35600 lerde yazdık 35600 leri iyi zorladılar buralar kısa fırsatı dedik dimi, hatırlattık yani, ardından ince ayar var dedik 35725 i göstermediler dedik o anda düşüş başlamıştı, neyse, iyi tatiller, saygılar.
Printable View
35600 lerde yazdık 35600 leri iyi zorladılar buralar kısa fırsatı dedik dimi, hatırlattık yani, ardından ince ayar var dedik 35725 i göstermediler dedik o anda düşüş başlamıştı, neyse, iyi tatiller, saygılar.
daha yeni geldim [B]ne olduki..[/B]ALLAHDAN STOP YAZMIŞDIM...tüm sistemler sat kapatmış..
[QUOTE=catedral;71058]35.500 den kısaya dönüldü... OBO ya dikkat
15.dakkalık satta... 5 dakkalık satta... OBO hedefte....[/QUOTE]
obo hedefi 31.000 diyebilir miyizzzz.lelele
yanlız spot kırmadı destek noktasını.. spotta OBO onaylanmadı..
arkadaslar ebrokerdan stop emri girmek mümkün mü? son düşüş beni efkarlandırdıda :(
[QUOTE=jerfin;71100]obo hedefi 31.000 diyebilir miyizzzz.lelele
yanlız spot kırmadı destek noktasını.. spotta OBO onaylanmadı..[/QUOTE]
Ewettt ewettttt.brv .brv .brv
33000 ila az biraz altında destek var ama bakalım, saygılar.
[QUOTE=bull market;71103]33000 ila az biraz altında destek var ama bakalım, saygılar.[/QUOTE]
her destekte insanları mala bindirerek devam ederler artık:D destek dediğin ne ki..
ptesi GAP olacağı kesin ama acaba hangi tarafa :)
ya değiştir şu avatarı..kendimle yazışıyor gibiyim :) jerfin
herkese iyi haftasonları
[QUOTE=jerfin;71104]her destekte insanları mala bindirerek devam ederler artık:D destek dediğin ne ki..[/QUOTE]
[B]DESTEK: [/B]KY nin PY ye destek çıktığı nokta...
[QUOTE=Astatin;71105]ptesi GAP olacağı kesin ama acaba hangi tarafa :)[/QUOTE]
Ocağın ateşini iyi ayarlamışmıyım?:..:
[QUOTE=Astatin;71105]ptesi GAP olacağı kesin ama acaba hangi tarafa :)[/QUOTE]
istediği tarafa gaplı açılsın ne farkeder ki ana yön aşağı olduktan sonra... ama son bi maldan indirme operasyonu için sert yukarı beklerdim PY mizden..