıkış durur....
[quote=jani;173114]sabancı ailesi...sürekli satıyor....dünkü ikinci büyük satıştı...
hadise şudur....
bir borsaya gercek mal satışa geldimi....o borsada çıkış durur....[/quote]
bu kendi malını çızmaya benzemez....
biri...1 milyar doları gömüp bu malı almak durumundadır....
bu agamı gerer....bu TÜRKÜN KOL BÜKMESİNE GİRER....
NETİCE İTİBARIYLA....bu şirketler türklerin....dayarsın taze malı...kesersin nefesi....agam astım oluyor...bronsite dönüşürse....öbür şirket sahibi hisse ihraclarıyla....oksijenlikten ölür....
bırakınız...medyanın trışka borsa yorumcularını...onlar anlamaz...
anadın nı....
ilk satışıda ekim ayındaydı....borsa o gün bugün yatay yawrularım....ha ha ha
Dov yavaş seyir yapacak önümüzdeki dönemde, 107xx sonrası düşüş ve sonrasında yataya girecek, bu bant benim tahminim 107xx ve 9300 civarlarında olcak ve uzun sürecek 1 seneye yakın, yıl sonu nedeniyle dov bu geberik halini sürdürecek, blançolar için, traşlı çocuklar için, bonuslar için, bu nedenle ay sonuna kadar patinaj devam edecek, o esnada bizim killermen (ağa) burada seri doğramalarına devam edecek, çünkü ana kasa coniye blanço yazacak ve ağada oradan bonuslanacak, buradaki yerlilerin alayı taşeron çünkü, bu yüzden ağa birazda iç dinamiklerden dolayı coniyle pek ilgili deyil, zaten coni de taşeron kullanıyor, onlarda fdji ve fspx, yani coni göçse dahi bu ikisi kolluk görevine devam edcek bir süre daha, benim proceksiyonum böle,..
[quote=jani;173115]bu kendi malını çızmaya benzemez....
biri...1 milyar doları gömüp bu malı almak durumundadır....
bu agamı gerer....bu TÜRKÜN KOL BÜKMESİNE GİRER....
NETİCE İTİBARIYLA....bu şirketler türklerin....dayarsın taze malı...kesersin nefesi....agam astım oluyor...bronsite dönüşürse....öbür şirket sahibi hisse ihraclarıyla....oksijenlikten ölür....
bırakınız...medyanın trışka borsa yorumcularını...onlar anlamaz...[/quote]
bunnar iç dinamiklerdir....
eger bu iç dinamikler olmasa idi....bizim borsayı agam 180 000 ede basardı...280 000 de....
emme gazın ayagı öyle deelll....usaglar....
ula bu yorumlarıma teseekkür basmazsanız...bunnar degersiz diye bidaha yazmam haaaa....
o zaman sizde....bu bilgilerden bihaber grafa bakıp hedef feza diyenleri okursunuz alimallah....demedi demeyin....haaaa
[quote=enorton;173105]Günlerdir bu terör olayını PKK değil de başka bir örgütün (ergenekon) yapmış olabileceğini ima eden başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere diğer AKP li milletvekilleri ve sözde aydınlar acaba şimdi ne diyecekler... Özür dileyecekler mi?? Sanmıyorum...
[URL]http://www.ensonhaber.com/gundem/244115/tokat-saldirisini-pkk-ustlendi.html[/URL][/quote]
evet artık öyle bir hale geldiki kurtuluş savaşında verilen şehitlerimizi bile kat be kat aştık. sonumuzun nasıl olması gerektiğine siz karar verin.
[URL="http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr"][COLOR=#0068cf]http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr[/COLOR][/URL]
dowa baktım..tıkanmış...9700..9500leri görmeden gidemez..son çabaları..okkalı düşüş geliyor..ytd..heehe
[quote=security;173111]AKP artık sona gelmiştir, artık politika üretemez, açılımın altında kalmıştır,hiç problem yokken iki tarafta birbirinden uzaklaşmaktadır, önceden terör örgütü vardı, şimdi bu örgüt kürtlerle ikame edildi, terör yok oldu yerine kürtler kondu, şimdi türk halkının gözünde bütün kürtler terörist olurken ve hissiyat günden güne artarken, tersi kürtlerin gözüyle türklerin hepsi artık asker ve polis, cin önce şişeye konmuş, sonrada dışarı çıkartılmıştr, bu hükümet politikası olamaz, çünkü cin önceki hükümette şişeye konmuş, bu hükümette dışarı salınmıştır, öyleyse farklı iktidarlar ve siyasetleri sözde biri diğerinden farklıyken, neden birbirinin devamı olarak hareket etmektedir, halktan hangi plan, kimin planı ne uğruna saklanmaktadır, krekterler farklıyken neden hep aynı oyun her partide sahneye konmaktadır, türkiye ne yazıkki teerün en tehlikelisiyle, etnik terörle başbaşa, coni bunu görmüştür, politika coninindir ve iflas etmek üzeredir, kuzey ırakta kürt devleti ordusuyla beraber kurulurken olası arap saldırısına karşı, cephe gerisi ayarlanmaktadır, ikircikli yandaş medya bunu bile çarpıtarak, coni bölgeyi terkederken garanti ülke türkiye olarak dile getirmekte, neredeyse halifeliği bile gündemlerine almaktadır,yazıklar olsun bu holdinglerin finansa sıkışmış medyasına, işte coni artık parayı kurtarma telaşındadır, fitch ve ...i de o yüzden ortaya salmıştır,...taşeronlar parayı kurtarmak için sıradadır,.......[/quote]
Bir kaç gün önce DDT tarafından İzmir provakasyonu, keza Manisa ve bu gün Edirne, göstericiler kaçarak DDT il binasına sığınmışlardır, bu hareketlerin geniş yelpazeye dağılması umduğu sonucu alamayacağını düşünen DDT nin para sayma makinelerini tedirgin etmesine yöneliktir, Para makinelerinin şimdiden tedirginliği artmış çareyi 65000 de bulmuşlardır, gemi terk yeri çalmıştır, DDT bu yolla sermaye üzerinden coniye ulaşma zemini aramakta ve muhatap alınmak istemektedir, şehidimizede terörede çıkan borsa bu yüzdendir, sermaye gemi batarken güvertede olmak istemektedir,
[quote=QUEEN;173123]dowa baktım..tıkanmış...9700..9500leri görmeden gidemez..son çabaları..okkalı düşüş geliyor..ytd..heehe[/quote]
Bu geberik olacak, böyle iki yukarı iki aşağı, düşmeden önce sinyal verir o, abartma olur, sorunu kendisi deyil zaten, gelişmekte olanlar, futursuzlarla beraber bu pazarlara deh diyor şu sıralar,:::
[quote=SEYYAH;173097]senden bişey rica ettik dün deel mi?
ayıp ayıp....dng[/quote]
:confused::confused::confused::confused: ne recası lem:confused::confused:
herkes düdüş bekliyor ama böyle bir ortamda yukarı basıyorlar. göz göre göre düşüşe izin vermezler öyle değil mi
[quote=Astatin;173126]:confused::confused::confused::confused: ne recası lem:confused::confused:[/quote]
pm attım lem dün gece...
[quote=jani;173114]sabancı ailesi...sürekli satıyor....dünkü ikinci büyük satıştı...
hadise şudur....
bir borsaya gercek mal satışa geldimi....o borsada çıkış durur....[/quote]
cani,
madem mevzu borsadaki hisse satışlarına geldi;
[URL]http://www.cafesiyaset.com/haber/20091127/Ali-Koc-Koc-Holding-hissesi-satiyor.php[/URL]
[URL]http://www.gazeteturka.com/news_detail.php?id=67444[/URL]
bir tezgah hazırlığımı var nedir...:cool::cool::cool::cool:
[quote=SEYYAH;173128]pm attım lem dün gece...[/quote]
yok lem bende pm mm..? en son pm de toplu demizliğe gitmiş olabilir seninki..fark etmedim valla..tabi sen kazara başkasına gönderdiysen ayrı..dekrar gönder lem
[QUOTE=coom;173122]evet artık öyle bir hale geldiki kurtuluş savaşında verilen şehitlerimizi bile kat be kat aştık. sonumuzun nasıl olması gerektiğine siz karar verin.
[URL="http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr"][COLOR=#0068cf]http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr[/COLOR][/URL][/QUOTE]
[url]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=192969749905&ref=nf[/url]
Çok vahim çoookkkkk!!!!
[quote=QUEEN;173123]dowa baktım..tıkanmış...9700..9500leri görmeden gidemez..son çabaları..okkalı düşüş geliyor..ytd..heehe[/quote]
Tuz ruhu mu döktüler Quen bacım, %0.84, shrt musun yoğusam, fazla düşme bu dovun üstüne, değersiz o şu sıralar, değeri olması için bi %3 çıkarması lazım aşağı ve ya yukarı annadın sen onu,
[quote=Astatin;173130]yok lem bende pm mm..? en son pm de toplu demizliğe gitmiş olabilir seninki..fark etmedim valla..tabi sen kazara başkasına gönderdiysen ayrı..dekrar gönder lem[/quote]
gönderdim tekrar...la önemli bişey deel şu senin ayda garanti 20.000 pıvan kazandıran sistemi istedim.verde önümüzdeki hafta bi test sürüşü yapayım diye :..: