-
[quote=BORSACIOZGUR;71035]ya şimdi ben şaşırdım. Dow düşüşle mi açılcak, yükselişle mi açılcak ? İstihdam verilerine göre hafif bir düşüşle açılması gerekiyor. Ama gurtlara göre çılgınca yukarı mı ?[/quote]
20 dakika daha sabrederseniz gorursunuz dususle mi acilacak yoksa yukselisle mi acilacak?:o
-
Yatay gri 35.65'de duruyor ve ahanda geçiyor mu ne !!!
(Geçiyorun Türkçe meali, bu seviye üstünde 60 dk'larda bir kapanıştır)
-
35.100 flat oldumdu.. 35.200 uzun.. devamm..
-
[QUOTE=catedral;71039]35.100 flat oldumdu.. 35.200 uzun.. devamm..[/QUOTE]
catedralim senin hedef ? system goturdu mu yer ?
ben eyer 35800.36200 yeresine gider kademe realiz etceyim üstesi olmasa terkar long etmicem
-
[QUOTE=hexen;71036]34900 3/1 long malyettim amma risk coktu ozman ondan solemedim cunki systems shordtu sadce 34750 üstesi kalır eyer 34950 den 300-500 point yukarya potansta dedidim
ben 35800.36200 yeresine gider eyer ordan longs realiz etceyim[/QUOTE]
ok abi bol kazançlar ... sistemin al vereceğininin sinyalini almışın demekki hehe :p :) ..
-
[quote=nunu;71037]20 dakika daha sabrederseniz gorursunuz dususle mi acilacak yoksa yukselisle mi acilacak?:o[/quote]
Ben tahmin almak istiyordum yalnızca..
-
[quote=BORSACIOZGUR;71042]Ben tahmin almak istiyordum yalnızca..[/quote]
bossverrr, bak ayni yerlerde dolanip duruyoruz nasil olsa, firsat bitmez. son 8 dakika:)
-
35725 i gösteremediler, saatlik tutunma olmadı, yarım saatlik tutundu al vermedi, 15 dakikalık alda, çalışın çalışın:) yuh olsun bu kadarmı ince çalışılır:)
-
[quote=BORSACIOZGUR;71042]Ben tahmin almak istiyordum yalnızca..[/quote]
DJI önce artı sonra artı sonra yine artı :..::..::..: (ben flatim)..35000 iken de yazdığım üzere yükseleceğini düşünüyorum..15 dklık sistmimde 400 den bu yana yükseleceğini düşünüyor..ama bugün cuma...haftasonu rahat olayım..fit&flat..DJI tahminini kısa graflara ve dünkü hareketine bakarak söylüyorum..yanılma payı yüksek.uyk
-
Bizim haftasonu operasyon büyüyebilir, ortalık kızışabilir, bu yüzden kısa periyodlarda al sinyali fena çarpabilir derim, saygılar.
-
ben flat hafta sonu flat kafa rahat
-
[quote=bull market;71047]Bizim haftasonu operasyon büyüyebilir, ortalık kızışabilir, bu yüzden kısa periyodlarda al sinyali fena çarpabilir derim, saygılar.[/quote]
Ben operasyonun TSK nın bilgisi dahilinde yapıldığına inanıyorum..