[QUOTE=catedral;71107][B]DESTEK: [/B]KY nin PY ye destek çıktığı nokta...[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv
Printable View
[QUOTE=catedral;71107][B]DESTEK: [/B]KY nin PY ye destek çıktığı nokta...[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv
bo ve dd bitti dedik ama seans sonu show must go on olmuş tam:) iyiki şartlı emirler var. yalnız anlamadığım dowdaki sert düşüşün sebebi ne extrem bi habermi var??
sankoda kesilen stopajları nereden takip edebiliriz..günlük ve toplam olarak..epey araştırdım,ama göremedim...
[quote=bull market;70788]9127 numaralı gönderimden alıntıdır, arşive kalktığından copy paste yaptım
[B]Herkes aynı düşünüyo galiba, yılbaşına imkb 100 ün 28000 olmasını, ordan iki ay kadar düşüş yani yeni dip, belkide seçim öncesine kadar düşüş seçimden bir iki gün öncesine toparlanış herneyse, hemen hemen aynı kapıya çıkar bu denilenler, seçim sonrası tekrar imkb 100 ün 28000 e ulaşma çabaları, Nisan sonu Mayıs başı tekrar yeni diplere yolculuk, hah işte orada dolarizasyon olabilir, Haziran ayı bu düşüşün tek ayaklı dibi, en dibide denebilir, oradan uzun vadeli hisse yatırımı cidden düşünülmeli bencede.[/B]
Buda arşive kalkmış 10860 numaralı gönderimden copy paste alıntıdır
[B]Ahada buraya yazıyom, imkb de[/B]
[B]100 endeks 30000 i görmez[/B]
[B]30 endeks 38000 i görmez.[/B]
[B]Bunlara gore VOB da endiks komtratları içın uzun poz düşunürken vede taşirken bünu digkate almakte fayde var derım saygılar.[/B]
[B]- [/B][/quote]
Sen usta hep iyileri yazmışsın 34500 iken vob hem dolar hem shortlanır yazıyordun.Her ikisinde de shortum yazıyordun.Birinden tuttu isen 3700 puan kazıklanacaktın.Dolardan da 50 puan kazık yemiş olacaktın.Geçmiş iletileri şimdi bana açtırma.Bu reklamları geçelim.İşimize bakalım.
[quote=bull market;70792]Aha bakın Arlık aynın 3 ünde yazmışım 8558 numaralı gönderiyi copy paste ediyorum :)
[B]Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum, saygılar.[/B][/quote]
Şu milyon dolar karlardan birazda bize de gönderirmisin.Filistin de olur..kom
[quote=BORSACIOZGUR;71089][B]BORSACIOZGUR[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=71074#post71074"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Iyyy bi dakka. [U][B]Dolar çok az tepki vermiş.[/B][/U] Shortları satıp Dolar mı alalım ?[/I]
[B]komik ama degerli :))). Yazdığımda dolaar şubat 1,5825 idi şimdi 1,5850 çıtırrr..[/B][/quote]
hem komik hemde değerlisin he?! pehhh....!!!!
şu sıfatlarına birde alçak gönüllülüğü ekleyelim.
[quote=abka;70914]stopajda 2 ocakdan sonraki ilk pozisyon açılışındaki paranız esasdır....mesela 2008 de pozisyon açtınız..10 milyarınız vardı...2009 da bunu kapattınız...ama zarar ettiniz..paranız 6 milyara indi...işte vergide esas olan [B]para 6 milyardır[/B]..yani 2009 daki ilk poz. açılış rakamıdır...10 milyara kadar benden stopaj kesilmez demeyin..sizin tabi oldugunuz rakam 6 milyardır..[/quote]
Bu dediğiniz yanlış 10 milyar falan değil olay 4 milyar zarar etmişssiniz o 4 milyar eksi bakiye artıya geçmeden vergi kesilmeyecek.Bilip bilmeden yazmayın buraya.Ben doğrusunu biliyorum ve doğrusu bu.Hem 2007 de vergi kesilirken de biliyorum böyle oldu.
[quote=abka;70951]bende şunu sorayım..sistemlerinizin aylık ortalaması kaç puan..mesela 10 aylık ortalaması 5.000 puan gibi...5.000 puan bile adamı 10 yılda türkiyenin en zengin ilk bin kişi arasına sokar..ona göre:):)[/quote]
Abi sen kafamı yapıyorsun milletle.Yazmak istemiyor millet sen sordukça soruyorsun.Anlasana artık bu millet sistem kullanmıyor.Kullansa da uymuyorlar.
[quote=abka;70984]:)elimdeki sistemin teki tam 16 aylık..tek aylarda ortalaması 8.100 puan..yani 8 tane tek ayın ortalamsı...ama çift ay ortalamsı 3.000 puan..hiçbir tek ayda zarar yok...ama çift ayların 2 tanesinde zarar var...böyle giderse tek aylarda agresif oynayacagım..ama çift aylarda vob abulaşmayacagım...:)ama umarım vadeler daima 2 ayda bir olur..yoksa başka şey ara..[/quote]
O zaman da vob tek aylar eksi yazar.
Bugün vobta 35 trilyon hacim yapmışım 9900 kontrat oha falan oldum.Elimi bir süreyim dedim vobun yüzde 5 hacmini sadece 50 000 ytl ile yapmışım bende demekki 1 milyon ytl falan olsa yüzde 15 hacmi bulur bu.Bu vob emme de zevkli oynaması.Vob zor zanaat.
[QUOTE=abka;71113]sankoda kesilen stopajları nereden takip edebiliriz..günlük ve toplam olarak..epey araştırdım,ama göremedim...[/QUOTE]
sankomenkul.com.tr ye gir. Ekstrem kısmında aradığını bulursun. Tabi üye girişi yaptıktan sonra...
Abka sürekli vergileri teknik konuları falan soruyorsun uğraşıyorsun.Demek ki sistemler iyi kar bırakıyor.Bak şimdi kardeş.Benim bir gün hesabıma takasbanktan nema yatmamıştı 3 4 ytl gibi bir rakam.Ben bunu bile anladım hesabımda.Ki 120 000 ytl de anladım 4 ytlyi.Sen 2 yıldır vob oynuyorsun hala cari bakiyeni takibini doğru dürüst takip etmiyorsun.Sen abi vob hesabındaki paranı bilirsin illaki.Boşta teminatı da bilirsin.Günde 100 işlem yapsan diyelim sanko 105 ytl carine çekecek bu parayı.Yani komisyon bsmv ile 1.05 farzedersek.İşte sen hesabından 105 yerine 106 ytl alındığını anlayamıyormusun.Yada 5000 ytl kar ettin 500 lira vergiyi nasıl anlamaz bir insan ya.Senden 605 ytl çekmeleri gerekir ve sen 105 ytl yerine 605 ytl alındığında o parayı hissetmedi isen diyecek birşey bulamıyorum daha.