-
[quote=negrolino;173471]bizde bir film var galiba flatım[/quote]
valla galiba öyle..emmanuelle serisi kaçta kalmıştı? 8 demi...sanırsam PELAM, seriyi devam ettirmek istiyor, figüran olarak bizi istiyor yani bizim portfoyleri... la PALA, şahink olmasın:D:D:D
-
[quote=negrolino;173471]bizde bir film var galiba flatım[/quote]
kesinlikle..
dünden beri işlemler abuklaştı..
-
100 ve 125 den shrt um, 62500-600 leri kovalıyacam
-
eur/usd de satışlar hızlandı..
-
[QUOTE=abka;173465]kanımca dtp kapanacak...[B]zaten tokat şehitleri,kararsız oyları bile ikna etmiştir[/B]...bu parti kapanırsa normalde yükselmemiz lazım..ama eminim düşecektir... kargaşa çıkacak diye.....terör,seçim vs. babından...[/QUOTE]
Blki de kapanması oyunun bir parçasıdır. MEcliste bir şey yapamıyorlar zaten. Tokat işi de bu yüzden yapılmış olabilir.
-
isctr ve garantiye çaktılar birer kademe..
-
[QUOTE=SEYYAH;173466]ya sen abi :..:
önemli olan sistemin ne ettiği deel işte.sen onla el ele kol kola mısın? yoksa ilk gördüğün köşede satıp kaçıyon mu? :::[/QUOTE]
Bir yolunu bulup sistemi yatyada boşamak lazım. .kom
-
urıah hipp....bas bas bas bs..kapanış tahminim 50...sadece 50...
-
kapandı mı kapandı mı .dng
-
63225 longlarda patladı :(
62850 den kısa...
-
ulem ne barış projesiymiş be..eskiden bu DTP nin eski hali olan partilerin kapatılması önemli haberler arasında bile sayılmazdı..nerden nereyeeee
-
62125 lönk beklyorum, tepki içün son pozişın flats, total puvan 2200, yukarıdan 63000-300 arası shtr, ağa aralığı değiştrdi bende, değiştirdim, dolare lönk deam ediyorum,
-
[quote=security;173492]62125 lönk beklyorum, tepki içün son pozişın flats, total puvan 2200, yukarıdan 63000-300 arası shtr, ağa aralığı değiştrdi bende, değiştirdim, dolare lönk deam ediyorum,[/quote]
Emme 775-825 yerelerinden bir ara basış, örekesine doğru, yapabilirim,...
-
62,575 - 62,275 destenkler.
-
[QUOTE=security;173492]62125 lönk beklyorum, tepki içün son pozişın flats, total puvan 2200, yukarıdan 63000-300 arası shtr, ağa aralığı değiştrdi bende, değiştirdim, dolare lönk deam ediyorum,[/QUOTE]
hergün enaz 2000-3000 puan...ayda eder 40.000-60.000 puan...oh be...
bende ayda 6.000 puan kazanan sistemi başıma koyuyom..
-
spotta 61.700 altı 1000 puan bonus getrebilir...
-
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1172599&Date=11.12.2009&b=Basbakan[/URL] vekili Arinc zor ikna oldu&KategoriID=12
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1172652&Date=11.12.2009&b=Hakkari[/URL] yine karisti&KategoriID=15
çok merak ediyorum .. PKK nın yaptığına inanmaları için adamların silahları ile ankara ya gelip, kafalarına silah mı dayaması lazım
-
Dün yaptığım dxy nin haftalık graf ve indik analizinde, çıkış için gün sayıldığı price oscillatör ve stc, keltner channel felan fıstık bhevyorlarından belli oluyore, dov da gözlenmeli, 107xx uzatması hala gündemde çünküm,
-
[QUOTE=YAVUZHAN;173489]63225 longlarda patladı :(
62850 den kısa...[/QUOTE]
Yavuzhan aynen bende de patladı :(
-
en iyisi SONME alıp eyretmekmiş.. uleee 1e 40 verdi nerdeyse...
-
trend sistemlerinin çarpılması normal
iki yönlü grafik var oyuncular kararsız...
pala stopunuzu gördüğü için değil yani
-
[quote=abka;173495]hergün enaz 2000-3000 puan...ayda eder 40.000-60.000 puan...oh be...
bende ayda 6.000 puan kazanan sistemi başıma koyuyom..[/quote]
Hocam bu hafta iyi yaptım
900+5800+2000+4000+2000 puvanlar yaklaşık böle, %10 komişın her durumda,
bilgi patlaması oldu, eyi tahlil, sonuç verdi, ilk defa oluyore, devamı olurmu, inşallah,
-
[quote=enorton;173501]Yavuzhan aynen bende de patladı :([/quote]
önümüzdeki maçlara bakıyoruz :o
850 short :confused:
-
[QUOTE=Astatin;173497][URL]http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1172599&Date=11.12.2009&b=Basbakan[/URL] vekili Arinc zor ikna oldu&KategoriID=12
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1172652&Date=11.12.2009&b=Hakkari[/URL] yine karisti&KategoriID=15
çok merak ediyorum .. PKK nın yaptığına inanmaları için adamların silahları ile ankara ya gelip, kafalarına silah mı dayaması lazım[/QUOTE]
şüphe ile yaklaşması normal...
1995 de öldürülen 14 korucuyu önce pkk bildik,sonra kont gerillanın işlediği kesinleşti...
gaffar okanı acaba hizbullah denilen 3-5 çapulcu takımı mı öldürdü..diyarbakırın tam göbeğinde...
danıştay saldırısına ne demişlerdi...ne çıktı..
daha onlarca örnek...
tamam pkk terörö örgütüdür..ama karışık çok işlerde var...
tokat gibi,mhp nin güçlü olduğu..direk terör bölgesi olmayan..daha çok diğer sol örgütlerin egemen olduğu bir yer için ,bunu düşünmesi normaldir...
ama sonuçta pkk olduğu kesinleşti..lanetle kınıyoruz....bir an önce şehitlerimizin katillerinin bulunmasını ordumuzdan bekliyoruz..
-
62 bine doğru bi gerilesede 61 bin stoplu long kalsak orta vadede :)
-
MS de işlemleri excele nasıl dökerim ??
-
vay be 700 puan çarpıldım uzun zamandan beri...saygı duydum kendime...
-
tahtaya bulaşılacak gün değil...yön belli değil...kararsızlık var...çünkü bilinmez bir durum var...aslında bilinmez değil bilinen bir durum...ben zerre kadar ihtimal vermiyorum kapatmaya...
kapatılmazsa ne olur pztsi?
yukarı açıp ardından aşağı basabilirler...eee zaten bu parti açıktı şimdi ekstra bir durum yok deyip direk açılışta basabilirler...
kapatılırsa ne olur?
kaos deyip direkç çakabilirler...ya da alın size kaos deyip beklenenin tam aksine yukarı sürerler...
yurtdışının gidişide hareketlerin dozajını etkiler...BENCE.....
-
[quote=YAVUZHAN;173507]62 bine doğru bi gerilesede 61 bin stoplu long kalsak orta vadede :)[/quote]
dostum dikkat etmek lazım 56 binlerdeyken herkes 58-60 bine çıksada şort yapsak diyordu
-
[quote=abka;173506]şüphe ile yaklaşması normal...
1995 de öldürülen 14 korucuyu önce pkk bildik,sonra kont gerillanın işlediği kesinleşti...
gaffar okanı acaba hizbullah denilen 3-5 çapulcu takımı mı öldürdü..diyarbakırın tam göbeğinde...
danıştay saldırısına ne demişlerdi...ne çıktı..
daha onlarca örnek...
tamam pkk terörö örgütüdür..ama karışık çok işlerde var...[/quote]
yahu tamamda, adam eylemi üstleniyor..sokakları savaş alanına çeviriyor..AYM yi ve Hükümeti tehdit ediyor, her ofislerinden molotof kokteylleri silahlar çıkıyor...ama hala takıldıkları nokta o eylemi acaba gerçekten PKK mı yaptı? e hadi diyelinm yapmadı...gerisi?
ben devlet içinde yasadışı işler yapan örgütlenmeleri savunmuyorum....PKK yı ak-pak gösterme çabası neden onu anlamıyorum...
-
[quote=küçük_k;173502]en iyisi SONME alıp eyretmekmiş.. uleee 1e 40 verdi nerdeyse...[/quote]
deşme yaramı... 1 iken fısıltı gazetesi bunu xx yapacaklar dedi...niye dedim..daha açıklanmamış bomba gibi gelişmeler olcakmış koza gibi olcakmış falan dediler...hadi lem dedim ama şekil olsun diye 3000 dene aldım...4 kademe üste sattım...üwwww
-
Aslında taktiği çok açık yazdım, başka bir arkadaş daha iyi sonuç alabilir, bu metodla, ben bu kadar, az giriyorum, hep bir nakit ayağı var, sabırı öğrendim gibi, dip ve tepe analizleri, makro konjöktür yardımıyla eyi sonuç üretiyor, tabiki pitch gibi durumlara bir şey yapamayız, ana gemi dolar ve faiz, ağanın ürktüğü yer bu ikisi, altın, parite,borsalar, petrol, futursuzlar,düşük faiz v.s bir taraf, yüksek faiz ve dolare bir taraf, sona gelindiğinden hareketler net gözüküyor, dünyada güven az, para çok, adamın önüne bir çuval dolar koy, bir iş kurmaz durum öle, dünya güven sendromu, internet yüzünden, forum bile sekteye uğruyor,
-
ohhooo bu DJ e bakıp sadece 200 puan depiyosa bunun kapanışa -800 ü dah avar..ehuhuehuheue
-
şimdi bu adamlar bi şekilde bu malı çıkacak...onu da dow ve makro koncöktör belirler,adam parayı şimdi mi çıkarıp başka yere koşturacak yoksa başka bi ülkeye biraz daha basıp ondan sonna mı bizden çıkacak...
bu DTP olayı açıkçası orta vade poz için bence çok önem taşımıo,ha buradan çıkarsa bilin ki haftaya yunanlar uçar...ama sanmıorum,bence ööle kolay kolay kol kesmez bunnar...ama bunu sadece onlar bilir...ne sistemler ne teknikler ne de büyücüler...o yüzden orta vadede sadece makro izlemenin mantıklı olacaını düşğnüorum...ama yapabilir miyim....hayır:)
-
wau be yurotolarda şort fırsatını kaçımışız..iyi feyk atmışlar ha..üçgen yukaır kırıldı hesabı
-
la bu GFC GENERAL ne poh yiyor? alıyor geri veriyor hemen veriyor hemen geri alıyor?
sapık mıdır nedir arkadaş?
-
[quote=SEYYAH;173518]la bu GFC GENERAL ne poh yiyor? alıyor geri veriyor hemen veriyor hemen geri alıyor?
sapık mıdır nedir arkadaş?[/quote]
iki gündür marbas vari işlemler yapıyor..
-
[QUOTE=küçük_k;173502]en iyisi SONME alıp eyretmekmiş.. uleee 1e 40 verdi nerdeyse...[/QUOTE]
Tam bir yıl önce 0,27 imiş şimdi 8,95 .dng
-
la histem şiddetle kapa deyor haaaa
-
Şimdi buranın 600 lerin altı, 61 e kadar boş temiz pak, ancak düşüşten emin olmak ılazım, bununda en guzeli trder ler içün düşerken dipten karşı koyuş, bunlar hale zevişiyorlar çünkü, DDT hariç, onda %4 düş ve geri al olabilir, sonra gene paldır küldür, bööle işte,....malesf ne yazıkki, pis işler, hep iki teker dışarıda, madem hergün piyasa var, başındaysan her gün kazan kardeşim, portakal satar gibi, o pazardan bu pazara, bu anlamda trend ssorgulanabilir, hep düşündüğümüz çelşkiler, birini seç sabit yap, iş buradan başlıyor, gerisi traş, ben şunu yazarken bilem, tv de adam ordan bakınca buradan bakınca,olabilir e bilir, felan fıstık dedi, ya al 30 lira kar et ver beğenmiyormusun, şu trend ayağına, 20000 puvan aldım, geri verdim jani kalmıştı o da verdi, 15000 aldım geri verdim, bir yol tuttur yürü, yterki yürü çizgi olsun, yapabilene büyük nimet bu vop neyin,