Spotun kapanışına göre vob kapanışını çok attım galiba, ama spot açık olsaydı düşecekti, vobda 33725 e gelirdi buna inanıyorum, o zaman haftayada kalabilir bu beklenti, saygılar.
Printable View
Spotun kapanışına göre vob kapanışını çok attım galiba, ama spot açık olsaydı düşecekti, vobda 33725 e gelirdi buna inanıyorum, o zaman haftayada kalabilir bu beklenti, saygılar.
Short çığlıkları uçuştuğuna göre long zamanmıdır nedir..hatta şöyle diyeyim 34225 long!!!! (şaka şaka ...flat)
[QUOTE=enorton;71083]bull market bravo valla diye diye düşürdün piyasayı :) haftasonuna kısa...[/QUOTE]
Bencede kısadan zarar gelmez bu durumda, pazartesi en fazla bugün gördüğümüz seviyelerde yatay olursa olur, salıya dayanamaz düşer diye düşünüyorum, yada pazartesi kaldığımız yerden devam görülüyor, dediğim gibi sabırlı olmak gerek, saygılar.
[B]BORSACIOZGUR[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=71074#post71074"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Iyyy bi dakka. [U][B]Dolar çok az tepki vermiş.[/B][/U] Shortları satıp Dolar mı alalım ?[/I]
[quote=nunu;71079]arkadas ne komik adamsin sen yav:..:[/quote]
[B]komik ama degerli :))). Yazdığımda dolaar şubat 1,5825 idi şimdi 1,5850 çıtırrr..[/B]
[QUOTE=hexa;71085]DJI için beklentisi olan?[/QUOTE]
benim hedef 8550 yeresine geldi amma asayası icun bakmadım
[QUOTE=hexen;71084]discovery tv daldıdım ekran son baktımda 35550 di terkar baktımda 35300 du 2 opsion var dedim 35000 yeresinden donme potans/34000 yeresine gitme amma ben 35000 yeresinden doncek dusundum ondan 35300 35150 ek long ettidim
35000 flat oldudan sonra benim short malyet yok
34000 yeresine gider eyer ordan long etceyim gelmese haftasona tam flat girceyim
systems
5 dakk short 15 dakk short gun short[/QUOTE]
olsun babacım sen kafana koydugun planı harfşyen uyguluyorsun +.
[QUOTE=hexen;71090]benim hedef 8550 yeresine geldi amma asayası icun bakmadım[/QUOTE]
eyer 8550 yeresi tutmasa asayasında 8470 tutma gerek cunki asayasında 8100 potans eder
Esasen bugün sabah ilk seans gördüğü düşük seviyelerde saatlik olarak kuvvetlendi sat sinyali, 10:00-11:00 gibi hızlanıp gidecekti aşağıya müsade edilmedi daha akşama çok var hesabı yapıldı, ordan çektiler yukarı 1000 puandan fazla, anlıyacağınız çek bas yaptılar bu sinyali görünce, kapanışa kadar bastılar vay beee, müthişş...
geceye son poz shortlarla girdim. .. hareketli gündü .. iyi haftasonları ...... .boks. .boks. .boks. .uyk .uyk
[QUOTE=Astatin;71076]anlık yazman şart değil selçuklum..sen yine iyi az gecikmeyle yazmışsın..bak 10-15 dakika gecikmeyle foruma açıklanmış, nice doğru pozisyonlar varrr:..::..:[/QUOTE]
Yuhh yani taş diil kaya atmışssın..
35.400 den de kısaldım... Yarısını 34.300 den kapattım .. yarım pozisyon kısa girdim hafta sonuna...:..:
Selçuklu msn de şahit oldu kısaldığıma... O sistemle kısaldı.. ben 35.575 te huylandım.. 15 dakkalık sata geçince 5 dakkalığı beklemedim. Benim OBO menüm var çünkiii...
NOT...Önceki mesajıma ektir..
Stop zaten yazılıydı.. Al geldiğini de Vob trader tel msg attı dışarıdayken:) Ayrıca dakika dakika treydleri yazmak zorunda diilim.. O kadar becerikli de diilim.. Sistem al versede benim beklentime ters olduğu için rahat olmuyorum o zaman.. O yüzden de yazamıyorum genellikle.. Yani sitiressss basıyoooo...
vay be ne verişti o be.şiir gibi.
ALLAH'tan sistem 16:00 barında ala falan geçmemiş.yoksa 1 saatte gacırt -1000 yerdik.aman diyim.
kaldık cıscıbıl malsız çulsuz izliyok.
aslında yükselişte risk alıp 35.500/600 lerde SHORT yapılabilirdi.AL sinyali gelirse STOP yemek koşuluyla.yapmadık o cambazlığıda.
FLAT olarak evin yolunu tutuyoruz.bu hafta +2.000 puan alabildik.trenden atlamasak +4.000 olacakmışık.gitti ayın bir haftası kaldı 3 hafta.
bi daha atlamıycam trenden.wayomini wayomini diycem bende.üüü
35000 kısalar hala devam iyi kar bıraksınlar artıkk en son 2500puan kardann 600puan zararla kapattım cok acıttı