Gene öğle arası ne olacaksa olacak. Kısadan mama yok gibi.
Printable View
Gene öğle arası ne olacaksa olacak. Kısadan mama yok gibi.
simetri düşkünlüğüm olduğunu sanmıyorum asti patron (yeni düşündüm acaba mı diye) masamın üstüne baktım dağınık ,değilim dedim...ayrıca hanımı kızdırmak için salonun ortasında iki tane halı var uçlarını bir birinden ayağımla itelerim çaktırmadan geçerken görür ve düzeltir bir daha yaparım yine geçerken düzeltir anlayana kadar böyle devam eder ..sonra çok kızarsa yemeğe götürürüm ( Akçaabat köfte ana menü) ..sanmıyorum dostum ...
[quote=kemal52x;454886]simetri düşkünlüğüm olduğunu sanmıyorum asti patron (yeni düşündüm acaba mı diye) masamın üstüne baktım dağınık değilim dedim...ayrıca hanımı kızdırmak için salonun ortasında iki tane halı var uçlarını bir birinden ayağımla itelerim çaktırmadan geçerken görür ve düzeltir bir daha yaparım yine geçerken düzeltir anlayana kadar böyle devam eder ..sonra çok kızarsa yemeğe götürürüm ( Akçaabat köfte ana menü) ..sanmıyorum dostum ...[/quote]
hımmmm..pekiii:o kendi ismi ile nick almaya çalışıp, o isim daha önce alındığı için, kendi isminin sonuna o yılı,kendi doğrum tarihini veya tekrar eden sayıları v.b. koymak yerine, klavyede mikemmel bir üçgen (eşkenara yakın ikizkenar) oluşturan 52x i seçmen tesadüf o zaman.. dün gece Galip Derviş dizisini izledim de:D onun etkisinde kaldık dimekki..:)))
[quote=Astatin;454887]hımmmm..pekiii:o kendi ismi ile nick almaya çalışıp, o isim daha önce alındığı için, kendi isminin sonuna o yılı,kendi doğrum tarihini veya tekrar eden sayıları v.b. koymak yerine, klavyede mikemmel bir üçgen (eşkenara yakın ikizkenar) oluşturan 52x i seçmen tesadüf o zaman.. dün gece Galip Derviş dizisini izledim de:D onun etkisinde kaldık dimekki..:)))[/quote]
Diline düşen yadı. :..:
kemal benim gerçek ismim değil göbek adım asti patron ..52 aslen Orduluyum Trabzon da ikamet ediyorum.. x de öylesine konulmuş o anda aklıma gelen neyse. koymuşum dostum ..(kafam güzelmiş heralde)
89 altindan full short gelenlere oglen MC var.
Allah kimseye gostermesin.
[quote=aslan;454889]Diline düşen yadı. :..:[/quote]
Asıl düşmeyen yandı...:D Aslanpat, abi yeri gelmişken yada gelmemişken, bişi soracağım..Şimdi avatardaki kedi mi seni temsil ediyor? Yani ön planda mıhabbet kuşu olduğu için ilk bakış muhabbet kuşu diye algılıyor insan ama öyle değil kannatimce...yada hiç alakası yok, kedi veya muhabbet kuşunun en az biri senin ve fotoyu sen çektin...veya ikiside senin değil ama fotoyu sen çektin (bu ihtimal zayıf :p takdir edersi nki çok da yüksek sanatsal değeri olan bir foto değil:D...onu kullanman için başka neden lazım..hayvanlardan en az birinin senin olması gibi)... sen de hiç alaksı yok rastgele google dan buldum deme bak çok bozulurum (bu ihtimal olabilir çünkü resim cat_bird adıyla kayıtlı..her ne kadar google imagelarda bu isimle sörçdüğün zaman gelen ilk bir kaç yüğz resimde bu yoksada save as yaparken hatırlatma maksatlı bu ismi vermiş olabilirsin resme) o kadar yazıyok şurda..peee
[quote=altay;454892]89 altindan full short gelenlere oglen MC var.
Allah kimseye gostermesin.[/quote]
Bu da demekki onlar NC yemeden aşağı salınım yok, belki de öğle arası daha da canlarına okur bu adi.
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]17/7/2013 17:00 ABD FED Ba[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]kan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]y[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]l ortas[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]de[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]erlendirme konu[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]mas[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]yarın 17:00 da bu varmış.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]Helikopter BEN gonuşana kadar yurtdişi pek aşaği yukari olmaz[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]onun gonuşması sonrası piyasalar daha bir yön bulur[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[SIZE=1][/SIZE]
çarşamba günü öğle saatleri zaman olarak önemli çikmiş bende haftasonu
rakamlar ise
926xy ve 970xy ler arasımış
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[SIZE=1]ortasi ise 94xyz ler yapiyor [/SIZE]
[FONT=ArialMT][SIZE=1][FONT=ArialMT][SIZE=1]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
93600 ler görülünce AV hız kazanacak. Etraf avcı dolu herkes rızkının peşinde. DİKKATLİ OLMAK LAZIM.
spot 1 mn grafik
aşaği bir c dalgası ile 92000 civarını görmesi lazım bence
[img]http://666kb.com/i/cfu2rr4ih6so4skel.jpg[/img]
[quote=kemal52x;454891]kemal benim gerçek ismim değil göbek adım asti patron ..52 aslen Orduluyum Trabzon da ikamet ediyorum.. x de öylesine konulmuş o anda aklıma gelen neyse. koymuşum dostum ..(kafam güzelmiş heralde)[/quote]
vay ve arkadaş olaya bak... klavyede böyle simetri oluşturabilecek 3 lü tuş seçim sayısı 45-50 adet..seçilebilecek herhangibir üçlü tuş sayısı 45/50 nin 3 lü kombinasyonları..yani rastgele seçim yaparken böyle bir simetri yakalama ihtimali nerdeyse sıfır..:..: yaktın bizi kemal patron...abi sana zahmet bana 1-54 arasında 2 adet sayı söyler misin:o
[quote=altay;454474][IMG]http://666kb.com/i/cfq6dlsjee175r39r.gif[/IMG]
önümüzdeki birkaç günü sağdaki kırmızı çıbık yönünde geçireceğiz bence
yani LAST CALL for short
diyim bare bende
ahanda o kırmızı çubuğun oralarda AVLAK tan çikkçek sanırım Kurt Ağabey de .
bol kazançlar
hayırlı cumalar[/quote]
cuma günü saat 16:00 gibi bişiydi bunu attiğimda
ben faydalanmadım yükselişten faydalanan varsa hayrını görsün
[quote=kurt;454899]93600 ler görülünce AV hız kazanacak. Etraf avcı dolu herkes rızkının peşinde. DİKKATLİ OLMAK LAZIM.[/quote]
93500 yandiğindada avlaktan çikanlar oldu sanırım
[quote=Astatin;454902]vay ve arkadaş olaya bak... klavyede böyle simetri oluşturabilecek 3 lü tuş seçim sayısı 45-50 adet..seçilebilecek üçlü tuş sayısı 45/50 nin 3 lü kombinasyonları..yani rastgele seçim yaparken böyle bir simetri yakalama ihtimali nerdeyse sıfır..:..: yaktın bizi kemal patron...abi sana zahmet bana 1-54 arasında 2 adet sayı söyler misin:o[/quote]
rakı olmadan olmaz asti patron ramazandan sonra söz...2 - 3 tuşada senin için basarız
[quote=Astatin;454894]Asıl düşmeyen yandı...:D Aslanpat, abi yeri gelmişken yada gelmemişken, bişi soracağım..Şimdi avatardaki kedi mi seni temsil ediyor? Yani ön planda mıhabbet kuşu olduğu için ilk bakış muhabbet kuşu diye algılıyor insan ama öyle değil kannatimce...yada hiç alakası yok, kedi veya muhabbet kuşunun en az biri senin ve fotoyu sen çektin...veya ikiside senin değil ama fotoyu sen çektin (bu ihtimal zayıf :p takdir edersi nki çok da yüksek sanatsal değeri olan bir foto değil:D...onu kullanman için başka neden lazım..hayvanlardan en az birinin senin olması gibi)... sen de hiç alaksı yok rastgele google dan buldum deme bak çok bozulurum (bu ihtimal olabilir çünkü resim cat_bird adıyla kayıtlı..her ne kadar google imagelarda bu isimle sörçdüğün zaman gelen ilk bir kaç yüğz resimde bu yoksada save as yaparken hatırlatma maksatlı bu ismi vermiş olabilirsin resme) o kadar yazıyok şurda..peee[/quote]
Resim hoşuma gitti sadece. Tesadüfen bir teknoloji sitesinde görmüştüm. :D
Birde spok konusunda yorum alsak, neyi temsil ediyor, soğuk kanlılığı mı? :)
[quote=aslan;454907]Resim hoşuma gitti sadece. Tesadüfen bir teknoloji sitesinde görmüştüm. :D
Birde spok konusunda yorum alsak, neyi temsil ediyor, soğuk kanlılığı mı? :)[/quote]
Yok valla..Bana çok komik bir tipleme olarak görünmüştür her zaman..tek neden o... belki biraz da nostaljidir
[quote=kemal52x;454906]rakı olmadan olmaz asti patron ramazandan sonra söz...2 - 3 tuşada senin için basarız[/quote]
abi sen bana yine de ayık kafayla da olsa 1-54 arasında iki sayı söyleseydin iyiydi
iki sayı 2 ve 5
[quote=kemal52x;454914]iki sayı 2 ve 5[/quote]
asti patron bu sayıları bir birleriyle veya komşularıyla çarpacakmıyız.. sonra kaça neyi ne kadar böleceğiz..aga düşündürme sen söyle
[IMG]http://r1307.hizliresim.com/1c/j/qc4cr.png[/IMG]
senaryonun son şekli.. şimdi böyle çizince çok gerçek gibi oldu yaaa
inansammı
günlükler 31 martdan beri sat da.
dipden 8.000 puan yükselmişiz.iyi bir doyum noktası..
bu kadar yükseldikten sonra saatliklerde NU görünce kısalcam.kademeli..saatlikler aşırı alımda ...ama nu olursa dahada iyi olur...
günlük al derse stop olurum..
işlem yapmadan şöyle 10.000 puan lazım.acilen..
umarrım 2-3 saat içinde 93500 üzerrrrini test ederiz..ordanda dönsün..
öğle arasında APS ne oldu bakabilen oldumu Ağbiler ?
kurtlar sürüye saldırmaya başladı gibi..
[quote=altay;454927]öğle arasında APS ne oldu bakabilen oldumu Ağbiler ?[/quote]
toplam 152326 değişim +2245
[QUOTE=abka;454922]umarrım 2-3 saat içinde 93500 üzerrrrini test ederiz..ordanda dönsün..[/QUOTE]
En sağlıklı olanı 94200 lerin görülmesi ile sağlanacaktır.
tahvil ve döviz sepeti korele satiş yeni KURT SHOW basladiğinda ...
Ağabey oralardada mı varız yoksa ?
Bu arada ONS her an kızarabilir..1286.xy yanar an itibari ile
93.875 geçilmeden dönmesi lazım.. dönecekse geçerse 96.500 ler hedefe girer..
[QUOTE=altay;454933]tahvil ve döviz sepeti korele satiş yeni KURT SHOW basladiğinda ...
Ağabey oralardada mı varız yoksa ?
Bu arada ONS her an kızarabilir..1286.xy yanar an itibari ile[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;454837]Bu arada eğer yarın mümkün olursa tam eş zamanlı olarak çok sevdiğim bir kaç dostumla beraber işlem yapacağız ve umarım çok güzel bir SHOW olacak.
ADI KURT SHOW olsun.:):):):)
iyi geceler.[/QUOTE]
Asıl SHOW daha başlamadı sn. altay. Hele ortalık kan gölü olsun o zaman iyi olacak.:):)
Boot işlemler hele patlasın gerisi kolay.:):)
[quote=kurt;454937]Asıl SHOW daha başlamadı sn. altay. Hele ortalık kan gölü olsun o zaman iyi olacak.:):)[/quote]
Bekleriz Ağbi .
Show Time deyin yeter siz.
Bu arada yarın öğlene kadar yukari isteği devam edecek der benim zaman analizi.
Yazık yaw.
Aşağidan MC a girenleri ekstra üzüyorlar tek kelime ile.
Vicdansız PALA .
WSJ: "TURKIYE’DE FAIZ KONUSUNDA PIYASALAR KAZANDI"
MERKEZ BANKASI BASKANI ERDEN BASCI’NIN FAIZ KORIDORUNU GENISLETICI
YONDE OLCULU ADIM ATILACAGI YONUNDEKI ACIKLAMASINI YORUMLAYAN [B]YALANCI
GAZETELERDEN WALL STREET[/B] JOURNAL, TURKIYE’DE HUKUMET DUSUK FAIZ ORANLARI
ISTERKEN YATIRIMCILARIN DAHA YUKSEK FAIZ CAGRILARINDA BULUNDUKLARINI BELIRTEREK
"SONUNDA PIYASLAR KAZANDI" DEDI.
ABD’NIN BORSA VE IS CEVRELERININ GAZETESI
WALL STREET JOURNAL, ERDEM BASCI’NIN PAZARTESI GUNU VERDIGI SINYALIN SONUCU
OLARAK FAIZLERIN YUKARIYA DOGRU YONELDIGINI BELIRTTI. BASCI’NIN BU CIKISININ
MERKEZ BANKASI’NIN LIRANIN DIBINE DUSMESININ ARDINDAN ULUSAL PARA BIRIMINI
KORUMAK AMACIYLA "REKOR TEMPO ILE DOVIZ SATTIGI"NI KAYDEDEN GAZETE, "ANCAK,
BANKA’NIN CABASI, HALEN 40 MILYAR DOLAR CIVARINA INEN, NET REZERVLERININ YUZDE
10’UNU ERITTIKTEN SONRA SONRA KAYIPLARI ONEMLI OLCUDE GIDERMEDE BASARISIZ OLDU"
DIYE YAZDI.
-"BASCI’NIN ACIKLAMASI YATIRIMCILARIN KAYGILARINI GIDERMEK ICIN BUYUK ADIM"-
ABD’LI GAZETE, PARA BIRIMININ BIRAZ
ZAYIF OLMASININ DAIMA OLUMLU KARSILANDIGINI ANCAK BUYUK KAYIPLARIN ENFLASYONU
TIRMANDIRDIGINI VURGULADIGI HABERINDE SOCIETE GENERALE GLE’DEN YUKSELEN
PIYASALAR STRATEJISTI BENOIT ANNE’NIN LIRA SORUNUNUN DOGRUDAN DOVIZ MUDAHALESI
ILE DEGIL FAIZ ORANLARIYLA HALLEDILMESI GEREKTIGINI SAVUNAN DEGERLENDIRMESINI
DE YANSITTI.
BENOIT ANNE, BASCI’NIN ACIKLAMASININ YATIRIMCILARIN
KAYGILARINI GIDERMEK ICIN "BUYUK BIR ADIM" OLSA DA FAIZ ARTIRIMININ
"INANDIRICI" OLABILMESI ICIN OLDUKCA BUYUK OLMASI GEREKECEGINI SOZLERINE
EKLEDI.
-"LIRA EYLUL’E KADAR YUKSEK OYNAKLIGA MARUZ KALACAK"-
BU ARADA, BARCLAYS’DEN DOVIZ STRATEJISI KOON CHOW DA, FAIZ ARTIRIMI
BOYUTU KONUSUNDA PIYASALARIN HAYAL KIRIKLIGINA UGRAYABILECEGINI BELIRTIRKEN DE
MERKEZ BANKASI’NIN "DAHA DUSUK BIR FAIZ DEGISIKLIGI"NI ACIKLAMASI ICIN "SIYASI
BASKI ALTINDA OLDUGUNU ONE SURDU.
KOON CHOW AYRICA "LIRA, EN AZ, FED’NIN
VARLIK ALIM PROGRAMINI ACIKLAMASINI BEKLEDIGIMIZ EYLUL AYINA KADAR YUKSEK
DERECEDE BIR OYNAKLIGA MARUZ KALACAK" GORUSUNU DE ONE SURDU.
-ANKA-
yaw MAtrix'e bak ne demiş
:)
[QUOTE=altay;454939]Yazık yaw.
Aşağidan MC a girenleri ekstra üzüyorlar tek kelime ile.
Vicdansız PALA .[/QUOTE]
doğru zamanda doğru av peşinde olmayan AVCI yara almaya bazende av olmaya mahkumdur.
ilk parti kısalar 93700 den yapıldı..
[quote=kemal52x;454917]asti patron bu sayıları bir birleriyle veya komşularıyla çarpacakmıyız.. sonra kaça neyi ne kadar böleceğiz..aga düşündürme sen söyle[/quote]
yok aga..süper loto devretmiş 10 milyon olmuş ikramiyede senden sayı alayım dedim..küçük olasılıkları tutturan bir adam olduğun içün:p
döndüyse çok sert satış gelmeli amansız
çizdiğim şekilde yeni tepe şekli bozuyor.. 93.875 geçilmemeli...
ve geçilmedi şu ana kadar..
[quote=altay;454940]WSJ: "TURKIYE’DE FAIZ KONUSUNDA PIYASALAR KAZANDI"
MERKEZ BANKASI BASKANI ERDEN BASCI’NIN FAIZ KORIDORUNU GENISLETICI
yaw MAtrix'e bak ne demiş
:)[/quote]
ee noooldu..Faiz lobisi mi kazandı şimdi:D
macide apla nerde?? bilmeden galbini gırmadık inşallah..üğw
Oylede Kurt Agabey gecmiste cok MC yedigim icin
AV oldugum icin bugunku harekete bile cok kizdim acikcasi.
Spotla alsadiya sabah bu seviyeyi AllaAllaaa.