[quote=VOBiX;173327][IMG]http://i49.tinypic.com/2s6321i.png[/IMG]
Bu graifğin nasıl devam etmesi gerekir? Beklentiniz nedir?[/quote]
hep 2 cıkış 1 düşüş olmuş son 4 üçlüde.. şimdi sıra bir düşüş barı sonra çıkış barı :::
Printable View
[quote=VOBiX;173327][IMG]http://i49.tinypic.com/2s6321i.png[/IMG]
Bu graifğin nasıl devam etmesi gerekir? Beklentiniz nedir?[/quote]
hep 2 cıkış 1 düşüş olmuş son 4 üçlüde.. şimdi sıra bir düşüş barı sonra çıkış barı :::
[quote=Astatin;173324]...pambık şimdi bunları okuyunca ne tırscak.dng[/quote]
MTX sakat abi...verileri değişiyor ve buna bağlı sinyaller değişiyor.MS te böyle birşey asla olmaz.
kaldırdım zaten MTX grafın üstünden sistemi beni yanıltmasın diye.MTX ten sadece piyasayı izliyorum.güzel oluyor ama rengarenk cıvıl cıvıl :::
sistemi MS te çalıştırmaya devam...
la zaten MTX dediğiniz ne ki? MS in çakması değil mi abi? eee o zaman orjinali varken çakmasına niye bakayım?
herbişeyi MS ten copy paste neredeyse...uyanık yazılımcı arkadaşlar :::
piyasa yukarı gidecek gibi yaw...LONG lasam mı acaba?
yaw DTP yi kapatmazlar bence...keşke kapatsalar...ama nerdeeeee?
öğleden sonna hızlanabilir gibi geliyor piyasa...
[quote=SEYYAH;173332]MTX sakat abi...verileri değişiyor ve buna bağlı sinyaller değişiyor.MS te böyle birşey asla olmaz.
kaldırdım zaten MTX grafın üstünden sistemi beni yanıltmasın diye.MTX ten sadece piyasayı izliyorum.güzel oluyor ama rengarenk cıvıl cıvıl :::
sistemi MS te çalıştırmaya devam...
la zaten MTX dediğiniz ne ki? MS in çakması değil mi abi? eee o zaman orjinali varken çakmasına niye bakayım?
herbişeyi MS ten copy paste neredeyse...uyanık yazılımcı arkadaşlar :::[/quote]
MTX te birtek gecici sinyal alarmları çok kullanışlı... MS e sürekli bakmak lazım, alarm kurulsa bile kapanışla alarm veriyor. Ms te geçici sinyal çıkartan yok dimi?
63 bin altına pek niyet yok gibi şimdilik..
63200 üstünde sağlam durabilirse niyet yeniden yukarı olabilir..
[QUOTE=Astatin;173324]almam görevi..banane banae MS ciler düşünsün..ehuheueue..
Ayrıca MTX in **..oraya geleen kadar daha ne yamukları var...:) daha öncede konuştuyduk...... benim başıma geldi foruma yazdım (emortım o zaman inanmadı gibiydi.boks.) sonra Mister SAZAN da yazdı...akşam sistemin satta kapatmış mesela, sabah kalkıyosun açıyosun bu kez alda kapamış.dng.dng buda senin dediğin olayla ilgili..[/QUOTE]
Yaw neden inanmayayım... Benim başıma da kaç kere geldi forumda paylaştım... Geçen gün de bu veri değişikliğini de burada paylaşmıştım... Günün ilk barının açılış fiyatını akşam saatlerinde 200 puan aşağı çektiler... İçinde açılış değeri ya da düşüğe dayanan bir sisteminiz varsa kesin oklar yer değiştirmiştir...
[quote=Barney;173335]MTX te birtek gecici sinyal alarmları çok kullanışlı... MS e sürekli bakmak lazım, alarm kurulsa bile kapanışla alarm veriyor. Ms te geçici sinyal çıkartan yok dimi?[/quote]
ben alarm kullanmıyorum ama geçici sinyallerde alarm yok sanırım...
025 point aldımm..hhehe
[QUOTE=Astatin;173328]Ula Stalin misin nesin:D:D:D Bu gözle bakarsan her şey öyle..Kültür Endüstrisi (filmler, kitaplar, oyunlar v.b.).... sen dad alıyonmu almıyonmu..hikaye odur... sadece üreten şey makinedir patron... üretmekte tüketmekte güzel şeydir..... bence::::::
yalnız bu özel günlerin daha fazla olması lazım..... mesela dünya kuzular günü (5 yaşından küçük çocuklara özel), dünya gerilim günü /detay vermiyeyim)... v.b. v.b. ::: ben tüketirdim şahsen..hiç rahatsız olmam[/QUOTE]
Dünay VOBcualr günü olsun. Pala her vobcuya 10 kontrat poz versin siteyen uzun isteyene kısa. Böylece söğüşleyecek KY potansiyelinin nesli tükenmez... .dng
[quote=QUEEN;173340]025 point aldımm..hhehe[/quote]
gı bende o da yok böön...daha hiç işlemim yok...çok hamlamışım yuaw!
[QUOTE=SEYYAH;173342]gı bende o da yok böön...daha hiç işlemim yok...çok hamlamışım yuaw![/QUOTE]
ala geçiyoruz..çaktırmadan..şşş
[IMG]http://i47.tinypic.com/snnc75.png[/IMG]
Düşüş sonrası çıkış diynler haklı fakat çıkış düşüşün sütüne çıakmamış.
Üçgen daralıyor, stro kardeş yayınlasın görelim, 10 dk dan please, bu gün x100 baskısı var, hisseye adam kandıramıyorlar anlaşılan, o yüzden 14:30 a kadar ağa hareketli olabilir,...
[IMG]http://i48.tinypic.com/2pydc29.png[/IMG]
Tüm danaların gözü kahverengi direkli boğalrın gözü de siyah direkli bayrak formasyununda fakat mavi renkli bayrağın sonu pek iyi olmamış.
Bu formasyonun ilk kırıldığı yön fake de olabiliyor dikkatli olmak lazım...
korkak PAMBIK, Korkak KUIN....Korkaklar pabucu yarımlar, gelin pozisyonada oynasınlar,
[quote=security;173292]63425 bu gün için önemli fiyat, bunun üstünde güçleniriz, altında zayıf kalırız,....[/quote]
[quote=SEYYAH;173334]piyasa yukarı gidecek gibi yaw...LONG lasam mı acaba?
yaw DTP yi kapatmazlar bence...keşke kapatsalar...ama nerdeeeee?
öğleden sonna hızlanabilir gibi geliyor piyasa...[/quote]
Benim değerim bu 63425 çıkarsama 60 lık graftan,
Bi de kanallar açısından bakalım....
way canına..sabahki üçkeni kıdı eyurusede...goldito da eyle....amma ben dtp kararı öncesi son bir kez panikcileri yeme operasyonu yaparlar diye umuyorum
[QUOTE=Astatin;173349]korkak PAMBIK, Korkak KUIN....Korkaklar pabucu yarımlar, gelin pozisyonada oynasınlar,[/QUOTE]
gelcez yaa..az sabırlı ol...dngsen şortsun kesin..
[quote=Strategist;173351]Bi de kanallar açısından bakalım....[/quote]
Hocam yukarıdan baskıyıda göster alçalanı,
[quote=QUEEN;173353]gelcez yaa..az sabırlı ol...dngsen şortsun kesin..[/quote]
yok shortunu almışlar astinin elinden...friday freeday hesabı dolaşıyormuş ortalıkta :..:
[quote=QUEEN;173353]gelcez yaa..az sabırlı ol...dngsen şortsun kesin..[/quote]
ben şort sistem şort....bir gün herkes şort olacak...hımm yok bu olamaz..teorik olarak en az bir kişinin long kalması lazım.. :..::..:
anayasa mahkmesi bekleniyor sanki
[quote=security;173354]Hocam yukarıdan baskıyıda göster alçalanı,[/quote]
Ismarlama grafik yapılır... :..:
[QUOTE=Astatin;173356]ben şort sistem şort....bir gün herkes şort olacak...hımm yok bu olamaz..teorik olarak en az bir kişinin long kalması lazım.. :..::..:[/QUOTE]
sistem şort değil bikere..karışık ortaya...heyk
Totali + 590 puvan, poz lar dolar lönk 1.50 ortalama,
endex long maliyetler, 63425, 375, 275, bu sürede 63000 lönklr, 225 den ağaya teslim edildi,
[quote=Strategist;173359]Ismarlama grafik yapılır... :..:[/quote]
Hocam bu graftan gidelim süpersin,
[quote=QUEEN;173360]sistem şort değil bikere..karışık ortaya...heyk[/quote]
salarım üstüne mehteranı ha.....
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gMBD1ZPfQfk[/URL]
[quote=SEYYAH;173355]yok shortunu almışlar astinin elinden...friday freeday hesabı dolaşıyormuş ortalıkta :..:[/quote]
ortalıkda değil..evde...dışarısı o şekil gezmek için çok soğuk....boks..boks.gırlaşmış vahşi..şunun tüylerine bak..peeeee
[QUOTE=enorton;173314]Yılbaşında neden zevki sefa yapılır hiç anlamam... Bunu dini ya da örfi açıdan hristiyan toplumundan farklılıktan dolayı sormuyorum... Mantığını anlamıyorum :) 1 yıl daha yaşlandık oleyyyyy :::[/QUOTE]
mantığı eğlenmek işte:) şaka bi yana inançla alakalı.yeni yılın insana şans getiriceğine inanır çeşitli kültürler. e zaten yılbaşını kutlama doğumgünü kutlama bayram seyranada gitme o zaman neyi kutlicaz:) ben kutlamak istiyorum herşeyi mesela long oldum stopladım oleeyyy short oldum yine stop yine oleeyy -3000 zarar hatalarımdan ders aldım oleyyyy +5000 off süper kar yaptım oleyyy:)
şort sinyal geliyore..50 100 puana acımayanı biçecekler..çıksa geri düşecek inse toplayacak..hehhe..yorumlar süper..
OYAKta Dün 64200 maliyetli 3482 uzunu vardı şimdi 63125 maliyetli 3766 kısası var. Ortlama 3500 kontratı 1000 puan zararla kapattı. 350,000TL zarar bir günde.
[QUOTE=Astatin;173356]ben şort sistem şort....bir gün herkes şort olacak...hımm yok bu olamaz..teorik olarak en az [COLOR="Blue"]bir kişinin long kalması[/COLOR] lazım.. :..::..:[/QUOTE]
PELA olsun .dng
[quote=VOBiX;173369]OYAKta Dün 64200 maliyetli 3482 uzunu vardı şimdi 63125 maliyetli 3766 kısası var. Ortlama 3500 kontratı 1000 puan zararla kapattı. 350,000TL zarar bir günde.[/quote]
karlarına saysınlar :..:
aslında şu fonlar birbirlerinin üzerine oynasalarda şöyle güzel 5bin 6bin puanlık net hareketler görsek
[quote=VOBiX;173369]OYAKta Dün 64200 maliyetli 3482 uzunu vardı şimdi 63125 maliyetli 3766 kısası var. Ortlama 3500 kontratı 1000 puan zararla kapattı. 350,000TL zarar bir günde.[/quote]
Ben derinliğe hiç bakmadığım için bilmiyorum, bu işlemleri kendileri adına yaptıklarını nasıl anlıyoruz? Bir işlemi bir müşterileri için, diğerini de diğer müşterileri için yapıyor olamazlar mı acep?
bugün...pazartesi üçün müşteri pörtföyü hazırlanır....bu klasiktir...
haftasonu...anayasa mahkemesi neyi açıklıyacagını bilen var mi....bizde yok...
pazartesine müşteri ilazım usaglar....temkinli olun....
çünki...vetan bi bütündür parçalanamaz....
emme...borsada bi sürü vetan evladı aniden telef edilebilir.....
62.800 altına düşmedikçe yön yukarı bence. Oraya inerse affetmem tüm mal varlığımla şort'larım...
[QUOTE=Barney;173372]karlarına saysınlar :..:
aslında şu fonlar birbirlerinin üzerine oynasalarda şöyle güzel 5bin 6bin puanlık net hareketler görsek[/QUOTE]
Vade başından itibaren eksiksiz verisi olup OYAKın son durumuna bakabilecek biri var mı? Nette kaç pozsiyonu var ve maliyeti ne?
[QUOTE=Strategist;173373]Ben derinliğe hiç bakmadığım için bilmiyorum, bu işlemleri kendileri adına yaptıklarını nasıl anlıyoruz? Bir işlemi bir müşterileri için, diğerini de diğer müşterileri için yapıyor olamazlar mı acep?[/QUOTE]
Kurumsl işlem demedim zaten de eeğr normal müşterilerin yekünü ise tavsiye büyük ihtimalle kurumdan gelmiştir. OYAYO porftföyünde pek pozsiyon taşındığına denk gelmedim. Şu an da portföy raporu sitesinde görünmüyor. Hedge fon kurmuşlardı belki onun içindeki pozsiyonalrdır.