sana aşık yalnız ben ben olayım sistemim..ehuheuheue
Printable View
sana aşık yalnız ben ben olayım sistemim..ehuheuheue
saatlikde boll. bandın altı aşağı doğru açılmaya başladı....zıkkımın köküne kadar açılır işşşalllahhh
Dışarıda makrolar bu gün borsa lehine, dxy şu ana kadar stış baskısında, bizde tahvil yüksek klab yurda hoş geldin diyor, sopa yani, havucu almak içün,.....
ağalar durdu telefonlaşıyorlar galiba :)
CNBC-e tusiad özel yayını yapıyor neredeyse, ula sular ısınıyor,.....
[quote=SEYYAH;173420]benim 5 dk dün 63.425 yeresinden bu yana SHORT sabah açılıştaki 63.700 e gidişte AL vermedi...hala SHORT...[/quote]
sen neediyon bu arada..armut mu toplamaya gettin gırlaşmış vahşi:..::..:
ey gidi eski şarkılar eyyyyy
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=GJSqqb3IEXs[/URL]
[quote=negrolino;173411]62900 sağlammı acaba[/quote]
Her yer sağlam 63300 -825 arasının dışında, bu bölgede yön zor çünkü ben oraya girmiyorum o nedenle, bi de usd long olup sağlama alıyorum pozişını,
Ahanda gıpraştı lo,...
bugun sankı satıs baskısı susu verılmıs gıbı , yabancı dava sonucunu nasılsa bızden once ogrenmıstır. satacak olsaydı cooktaan satmıstı hem spotta hem vobda bugun sert satıs gelmemısse partının kapatılmadıgı aşıkar.. zaten spotun para gırısı +4 m ytl.. sımdılık belırsızlık ayagından panıkcılerı kapattırdılar gıbı.. muhtemelen bu gece kapatılmadıgı acıklanır pazartesı seyreyle gumburtuyu..
gene bi 850 - 175 teslimat yaptım, ağa en son telofon itti ayıp oluyore diye, portakal gibin, 4 tl alıyore, pazarda 32.5 tl satıyore, bunu hep yapıyore, 425,525,600 lönklerim satış bekliyore, ara bölgeye girmiyore, shrt leri 64-300 arasından bekliyore,
Bu hıyartolar yine dünkü gibi 15:30'da açıklanacak haberi önceden aldılar şimdiden parsayı topluyorlar. Haber açıklanınca da biz zaten çıkmıştık deyip vermeye başlarlar....
[quote=Astatin;173428]sen neediyon bu arada..armut mu toplamaya gettin gırlaşmış vahşi:..::..:[/quote]
eyiki shortlamamışım hihohohoho bak döndü lem vadeli...ben biliyom lem sabah da dedim bu piyasa yuharı yapacak.la yemez DTP yi kapatamaz bunnar...nerde o dalak börek ciğer yürek bunnarda?
ve sistem al verdi..63300 :(...250 puan kar son işlemi..neden mutlu değilim acaba..üwww
totali 1380 puvana çıkıyore, 2000 üstünü bekliyore, sabrediyore, ağanın sabırsızlığından istifade ediyore, düşerken alıyore, çıkarken veriyore, desteğe dirence pek bakmıyore, moma bakıyore, sürekli poz taşıyore,......
[quote=SEYYAH;173440]eyiki shortlamamışım hihohohoho bak döndü lem vadeli...ben biliyom lem sabah da dedim bu piyasa yuharı yapacak.la yemez DTP yi kapatamaz bunnar...nerde o dalak börek ciğer yürek bunnarda?[/quote]
lem sabah şortlasan veya dün, sen bu tırsaklıkla zaten 300-500 pıvan kara kapatırdın.lelele
[QUOTE=Kennym;173435]bugun sankı satıs baskısı susu verılmıs gıbı , yabancı dava sonucunu nasılsa bızden once ogrenmıstır. satacak olsaydı cooktaan satmıstı hem spotta hem vobda bugun sert satıs gelmemısse partının kapatılmadıgı aşıkar.. zaten spotun para gırısı +4 m ytl.. sımdılık belırsızlık ayagından panıkcılerı kapattırdılar gıbı.. muhtemelen bu gece kapatılmadıgı acıklanır pazartesı seyreyle gumburtuyu..[/QUOTE]
Aşamanalr %1,24 ve FDOW %0,46 artıda bizim spot eksi vob artı. %1lik satış olmuş gibi zaten.
hareketler çok sert dünden beri..
karın deşen jack gibi 1 dk da 500 puan aşağı yukarı gidip geliyor..
63 bin altından destek bulduk yine..
63200 üstünde yukarı iştah artabilir..
63025 shortlar 63225 ten kapatıldı ve longa dönüldü..
hayır olsun !
çarpıl sistem çarpıl sistem çarpıl sistem çarpıl sistem....kaldı 36
[quote=YAVUZHAN;173446]hareketler çok sert dünden beri..
karın deşen jack gibi 1 dk da 500 puan aşağı yukarı gidip geliyor..
63 bin altından destek bulduk yine..
63200 üstünde yukarı iştah artabilir..
63025 shortlar 63225 ten kapatıldı ve longa dönüldü..
hayır olsun ![/quote]
Bu hareketler sonucunda beni de 1dk'lık grafik kesmemeye başladı... 5 saniyelik grafik sunan bir program var mı? :..:
iselçuklu patronaj nerelerde yawww..
62975 yazılıyor bekliyore, 62525 yazılıyor bekliyore, shrtlar 64175-300 den bekliyore,
[quote=Astatin;173449]iselçuklu patronaj nerelerde yawww..[/quote]
cemeat arasında ,
[quote=security;173451]cemeat arasında ,[/quote]
ya tamamda, 400 rekat mı kılıyo..saat 15:15 beaahhh
kara vicdanlısın asti sen ben onu bunu bilmem...çok gaddar ve mazoşist bir adamsın...abin senin gibi değil...çok efendi,mülayim,kendi halinde bir arkadaşımız...
sen o ailenin yüz karasısın.
sen şindi bunuda alkolle bağdaştırın.kalecik karası sanan...şarapçı seni :D
konuşma la bi daha benle...
Ula bu 60 lığı kırmış aşağıdan gelenler bunu tutuyore, fren yaptırıyore, 63325 ve 525, iyi algılanan veriye manyak olur bu, can yakar, 150 altına da dötün üstüne çöker,
[quote=Astatin;173452]ya tamamda, 400 rekat mı kılıyo..saat 15:15 beaahhh[/quote]
Borçları ödüyo sanırsam,
[quote=SEYYAH;173453]kara vicdanlısın asti sen ben onu bunu bilmem...çok gaddar ve mazoşist bir adamsın...abin senin gibi değil...çok efendi,mülayim,kendi halinde bir arkadaşımız...
sen o ailenin yüz karasısın.
sen şindi bunuda alkolle bağdaştırın.kalecik karası sanan...şarapçı seni :D
konuşma la bi daha benle...[/quote]
yok cek denyıls blue leybılla karıştırdım:..::..::..:
blue dedim de,,,bay MAVİ nerlerde yaaawww....üüü
Son 60 lık mumu ortadan çizdirdi,325 e 175 gövde, saklandı deyyus,
[QUOTE=Astatin;173452]ya tamamda, 400 rekat mı kılıyo..saat 15:15 beaahhh[/QUOTE]
Hazır camiye gitmişken ikindi ile akşamı d aaradn çıakrtayım demiştir. .dng
foruma giremiyorum...daha yeni girebildim..[B]başka sıkıntı yaşayan var mı...[/B]
flatos,
sistem dünden beri sat da....
abuk-sabuk işlemler oluyor,çarpılmamak imkansız..
kanımca dtp kapanacak...[B]zaten tokat şehitleri,kararsız oyları bile ikna etmiştir[/B]...bu parti kapanırsa normalde yükselmemiz lazım..ama eminim düşecektir... kargaşa çıkacak diye.....terör,seçim vs. babından...
[quote=abka;173463]sistem dünden beri sat da....[/quote]
ya sen abi :..:
önemli olan sistemin ne ettiği deel işte.sen onla el ele kol kola mısın? yoksa ilk gördüğün köşede satıp kaçıyon mu? :::
goldido ve yurotoları oyuyolaaayyy
Altın düşüyore, dxy çıkyore, dolare çıkıyore, izliyore,
bence DTP liler kapanmak istiyor.çünkü DTP kapanırsa kaos ortamı oluşacak bunlara göre ve tam bunların istediği şey olacak.kendilerine sorarsan demokrasiye vurulan darbe olur bu kapatılmanın adı.ama tokat ta yurdun diğer yerlerinde verilen şehitler,otobüste evine giderken yakılan masum insanları sorun tık yok!
a.q. çocukları....
bizde bir film var galiba flatım